|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.6.2007 11:00:03   
simonka
Halo babike.

Ene zdaj že lepo uživate ob ČOLNARNI druge pa se še vlačimo po stanovanju. Naslednjič se vsedem v avto poberem LE INO in pridrvima k vam v LJ. Ta vaša čolnarna je prekrasna. Imam nečakinjo, ki študira v LJ in gremo včasih k njej pa obvezno tudi  v vaš kotiček. Le ina si za?

user posted image user posted image user posted image  čestitke današnjim slavljencem.

user posted image user posted image user posted image  Amy in Meaa za vajine sončke.

Dskubin hvala za zajtrčka - kaj pa kile? user posted image user posted image

Kr enamami pridna za šolo in pridna pri dieti. Kaj pa ješ? Kruh pečeš sama ali ne? Super če nam daš par nasvetkov.....

Le INA se spomnim kako sem se jaz presekirala pri Timončku zaradi mlekca. Sedaj pri Jakcu pa sem se umirila in grem nekje na tri tedne v naš zdr. dom in ga stehtam lepo na njihovi vagi, da sem potem pomirjena. Pa vsaki dan čajeka za dojenje pa mislim si če ne bo šlo pač flaška, in potem je mlekeca kar naenkrat spet dosti.

JJasna lepotec tvoj Jure in čestitke, ker si tako skrbna pri svojem jedilniku in paziš da sončka ne bo preveč črvičilo.

CV 105, Skačica in Pikica ste legende - poleg otročkov še šola.user posted image user posted image user posted image

Tinaaja v Ariel katalogu so mrele v akciji - luštkane oranžne modre zelene, mislim, da Traxx (upam, da sem prav napislauser posted image ).

Solarij ob dojenju? Kaj pravite mamice? Drugi teden grem na morje pa bi parkrat skočila v solarij, da me sonček ne bo preveč opekel.

Orbitrek moj prijateljček - sem na njem sedaj vsak dan  40 minut. Bravo jaz. Sem zelo pazila, če bo kakšna sprememba pri mlekcu pa nič tako, da bo kar pridna. Kilogrami pa še nič dol.user posted image

user posted image  moj možek mi pa pomaga obešat perilo in ga pospravljat, ter ga tako lepo zloži, da nič kaj ne ostane za likat. Bom mu to delo kar prepustila za v bodoče. Pri sesanju pa je tako legenda.  Tudi on je presrečen z svojo novo plazmo, tako da mi kar ostane čas za RR, pa še mir ima takrat ker jaz spadam bolj med klepetalke, pri RR pa se res posvetim samo vam in je v hiški tišina.user posted image user posted image

Kaj mamice smo že imeli temo kajenje? Jaz sem bila strastna kadilka vendar sem vedno preden sva se odločila, da zanosim nehala kadit - velika muka. Sedaj dojim in ne upam kaditi, me pa že malo mika. Je še katera mamica kadilka? Pa škoda bi bilo da spet začnem ko sem tako težko nehala. Samo če pa je tako super razvadica.

Tako Jakec spi, Timonček v vrtcu, očka v službi kaj naj  - kaditi ni pametno, za orbitrek prevroče, hrana boljše da je kar v hladilniku .... kaj še ostane velikim???user posted image  Se grem malo ulečt.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
13.6.2007 11:59:06   
Anonimen
Bazenček s streho - ne vem več točno katera je spraševala zanj, ampak ga imajo sedaj v Mercatorju. Enega skoraj identičnega temu:http://soncek.si/si/57406-bazen-beach-s-streho-i7985.shtml z dimenzijami 161x161x144 cm in stane 26,99 EUR kliče pa se Bazen Tweety, drug je pa takšen s palmico, da daje senčka (mislim,da je Amy dala gor takšno slikco bazenčka) z dimenzijami 102x81 cm in stane 11,99 EUR.

Delam raziskavo namesto Tinaaje, ki je sigurno v čolnarni!user posted image Lepo se imejte!

