|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.6.2007 23:40:21   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

sezam, ste imeli pa res prijetno-naporen vikend. a se ta teden kaj dobiva, jutri bo sicer spet dež...

Upam, da nama ta teden rata - vreme je res čudno napovedano. V sredo imam posvetotovalnico, tako da nama ostane še čet ali pet. Upam, da bo takrat tako vreme, da končno spijeva eno kavo skupaj user posted image .

Taya85 - Uuuu, to je pa dobro popestrila user posted image . Mi smo pa danes izvedeli (še uradno), da so koleki OK, tako da adijo široko povijanje user posted image .

spanje na hrbtu - ko ga položim v koš, ga vedno dam na bok. Čez dan še nekako ostane na boku, ponoči pa nič več (mogoče kako uro). Ima pa kot je že skačica napisala, tudi glavo obrnjeno enkrat na eno, drugič na drugo stran. Če ga popravim na bok, se itak takoj spravi na hrbet.

sedež - tudi naš bo še kar nekaj časa v lupinici. Ano smo dali pri 9M, njega tudi ne mislim prej. Imamo pa tudi Römerjevega kinga in sem z njim zadovoljnja. Sem se pa tudi odločale med tem in Maxi cosi, pa je bil potem ravno ta v akciji na netu pri BC in smo kar precej prišparal (mislim, da skoraj 20 tisoč starih SIT)

oblačila za krst - jaz sem imela sposojen bel plišast komplet. Bom ob priliki dala slikce gor. To je imel le za v cerkev, potem sem ga pa preoblekla, ker mu je bilo to prevoče. Pa klobuček sem mu že v cerkvi dala dol.

Kr_enamami - držim pesti, da ti je tokrat uspelo

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
12.6.2007 6:42:06   
tejčica
user posted image
Danes pa moj sonček Vid praznuje user posted image  mesece. Enga velikega user posted image  mojemu miškolinu. Seveda čestitke za tromesečnico tudi Žigu (Erna14).

Se je pa Vid danes po res doooolgem času ponoči zbudil. Sva bila pokonci od dveh pa do pol štirih. Najprej sva nazdravla s flašo, mali pa je potem hotel še plesat. Je bil kar vztrajen ampak mami ni bila za to in je revež moral it spat.user posted image  Poslednično sem danes seveda malo nenaspana, ampak kavica bo rešila tudi to. Izvolite še ve eno user posted image .

Pa vstat bo teba, punce. V jutru se dan išče.user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
12.6.2007 6:45:19   
tejčica
Pa kaj še vedno niso ure poštimal? user posted image  Ma sem jaz pridna, skorej spat nisem šla.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
12.6.2007 7:11:57   
thaiss
Dobro jutro!!!

Tejčica, hvala za kavo...je skoraj ne rabim, ker smo dobro spali user posted image  user posted image  user posted image
Poljubčka Vidu in Žigcu (erna14) za 3mesece
user posted image

Upam, da ne bo dežeka, midva greva na masažo in potem bi nama pasal sprehod na sončku, sam kot zgleda ga ne bo user posted image

Punce danes je v BC na akciji Avtosedež Duo plus Gregor - Römer 

< Sporočilo je popravil thaiss -- 12.6.2007 7:13:40 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.6.2007 8:03:27   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image Vid in Ziga- cestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.6.2007 8:11:42   
skačica
Dobro jutro!user posted image

Tejčica, hvala za kavico, jaz v bistvu samo kapučin pijemuser posted image . Smo danes tudi vredu spali, naša je ugotovila, da ima čez dan več od svoje mami, če ji ponoči pusti spati. Včeraj nisem nič pisala diplomeuser posted image user posted image user posted image , sem šla kar z Izo spat že malo pred deseto in sem se fajn naspala, bom danes zato začela že ob sedmih,ko bo mož prišel iz službe.
Zdaj ga čakava, da nam iz trgovine prinese zajtrk.

