|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.6.2007 21:50:46   
Anonimen
Jeeeeee user posted image , mami je genij.... user posted image je skorajda odkrila toplo vodo.

Ostale slikce pa so v albumu (geslo: JURE)... če katero zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
12.6.2007 21:52:24   
Naomi
jjasna...odlicno user posted image ...luskan Jurcek fuuuuuuuuul...simpatiko user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
12.6.2007 21:58:04   
Naomi
priloznost zamujena ne vrne se nobena :PPP...grem panat...se beremo oz vidmo ju3...ce me ni...mali spiuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
12.6.2007 22:01:03   
K_a_t_i
O, marička... Me kr mal trebuh boli. Moj prav, da ni čuden, k je blo liter malin. Se mi ni zdel user posted image .  Tko da Naomi - skor 5kg user posted image .
A nimam jst krasnih sosed - včeri mi je ena prletela vrečke pomagat nest, dons je ena druga prnesla maline in češnje,... Ziher vse v upanju, da bojo lahk kdaj tamalga čuvale (a težko meni) user posted image .

No, pa poglejmo kwa je za napisat.... Meaa - eno user posted image  za Lana. Jst si še niti ne predstavljam, kaj bo, ko bomo enkrat bolani user posted image .

Tinaaja, NE, dons pa nisem jst kriva za dež. V Trbovljah je blo sončno pa tud v Lj takrat, ko sem pršla nazaj user posted image .

Naomi, Nino lahk prpeleš, če je vsaj 1/2 tok faca k ti. Če ni, jo pust doma!user posted image  Jalen user posted image  Never heared.... Nedeljko je v tem primeru kr fajn user posted image .

Moj se pa ne bi pogovarjal, ko sem na RR, ker takrat un itak programira, bolj gobčen je, če se spravem kej po TV gledat. Pol ponavad ne slišem niti tv, niti njega user posted image .

Žabika - še dober, da mamo take dece - k moj je tud zadovoljen, če so mikice samo pobrane s špage in zložene. Sreča moja, da računalničarji uglavnem ne nosjo srajc in kravat, ker drugač bi se mi zmešal... Mamo pa celo omaro reklamnih mikic, tko da tud prat ni treba prov pogost user posted image .

Sem kej pametnega spustila? Kwa pa vem... Pomojem niti ne.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
12.6.2007 22:06:20   
K_a_t_i
Aja, Naomi, men se zdi, da maš zadnje cajte čist preveč bjuti slipov, da bi ti kej verjel! Ti kr priznej, da ti je dec ultimat dal. Ob 22h se user posted image  in konc!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
12.6.2007 22:09:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Aja, Naomi, men se zdi, da maš zadnje cajte čist preveč bjuti slipov, da bi ti kej verjel! Ti kr priznej, da ti je dec ultimat dal. Ob 22h se user posted image  in konc!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je reku po boksu... se Slovenec tepe za naslov...user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
12.6.2007 22:26:05   
draja
Ojla!

Najprej Meaa želim malemu Lanu, da se hitro pozdravi!!!!
Jaz tudi ne bi vedela, kaj narediti, če bi mi takole naenkrat zboleli. Ne vem kako bi merila temp., še manj kako bi jo zbijala. Tko da Tinaaja ti bom enkrat poslala mail na ZS, da mi pošlješ brošuro. Se res priporočam!!!

Naša je ravno zaspančkala, samo sem pa jaz čist zmešana s tem uveljavljanjem ritma. Smo imeli zdaj skoz en tak fajn ritem, da je okrog 20-ih mal zanincala, pol pa kopanje in zizanje in počasi spat. Danes pa nam je ob 20-ih trdno zaspala in sem jaz paniko zagnala, da je za noč zaspala, brez kopanja in brez večerje in nisem vedela kaj narediti. In pol sem jo zbudila, samo mi je bilo pa tooooolk bad, ker sem ful proti zbujanju otrok in vsiljevanju nekih ritmov. Zdaj pa sem čist zmedena in ne vem kaj naj jutri naredim - al vse skupaj prestavit na zgodnejšo uro al kajuser posted image . Ma saj vem - če človek nima problemov, si jih narediuser posted image .

