|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.6.2007 15:00:25   
Gio
kaj je s temi noski? moja ima tudi ponoči in zjutraj probleme, kar nekam težko diha, kot da ima zuamašen nos. Samo ne gre smrkeljček ven, samo kakšna miška...in ne zgleda da je prehlajena. Včasih jo zbudi iz spanca in si z rokico drgne po nosku, takrat ji očistim nosa z fiziološko in je bojle. Ali pa ko vleče dudico tako čudno diha zdraven...Patronažna je v začetku rekla da je to zato ker še nimajo izoblikovanega mehkega neba??? A je to še vedno razlog za čudno dihanje?

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
12.6.2007 15:01:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

JJasna a niso pri vas ze minili krcki?pa so se zdaj spet pojavili??upam,da kmalu minejo

Ne, nočejo nas zapustiti user posted image - je pa res bilo že malo bolje, pa ne jem nobene sveže solate, nobenega svežega sadja (razen banan),... nič! Se mi zdi, da cele dneve jem samo makarone in riž.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
12.6.2007 15:12:00   
cv105
jjasna: jaz sem bila dva meseca na čaju in prepečencu. :)) Pa sem potem začela jest vse po vrsti in se pri malemu ni nič na slabše obrnilo. Jem solate, pa sir, jogurte,..., pijem kavo, ... Držim pesti, da se krčki kmalu minejo.

Mi smo zadnjič sklenili pakt. Maksu smo rekli, da sedaj je pa že skoraj 3 m star in da krči ne veljajo več. In se drži dogovora. Obljubili pa smo mu ene fine počitnice. Ja, ni kaj. Dogovora se bo treba dat in zdaj iščem nekaj za nas ob morju...pa nisem še nič našla. Po moje bomo pristali v Ankaranu :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
12.6.2007 15:38:26   
*sonchek*
Za znoret! Mulc se je skoraj 2 uri drl ko jesihar, če sem ga samo odložila za sekundo! Sem milsila, da mi bodo roke odpadle! Nosit ga je bilo treba pa samo pokonci, da je gledal okrog - pa če sem se za samo 3 sekunde ustavila, je že začel javkat. Da o tem, kako je tulil, ko je samo videl joško! Groza!!! Zdaj pa spi v svoji posteljici, brez obroka... user posted image

Grm z elektronsko varuško na balkon mal zadihat...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
12.6.2007 15:52:06   
tinaaja
Za znoret! Mulc se je skoraj 2 uri drl ko jesihar, če sem ga samo odložila za sekundo!

a pri vas je tud tko user posted image user posted image nekaj mora bit v zraku.. no brina bi pa spala na joski ali zraven nje, bog ne daj, da bi v pojstli user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
12.6.2007 16:27:37   
Žabika
Zadnja novica:
V mestu Šilo na otoku Krku se je odprla nova mlekarna, ki proizvaja mleko z imenom Frogmilk, s tremi različnimi stopnjami mlečne maščobe. Količine so sicer omejene, ampak v zgornjih dopoldanskih urah je zaloga zagotovljena. user posted image

No punce, če vam primanjkuje mleka, počivajte, ne laufajte pred nevihto in ne lovite prahu po stanovanju še predno pade na tla. Moški naj se pa čimprej navadijo na iz pralnega stroja zlikane majice!

Smo pa tudi mi danes malo bolj sitni kot ponavadi, sicer je že parkrat čes dan Hana zaspala, ampak se je tudi hitro zbudila. Pa tudi se je začela ob pogledu na joško dreti kot jesihar. Ne vem, očitno ji ni všeč, da je mleko zdaj tudi v prosti prodaji.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
12.6.2007 16:40:54   
Sibil_
Dan!

ŽAbika kje pa ste v Šilu?Mislim-kateri apartmaji al kje?Mi smo bili prvi dopust s Patrikom tam, v penzinu Tina-joj kako je bilo lepo.PA je bil tudi junij-ehhhh, jaz bi spet....user posted image

Lukas je imel danes kontrolo in je boljši, zdravila ima še par dni in potem bomo vidli kako in kaj.user posted image

Voziček sem plačala, zdaj ga še čakam...