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
13.6.2007 12:43:59   
Pikca
ojla,
mi je prav žal, da nisem zdele v čolnarniuser posted image , ampak se trudim dokončat nalogouser posted image user posted image . Saj nisem še nič naredila, mal sva bla zunaj, zdaj sva pa že skor 1 uro doma, pa noče spatuser posted image .
Včeraj sem pozabla napisat, da je naš Jernej začel govorit angleškouser posted image , do zdaj se je oglašal z "A", zdej pa je njegova najljubša beseda "the"user posted image

Aja, pa zdaj je začel protestirat če z njim v naročju klofam na RR, tko, a morm nehat...hoče 100% pozornostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
13.6.2007 13:55:51   
Barči78
Ojla,
No tkole, mi smo bili na obisku pri bioenergetiku, super možakar, res, samo Žan je bil totalno nezainteresiran, se je skoz drl. user posted image Ful je bil zaspan, bogi.
Je pa tkole, videl je eno alergijo, očitnno na mleko, ker ga res ful zvija in noče jest. Vsa mleka, ki sem mu jih naštela, da sem že probala je rekel, da so zanič, edino pri HIPPu se je ustavil in rekel, to je pa dobro. user posted image Samo kaj, ko sem ga že probala, pa mu ni sedlo, ni ga hotel piti. A naj še enkrat probam in vztrajam ene par dni, kljub polivanju user posted image
Pa še z bronhiji ima težave, od tod ta kašelj, ki se že 2 meseca vleče, na pljučkih res nima nič, je pa predlagal, da mu damo na prsni koš prepraženo čebulo.
Pol smo pa še narisali kje Žan spi in je rekel, da je to tolk sevanja nad njim, da je čist zanič lokacija, ker Žan res totalno nemirno spi, skoz se okol obrača. Povedal nama je, kam naj mu postaviva posteljico, če je možno, da mora bit v treh dneh sigurno bolje s spanjem.
Drugače je pa naš sonček zdrav. Samo še pravo mleko odkrijemo, ker je tudi za kasneje svetoval kozje mleko.

ja, pa še diete sem se lotila, a sm pridna, zdej pa - 17 dol do morja, pol pa v kopalke user posted image

dskubin - ne mi zdej s takimi torticami tlele, k komaj še diham k jo gledam. user posted image

Vse najboljše današnjim slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

meaa - me veseli, da je Lanu vročina padla, res zoprno gledat takele majčkene, da se takole mučijo.

Zdej grem pa kuhat, sem Neji obljubila ˝makajončke˝ k se zbudi.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
13.6.2007 16:03:01   
K_a_t_i
A je sam v Tivoliju scal, al kaj?! user posted image  user posted image  Sem ugotovila, da nimam nobene kondicije SPLOH! K sem lavfala na parking kt kura - in ko sem dala lupinco not, se je uscal! Za Bežigradom pa niti kaplje user posted image

T2 mi gre že na živce - sem parkirala vsa tečna direkt pred vhod bloka (že skor noter user posted image ) - je namreč čist razrit parking. Upam, da me ne bo kdo poklical, naj pridem umaknit avto... user posted image  Kwa sem pa hotla, če je otrok toooook tulu, da mi noben niti upu ni rečt, da ne smem tam parkirat user posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
13.6.2007 16:49:42   
dskubin
pa ne da si se tam okol muvala ;)
k če maš res tako moč, ti bomo odvzel pravico pogledat v smeri proti obali, jaz mam tega vremena že dost!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.6.2007 16:51:38 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
13.6.2007 17:10:49   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bla tam

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
13.6.2007 17:37:09   
tinaaja
A je sam v Tivoliju scal, al kaj?!

sem kr vedla,da is bila se v Tivoliju.. sem bila na sreco dost pametna, da sem sla dovolj zgodaj domov user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem odspala svojo popodansko rundo (2,5hr) user posted image user posted image , brina pa vleceuser posted image Nimam pojma, kako to da sem tok utrujena, da tok spim.. OK, od nekdaj mi je to najlubsi sport, ker se ful dogaja v sanjah,a mpak ponoci razen 1 dojenja, spimo. Sem razmisljala, da zgleda ful slabo spim, glede na to, da me sprememba dihanja od brine zbudi user posted image

Brina se je na poti do avta razburjala - itak - ne jok, ampak bunjenje. Pol je pa 50m ppre avtom kapitulirala in dol padla.. Sem razmisljala, ce grem se enkrat na roznik. Aja, filing imam da sem soncarco pod unimi marelami fasala user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
13.6.2007 20:11:19   
sezam
Evo mi smo danes opravili s posvetovalnico - vse bp user posted image . Naš maneken je velik 65 cm in težak 6,250 kg user posted image . Nismo pa bili cepljeni, ker je imel nečak prejšnji teden norice in smo bilo 2 dni pred tem skupaj. In sedaj čakamo, če se pri katerm od naših pojavi, sicer se gremo cepit čez 14 dni user posted image

