|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.6.2007 8:24:35   
Naomi
Danes in jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Jutri bo zapihal šibak jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 18, najvišje dnevne od 23 do 28 stopinj C.

evo, Naomi vse zrihta user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
13.6.2007 8:25:38   
Naomi
ma kjeeeeeeeeeee, sej toook spat ni zdrav user posted image ...sem sam skrbna user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
13.6.2007 8:26:12   
skačica
ma ja Naomi, tud jaz sem bla že zgodnja pa sem preden sem gor na RR prišla, že vse položnice plačala. Ne vem kje za user posted image  se jih tok vzameuser posted image  
Grem dons dol k mami, bom še vidla kam bom mahnila v šoping, sestra se je že javla za spremstvo, se pa odločam med LJ, CE in Zagorjem. Ja, tud dol je nekaj novih trgovinc pravi sestra.

Grem zdaj, ker mož tamle ves nesrečen drži Izo in zavija z očmi, ker sem jaz že tko zgodaj na RRuser posted image

Smo pa res pridne me- Pikca, cv 105 pa men se zdi, da dskubin tud piše seminarskouser posted image . Pikca, sam pol ko boš ti svojo nalogo oddala, boš se vseeno nas vzpodbujala pa se ti bomo smilile pa nas boš tolažila...........da ne boš važna ratala.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
13.6.2007 8:30:03   
draja
Jutro!

Živa je danes v bistvu prespala nočko, saj je spala od cca. 22-ih do nekaj čez 5.uro zjutraj, ko se je nekaj začela premetavati, pa sem jo kar popokala na zizo, ker sem že komaj čakala, da se zbudi. Sam pol je bilo pa zame konec spanja, ker je na eni strani stokala Živa, na drugi smrčal mož. Pol se je pa mala itak ob 6:30 začela pogovarjat in sva vstale. No ona zdaj sladko spančka, jaz pa nisem več mogla. Imam skoraj raje, da se ob 3-eh dojiva in pol spiva do 7-ih, kota pa da ob 5-ih vstajam!

Sem včeraj pozabila pohvalit lepotca od LP! Luuuuuuškan je!

Srečanje jaz priiiiiiiiiiiiidem. Je zlati možek zjutraj v obleki vse stlačil v avtouser posted image . Meni čolnarna ustreza zato,ker smo na svežem zraku, CP pa zato, ker bi šla rada še v shoping. tko da meni je vseeno. Dajte mi sam povedat, kje parkirate za čolnarno - a se v Rožni dobi plac al greste tle okrog in na plačniški parking. In a se na temu za plačat pa dobi vedno plac? Nisem še nikoli šla z avtom v Tivoli, vedno peš čez Rožnik.

Vse ki pišete diplome, seminarske, magistrske naloge.... pridne, pridne, pridne!

Pikca bravo Živa! Je morala najti izgovor za nove čevlje obuti. Brihtna buča, ni kaj!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
13.6.2007 8:37:00   
draja
A je kje v BTC kakšen plac, kjer bi lahk ble zunaj, pa ne direkt ob kakšni cesti? ni nič primernega ne, vsaj kolikor zdaj razmišljam mi nič na pamet ne pride.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
13.6.2007 8:39:19   
dskubin
Dobro jutro čveke. Sem že več kot uro pokonci, danes je noč res bila kratka.
Sem si mogla najprej privoščit en dober domač zajtrk. Evo še vam:

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
13.6.2007 8:47:14   
draja
Dskubin hvala da tako nesebično deliš tole slastno tortico z nami!!!