Obalke-kaj se dobimo v petek?Spet odvisno od vremena-Kapitanija ali plaža-Palma de Popo?Ura?Kdo pride?Naj katera pride nooo....user posted image user posted image user posted image

LP iz deževne Obale,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
12.6.2007 17:17:46   
LP
Punce ŽIVJO!!!!
Tolk čvekate, da vas niti dohitevam ne več....user posted image ....
Že zadnjič sem hiotela prilepit slikico našega korenjaka, danes probam, če mi rata. Takole je bil zrihtan na krstu:
user posted image

Upam, da mi je uspelo, drugače pa še poskusim....
Danes je bila na obisku mala IZA in Skačica.... Mala dva sta se ful gledala in se smejčkal drug drugemu, da je blo ful fajn..... Ne morem verjet, da je palil nanjo, ker do zdej ni merkal kaj preveč dojenčke in otroke... Je pa res, da je videl same fante in očitno bo palil na lepe dekline user posted image ....
Zunaj je ful sopara, tak da komaj čakama očija in potem gremo na en rahel sprehod....

POZDRAVČKI in čestitke vsem za mesečnice.... Za naprej in nazaj user posted image !!!!!!!!!!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
12.6.2007 17:20:03   
LP
UPS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Očitno mi ni najbolj uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... POnovim vajo kdaj drugič, bi pa bla ful vesela če mi katera napiše, na kolk naj sliko pomanjšam user posted image user posted image user posted image
Mate zdej našega fanta čez celo stran user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Čao!!!!!!!!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
12.6.2007 17:57:29   
tejčica
Sibil, jaz pridem v petek ! user posted image  Naša ura je 9.30 - 10.00, če pa se mali zbudi pred deveto pa tudi kaj prej lahko.

LP, mali je bil pa res ošmekan, še metuljčka je imel.user posted image

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
12.6.2007 18:42:18   
Dajadada
LP, tale vaš fant je pa že za oženit (al omožit, kako se že rečeuser posted image ).

Naš je pa glih danes neverejetno veliko spal, vmes pa se pridno igral in "bral" knjigico. Zgleda, da je pri nas nekaj drugega v zraku.

A za jutri drži čolnarna ob 11ih? Jaz imam zjutraj G, pa ne bom na netu, tako da pokličem eno, če bo deževno, da vidim, kako ste se odločile glede lokacije.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 12.6.2007 18:45:03 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
12.6.2007 18:47:58   
Dajadada
Žabika, a je za izvoz v Slovenijo že poskrbljeno? Da ne bodo naši user posted image  fouš malim hrvatkom in dopustnikom.user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
12.6.2007 19:01:07   
skačica
hojla!

Mater ste čvekale spet čez dan, da sem komaj uspela prebrat. Naša je namreč zaspala v moji postelji, brez da bi se držala za mojo zizouser posted image  in tako lahko tudi tukaj kaj napišem. Čakam moža, da se lahko pol spravim nad diplomouser posted image user posted image user posted image

No, kot je že LP napisala, sva šle midve dons k njima na kavico,  jedle sva fondi čokoladni z višnjamiuser posted image user posted image - tok o dieti) in smo se imeli prav luštno. Mali Žigec je res palil na našo Izo, naša pa na njega. Sta se ful smejala eden drugemu. Bom dala slikico gor, ko jo bom potegnila dol s fotoaparata.

Sva prišle domov okrog enih in se mi je na obisk nalimala moja sestra s tamalim in sta bila tukaj do zdele. Kak lušten dan, samo da nisem skoz samauser posted image . Do sprehoda danes sploh prišla nisemuser posted image , bova jutri dvojno dozo udarili.
Mi je pa sestra prinesla eno tako lepo tuniko, da adijouser posted image . Verjetno jo bom kar za krst imela.

marele- sem do neadvnega mislila, da jo sploh ne rabimo, zdaj se mi pa zdi že skor nuja. Kaj nam tinaaja delauser posted image . Sem pa danes tud gledala arielov katalog in sta mi všeč modra in roza traxx. Ampak še vedno mi je pa za na pogled najlepši zapp.

RR - moj me večkrat vpraša kaj tok visim na tem RR in naj mu kaj zanimivega preberemuser posted image . Sicer ima tud on pred sabo en velik lcd, ampak on bi z mano čvekal ravno takrat, ko jaz tlele vam pišem.  Ko bi se pa jaz pogovarjala pa on gleda Sopranoveuser posted image . Drugače pa itak zadost komunicirava in mi RR ne bo vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se ne damuser posted image

Grem zdej, je prišel domov, se z njim pogovorim malo pol pa pisat diplomo.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
12.6.2007 19:45:30   
soncek78
Hello!

