|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.6.2007 8:45:39   
amy26
Amy - 2 meseca za cakas???

imeli baje težave na meji  oz. z ladjo, v bistvu skos eni izgovori
tud men so zraven nekaj ponudili, vendar sem vzela ker brez je brez veze

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.6.2007 8:48:08   
draja
Urla sem te pozabila včeraj vprašati - a se v lekarni v Šiški pri LPP dobijo tudi kreme s faktorjem od Mustele? Tukaj v Dravljah mi je rekla, da se edino teh izdelkov od Mustele še ne da dobiti, pa me zanima, če se mogoče v Šiški vseeno dobijo. Hvala.

Hujšanje jaz ne hujšam, čeprav sem še vedno na magičnih + 8 - se držim nasveta, ki mi ga je dala Amy še v nosečnosti, da naj med dojenjem ne hujšam, da se mleko ne "pokvari". Mislim saj vem, da postopno hujšanje najbrž nima kakega hudega učinka na mleko, samo sem se toliko namatrala s tem dojenjem, da ga zdaj za nič na svetu ne ogrozim.
Še kopanja v morju se malo bojim, da ne bi zaradi mrzle vode bilo kaj manj mlekauser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.6.2007 8:49:36   
skačica
evo, nadaljujem!user posted image

v glavnem Ab- trainer laufa vsak dan, zdaj se mažem z neko kremo proti celulitu in se oblačim v žabe proti celulituuser posted image user posted image user posted image - vem kaj boste rekle, ampak škodit ne more.Skratka, se trudim, da bi postala spet normalna pa se ne premaknem nikamoruser posted image . No, saj ni čudno, ko pa zvečer zraven moža frezam picouser posted image

simonka- čestitke za 40 minut orbitrekanjauser posted image user posted image user posted image . Tud mene čaka tam nekje v kotu osamljen.Bo treba zalaufat.

Moja sestra je pa včeraj dobila zappa, je bil dele v akciji, sem se odločila, da bo tud moj, ampak šele jeseni.

Se bomo spodbujale pri pridobivanju kondicije in izgubljanju kguser posted image  Moja sestra ima po 9 mesecih od poroda 57 kg na svojih 172 cm, mleka pa za izvoz še vedno, tako da tista teorija o ne vem kaki hranizaradi dojenja ne bo držala. Je tekočina bolj pomembna pravi tud moja mami, ki je uspešno dojila vseh 5 otrok. Tako, da..... gremo punceuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.6.2007 9:00:53   
Pikca
Jutro punce,

sem dobre volje, čeprav nenaspanauser posted image , danes ponoči mi je namreč uspelo do konca spackat magistrskouser posted image , pravkar sem jo sprintala in jo zdele nesem zvezat v špiralo pa na pošto. Huh, dolgo sem čakala ta srečni danuser posted image

No, kamen pa se mi bo odvalil šele, ko bo mentor sprejel nalogo. Sem namreč zadnjič ugotovila, da mi ta mesec poteče potrditev temeuser posted image . Pa še mal preveč imam teorije v nalogi, samo kaj, ko na praktično-raziskovanem delu nimam več kaj napisat, že tako sem bluzila... no, bo že, glavno, da jaz zdele to oddam, pol se bomo pa že naprej pogovarjaliuser posted image .

se še oglasim kasneje...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.6.2007 9:07:40   
tinaaja
Pikca user posted image user posted image user posted image user posted image

Brina se kar sracka v mojem narocju, tko da pol se previjeva in sibava na roznik user posted image (po pravici se mi kar ne da, saj vem, da ko bom tam, bo super, ampak.. user posted image )

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 9:25:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.6.2007 9:26:13   
Žabika
skačica: hvala za info glede nove robe v Okaidiju! Sem nora na rdečo, tako da bom šibala, ko pridem domov. Pa se ne bojim, da bi mi tinaaja vse pobrala, ker ona je pa nora na oranžnouser posted image .
Glede oblek - pa povejte, če sem ok! Ko sem pakirala stvari za Hano za 12 dni ni bilo med oblekami nič, ampak čisto nič roza. Samo na eni beli kiklici so ene mini roza rožice. Pa da ne bo pomote, tudi doma ni ostalo nič rozastega. Meni ta barva ni ne vem kaj všeč, smo pa dobbili kar nekaj roza stvari, ampak so zaenkrat še prevelike.