draja- jaz imam laktozno intoleranco in tudi ne smem kravjega mleka (recimo pečeno skuto ali kak puding občasno že lahko), če ga bi uživala redno imam pa hude driske in bolečine v trebuhu za znoret. Skratka, to imam od 21-ega leta in zdaj sploh ne jem več nobenih mlečnih izdelkov, sem bila pa prej skoraj odvisnica od jogurtov in skut. Je bil zame velik šok.user posted image
No, zdaj za zajtrk večkrat jem čokolino ali medolino z riževim ali pa mešanim riž- soja mlekom in mi je dobro. Sama soja je ogabna.

Moja Iza pošilja poljubčke Vidu in Žigu za obmesečnice.

meaa- upam, da je Lanu boljše. Midva sva včeraj našo spet namakala v vodici in se je zraven drla kotuser posted image . Revček mali, ne vem kaj ji ni pasalo, no potem je pa tako trdno zaspala in spala do 4, ko sva se prvič dojili.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.6.2007 8:20:35   
tinaaja
no tko,brina se trudi zaspat na zizi user posted image in jaz lahko kaj napisem.
Raziskava za nakup marele se nadaljuje ... mojemu je vceraj padala v oci Traxxova marela, ki je reklamirana v Arielovem katalogu.. cena v Slo je men ful draga 120 in 140€, ampak zanimivo je na kikiweltu zeeelooo nizja 80 in 100€ - drazja cena je za model z lokom spredaj. http://www.hauck-group.de/en/untertyp.asp?PLID=7&BID=1&KID=1&HID=1
Kar mi je vsec je prav ta lok spredaj. Sem zadnjic gledala necaka in je ful grabil za ta lok, se tako bolj naprej drzal, gledal okoli, skratka super se mi je zdel. Seveda ne bi bila prava zenska, ce ne bi gledala barv user posted image Jaz bi namrec oranznega, ampak ta oranzen je model brez loka, tko da ostaneta svetlo moder ali roza. Roza mi je cist prevec pocukran, tko da moder.. Ki pa ni oranzeeenn  (da-ah) user posted image , ki je meniii toook vsec. No Brina je vceraj dobila 100€, tko da greva z dragim pogledat to marelo pa se enkrat chiccotovo in se pol odlociva. Mislim, da imava favorite izbrane (ampak nikoli se ne ve)..

Šiša - no moj se je vceraj se v pol snu ful zahvalil za darilo in je res vesel. Imam obcutek, da bo zaj fuulll house obiskov, ki bodo prisli šišat user posted image

Krst - jaz planiram met za brino pletenje, imajo ful lepe zadeve v okaidiju. pa kaksne zabice spodaj .. ahh ja.. se mi pa zaenkrat ne da s tem ukvarjat. user posted image

Bom pa znorela, ker spet vrtajo in je noro glasno user posted image Pa vreme je za en sranje, se na sprehod ne morem, se lahko sam  kak center zavlecem user posted image

Srecanje - a jutri se kaj vidimo..glede na vreme zgleda spet CP :/

Malcika je zaspala, sibam pod tuuusssss user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.6.2007 8:54:27   
Pikca
Jutro!

Vid in Žiga - čestitke za 3 mesece!

Tinaaja, tega traxxa sem tudi jaz občudovala, pa potem zaradi cene vzela cenejšo hauckovo varianto - tudi z lokom. Ta lok se mi zdi super, pa še ni ga treba dol jemat, ko zlagaš voziček.

Kr_enamami - si pridna, držim pesti za izpit!

Skačica - jaz tudi včeraj nisem delala, sem nekaj pospravljala, potem se je Živa zbudila, potem pa sem z njo zaspala. Jernej pa je zgodaj zaspal in se zgodaj - ob 5h - zbudil.