Jjasna lušten poba tale vaš Jure!!!! Pa seveda tudi luštna mami!

Srečanje- jaz za jutri nisem 100 %, ker mi moj ne bo mogel vsega zložiti v avto, sama pa ne vem kako naj to speljem. Težko bi nesla Živo v lupinci 3 nadstropja, ker imata skupaj že cca. 9 kg. Če jo nesem posebej, pa pol ne morem še vozička vzeti spodaj v bloku. Skratka ne vem. Bom poskusila nekaj natuhtat. Pa če bomo v CP tudi prav - mi ustreza, ker moram it mal do BC pogledat, pa mogoče v SPAR - nam zmanjkuje dolgih bodyev.

Kati dobre sosede imate res. Ti jih kar ponucaj za kaj naredit, mal po bajti pospravit, avto spucat, Žigca čuvat,... Za kaj pa ne,če se tolk ponujajo.

Likanje jaz likam vse, tudi veliko srajc za moža. Ampak najuhujše so pa nejegove majce, ker jih je na toneuser posted image . Od Žive bodye pa večinoma samo zložim - je itak tolk vse mičkeno da se nič ne vidi, ko jo oblečem.

Tinaaja a si šla pol do Ariela al kam že marele gledat?

Amy upam, da se tvoja sončka kmalu popolnoma pozdravita!!!

< Sporočilo je popravil draja -- 12.6.2007 22:27:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
12.6.2007 22:26:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Moj je reku po boksu... se Slovenec tepe za naslov...user posted image

Mater.. Da nav to pol preveč agresiven?  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
12.6.2007 22:54:54   
skačica
se javim še preden zginem spat! Sem pisala tega user posted image  3 ure in naklofala 2 strani, zdaj je blo še na izi, prva točka je bla kul, zdaj se pa začenja. Sej bom jutri spet pridnauser posted image , sem tko ponosna naseuser posted image

Mater, bi se res rada udeležila vašega kofetkanja. Do kdaj ste pa pol v CPuser posted image
Jaz sem prej mojmu nekaj govorila, da bi šla v LJ iskat kaj za Izin krst, mogoče bi v Zari našla tisto oblekico, ki jo v Celju nimajo večuser posted image  in bi pol valda še na kofe uletela. Ma, moram še razmislit pa itak rabim kompanjo za šoping, bi sestro s sabo vlekla. Ponavadi ji častim kosilo in pol gre zraven in me prenaša, ko ji tam po štacunah bluzim. Bom vidla, bi pa vas res rada spoznala,  pa Naomi, da vidim, če  jo poznam iz šoleuser posted image

meaa- tudi jaz želim Lanu, da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draja- jaz skoraj ne likam. Tud moj hvalabogu ne rabi srajc za službo, nosi samo bolj športne in še tiste redko, majce pa kar takoj zložimo, ko pridejo iz sušilca ali pa če jih sušimo zunaj jih tako obesimo, da so ravne in adijo. Če je pa že katera potrebna likalnika, si jo pa sam zlika ali pa mu jo jaz, ko jo rabi. Za Izo cunjice pa zaenkrat še likam, zase pa tudi takrat ko neko cunjo potrebujem pa tudi to redko. Da ne boste mislile, da hodim kot en klošar okrog, ampak res pri nas ni potrebe po likanjuuser posted image  Smo specialci pri obešanju in zlaganjuuser posted image

Evo, moj se čudi, da po treh urah in pol še nimam dovolj računalnika in se mi ljubi še tle gor pisat. Kdaj bodo moški razumeli ženske. Sicer pa ne vem kaj imata skupnega pisanje diplome in pisanje na RR? Je to drugo občutno bolj prijetnouser posted image

Moja Iza spi že od pol devetih, je ratala prav pridna punčka. Je pa tudi malo ritem spremenila, prej smo hodili spat ob 22- ih ali pa še kasneje pa tudi čez dan loviva nek ustaljen ritem in je prav fino.

