draja
|
Evo končno lahko tudi jaz kaj napišem. ne vem kaj je danes, ampak našo Živo kar naprej nekaj muči v spanju. V bistvu ninca, pa kar naprej jokca in vpije v spanju. Se mi tooooolk smili. Ko je budna ji ni nič, takoj ko zaspančka, pa jo nekaj kar naprej muči in zbuja. Spali smo še kar, do 6-ih, ko nas je zbudilo kakanje, pol smo se mal previli, pa zizali, pa mal pogovorili, pol je pa Živa še nazaj zaspančkala, jaz pa ne več, zaradi njenih stokcev in jokcev. Kati mi smo imeli UZ že pri 2 mesecih. Jaz bi na tvojem mestu še enkrat poklicala P, s tem, da bi izrecno želela z njo govorit. Pol boš pa videla, kaj se bosta zmenile. Sestre včasih kar nekaj pametujejo. Tinaaja zvita si ti - najprej možeku šišo nabaviš, da je ves blažen od sreče in zadet od dima, pol pa takoj naslednji dan v akcijo in nabava marele. Carica si. Zdaj se lahko zmišljuješ po mili volji, če bo pa kaj glede cene kompliciral, ga spust za pol ure na šišo pa bo. Glede barve ti ne znam svetovati, edino to, da definitivno ne bi roza vozička kupila. Nikoli, pa čeprav mi je to ena najljubših barv sicer. Pikca držim pesti, da dobro opraviš z mentorjem. Pokliči ga takrat ko se ti bo glih Jernej fajn drl zraven telefona, pa ti sigurno ne bo nič moril - bo komaj čakal, da greš dol s telefona in bo na vse pristal . Srečanje jaz sem ful za, mi je pa res bedno, da se zaradi vremena po CP vlačimo. Jaz sem ful proti temu,da malo po shoping centrih vlačim, samo kaj naj ob takem vremenu . Glede na vreme druge variante itak ni. Čestitke Vid in Žiga!!!
< Sporočilo je popravil draja -- 12.6.2007 9:57:46 >
|