draja
|
Evo končno sem prišla do računalnika. sem zjutraj letela v CP po slike in malo oblekic za Živo - tokrat sem prvič nabavljala bodye v SPARU pa bomo videli kako se bodo obnesli. Sem kupila tudi tisti modrc za dojenje, k ga ima Urla, samo so imeli samo še svetlo plave v pravi velikosti. Živa se je pa doma pri očiju crkljala. Noč je bila ena najslabših - sva se dojili že kmalu po 2. uri, nato pa se je ob 5:30 pokakala, jo previjem podojim, se spet pokaka, jo spet previjem, nato pa nisem mogla več zaspati nazaj. Je pa od takrat še 3-krat kakala, spet ful penasto, tko da samo upam lahko, da ne bo spet kakšna driska. Ampak nima od česa bit!!!!! Vožnja midve bova na poti na morje sami v avtu, ker se nam oči pridruži kasneje, mami gre pa s svojim avtom. Jaz Živo vozim zadaj, ker imam spredal airbag. Zdaj me je pa ful strah vožnje do Strunjana, ker male tako sploh ne vidim in ne vem ali spi, ali bruha, itd. Mi je to ful bad občutek, ker sicer jo imam doma, ko spi skoz na očeh, ker veliko poliva in bruha. To, da se mi v avtu dere je pa sploh zgodba zase. Zdaj me pa zanima, a je še katera, ki je šla že na kakšno daljšo turo, pa da vozi malega zadaj? Kako se obnese? V bistvu imam dve možnosti - ali izklopimo airbag, ali pa kupim neko žabico, ki se baje da na zadnji sedež in ima baje ogledalo da malega vidiš med vožnjo. a ima katera že kaj podobnega? No zdaj sem vas zasula z vprašanji ampak bom hvaležna vsakega nasveta, izkušnje, ker me ponoči zbuja in skrbi kako bo šlo. Ostalo pokomentiram kasneje. Aja, danes ima pa moj dragi rojstni dan . Sva mu včeraj z Živo plačali 5 ur vožnje v avtošoli in je bil ful vesel (izpit ima že 10 let, samo od takrat ni več vozil avta). Jaz bom pa še bolj vesela, ko bo on malo prevzel prevažanje naokoli.
|