|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.6.2007 10:08:30   
K_a_t_i
Men je tud Čolnarna ful boljš - no, razen če bi lih ob 10:30 scal... Za nazaj sem pa že navajena da lavfam user posted image . Itak pa če bo tko kt je zadnje dni, bomo mi pol ure zamudil...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
12.6.2007 10:08:34   
Gio
jooooooooooj.....Ela zaspi in človek se spravi pisat diplomo, že to da se spravi je napredek in potem začne sosed vrtat user posted image user posted image user posted image user posted image in mala je že sovica! 

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
12.6.2007 10:09:19   
Naomi
priden ziga user posted image
...kwa sem hotla u bistvu napisat...aja...speci otroci + dezk = a lot of cveka na RRuser posted image
hvala vsem geekomuser posted image k so pc je izuml pa net pogruntal...kwa bi jest delala na porodniski...vse bi mela sprot zlikan pa opran, pa kosiu bi bil ze prpravlen, pa za fermo vse azurno narjen...ah...to se pa ne spodob... RR zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
12.6.2007 10:11:08   
draja
Tinaaja men se pa zdi, da modrega gleda. Ma vzemi modrega z lokom. A tvoj traxx jaguar ima lok? ker naš Speedi ga nima, zdaj imamo pa marelo z lokom, pa se mal bojim, da ko bo v mareli ugotovila, kako fajn je sedet pokonci z lokom pred sabo, ne bo več hotela bi naslonjena v Speediju. No bomo videli. Če ima jaguar lok, pol vzemi tud marelo z lokom, ker sicer se ti lahko zgodi obratna situacija, da se ti ne bo hotla v amreli brez loka vozit, ker bo morala biti nazaj pripasana.

Naomi mi smo marelo kupili, ker jo bomo vzeli na morje čez 18 dni.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
12.6.2007 10:14:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
vse bi mela sprot zlikan pa opran, pa kosiu bi bil ze prpravlen, pa za fermo vse azurno narjen...ah...to se pa ne spodob... RR zakonuser posted image user posted image

Še dobr, ja! K bi bla drgač Zlata brez šihta!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
12.6.2007 10:14:49   
Naomi
a pa taki mejhni ze loh u mareli sedijo...k nas se za u sportn del ni...kva sele marela...no nas ni za u NOBENGA, da se ne spozabim user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
12.6.2007 10:17:20   
draja
Naomi glih za to smo marelo nabavili, ker gre v čisto ležeč položaj -smo tako vzeli. Ker mi tudi še vsaj 2 meseca ne bomo šli v športen del vozička, da bi pa košaro na morje vlačili pa enostavno ni prostora v avtu, pa tud ful vroče ji bo notri.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
12.6.2007 10:21:17   
Naomi
a zooooooooooooo...sej pocas me bo kej razsvetlil user posted image ...mi bomo na morju nasga kr u bazencek prklenil pa bo..kasni vozicki...user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
12.6.2007 10:33:51   
*sonchek*
Ku kuc!

Naomi - mi smo spali od 21.10 pa do 7.25 user posted image pa smo se podojili, pa sva potegnila še do mal čez 10. uro  user posted image

Čestitke današnjim slavljencem! user posted image

Drugače pa ravno naročam nekaj stvari preko neta - trenutno imam v košarici Helpic Junior (mali je čist popikan od komarjev!), pa zase eno kremico od Vichy-ja (bo treba še mal čvrstit TNZ pred morjem), zdaj pa gledam še nekaj bedarij za mulca (vodne igračke, bazenček idr.).

Srečanje - jaz sem se za danes že nekaj menila, pa še to bo po moejm odpadlo zaradi dežja. Mah to prekl*** vreme! Hočem sonce!!! user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
12.6.2007 10:58:16   
Anonimen
Kr neki, napišem pa mi da Error!

Zdej se mi pa tud ne da spet vsega pisat... jao!

Čestitke današnjima slavljencema!

Mi sploh nismo spali, ker ga je skoz neki šravfalo, pa skoz je jikcal in bil pri mami v naročju, je šele sedaj zaspal od zjutraj... mami pa čist fertik!