draja: hvala za poročilo

Kati: pozabila sem, da si me spraševa o kopalkah! Ja kupila sem si nove št. 38 (prvič kaj tako velikega v mojem življenju) in mi je moderc prav samo v določenih delih dnevauser posted image , ko sem ga kupila mi je bil pa kot ulit. Sej boste same videle, kako bo, ko boste na dvojnem dopustu. No vam pa moram povedat, da sem zdaj zelo ponosna na svoj zgornji štuk, ker v osnovi nimam skoraj nič. Danes zjutraj, ko je Hana spet pustila mlekarne 11 ur pri miru, sem imela take balone - opaaaaaaa!

pikca: bravo, bravo!

tinaaja: ne se bati, da me ne bi spoznale, ker se zdaj na dopustu pa enostavno ni časa sončit. Skoz je nekaj, čeprav moram povedati, da se Hana in oči odlično zastopita in da Hana pri njemu v naročju vedno uživa - ta prava očitova ljubica je!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.6.2007 9:30:30   
Barči78
Ne boste verjele punce, ampak je čist res. Moj mož je včeraj popoldan prstavil Žanovo posteljico na mesto, kamor nama je svetoval bioenergetik. To je bila prva noč, odkar se lahko obrača, da so bile glava in noge na tistem mestu, kamor sem ga odložila. user posted image  Samo, da bi blo zdej skoz tko, da mu bo to pomagalo za mirnejši spanec, kajti prej sem ga vsaj 2x na noč obrnila na svoje mesto, ker se je skoz butal nekam.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.6.2007 12:02:08   
Taya85
Cao!

Vidim da vas večina zdajle uživa na sončku, no tudi mi smo se malo posončili, smo šli v trgovino. Lina je bila super pridna, si je ogledovala najboljšega soseda in nič jokala user posted image .

Hujšanje - sem danes naredila prvi korak, sem si kupila podlogo za na tla za trebušnjake, naročila knjigo dieta South Beach in jo še čakam.
Lino pa učim da se zadere vsakič ko mami odpre hladilnik, zaenkrat še ne učinkuje, ampak vaja dela mojstrauser posted image

Upam da ste včeraj na marčevskem sestanku uživale, se vam enkrat pridružim, samo bom pa vrjetno najmlajša....tko da moram erno14 ujet, da še ona pride, da mal blondinca Žigca počekiram.

No uživajte jz grem pa telovadit user posted image , šit pa ta dieta sem si spet hiperce kupilauser posted image user posted image .

user posted image

Čebričkamo se

< Sporočilo je popravil Taya85 -- 14.6.2007 12:03:56 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.6.2007 12:42:27   
Dajadada
Jure, kakšen lepotko si. Mami Jjasna in očka pa ponosna kar se da.

Skačica, Pikca, CV105 pridne punce. Kar klofajte po tipkovnici še naprej. Aja, Pikca ti si že končala... bravo, bravo...zdaj pa klofaj samo še na RR. 

Meaa, user posted image user posted image user posted image  Lanu.

Likanje, čimmanj tem bolje. Kar zmečkani po svetu hodimo.user posted image

Pikapola34, ja vem, težko je dohajati RR čveke, si je treba kar cajt vzeti.

Amy26, me je že skrbelo, ker se nekaj časa nisi oglasila.  Aleks in Ela bosta hitro zdrava, ko pa imata tako fajn mamico.user posted image  