Grem, da me ne bo moj dec vrgel dol z računalnika in me nesel v posteljo.user posted image user posted image
Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
12.6.2007 23:30:14   
Pikca
Samo na hitro, namreč pišem mag., hočem že enkrat končat... pa se mi je zdele tako začelo spat, da sem skočila na RR in je prec boljšuser posted image

Skačica, vidim, da si ti tud pridna. Jaz sem spet delala le eno urco, ker Jernej ni prej zaspal. Bom pa zdele še malo, pa jutri, pol pa upam da oddam.

Meaa - eno user posted image  za Lana. Za zbijanje vročine priporočajo mlačno kopel (cca 32 stopinj), ampak ker se Živa ni hotla kopat nisem nikoli tega prakticirala, sem ji pa dajala hladne obkladke na nogice in rokice. Drugač pa svečke.

likanje - podobno kot Skačica - znamo dobro obešati in zlagatiuser posted image

Jjasna ful lušten Jurček!

Lp vaš tudi zažigauser posted image

Mi smo šli popoldne kupit sandale za Živo (nujno morali kupit še škornje za po lužah skakat)user posted image , potem pa jedli kar v gostilni (na vrtu) - smo si mal privoščili.

uh, Živa kliče, kaj je zdej touser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
12.6.2007 23:34:48   
cv105
čer...pišem diplomsko in sem se morala prit mal pocertat...

Sodelavka je danes rodila fantka, ki še nima imena. Komaj čakamo na jutri, ko ga bodo obelodanili. Srečno dečkouser posted image !

Meaa: tudi od nas ena user posted image  za Lana in da bi se hitro pozdravil!

Likanj&zlaganje: jaz pa za to nisem nikoli dovolj pridna. Obešam ne preveč natančno, likam na redke cajte. Skratka žena, ki bi se je otepala vsaka tašča. user posted image

Spanje: Maks je prespal celo popoldne. Prej sva ga zbudila, okopala, dala spat (brez večerje) in zdaj čakam, da se bo sestradan zbudil ...

se je že... nočko

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
12.6.2007 23:35:35   
Anonimen
jaz vas ne dohajam vec... nekaj dni me ni, pa je ze 10 strani vec user posted image

mi smov redu, na sreco nimamo tezav, je pa nasa princeska vedno blj lustna in vsak dan kaj novega uspici. Vceraj nam je skoraj dvakrat padla iz lezalnika.
Danes zvecer jo pa oci da spat in cez nekaj casa se slisi princesko, ki ima zur in ocija, ki smrci user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
12.6.2007 23:38:00   
Pikca
...uredu je, se ji je samo nekaj sanjalo zgleda. Ja, to sem še hotla napisat, kaj mi je prijavila zvečer; pride okrog vogla, pa pravi: Sem že nazaj z interneta, je tam dež padal in sem morala škornje obutuser posted image

...morm it nazaj pisat, pol pa spat... nočko!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
13.6.2007 0:00:23   
Anonimen
user posted image odsibal v sluzbo,jaz na hitro tukaj preeckiram,obesim stroj perila,sibnem pod tus in hitro k skratu drjonhat...ja zaspal ze ob 20.45 in me prav zanima do kdaj bomo danes potegnili...K sreci ne dezuje tako,da boma lahko imela malo odprot okno...

tinaaja no bom poskusila tole s cakanjem 5-10min....ker v bistvu po tolikem casu se tud nas vedno umiri...ja ce bi bil lacen bi verjetno jok res trajal dlje oz se ga ne bi dalo potolazit...se priporacam za tist mail o vrocini,ti posljem zs

Gio to bi pa tudi jaz rada vedela glede noskov..ker mi ni jasno  ker se ze tako dolgo to vlece...

