Barči78
|
Ojla, No tkole, mi smo bili na obisku pri bioenergetiku, super možakar, res, samo Žan je bil totalno nezainteresiran, se je skoz drl. Ful je bil zaspan, bogi. Je pa tkole, videl je eno alergijo, očitnno na mleko, ker ga res ful zvija in noče jest. Vsa mleka, ki sem mu jih naštela, da sem že probala je rekel, da so zanič, edino pri HIPPu se je ustavil in rekel, to je pa dobro. Samo kaj, ko sem ga že probala, pa mu ni sedlo, ni ga hotel piti. A naj še enkrat probam in vztrajam ene par dni, kljub polivanju Pa še z bronhiji ima težave, od tod ta kašelj, ki se že 2 meseca vleče, na pljučkih res nima nič, je pa predlagal, da mu damo na prsni koš prepraženo čebulo. Pol smo pa še narisali kje Žan spi in je rekel, da je to tolk sevanja nad njim, da je čist zanič lokacija, ker Žan res totalno nemirno spi, skoz se okol obrača. Povedal nama je, kam naj mu postaviva posteljico, če je možno, da mora bit v treh dneh sigurno bolje s spanjem. Drugače je pa naš sonček zdrav. Samo še pravo mleko odkrijemo, ker je tudi za kasneje svetoval kozje mleko. ja, pa še diete sem se lotila, a sm pridna, zdej pa - 17 dol do morja, pol pa v kopalke dskubin - ne mi zdej s takimi torticami tlele, k komaj še diham k jo gledam. Vse najboljše današnjim slavljenčkom meaa - me veseli, da je Lanu vročina padla, res zoprno gledat takele majčkene, da se takole mučijo. Zdej grem pa kuhat, sem Neji obljubila ˝makajončke˝ k se zbudi.