Mini čestitki velikima fantičkoma Vidu in Žigi! user posted image user posted image

Obalke - tudi zame velja petek. Verjetno bo z  nama prišel tudi naš tati. Ga prav zanima, kako potekajo ti pogovori. Pa še na dopustu je 2 tedna. Kako lepo se cartamo!user posted image  

LP - Kako lep fantič! Pravi cukrček!

Lep pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
12.6.2007 20:00:16   
tinaaja
na preverjeno bo obravnavana tema une darje, ki je umrla v PO P in smrtnost porodnic... ce katero zanima..

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 20:11:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
12.6.2007 20:21:47   
tinaaja
meaa - cim vec cartanja in lubckanja, da bo Lanci cim prej zdrav... Nekako je obveljalo, da se zbija pri 38,5. Kr_enamami je poslala eno brosuro o vrocini, ce jo hoces, mi poslji mail.

Prispevek je bil tko tko... Grozno mi je ob misli, da je pikec malo ostal brez mamice in strsi brez hcere.. user posted image

Brina je po kosilu bila cist nemirna in je v pojstli hotla skoz viset na joski user posted image matr, bom ko prava afriska plemenska zena na konc dojenja user posted image user posted image user posted image   no tko je bilo vsaj uro, da sem jaz dremala zraven ona je nekaj cuzala, nekaj zvecila mojo bradavico, znorela,ce je ven padla, dokler ni trdno zaspala in spala 3 ure do 7 user posted image Zdaj pa kopanje, zizanje, flasa in nite nite user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
12.6.2007 20:23:16   
tinaaja
Aja - jutri je napoved dez, tko da colnarna odpade.. Vsaj na TV so rekli, da bo slabo... 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
12.6.2007 20:35:31   
Naomi
no pridno spimouser posted image
...ja pol pa CP..kaj pa cmo ce bo tkole slabo...matr tale dez...bomo se pokomentirali dopoldne...k kva pa ves...jest se vedno upam na ksn soncni zarek tja do ene 15h user posted image
...meaa...joj bogi Lanci mejhn...cimprej nej se pozdravi, ti se pa drz!...s Svitkom drziva pesti!user posted image
se javim se kej kasnej...se grem ocedit, da bom lepa samo za vas user posted image user posted image
...aja dons isto velja...do 10h, pol grem spat...ce NE...me ju3 lasateuser posted image
...ju3 bom sabo prpelala se mojo prjatlco Nino k je tut marcevka, sam ni pa nch na forumu...ima pa malega Jalna...rojenega 24.3....nimate nc proti?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
12.6.2007 21:18:31   
amy26
ampak on bi z mano čvekal ravno takrat, ko jaz tlele vam pišem. Ko bi se pa jaz pogovarjala pa on gleda Sopranove

Skačica, kot bi opisovala mojegauser posted image  on bi debatiral ko jaz tipkam prej oz. kasneje je pa tv zakonuser posted image

Ela pa danes neverjetno veliko spi kar ji sploh ni podobno, jst sam upam da bo nočka tudi v redu. Ela je bila bolčkana v nedeljo danes pa Aleks, vročina tudi malo manj kot 40, še sreča da obstajalo svečkeuser posted image
Meaa, bo treba nabaviti svečke, po 3 mesecu se lahko dajajo prej pa ni priporočljivo

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
12.6.2007 21:24:03   
amy26
Nekako je obveljalo, da se zbija pri 38,5.

to je že res, vendar jaz zbijam temp. že pri 38 merjeno v ritki sploh zvečer pred spanjem. Če je imel Aleks povečano temp. sem za vsak slučaj pred spanjem dala svečko, tako da je potem temp. padla. Enkrat se je zgodilo da zvečer nisem dala svečke ko je imel povišano temp. in se je potem zbudu ob polnoči s temp.40user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
12.6.2007 21:41:31   
Naomi
dolgocasne ste user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
12.6.2007 21:44:32   
K_a_t_i
jst bom kej napisala, ko pehar malin zbašem vase user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
12.6.2007 21:45:04   
Naomi
kok to...5 kg? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
12.6.2007 21:47:30   
Anonimen
Da vidim, če gredo tudi meni te slikce...

Jure in mami...
user posted image

Tako faco naredim, ko sem užaljen...
user posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!