Zdele bom klicala mentorja - upam, da me ne bo nekam poslal, ker še zdaj nisem oddalauser posted image in da se bova lepo zmenila da mu drug teden prinesem prebrat. Verjetno bom morala še dat prošnjo za podaljšanje teme...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
12.6.2007 8:54:34   
tejčica
Obalke, bi bilo fino se na kakšni kavici dobit. Mi imamo v četrtek posvetovalnico, jutri in v petek pa sva z malim frej.

Sedaj pa šibam v šoping.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
12.6.2007 9:11:05   
tinaaja
Tinaaja, tega traxxa sem tudi jaz občudovala, pa potem zaradi cene vzela cenejšo hauckovo varianto - tudi z lokom. Ta lok se mi zdi super, pa še ni ga treba dol jemat, ko zlagaš voziček.

a pri traxu ga moras dol vzet? bom sla morda zdaj mal pogledat v ariela, ker itak nimam kaj pocet user posted image pa se mi ne da bit doma. ja slo cena je men tud nabita, 100€ na kikiweltu pa spejemljiva. je tud chicco tok.

anja -kje si se pa ti zgubila?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
12.6.2007 9:14:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Bom pa znorela, ker spet vrtajo in je noro glasno user posted image Pa vreme je za en sranje, se na sprehod ne morem, se lahko sam  kak center zavlecem user posted image

Kako te razumem user posted image . Tle pr nas bojo do srede julija adaptirali eno stanovanje user posted image , za nameček pa še zunaj T2 reže asvalt. So nas ob pol 8 zbudili, da je treba avte umakent (kam le?!! user posted image ) - se mi je zdel, da sem glih zaspala. Naš user posted image  se je namreč dons odloču mal žurirat (ja kaj pa ga non stop po oštarijah vodim, a ne user posted image ). Pa smo zizali ob 1h pa ob 5h pa ob 8h... Pa ob 1h nikakor nismo hotel nazaj zaspat user posted image . Kwa češ mulcu, če ga hočeš uspavat on pa brca in se ti reži nazaj user posted image

No, jst tud upam, da ne bo scalo, ker mam avto nekje u p.m. pa sva babi obljubla, da prideva v Trbovlje. Nisem še našla načina kako nest lupino, če pada. No, vse je enkrat prvič...

Čestitke minijem. Za vnaprej pa se poslužujem Naomijine fore - čestitam vnaprej vsem do 1 grande! user posted image user posted image user posted image

Jutri - a ne bi šle v Tivoli? user posted image   Oz. mam še 2 bolj eksotična predloga:

1. gremo do Žabike
2. gremo v šišaland h Tinaaji user posted image

Žabika, ne spomnem se kwa si nardila s kopalkami - si kupla nove pol?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 12.6.2007 9:22:18 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
12.6.2007 9:30:15   
tinaaja
2. gremo v šišaland h Tinaaji

ti ni blema, sam mal bi lahko bilo problema s parkirnimi mesti.. za vozicke namrec user posted image user posted image
se bomo not zaprle naredile zadimljeno sobo in malcki bodo spali ko mucice user posted image
zabika .. slisim, da porocajo mediji o novem obratu mlecne proizvodnje na hrvaskem user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
12.6.2007 9:40:44   
tinaaja
Evo, Brina si ze ogleduje potencialen vozicek .. zal ni pokazala izrcnega intersa za kaksno barvo, tko da je se v rokah mami, da izbere
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=81268&asortType=9&apage=1

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 12.6.2007 9:42:06 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
12.6.2007 9:40:52   
K_a_t_i
Zmejen Tinaaja! Tale del s spanjem mi je všeč user posted image .

