skačica
|
se javim še preden zginem spat! Sem pisala tega 3 ure in naklofala 2 strani, zdaj je blo še na izi, prva točka je bla kul, zdaj se pa začenja. Sej bom jutri spet pridna , sem tko ponosna nase Mater, bi se res rada udeležila vašega kofetkanja. Do kdaj ste pa pol v CP Jaz sem prej mojmu nekaj govorila, da bi šla v LJ iskat kaj za Izin krst, mogoče bi v Zari našla tisto oblekico, ki jo v Celju nimajo več in bi pol valda še na kofe uletela. Ma, moram še razmislit pa itak rabim kompanjo za šoping, bi sestro s sabo vlekla. Ponavadi ji častim kosilo in pol gre zraven in me prenaša, ko ji tam po štacunah bluzim. Bom vidla, bi pa vas res rada spoznala, pa Naomi, da vidim, če jo poznam iz šole meaa- tudi jaz želim Lanu, da se čimprej pozdravi draja- jaz skoraj ne likam. Tud moj hvalabogu ne rabi srajc za službo, nosi samo bolj športne in še tiste redko, majce pa kar takoj zložimo, ko pridejo iz sušilca ali pa če jih sušimo zunaj jih tako obesimo, da so ravne in adijo. Če je pa že katera potrebna likalnika, si jo pa sam zlika ali pa mu jo jaz, ko jo rabi. Za Izo cunjice pa zaenkrat še likam, zase pa tudi takrat ko neko cunjo potrebujem pa tudi to redko. Da ne boste mislile, da hodim kot en klošar okrog, ampak res pri nas ni potrebe po likanju Smo specialci pri obešanju in zlaganju Evo, moj se čudi, da po treh urah in pol še nimam dovolj računalnika in se mi ljubi še tle gor pisat. Kdaj bodo moški razumeli ženske. Sicer pa ne vem kaj imata skupnega pisanje diplome in pisanje na RR? Je to drugo občutno bolj prijetno Moja Iza spi že od pol devetih, je ratala prav pridna punčka. Je pa tudi malo ritem spremenila, prej smo hodili spat ob 22- ih ali pa še kasneje pa tudi čez dan loviva nek ustaljen ritem in je prav fino. Grem, da me ne bo moj dec vrgel dol z računalnika in me nesel v posteljo. Lahko noč.
|