Sem pa zdajle videla, da se januarčice tudi dobijo danes v čolnarni,samo pol urice prej.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
13.6.2007 8:51:09   
Naomi
...colnarna..parkpalc tivoli...ja zdej k je tut na desni strani placljivo se kr dobi...je pa 0,5€ na urco...sam delajo do dveh..tko da reces za eno urco..pol pa prides 5 cez dve user posted image user posted image ...k nobenga parkir majstra ni vec user posted image user posted image
...u BTC za zunaj...ja naceloma je scottish pa un idea al kva je zravn...sam tm pa sonce direkt naziga, sej sicer majo marele...sam ni tko fajn k u zavetju ksnga drevesca...aja to je nasprot emporiuma ( nevarno Naomi, nevarno user posted image )...ma men je vseen kje...sam recte..pa bo...k tole bomo se sneg prklicale, ce se bo tok cincal ;)...
no...da se mal zakompliciram...ucer je tinaaja napisala motec..kaj pa to? ;)...men je tut tm fajn, sam kje si pa mislna tina?
papa

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
13.6.2007 8:52:05   
tejčica
user posted image Čestitke Patriku (Sandra-10) za 4 mesece ter Kaji (marjetka) in Lini (Taya85) za 3 mesece.user posted image

Naš mali ga danes nekaj sračka s spanjem. Zvečer je zaspal ob pol devetih (standard) in se zbudil že malo čez pet! Sem ga nahranla in je zaspal ravno ob šestih ko sem Tajo začela budit. Malo pred sedmo, ko sta moj in Taja ravno šla, pa se je Vid že zbudil. user posted image  Moj otrok ma da spi do devetih, da ima mami čas zase zjutraj!user posted image  Sva malo klepetala, je telovadil z mano, spila kavico in malo čez osem ga je zmanjkalo. Me rav zanima za koliko časa.

Pri nas zaenkrat ne kaže nauser posted image in upam da tako ostane. Že kar pogrešam dolge sprehode. Zadnje čase se sprehajava bolj blizu doma, da jo hitro šibneva domov ko začne padat.

Vse ki pridno pišete diplomske in magistrske user posted image  in pa veliiiko volje da čimprej dokončate.
Amy in Meaa, user posted image  za male sončke, da se hitro pozdravijo

Pikca, user posted image , ta Živina izjava je pa svetska.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
13.6.2007 8:57:04   
K_a_t_i
nisem še vsega prebrala, tko da sam tole - ČOLNARNA

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

...colnarna..parkpalc tivoli...ja zdej k je tut na desni strani placljivo se kr dobi...je pa 0,5€ na urco...sam delajo do dveh..tko da reces za eno urco..pol pa prides 5 cez dve user posted image user posted image ...k nobenga parkir majstra ni vec user posted image user posted image

Parkplac na desni je v bistvu 0,5€ za 2 uri - tko da lahk ste tud "2 uri" tam user posted image . Pa ne parkirat koj ko pridete na desno, ker je popoldne sonce. Na levi se pa plača na uro pa jst še nikol več kot 1,5€ nisem dala. Plac je pa vedno na obeh straneh. Z Rožno nimam izkušenj, verjeten bom šla dons probat.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
13.6.2007 8:59:53   
Naomi
kati...ne umesavi se :P

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 9:00:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
13.6.2007 9:02:00   
Naomi
sicer sem lublancanka kwa ane ;)...sam jest pojma  nimam kako iz rozne prides do colnarne, kje parknes?...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
13.6.2007 9:02:24   
tinaaja
Ma meni je vseeno. Jaz sem razmisljala, da bi sla prej cez roznik in pol pridem v colnarno/mostec/btc.. Ce bo tkole zunaj, jaz ne bi sla not, kljub temu, da me mika ariel user posted image
Lahko cim manj kompliciramo in recemo COLNARNA? Jaz grem zmeraj parkirat na drugo stran, ali tam, kjer se zacne trim steza ali pa mal naprej od cada.. Ampak je z moje strani to blizje..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
13.6.2007 9:03:04   
tinaaja
Sem se spomnila, da imam tudi jaz brošuro o vročini Moj otrok ima vročino; kaj jo povzroča in kako ukrepamo (Tinaaja, a je ista kot tista tvoja?).