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
12.6.2007 11:28:49   
Barči78
Končno malo oddiha, oba otroka spita, za kosilo je vse pripravljeno, pijem kavico, pa v miru malo preberem, brez da me eden nekam vleče.
Moram malo pojamrat, sem namreč tolk sesuta zarad mojga Žana, da me bodo nekam peljal. NOČE JEST. Mava res grozne muke, pa še kašlja še vedno, res je bogi, drugač pa tak srček, dobrovoljček, kadar ga nič ne zvija.
Zelo rad se igra pod mostom, prijema igrače, je rokice in se trudi obrnit na trebuh. Danes zjutraj mu je celo 1x uspelo, le da mu je bila potem spodnja rokica malo na poti. Res se mu mudi, pol pa tolk jezen rata, če mu ne gre, da tako cvili, res se mu nasmejim, da bi ga vsaj tole zavijanje nehalo matrat, mi je že prav mučno tole hranjenje, res.
Tudi sama sem ga naročila h bioenergetiku, maee - hvala še enkrat, pa upam, da nam vsaj on kaj pomaga pri tem kašlju, pa zvijanju. Ker sem čist nemočna.

Pa vse najboljše današnjim slavljenčkom.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
12.6.2007 11:31:52   
tinaaja
kaj pa mostec? parking je zastonj, komarji pa tud user posted image Itak mislim, da bomo not pristale

ratal mi je psa z brino v vozicku ven peljat user posted image je bil mus, ker ni kakala kuza zjutri IN pol se do trgovine it Z brino V vozickuuser posted image in se mal na sprehod juhuhu sem skor zmatranauser posted image user posted image user posted image Zunaj je kot pred neurjem, sva sibali pol domov, kljub temu, da je bila brina se pridna. Ahh jaaa.. No, da ne bo naomi prevec fous - se je drla ene 10 min, ampak je bilo tok jasno, da je zmartrana in bi spala, da se tud jaz nisem dala in sem jo pustila in sam naenkrat jo je zmanjkalo juhuhu

sem si kupila malico - eko paradiznik in kumare pa piscancje butke za v zelenjavno juho za kosilo. Paseeee sveza zelenjava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
12.6.2007 11:39:15   
tinaaja

Barci, spremljam tegale tvoje nejedca in verjamem, da ti je tezko, upam, da mu bo morda GH bolj pasala. A si vprasala P, ce je morda krivo KM kot je ena napisala? Ma saj ne vem vec - tile mali pikci znajo bit tok zakomlicirani, da smo cisto nemocni in res so lahko srecni tisti, ki jim gre vse gladko. Drzim pesti, da ti bioenergetik pomaga user posted image

Katastrofa, kako se je zunaj ulilo.. user posted image Se dobr, da sva ze doma!!! Kati- a si se mim tivolija peljala user posted image user posted image user posted image na pori v trbovlje in je preventivno zacel scat user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
12.6.2007 11:51:52   
sezam
Čestitke Vid in Žiga za 3 mini svečke user posted image user posted image

Dodala sem slikce Žigovega krsta - geslo ZIGA

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
12.6.2007 11:54:18   
Barči78
Tinaaja - konec meseca imava zopet pregled pri P, ker ga nismo še cepili, zaradi kašlja. Takrat ga bom vprašala, kako je z alergijo na mleko, Pa naslednjič bom kupila mleko, mislim da je ena napisala Pregomin. Pol pa sam še korenje pa krompir začnem kuhat. user posted image  Ker mam dost.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
12.6.2007 13:03:52   
Pikca
mene pa zanima zakaj taka evforija glede teh marel ...a to je tko nujno ze al kva...k mene se cist nch ne mika...al nimate druzga pametnejsga dela

user posted image jah, kaj nej rečem, usak tele ma svoj veseleuser posted image

tinaaja, ne, pri traxu tudi ni treba loka stran jemat, meni je nasploh ta trax zelooo všečuser posted image

