|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.6.2007 21:34:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
..pakiranje u nedeljo zjutraj user posted image ...men kopalke, svitu plenice pa eno brisaco..a se kej rabmo?

Da navš otroka doma pozabla, k si mal bolj furjasta user posted image .

A je blo kej narobe z unim dvema v Tivoliju? Pr nam takim rečemo spomeniki lakote...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
14.6.2007 21:37:35   
amy26
Da navš otroka doma pozabla, k si mal bolj furjasta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
14.6.2007 21:38:30   
tinaaja
No tko, sem uspesno pozrla milko.. kwa mi pomaga sprehod, ce pol napadem vse uzitno doma user posted image

Tok se mi zdi brez veze, da folk zdaj obsoja vse zdravnike - v anketi 80% ljudi misli, da v Slo slabo opravlja svoje delo. Na tok podrocjih imamo nadpovprecno delovanje, znanje in strokovnost... da smo lahko srecni. mah ja,...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
14.6.2007 21:39:49   
tinaaja
A je blo kej narobe z unim dvema v Tivoliju? Pr nam takim rečemo spomeniki lakote...

skor nic narobe, sam da sem morala ful napenjat oci, da sem ju sploh vidla, k sta bilo tko šlank user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
14.6.2007 21:43:51   
Dajadada
Zdravniki...jaz tudi popizuser posted image  nad njimi, ker me čaka popravljanje njihove napake pri poroduuser posted image . Saj nič ne rečem, se trudijo vsak po svoje, ampak jaz nimam dobrih izkušenj z njimi. Ne zdej, ne prej.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
14.6.2007 21:44:54   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Tok se mi zdi brez veze, da folk zdaj obsoja vse zdravnike - v anketi 80% ljudi misli, da v Slo slabo opravlja svoje delo.

Ankete pri Trenjih so itak VSE svojga dnarja vredne! Rezultat pa tud že naprej veš. Res ne vem, kdo kliče tja... Boljš, da si pogledaš kej mal bolj napetga - kako patrtijo šaha al kej tazga user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
14.6.2007 21:46:36   
Tekica
Pozdravček vsem po doooooolgem času. Meni nič več ne znese. Klemen je živahen, čez dan včasih sploh noče spati user posted image , zvečer naj bi pa še jaz študirala, tko da ... komi čakam, da se bom naspala user posted image  Sicer mi je pa naša mami rekla, da se še ni, odkar sva se midva z bratom rodila user posted image .

Dojiva se še polno, raste kot konoplja - od rojstva je mali zrasel že za 14 cm. Aha in Čukova (ki je zdajle pri trenjih) je osebna zdravnica od našega malega in sem zelo zadovoljna z njo!!!!!

Pozdravček vsem.

Tekica

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
14.6.2007 21:47:47   
skačica
Evo, jaz pametna neki o dieti, zdele pa čakam, da mož prnese kitajca domovuser posted image . Me je moj prepričaluser posted image , jutr za dobro jutro bom pa v depro padla, ko bom na vago stopila.user posted image   Jah, nč, jutr začnem gledat kva bom pojedlauser posted image user posted image user posted image

pikca- kermu se bom pa zdej smilila, ko bom trpela in diplomo pisalauser posted image No, sej je še nekaj kandidatk tko da nisem sama v tem zosuuser posted image  Tebi pa ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
draja- pol pa jaz ful zdravo živim, ker mlečnih izdelkov ne jemuser posted image  Svašta.

Se nisem vdala v usodo in sem šla dons še mal za kopalkam vohat in sem našla enak model kot tiste črne včeraj, ki so mi solidno stale v pinki barviuser posted image , ampak seveda ne moje cifre in je prodajalka rekla, da bo preklicala vse Modiane, če jih še imajo v moji cifri in pol mene na mobi pa ni blo nobenga klica tako da očitno bom šla tud jaz letos na nudl plažouser posted image user posted image user posted image  Bom tam še mal kake turiste z mlekom zalivala, da jim ne bo prevročeuser posted image

regres- naša firma je zakon glede tega. Nam ga vedno nakažejo v februarju, tko da moj je en del šel v franže( beri zapravilauser posted image ), en del pa na račun. Čakam pa neprijazno pismo z dohodnino, plačala bom spet 30 jurjev, vseen boljš kot leta prej, ko sem mogla 50 000 situser posted image user posted image user posted image

Sem pa danes šla mal v Pikapolonco in slučajno našla lanene hlače in čudovito tanko jopčko in zdaj ne vem kaj bi Izi oblekla za krst. Rdečo-belo kombinacijo ali roza- belouser posted image user posted image user posted image  Bemu, je boljš da je človk doma in ne hod po štacunah.

Grem kitajca jestuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
14.6.2007 21:53:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Sem pa danes šla mal v Pikapolonco in slučajno našla lanene hlače in čudovito tanko jopčko in zdaj ne vem kaj bi Izi oblekla za krst. Rdečo-belo kombinacijo ali roza- belouser posted image user posted image user posted image

Zdej se otrok saj lahk v miru userje, k ma mami za preoblečt user posted image .
No, dober tek - jst sem glihkar požrla 2 kosa kruha in danone jogurt. Pa 10 minut nazaj sem jamrala, da mi ni neč za oblečt prov.