Babe, a jst kompliciram, al bom res vsak cajt pediatrinjo zamenjala - zdele sem klicala, kaj je z našim UZ kolkov, da je verjeten pri 3m pozabla pa mi reče, da sej je bil v porodnišnici narejen in da piše, da je bp. No, to mi je kr sestra razložila... Zdej pa ne vem, al naj tamalga kr sama nekam vlečem, al naj počakam še 1 mesec, ko imamo 2. cepljenje pa takrat napadem dohtarco kaj je zdej s tem user posted image  A kera ni mela UZja pri 3h mesecih? Če bo kej narobe, si ne bom nikol oprostila!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
12.6.2007 9:45:47   
Barči78
Mi smo imeli UZ kolkov v porodnišnici, na kontrolnega pa smo naročeni 26.6. - se pravi bomo stari 4 mesece. Nič ne skrbi K_a_t_i - P vprašaj v naslednji posvetovalnici.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
12.6.2007 9:46:01   
Naomi
proklet vreme user posted image
vremenska za ju3...pomoje bi loh u colnarni dobile se...kwa cvikate svezga zraka user posted image

Jutri bo sprva delno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 17, najvišje dnevne jutri od 23 do 28 stopinj C.
...mensezdi to kr uredu...dezval bo popoldne...uzamte marele, palerine, prevleke za vozicke u glavnm vse :)...mislm sej nas otrok se nch ne prtozuje nad soping centri, sam vseen je tko luskan k ma rdeca licka od svezga zrakauser posted image user posted image
...a kako smo mi spali...ok...ob 1/2 8h je zaspal in spal do 4h ( skrajn cajt k sem mislna da mi bo josk raznesl user posted image ) in potem do 7:20 in od 9h spet spi ;)...ah ja ;)...tesko meni...sicer zabika si zihr misl...kok nas otrok nch ne spi...k oni spijo 11 ur u kosuuser posted image user posted image ...no pa tut *sonchek* ma verjetn iste pomisleke user posted image
drgac pa sisaland mamljivo...saaaaaaaaaaam...ne morm se pol vse k kace dam vlect...je treba bit cil, kar pa dosezes na svezmu zraku in ob navadni vodi user posted image user posted image
...kati, kaj pa ce tebe nebi blo u tivoli...mogoce nau dezval user posted image user posted image ..pa srecno pot u trbovle....user posted image
no...naj bi bilo to za enkrat toliko ;)...
p.s. mene pa zanima zakaj taka evforija glede teh mareluser posted image user posted image ...a to je tko nujno ze al kva...k mene se cist nch ne mika...al nimate druzga pametnejsga dela user posted image user posted image
no, papa mama Naomka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
12.6.2007 9:46:50   
erna14
tudi jaz zelim vse najboljse mojemu sincku  ZIGU ob 3 mesecnici  mu sporocam da ga imam najraje na svetu in mu posiljam poljubckauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa seveda tudi VIDU zeliva vse najboljse in tudi njemu posiljava poljubcka

KOLKI:SMO IMELI UZ IN JE VSE UREDU,SEM BILA FULL VESELAuser posted image user posted image

VRTEC:VCERAJ SEM IZVEDELA DA JE MOJ SONCEK SPREJET V VRTEC SEM BLA TOK VESELA user posted image user posted image PA SE HUDO DOBR JE KER JE VRTEC 500M STRAN
 PRIMORKE:ZANIMA ME CE IMATE KAKSNO CIFRO KOGA KI BI ZA ENE 3 DNI ODDAL APARTMA NA OBALI TAM 23 JULIJA DALJE,MAM KR TEZAVO KAMORKOLI KLICM JE POLNO

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
12.6.2007 9:49:18   
Naomi
kati, a ti otrok spi, da se se vedno doma vlacs? user posted image
tinaaja...men ne odpre slikce...oz geslo zahteva...user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
12.6.2007 9:50:42   
tinaaja
p.s. mene pa zanima zakaj taka evforija glede teh marel ...a to je tko nujno ze al kva...k mene se cist nch ne mika...al nimate druzga pametnejsga dela

v tem je problem, da imam pametnejse delo user posted image user posted image npr studij, pa da se mu z analiziranjem marel malo izognem user posted image mah, navlekla sem se  na zadevo.. k bi se se na studij tok, bi same 10ke padale .. bemu, to je narobe svet, zmeri se na napacne zadeve skoncentriram..