Too je ta user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
13.6.2007 9:06:24   
Naomi
C O L N A R N A ...to je to...potrjeno ;)
tinaaja...a se bos sla adrenalinski park...z Brinco u vozicku cez Roznik user posted image user posted image ...a mas dobr dan ?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
13.6.2007 9:06:47   
tejčica
Kaj sem pa zdej pritisnila da je že odposlalo?user posted image  Gremo naprej...

Jjasna, mali je pravi cukerček.user posted image

Dskubin, jaz bi pa repete!user posted image

No, mali še kar pridno user posted image , tako da jaz šibam pod user posted image  in če bo čas še user posted image .

Zunaj je že user posted image tako da danes pade en "vornh" sprehod.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
13.6.2007 9:09:38   
tejčica
Ljubljančanke, pa ne preveč čvekat, da ne bo spet user posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
13.6.2007 9:12:19   
Naomi
Ljubljančanke, pa ne preveč čvekat, da ne bo spet .
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Ljubljančanke, pa ne preveč čvekat, da ne bo spet user posted image .

jest bom cist tih...sem bl plasna pa sramezljiva user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
13.6.2007 9:12:30   
draja
Ok Čolnarna ob 11-ih!!!

Naomi parkirati se da ob železnici v Rožni dolini - če prideš mimo živalskega vrta in Čada, potem v tistem križišču kjer bus št. 14 zavije k študentskim domovom zaviješ desno in pol v eni izmed ulic levo,prideš na dolg ravno cesto ob železnici, kjer so bočno parkirani avti. Verjetno pa je tkole med delavnikom vse zasedeno, ker je parkiranje zastonj pa čist blizu mesta. No, če tam parkiraš greš potem samo čez most in si v Tivoliju direkt pri otroškem igrišču.

user posted image user posted image user posted image Čestitke današnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.6.2007 9:13:36   
amy26
Mi je pa edino čudno, ker je danes ponoči jedel na 2 uri (pa dugače samo 1x jemo čez noč), a ni tako da bolni otroci zavračajo hrano? Najbrž je to dober znak...

Meaa, super da je vročina padla. Pa fajn je da ti je Lan zvečer jedel več kot ponavadi, ker glih takrat ko ima vročino je fajn da več je oz. pije, ker s tem se vročina tudi zbijauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
13.6.2007 9:16:46   
amy26
Danes se fajn načvekajte, naju z Elo ne bo ker greva v Kamnik.

Pa tiste ki pišete diplomske oz. mag. vsaka vam častuser posted image  si ne predstavljam da bi morala spet pisati diplomo, še dobro da je to mimo, glede mag. pa zaenkrat ne razmišljam.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
13.6.2007 9:17:18   
tinaaja
Naomi parkirati se da ob železnici v Rožni dolini - če prideš mimo živalskega vrta in Čada, potem v tistem križišču kjer bus št. 14 zavije k študentskim domovom zaviješ desno in pol v eni izmed ulic levo,prideš na dolg ravno cesto ob železnici, kjer so bočno parkirani avti. Verjetno pa je tkole med delavnikom vse zasedeno, ker je parkiranje zastonj pa čist blizu mesta. No, če tam parkiraš greš potem samo čez most in si v Tivoliju direkt pri otroškem igrišču.

Hehe good luck, ce bos tam iskala.. Pejt kr zdajle od doma, da bos do 11 kaj nasla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
13.6.2007 9:20:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
se pa odločam med LJ, CE in Zagorjem.

Ja kwa pa greš kupvat, da majo v Zagorju? user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
13.6.2007 9:22:05   
Naomi
meaa...bravo za Lana!!!...in naj tako ostane unaprej...user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

kdaj greste najraje na poletni dopust?
Spark

junij (13%)

julij (38%)

avgusta (31%)

sovražim dopust (4%)

rad sem vse tri mesece na dopustu (14%)

Število vseh glasov: 276

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!