Aja - depri se lahk enostavno izogneš - ne stopt na vago user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
14.6.2007 21:58:50   
Naomi
trenja gledajo tisti k slovenske novice berejo user posted image user posted image user posted image ...jest sem bla kr zivcna...sem presaltala...dab pa zarad Slaka mlek zgubila a ne ne ;)...
...kati...naslednic k bos sla u Trbovle se ti bo Ziga dru :P...sej ne da ti prvosm, sam to so moje roke zdej kr same natipkale brez moje volje...ne vem a so ksn post tak prebrale...bohsigavediuser posted image user posted image
bajdvej...sem sininom za VESTNO MAMO...user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
14.6.2007 22:05:32   
tinaaja
Naomi, ura je ze 10, cas za spanje, se vidi, da ze klamfe bluzis kle gor user posted image
drugace pa.. ja mene tud slak zivcno dela, dlan pod pazduho in pod brado pa gremo.,

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
14.6.2007 22:09:01   
skačica
Slak je med oddajo tko živčen, da še ti rataš, če ga dolgo gledašuser posted image user posted image  Ta bi tud rabu kakšen Lexaurin preden stop pred kamero.

Kitajca sem dobesedno požrla, sem metala vase kot da ga nisem jedla od pamtivekauser posted image , zdej grem pa naravnost v postlo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
14.6.2007 22:11:00   
Naomi
KITAJC PRED SPANJEM STA DVA KITAJCA user posted image user posted image
...a grem dons loh mal kasnej spat k mam se ene 20 poloznc za placat user posted image ..pjosim pjosimuser posted image
...sej ce mi mleka zmanka bom pa Petro za dojiljo uzela ;>>>

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
14.6.2007 22:13:31   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
kati...naslednic k bos sla u Trbovle se ti bo Ziga dru :P...

Bulš du Trbovelj, ku du murja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
14.6.2007 22:16:32   
draja
Trenja gledala ja. me je pretresla zgodba malega Maksa - je nisem prej poznala. drugače pa sem jih gledala samo zaradi Ziherla, ki me je imel na faksu sodno psihopatologijo in je zakooooooon. res je eden najboljših strokovnjakov, kar jih poznam, pa njegova predavanja so bila daaaaleč najbolj zanimiva od vseh na faksu. sem se prav z užitkom učila za izpit.

Tinaaja ma ne vem kaj bomo z našo P. Zaenkrat nimam nobenega priporočila iz prve roke za kakšno drugo, pa še ne bomo menjali. bom pa videla sproti, ko se bom še malo okrog pozanimala, pa če zvem za kakšno fajn, možno da menjamo. Problem, je ker težko ocenim a je kul al ne.

Rokice v usta to mi delamo zdaj enih 5 dni in je to naše najljubše novo opravilo. zraven se pa sliiiiinimo, no včasih tudi bruhamo (mislim kdo pa ne bi, če bi imel 2 pesti v ustih).

Pakiranje jaz grem na morje čez 15 dni, pa me je že zdaj strah pakiranja. Vsak dan razmišljam kaj moramo vse vzeti s sabo. Pa strah me je vožnje, ker bova z Živo sami v avtu in ker ona lupinice ne prenese. Ah ja. Kolk smo bogi ker moramo na dopust.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
14.6.2007 22:17:17   
Naomi

Bulš du Trbovelj, ku du murja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DEJ RAJ PO LAPONSK NAPIS, BOM BL RAZUMELA user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
14.6.2007 22:18:26   
Gio
hmmmm.....pozna ura dela hudičauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
14.6.2007 22:18:45   
draja
Kati in Naomi - peace sisters! Če ne bosta šle obe takoj spat za kazen in se ne bosta smele do 10-ih zjutri zbudit!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
14.6.2007 22:20:18   
Naomi
jest bom z lahkoto do 10h spala k mi u kosu spi user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
14.6.2007 22:20:34   
K_a_t_i
Ljubljana -> Trbovlje
Kranj --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> morje

Dost razumljiv za blondinko? user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
14.6.2007 22:23:28   
K_a_t_i
Aja, šibam spat. K ne morem do 10h spat, moram it ob 10:30 dež delat! Nočko babe!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
14.6.2007 22:24:16   
Naomi
bo saj mer ;)
nocko ;***

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
14.6.2007 22:26:08   
tinaaja
Tinaaja ma ne vem kaj bomo z našo P. Zaenkrat nimam nobenega priporočila iz prve roke za kakšno drugo, pa še ne bomo menjali. bom pa videla sproti, ko se bom še malo okrog pozanimala, pa če zvem za kakšno fajn, možno da menjamo. Problem, je ker težko ocenim a je kul al ne.

Jah cimpermanove ti ne bom svetovala user posted image   jaz bi tud na MONu vprasala P za njeno mennje.. stane te nic user posted image

Naomi, sami izgovori so te... ja, ja poloznice...

Jaz bom pri P za dopust zatezila za calpol, svecke, navodila za primer x,y,z zadeve, kaj za komarje,.. zaenkrat se ne razmisljam o pakiranju, ker bom kar zivcna ratala.. user posted image user posted image

sem rekla, da so zagorci, pardon trbovlcani skregani s slovenscino

jaz mam boljso kazen .. do 10 zjutri nic spat, pol pa na polje delat, vmes pa dojit.. hmmm glede na tale predlog, je morda pametno, da grem jaz spat user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
14.6.2007 22:27:13   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ljubljana -> Trbovlje
Kranj --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> morje

Dost razumljiv za blondinko? user posted image

pa si ziher, da ti razumes?? user posted image user posted image user posted image

punce, mal smetimo tukaj gor, bo racun za snago veeeliiikk

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
14.6.2007 22:38:14   
Naomi
tinaaja..tis moja najbols prjatlcaaaaaaaaa user posted image

...ostale..res aprastite...sam mal se je treba sprostit, ce so mozje pred plazmami in igrcami in perom in sisami ipd user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

otroci
Siana

Koliko otrok si želite

1 (7%)

2 (40%)

3 (37%)

več (16%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!