Vse najboljše današnjim slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
13.6.2007 20:42:38   
Naomi
cer,
ko ko ko ko ko ko...je blo danes again user posted image user posted image
...kati ocitno ste tok nacvekale se pol, da se je mogl uscat...sam res ne vem...a u Tivoliju vsak dan scije al kva...pr nas u sentvidu ni nch...tle u KR pa tut nch ne zgleda da bi...
no, vreme smo obdelal...ostalo nas ne zanima user posted image
tinaaja...brina se je cist pokvarla kar se vozickanja ticeuser posted image ...no je pa nas Svitek tut pridn biu...do doma ni pisnu, niti u vozicku, niti pol u avtu...boza boza...zdej pa pana...je se na terasi pr babi pa dediju haru, in ga je cist ubou  tale zrak...user posted image
...zmagovalec je pa od Dajadade Nejc k je toooooooook priden, da ga ni treba nch na rokah met...sam za dojenje...mal vozicek zaruka, ze spi..ostalo pa po svoje u lupini...res bravouser posted image user posted image
no, nas Svitek je tut pritkan, pa Brina je bla pritkana, pa Katja, pa Ziga, pa Ziva in Jalenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lupcki pritkani mejckeni...user posted image
tko...to je blo javljanje No.1
papa

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
13.6.2007 20:46:10   
Naomi
...aja, morm pa oment, da smo se pol spravle pod streho in je bilo prijetno..tm pod marelam pa umor...pa kdo je sploh prcakvau takole vrocino?...matruser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
13.6.2007 20:51:33   
Anonimen
Naomi in ostale čveke, če so vaši res tko pridni pol pa bi mogli videt našega Jureta, ta pa ma energije... pa zame pravijo, da sem hiperaktivna, ampak on me pa 200% prekaša. Ko je buden je po rokah, pod mostom v vozičku je (če je buden) kvečjemu max. 15 minut. No, enkrat se prideva pokazat, ampak bi mi mogle prej oblubit, da bi se ga podajale iz naročja v naročje, ker itak z vašimi nimate nobenega dela... vsaj tolk, da bi v miru popila eno kavico.user posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3637
13.6.2007 20:54:42   
Naomi
jjasna, ti kr prid...ce nas je neki zbranih zihr saj edn spi ( ponacad pa vec)..tko da...so se ksne roke proste...pa konc koncev, verjamem da je Jurcek tut pritkan...sam ok krcki nesramni...tko da...prlet bejbauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
13.6.2007 21:06:22   
tinaaja
No, enkrat se prideva pokazat, ampak bi mi mogle prej oblubit, da bi se ga podajale iz naročja v naročje, ker itak z vašimi nimate nobenega dela... vsaj tolk, da bi v miru popila eno kavico.

ti kr prid, bos vidla, da ti bo jure zagodu in tud muksnu ne bo user posted image user posted image

mene glava boli... spet user posted image

raziskovanje marel - traxx mi ne potegne.. ful grozno hrbtisce ima, pa nobene lukne v strehi za bejbiko gledat, ma ne bi dala tok dnarja... imam zdaj dva favorita (trenutno)user posted image chicco  ponee xs in ct 0.5.. moj zeli se eno inglesino vidt,ki pa jo imajo samo v it.. no tko, to je to.. ugotovitev dneva : popolne marele NI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
13.6.2007 21:44:45   
tinaaja
Nekako tkole smo danes zgledale v Tivoliju:  user posted image

No tko, lubica moja pana, jaz pa sem on the way..
user posted image

PS: dukat zapira tovarno na hrvaskem, jedna slovenka preuzela mu biznis user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
13.6.2007 21:54:11   
draja
No, pa nam je uspelo še malo ritem premakniti in tako je Živa že okrog 21-ih zaspala. Sicer se še malo premetava in burno sanja, ampak važno da spi.

Danes je bilo res vroče, moram celo jaz to priznati. Moja ljubica se mi je ves čas v avtu drla. Mi je bilo ful bad, ker nikoli tako ne joka. Ji je bilo vroče, pa ne zna zaspati v lupiniciuser posted image .  Sva šle iz Tivolija še k moji mami v službo jo pokazat in je dobila ceeeeeeel kup komplimentov in pohval - no, pa mami in babi tudi zravenuser posted image .

Tinaaja pa je ne spet glavobolauser posted image . Verjetno od sonca in vročine. Držim pesti, da te ne bo ponoči bolelo. Glede marele pa - popolna je tista, za katero slučajno ko si v BC vidiš da je v akciji in jo kupiš, brez da bi katerokoli drugo pogledal in sprobaluser posted image . Tko smo mi naredili in smo prav zadovoljni in ponoči mirno spimouser posted image .