...mentorja ni blo, je pa naša gospa iz referata rekla, da mu bo ona povedala, jaz naj pa le čimprej pošljem. zdej pa grem dokončat to jeuser posted image magistrsko, tamau je zaspaluser posted image . Če mi slučajno rata danes končat, pridem ju3 na srečanje, če ne, pa bom za pc-jem...
... no, se je že zbuduuser posted image  ...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
12.6.2007 13:23:02   
Dajadada
Joj, joj, čveke. Pa kaj ste bile cel večer na RR-ju. Kaj pa vaši možeki, a ste jih s forumom nadomestile? Da ne bojo še ljubosumni ratal, pazte, pazteuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
12.6.2007 13:53:20   
tinaaja
Kaj pa vaši možeki, a ste jih s forumom nadomestile? Da ne bojo še ljubosumni ratal, pazte, pazte

Moj ima svoj sony bravia lcd, 102 diagonala,... - beri njegova vecerna lubica user posted image Jaz pa RR in net pa kreditno kartico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
12.6.2007 13:56:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Joj, joj, čveke. Pa kaj ste bile cel večer na RR-ju. Kaj pa vaši možeki, a ste jih s forumom nadomestile? Da ne bojo še ljubosumni ratal, pazte, pazteuser posted image user posted image

Po mojem je prav vesel, da je lahko 5 minut sam in v tišini. Sploh se je pa mogu učit, ker ima dones izpit, tko da...

Barči78, te prav razumem, da si izmučena. Tud naš nekaj kašlja, pa ne vedno. Včasih kašlja kr ko spiuser posted image Pa še ti krčki ga tolk dajejo, sploh je pa zadnje tri dni res nekam hudo. Kr trd rata, rdeč v obraz in joka in joka. Ne paše mu noben položaj, ne na rokah, ne v vozičku, nič... niti duda ne pomaga, zize pa sploh ne pogleda. In ko je tko hudo naš noče jest, je lepo le ponoči ko se zbudi in mu ponudim zizo, čez dan pa res malo.

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
12.6.2007 14:09:05   
draja
Barči verjame, da se ti srce para ob težavah, ki jih imaš z Žanom. Ni hujšega kot da otrok ne je. Držim pesti, da bioenergetik pomaga in da odpravite ta kašelj. Revček bogi. Še meni bi se strgalo, da bi se mi toliko časa kašljalo, kaj šele takelemu malemu pikcu. Mu Živa pošilja enega poljubčka.

Jjasna tudi tvojemu Juretu želim, da krčki čim prej minejo in bo spet vesel dojenček!

Tudi našo danes nekaj matra in ji ne pusti spati. Zdajle spančka, pa na vsake pol minute se zvije in zajoka, pa duda ven pade in jo pol panično išče. Ma se mi tako smili revica, ker nimam pojma kaj ji je.

Možek - ni važno kaj počnem, sam da ma miruser posted image user posted image . Jah kaj čmo, smo čakal 8.junij, ko naj bi oddal en projekt in se končno bolj posvetil družinskemu življenju, pa so mu podaljšali rok do 15.junijauser posted image user posted image . no, saj sem vesela zaradi njega, ker mu sicer ne bi uspelo vsega končati, ampak vseeno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
12.6.2007 14:22:54   
Anonimen
Cestitke danasnjma slavljencema VIDU in ŽIGATUuser posted image user posted image user posted image

men so bo pocas zmesalo okol tega kolk mali poje...nic vec mi ni jasno....nekaj obrokov po 100-vse ok sit,drugic kriza totalna in je vceraj ruknil enkrat 210,drugic 185 pa se kar bi-jok....zvecer pa 120 potem pa smo zaspali ob 21.15 in spali do 6.45,prvic toliko v kosuuser posted image user posted image user posted image ......no in ob 12ih ko smo jedli najperj 125 potem se jok in panika pa dobi se 60-vse pojedel potem pa mi ene 4krat tako bruhnil,da je pomoje vecina repeteja slo ven.....si pa zdaj kolker se da crpam,da vidim kako je s kolicino mleka.....bom vidla kako s bo jutr pol pa ne vem ce ne bom klicala P...pojma nimam....kaj pravte????