Žabika, se vidimo v sredo. Verjamem, da t je že dolgčas po čvekih. Mene prejšnjo sredo ni bilo, pa sem komaj čakala naslednjo. Glede balonov pa sva na istem. Bom kar razočarana, ko bodo šli in bom spet na push-up-u. Možek je čisto navdušen, ampak jih mora deliti še z enim fantom, ki je še bolj navdušen nad njimiuser posted image user posted image user posted image  in jih je popolnoma okupiral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 12:43:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.6.2007 12:43:31   
Anonimen
Za vse, ki hujšate... jaz sem si pa pokosilu privoščila palačinke z nutello. Njami... Me kile ob Juretu čist nič ne skrbijo. Nosečniških ni več, sedaj pridejo na vrsto tiste, ki so na riti in bokih že dalj časa. Jaz mam kr osebnega trenerja in ne rabim raznoraznih naprav...user posted image

Taya85, je pa luštkana tale vaša Lina, pa kolk lask ima. Juretu so kr dol šli in mu sedaj počasi rastejo novi.

barva oči
- a so se vašim sončkom že kaj spremenile barva oči? Jure ima tko hude modre učke, pa upam da mu takšne tud ostanejo. Takšne ima njegov stari ata in pa prababica...

Tinaaja - ne vem, če sem spregledala... ampak kaj je pa pol tvoj mož podaril tebiuser posted image ? Firbec... priznam!user posted image

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.6.2007 12:56:15   
tinaaja
takole ..boli me vseeee... sibali sva od cada cez roznik v tivoli in nazaj cez roznik k cadu user posted image user posted image user posted image bilo noro super, upam, da bom jutri pokretna.. hja, ce pomislim, da sem lani to pretekla user posted image .. ja, ja kondicija gre hitro, za nazaj dobit pa je malo tezje.. ampak je pasalo!!

barci - super, upam, da bo se naprej tko user posted image

taya, le pridi user posted image matr mate luskano pupo :)

barva oči - se spreminja na rjavo..
jjasna, moje darilo pa je se na poti  user posted image sem ze jaz pozaabila nanj user posted image user posted image sem bolj tip cloveka, ki mu je v vecje veselje vidt zadovoljstvo tistega, ki ga obdarujem kot pa prejemat darila user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.6.2007 12:59:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jjasna, moje darilo pa je se na poti  user posted image sem ze jaz pozaabila nanj user posted image user posted image sem bolj tip cloveka, ki mu je v vecje veselje vidt zadovoljstvo tistega, ki ga obdarujem kot pa prejemat darila user posted image

Sej vem... ampak je bilo napeto kot kriminalka in nisem pozabila...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.6.2007 13:20:59   
tejčica
No, mi smo se danes merili, tehtali in dobili pikico. Mali ima pri treh mesecih 7.955 g in 70 cm. Bi bil že čas da se malo ustavi s to rastjo. Sem pa primerjala s Tajinimi merami in je bila ona pri treh mesecih tudi tako velika, bila je pa kilo lažja. Ko je dobil pikico je malo zajokal, pol minutke kasneje pa je bil spet dobrovoljček. Je pa potem v vozku mrknil za dve uri, tako da sem se jaz še nakofetkala s sodelavko.

Sedaj pa šibam kosilo pripravit, potem pa pridem nazaj prečekirat kaj ste dopoldan načvekale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
14.6.2007 13:30:30   
Barči78
Haj,
Danes se prehranjujem s sadjem. Trenutno sem si narezala mango, pojedla par koščkov, pa ne morem več. Ne gre mi v ˝rit˝, rajš bi čokolado user posted image . Sam se ne dam, zdej sem se odločila, da se je treba spravit v red, pa morm zdržat.
Včeraj sem pred spanjem naredila 100 trebušnjakov, potem pa sem se vlegla na bok, rito skup stisnit, pa dvigala nogo - 50x leva, 50x desna. Uf, ta druga noga je šla 3x u luft, pol me je pa začel zmankovat, groza, čist sm zakrnela. Sam sem jo vseen 50x gor spravla. Treba bo migat, pri mojih dveh otročkih sam sedim, najbrž user posted image  Mam dons že ploščice po trebuhu user posted image user posted image  (pomojem tud ja, sanjam)

Kaj naj možeku skuham, da ne bom slin govtala, ko bo on jedel - nekaj zaničga, najbolš, da grem po vampe user posted image , a sm žleht. Grem mal pobrskat po hladilniku.