Meaa super res, da je mali bolje in komaj čakam, da se naslednjo sredo spet vidimo.

Naomi lepo si napisala o naših sončkih. So res vsi po vrsti pridni!!!

Jjasna obvezno se nam pridruži. Če ne bo nobene druge kandidatke, bom jaz Jureta malo po rokah mečkala, ker naša ne mara biti po rokah in mi manjka mal pestvanja dojenčkov. je naša najbolj srečna če jo odložim v koška ali v košaro od vozička, da ima svoj mir in pol zaspančka. No, šele zadnje čase, ko je že bolj zvedava ratala, se pusti malo v naročju met, da okrog gleda. 

< Sporočilo je popravil draja -- 13.6.2007 21:55:11 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 0:02:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.6.2007 0:02:33   
Žabika
No danes me pa niste preveč zaposlile z branjem, ampak vseeno da pridem na čisto, najprej tole:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem v nedeljo sigurno domov, tako da sreda velja, a ne? Prav dolgčas mi je po telih naših srečanjih; me ful zanima katere vse teme ste danes obdelale. Sej veste - babji firbec!

Mi smo še naprej zelo ok, ampak sej to vas itak preveč ne zanima user posted image ! Skratka en lep sončen pozdravček; koliko neviht smo imeli vam pa ne povem.user posted image

tinaaja: user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 14.6.2007 0:05:21 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.6.2007 0:10:08   
tejčica
Čeeeeer!

Midva z Vidom sva se danes pošteno potepala in spet dosti zapravljala. Je mali preveč priden po trgovinah.user posted image  Popoldan pa ga je po res dolgem času napenjalo. Je bil tolk bogi.user posted image  Ves čas sem ga morala imet na rokah (sva bila SPET sama user posted image ), me je pa zvil križ, tako da je bila muka.

Jutri pa imamo tretjo posvetovalnico in prvo cepljenje. Upam da ne bo kakšne reakcije.

Tinaaja, upam da ti je glavobol že prenehal. Te pa Brina kar mal preveč razvaja s tem popoldanskim spancem. Mogoče te pa zato glava boli.user posted image To bo ja, preveč si spočita!user posted image

Sezam, user posted image , Žiga lepo raste. Pa upam da ne dobite noric. Sicer je enkrat treba it čez to, ampak upam da ne še sedaj.user posted image

Kati, očitno nam boš vsak dan morala podrobno poročat kam greš, da nas ne bo dež napral.user posted image

Barči78, upam da čimprej najdete mleko ki bo Boru ustrezalo in se znebite kašlja. Pa hitro povej kje si najdla voljo za dieto, da grem še jaz ponjo.user posted image  Me je groza same sebe.user posted image

Pikca, ni kaj, mali bo sigurno svetovljan, če že sedaj angleško lapa.user posted image  Upam da si imela kaj miru in ti je kasneje uspelo kaj pisat.
Simonka, vse pohvale za vztrajnost na orbitreku.user posted image

Meaa, super da je vročina padla.user posted image

Žabika, a ti nam pa spet z dopustom lušte dela!user posted image
Draja, bravo za Živin nov spalni urnik.user posted image

Sedaj si pa šibam še lase sušit, potem pa na zaslužen spanec. Ajoj, čez slabih šest ur je že auf!

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.6.2007 8:00:01   
tejčica
Čestitke Boru ( A-N-J-A), Diti (Dskubin), Anji (blanči) in Liviji (PikaPoka12) za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Mi pa sedaj šibamo o pikico.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.6.2007 8:07:39   
amy26
čestitke današnjim slavljencem, jih je spet kar nekajuser posted image user posted image user posted image
Bor, Dita, Anja, Livijauser posted image user posted image user posted image user posted image  za 3 mini svečke

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.6.2007 8:13:56   
draja
Ok. Najprej čestitke našim dragim sončkom: Bor, Dita, Anja in Livijauser posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila zaznamovana s kaknjem, sajsmo kakali ob 5-ih in ob 6:30, ampak kaj čmo. No, vsaj Živa nima problemov z nadaljevanjem s spanjem, mami ima pa na volj kavico pa je.

Tejčica pa je res priden Vid, da ti pusti takole zapravljati. Živa pa se ponavadi vedno zbudi v trgovini in ni kaj preveč zadovoljna. Sta verjetno z očijem kakšen pakt sklenilauser posted image .
Pa dobro opravite cepljenje danes in držim pesti, da mine brez reakcije.
Pa upam, da te ne boli več križ - bogi mali Vid, ko ga je spet zvijalo revčkauser posted image .