Geslo: BB

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 12.6.2007 9:51:07 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
12.6.2007 9:56:55   
draja
Evo končno lahko tudi jaz kaj napišem. ne vem kaj je danes, ampak našo Živo kar naprej nekaj muči v spanju. V bistvu ninca, pa kar naprej jokca in vpije v spanju. Se mi tooooolk smili. Ko je budna ji ni nič, takoj ko zaspančka, pa jo nekaj kar naprej muči in zbuja. Spali smo še kar, do 6-ih, ko nas je zbudilo kakanje, pol smo se mal previli, pa zizali, pa mal pogovorili, pol je pa Živa še nazaj zaspančkala, jaz pa ne več, zaradi njenih stokcev in jokcev.

Kati mi smo imeli UZ že pri 2 mesecih. Jaz bi na tvojem mestu še enkrat poklicala P, s tem, da bi izrecno želela z njo govorit. Pol boš pa videla, kaj se bosta zmenile. Sestre včasih kar nekaj pametujejo.

Tinaaja zvita si ti - najprej možeku šišo nabaviš, da je ves blažen od sreče in zadet od dima, pol pa takoj naslednji dan v akcijo in nabava marele. Carica si. Zdaj se lahko zmišljuješ po mili volji, če bo pa kaj glede cene kompliciral, ga spust za pol ure na šišo pa bo. Glede barve ti ne znam svetovati, edino to, da definitivno ne bi roza vozička kupila. Nikoli, pa čeprav mi je to ena najljubših barv sicer.

Pikca držim pesti, da dobro opraviš z mentorjem. Pokliči ga takrat ko se ti bo glih Jernej fajn drl zraven telefona, pa ti sigurno ne bo nič moril - bo komaj čakal, da greš dol s telefona in bo na vse pristaluser posted image user posted image user posted image .

Srečanje jaz sem ful za, mi je pa res bedno, da se zaradi vremena po CP vlačimo. Jaz sem ful proti temu,da malo po shoping centrih vlačim, samo kaj naj ob takem vremenuuser posted image . Glede na vreme druge variante itak ni.

user posted image user posted image  Čestitke Vid in Žiga!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil draja -- 12.6.2007 9:57:46 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
12.6.2007 9:57:04   
Gio
draja  vse od  val soia mislim da se tako napiše od pudingov do sirov je dobro....jaz sem to jedla ko sem prišla iz porodnišnice, ker sem držala dieto zaradi sladkorne.  Puding je bil meni najboljši višnjev ali karamelin. Dobiš pa tudi v tetrapaku vanilijo in čokolado in je čokoladni boljši. Mislim da majo vse to v merkatorju.

disperzijske posode za mlekca....pametna rešitev, sem že naročila eno od aventa in eno od tommee tippee za sprobat user posted image , da vidim katera je boljša.

diploma....kazalo in zaključek, vmes MEGLA user posted image

lep dan vsem, kljub dežju.....

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
12.6.2007 9:58:23   
Naomi
tinaaja...mensezdi da oranznga gleda user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
12.6.2007 10:03:28   
simonka
VID in ŽIGA vse naj naj  user posted image

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
12.6.2007 10:04:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
...kati, kaj pa ce tebe nebi blo u tivoli...mogoce nau dezval user posted image user posted image ..pa srecno pot u trbovle....user posted image

Sej veš, je ponoč žural pa je moral nadoknadit! Celo urco mi je podaril user posted image . Zdej se pa še naje, pol pa šibamo. Hvala za user posted image , me je kr strah...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
12.6.2007 10:05:00   
draja
Glede na vremensko napoved od Naomi, si jaz jutri upam tvegat in pridet v Čolnarno. Zdaj pa ostale povejte!

Gio hvala za nasvet! Super si!!! glede diplome -če imaš zaključek že, ga samo malo raztegni, podlajšaj, nategni,... pa bo cela diploma narejena user posted image user posted image .

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!