Taya - kakšna srčkana dama je vaša punčara, res kjut, pa super frizurca. user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.6.2007 13:36:59   
tinaaja
Testna vožnja po stanovanju uspela - sem odkrila še en naklon naslonjala, tako da se ga da skoraj popolnoma poležat

Meaa - a pol se ful spusti pravis? :)) Bi ga sla morda pogeldat.. kaksne barve pa imajo? a kaksne od teh: http://www.trovaprezzi.it/categoria.aspx?libera=grillo&id=268&prezzoMin=&prezzoMax=&sbox=sb

sem izpod tusa - ze dolgo ni tok pasal, ker se ze dooolgo nisem tok presvicala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.6.2007 14:17:24   
sezam
Čestitke Boru, Diti, Anji in Liviji za 3 mini svečke user posted image user posted image user posted image

Danes se je pa naš Žiga zbudil že ob 4 user posted image . Verjetno ga je zbudilo kakanje in nato še lakota user posted image . Ko sva se zrihtala je zaspal še do 8h. Potem pa konec. Je pa danes prvič spal v posteljci - košek je ratal premali user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: skačica

Pol sem šla pa zase gledat kopalke in sem gledala vse od Nancy do Triumpha, skratka kar je tista trgovina ponujala in sem se zraven skoraj zjokala. Kakšne joške pa imam- da te kap. Ene velike vreče, košara E mi je bila edino prav in edino so mi dobr stale ene navadne črneuser posted image user posted image , zato nisem kupila ničesar in šla z dolgim nosom domov.
Da ne govorim, da modrca za dojenje ne najdem nobenega lepega, grem še danes kam pogledat.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zato se tudi jaz ne morem opogumiti, da bi si šla kupit nove kopalke, ker me kar groza, kje dobiti user posted image user posted image user posted image user posted image .

orbitrek - na našem je še kup cunj. Vsake toliko časa Ana malo gor "potipka". Ga bo res treba spraznit in malo začet telovadit. Skačica pa hvala za vzpodbudo user posted image

Pikca - user posted image user posted image user posted image  za magistrsko user posted image user posted image user posted image

Barči - super, da se vidi en napredek user posted image user posted image user posted image

tejčica - hvala za pohvala. user posted image user posted image  Vaš je pa "ornk" korenjak user posted image

Dost. Sedaj pa kosilo kuhat user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.6.2007 14:36:14   
tejčica
Tako, otrok spet spi,krompir se peče, zrezki pripravljeni, mami pa na RR.user posted image

Draja, tudi Vid je bil nekaj časa tečen v trgovini, sedaj pa uživa z mano. Tako da nikar ne obupaj, se še vse lahko obrne.user posted image
Tinaaja, ti si pa dobro zastavla z rekreacijo.user posted image  Se bo Brina še vozičkanja navadila.user posted image

Skačica, bo Iza prava frajerka na krstu. Sem jaz tudi včeraj v Okaidiju zapravljala, preveč.user posted image Bolje da ne bi šla noter. Pa pohvale za uporabo Ab trainerja. Meni tudi največ težav povzroča večerna hrana. Moj vsak večer zmaže eno malo milko, sladoled, smokije ali kaj podobnega in kako naj jaz samo gledam!?! Grem raje na RR da niti ne vidim.user posted image
Pikca, BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image  Držim pesti da ti mentor potrdi nalogo.user posted image
Meaa, user posted image  za nov voziček.

Žabika, jaz Taje na začetku tudi nisem nič v roza oblačla. Mi barva enostavno ni bila všeč in sem bila že sita tega da so za darilo vsi nosili vse roza. No, eno leto kasneje je imela pa 80% oblačil roza.user posted image  Sedaj, ko je pa gospodična že kar pošteno zbirčna glede cunjic, je pa 95 % njene omare roza oz. ima vsaj roza slikice, bleščice in ne vem še kaj gor. Vsaka stvar ki jo prinesem domov in ni roza, najprej vpraša zakaj pa ni roza. Ko smo se pogovarjali kakšna bo njena nova soba je takoj izstrelila da bodo stene roza!?!  No way!!!!!!!