marela tolk ste pisale o tem,da sem se sama cist notr padlauser posted image ...
user posted image pa pravi da letos se ne rabmo tega pa da mi bo prepovedal rr ker vedno pridem s kaksno idejo z rr user posted image

nos ze cel mesec imamo zadelan nosek...oz ta levo luknjico...pa vsak vecer naspricam aqua maris notr,vceraj je dobil ultra dozo mogoce je zato tak lepo ajal...pa ponoci tezko diha...vcasih se kako rahlo hropenje slisiuser posted image ...tega pa skoraj ni ce spimo pr odprtem oknu....kje se je 11.7 ko imamo P

Barči upam,da bioenergetik resi tezave user posted image

JJasna a niso pri vas ze minili krcki?pa so se zdaj spet pojavili??upam,da kmalu minejo

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
12.6.2007 14:41:33   
tinaaja
brina tud ene 5x na dan kar nekaj kaslja, zgleda skor tko, kot da se ma dela. nosek enako - se slisi kot da je nekaj not, a z narhinelom prakticno nic ven ne potegnem.. cez dan normalno diha, ponoc pa kot en starcek user posted image

leina - mislim, da si delas medvedjo uslugo s tem, ko kontroliras kok spije.. adaptirano mleko in mamino se ne more primerjat, da bi se sel lahko primerjat - mamino je razlicne sestave /prednje, zadnje/, adaptirano pa enakke skoz. saj mene tud skrbi, zelo, ker ne vem kok spije, pa k se zdaj brez nastavkov doji ful manj casa,... ampak dojim vsakic, ko ji pase, zvecer dobi 100-140ml dodatka in spije zelo razlicno, vcsaih vse vcasih pol. opazila pa sem, da rabi vsaj ene 10min, da dojame, da je sita.. je npr jokala po dojenju, sem ji dala 70ml nacrpanega mleka in kr se jok.. in sem jo 5 min nosila in naenkrat vse ok in normalno do naslednjega obroka..  kwa pa vem, najlazje je bit pameten za druge, tko da poslusaj sebe in to kar cutis tudi naredi.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 12.6.2007 14:43:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
12.6.2007 14:42:57   
cv105
Barči: 100/uro te razumem, da te skrbi zaradi neješčega otroka. Naš je bil mislim, da kar dva meseca skupaj, zadnje dni pa malo boljše je in upam, da bo tako naprej. Nimam pametnega nasveta, kaj poskusi. mogoče pa res bioenergetik pomaga. Držim pesti!!!!user posted image user posted image

Marele: od nakupa Buzza dalje sem bila prepričana, da bo to en in edini voziček našega otroka. Pa zgleda, da ne bo.... Bom mojemu rekla, naj se kar z vami zmeni.user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnji dan: je težak. Se opazi tudi na našem Maksu. Kar ne umiri se, pa jokca, pa na rokah bi bil, pa......... že dvakrat se je posračkal skozi vse cunje do vratu... Sranje skratka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri imamo UZ kolkov, naslednji teden pa cepljenje, če bomo zdravi.

Moj mož: lahko bi bil več domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Vidu in Žigi in vsakemu enega user posted image  user posted image  za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
12.6.2007 14:45:24   
cv105
Rabim še en nasvet: kupila bi novo sedežno in pohištvo za dnevo sobo. Pohištvo mora bit nujno iz hrastove masive. A ima katera kakšno idejo?

Sicer ne vem, kdaj bom tolk € skup spraskala... je poštar danes socialno prinesel... Pa si res zasluži to ime. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
12.6.2007 14:46:52   
tinaaja
aja, marele chicco ct 0.5 v slo ne bodo imeli, razen v rutarju - torej chicco slo ne bo imel. sem preverila danes... to je tale..
user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime bi izbrali za punčko?
Sisi90

V ožjem izboru imam 3 imena...Z vašo pomočjo do tapravega!

Mia Ana Alani (26%)

Nia Alani (18%)

Mia Alani (56%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!