Žabika kje naj začnem - velik je blo govora o vročini in soncu, pa mal obujanja spomniov na porod in bivanje v P, aja pa o oblačenju naših sončkov v teh dneh, pa Brina ima novo ropotuljico za zobke, pa smeje se že naglas, pa Svit je bil buden in smo ga končno malo bolje spoznali, pa bla, bla, bla, bla,... Ni bilo nič talega kar ne bi mogla nadoknadit naslednjo sredo, tko da ti kar lepo uživaj na dopustu (vsaj ena ki ti privošči, a neuser posted image ).

Meaa priden oči, da je čuval malega in si lahko zapravljala. Pa še vedno držimo pesti za našega Lana, da se mu vročina ne vrne.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.6.2007 8:14:12   
amy26
Sezam, Meaa lepe mere malih korenjakov le tako naprejuser posted image user posted image

Tudi mene zanima kako moja Ela napreduje, nimam pojma če gre še vedno po tabelah gor s težo, bomo videli naslednji teden ko imava spet posvetovalnico.

Barči78, fino da ste šli bioenergetiku pa upam da se čimprej znebite kašlja, čestitam za voljo pri hujšanju.
Jaz komaj čakam da pride Leg Magic ki sem ga naročila v Top Shopu, nekam dolgo traja ta dostava, čakam skoraj dva meseca, skos obljubljajo da bo v kratkem no upam da res drugače jim storniram naročilouser posted image  Pol pa ko enkrat pride moram končno začet telovadit, ker tele kile kar stojijo pa koža mlahavauser posted image  joj jojuser posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.6.2007 8:24:35   
tinaaja
Slavljenci cestitlke user posted image user posted image

Kakanje-  zacelo se je v pojstli in nadaljevali 2x na previjalki user posted image

Meaa - kje is kupila marelo :) da grem se malo raziskovat... user posted image

Zabika - na anslednje srecanje prinesi napis s svojim imenom, da te bomo spoznali, ker bos ziher zapecena kot zamorc

Amy - 2 meseca za cakas??? Jaz sem an space bag cakala 2 tedna, pa sem skoraj posizila .. So me klicali, da so mi povedali, da moram mal pocakat, zraven pa vprasali, ce bi se en dodatek zraven vzela.. matr jim nategovalska user posted image

Malo glavobola je se postalo, a je veliko bolje.. Ga bom piustila na rozniku, kamor bova z brino v kratkem odsibali.. grem se spravit na svoj spehuser posted image in da ne bo slo kaj dol, ce bom vsak dan dala roznik cez in se morda malo manj jedla.. pa brina je vceraj na sprehodu cez roznik zaspala - sem bila cist vazna user posted image user posted image na nudistinci plazi se s kopalkami ne mores nic skrit user posted image ajme meni.. se dobro, da je brina tok mala, da ne bo skoz plaza v igri, ampak se bova skrivali pred soncemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.6.2007 8:35:10   
skačica
user posted image Čestitke vsem današnjim slavljenčkomuser posted image

O kakemu hujšanju se spet pogovarjate? Pri men ne gre niti 1 kilca dol pa da se ubijem, sem na 71 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mogla bi jih imet pa max. 65, še bolje 63kg, se prav teh user posted image  nekaj kilc do solidne postavce pa bi blo za žvet.

Včeraj sem šla za Izo v Okaidija iskat cunjice za krst in ta mala bo v rdečih hlačah, beli majčki, rdečem boleru pletenem in rdečem klobučku. Skratka čisto nova kolekcija, so jo dobili ravno včeraj. Luštna bo, nouser posted image
Pol sem šla pa zase gledat kopalke in sem gledala vse od Nancy do Triumpha, skratka kar je tista trgovina ponujala in sem se zraven skoraj zjokala. Kakšne joške pa imam- da te kap. Ene velike vreče, košara E mi je bila edino prav in edino so mi dobr stale ene navadne črneuser posted image user posted image , zato nisem kupila ničesar in šla z dolgim nosom domov.
Da ne govorim, da modrca za dojenje ne najdem nobenega lepega, grem še danes kam pogledat.

Joj, bi še kaj napisala, da pri Izi tečejo krokodilje solze, ker sem revico zapustila samo v igralnici

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Prvi copatki/čeveljčki
Miška2006

Katere copatke oz. čeveljčke ste dali vašemu otročku, ko se je začel postavljati na nogice?

Tipsie Toes (5%)

Jinwood (2%)

Starchild (1%)

Pediped (8%)

Ciciban (61%)

Drugo...KATERE? (22%)

Število vseh glasov: 303

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!