Barči78, super da Žanu nova pozicija posteljice ustreza in lepo spi.user posted image

Taya85, kakšna princeska je Lina. In kakšno frizurco že ima! Prava lepotička.user posted image  

Čebriček - Do kdaj pride v upoštev? Jaz bi ga kupila, ker je veliko bolj enostavno malčka umit v čebričku kot pa banjico  pripravljat. Saj malega bi vseeno še kopala v banjici vsaj enkrat na teden da se načofota, ampak ker sem dostikrat zvečer sama z otročki se mi ne da banje štimat (ga kopamo v dnevni) in jo potem polno nosit v kopalnico da jo spraznim. Ni mi pa da bi ga sedaj kupovala samo za en mesec.

Jjasna, Vid je na začetku imel učke vseh barv. Dobesedno. Obroba je bila plava, notri pa so bile sivo zeleno rjave. Sedaj mu pa že ratujejo bolj rjave. Saj drugačne bi tudi težko imel. Sva midva oba rjavooka in Taja tudi.

Kopalke - Jaz letos ne grem na plažo in basta!!!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.6.2007 15:04:00   
Sibil_
Dan!

Tejčica-boš šla zraven mene in boš suhica, nič sekirat.Če se jaz ne, kaj se boš ti???user posted image

Za jutri žal mislim da kavica zame odpade, je Patrik danes vstal z vročino, pojma nimam kaj ga je zdaj ujelo.Pa upam da ni kaj hujšega, mi sploh ni všeč bolezen.Fuj.No, edino če bo zvečer kaj boljši pa ga uturim tašči jutri, da si malo spočijem-še javim na gsm od Tejčice, ok?A se boste vseeno dobile?Nobena se kaj ne javi...user posted image

Kopalke-no, imam enodelne in so kar velike, tako da grejo tudi joški noter, ker so pa res ogromni.Še E košarica ni prav, tako da...za zjokat.Nosim samo športne modrčke, ki pa niti niso modrčki v pravem pomenu besede-tisti športni topi za rekreacijo.Če me pa vse tišči drugače...user posted image

Lp,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.6.2007 15:14:27   
Pikca
punce, dons je moj srečni dan, poleg oddaje mag. sem dobila nazaj dohodninouser posted image  in uspela najti ok kopalke - Skiny ima tako varianto, da kupiš vsak del posebej - sem vzela spodnji del št. 36 (začuda mi je bilo prav, sicer zdaj nosim 38) in modrc št. 40! Pa še skor premajhen je biluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 15:40:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.6.2007 15:52:08   
tinaaja
meaa, hvala.. men je svetlo moder bil vsec :) morda skocim pogledat. ej, katero vodo kupujes za lana?

Neposredna povezava do sporočila: 3673
14.6.2007 16:17:57   
*sonchek*
Javljam se bolj na hitro - bili smo cepljeni. Tulil je ko jesihar, ampak ne zaradi cepiva, ampak zato, ker ga je zdravnica znervirala, ko mu je v usta tlačila žličko (je bilo treba pogledat, če je grlo še rdeče). V 14-ih dnevih smo zrasli za 1 cm in se zredili malo manj kot pol kilce, tako da imamo 6.460g in 62 cm - mami čist vesela, ker mlekarne očitno še obratujejo  user posted image

naomi hvala
user posted image - saj veš zakaj!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.6.2007 16:54:03   
soncek78
Hello!

Čestitke vsem minislavljencem Boru, Diti, Anji in Liviji user posted image user posted image user posted image user posted image !

Meaa - meni je zelo v redu. Voziš ga lahko z eno roko!

Tejčica - tvoj VId je pa res pravi korenjak. Ga je kaj za nosit v naročju, a?

Očke - Zdi se mi da ratujejo rjave. Na njegovi strani imajo vsi  rjave oči, na naši pa plave! Ruleta!

Pa še slikica naše male Nike, ki se veselo igra in čeblja:

user posted image

Obalke - Jaz jutri sigurno pridem ob 9:30 na kopališče - Palma de Popo. Upam, da bo sonček!

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime
symba

katero ime ti je lepše?

tadej (42%)

matic (58%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!