Jjasna uf to mora biti kar naporen jedilnik....Ko krci minejo se bos pocutila kot da si se na novo rodila ko bos lahko zopet vse jedla user posted image ....Lustne slikce!!

*sonchek* to pa je bil naporen popoldan ja...mi pa kar ne gre v glavo,da mu joska ni sedla...

LP Žiga je itak pravi soncek,ni dvoma....medve se bova mogle kar na rr brat,ker se nama ne rata vec ujet na msnu,to je to,ko si v sluzbi mame user posted image

meaa user posted image za Lana,da se hitro pocajta

Likanje bolj malo...direkt iz susilca zlozim,ce pa susim na stojalu pa potem samo lepo zlozim pa je to to...No k sreci user posted image ne nosi srajc..so vecinoma kar sportne kratke majce pa akvbojke na sporedu

skacica super pridna user posted image user posted image user posted image user posted image pa Pikca tudi user posted image user posted image user posted image user posted image aaa pa se cv105user posted image user posted image user posted image user posted image bravo punce....moram si pri avs zgled jemat..ker imela sem plan it 20ga na izpit zdaj pa je treba malostistnit za to...

zdaj pa se tud jaz zdevam dol z rr...nocka

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
13.6.2007 0:19:27   
sezam
LP - user posted image user posted image  pravi šarmer

vročina - tudi jaz delam tako kot Amy

jjasna - user posted image user posted image  lep fantič

Pikca - user posted image user posted image  pridna mami user posted image user posted image user posted image  Dobra izjava Žive user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Vceraj nam je skoraj dvakrat padla iz lezalnika.

Sploh ni variante, da ga ne bi pripela ko ga dam v ležalnik. Bi ga tudi po tleh lovila user posted image  Se tolk premetava, da mu takoj noge čez gledajo user posted image

Sedaj pa spat. Pa sem tud smotana, ko se ne morem zvečer spravit spat, potem pa zjutraj ne morem oči odpret user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
13.6.2007 0:24:18   
Anonimen
sem pa nasla tole v vrocini http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587977,1587977#msg-1587977

zdej pa cisto zares grem v mizule...drugace bom ko mali zombi jutri kriva bom pa sama...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
13.6.2007 0:35:34   
dskubin
kr skopirala sem tisto, ki si mi poslala, kr tko kot je blo (majhne črke)
Ej, samo če boš rabla, ne vem se lahko s svojim uporabniškim imenom prjaviš.
Evo jaz mam dskubin, pa geslo 4c1d1cf8, pol pa tvojo številko in naročniško ime. Pa si shrani, če se boš rabla prijavit pa ne bo šlo s tvojim imenom.

L nočni P, D. ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
13.6.2007 1:15:44   
dskubin
evo, to je pa tko, k sred noči samo z napol odprtimi očmi pišeš, pa namesto ZS pošlješ kar na forum user posted image . Aja, meaa bo že vedla, da je zanjo user posted image .

Čestitke vsem slavljenčkom, na fotkah so sami lepotci in lepotice.

Obalke, jaz za petek še ne vem. Upam, da bom lahko prišla, ker se mi klepeta ;)

Vse drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - upam, da sem pokrila vse ;)

Sem do sedaj pisala seminarsko zdej grem pa čisto zares spat.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
13.6.2007 7:42:33   
tinaaja
Jutro.. colnarna? vec po zizalandu, so ze ornk kriki groze v igri user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
13.6.2007 7:57:48   
tinaaja
Tinaaja a si šla pol do Ariela al kam že marele gledat?

ne, ce se dobimo v CP, pol bi sla takrat.. user posted image

jjasna, lustna sta in ja, sva se videli v P user posted image

skacica, pikca, cv105 kok sta pridne.. pa kr_enamami ziher tud user posted image

pikca - upam, da zdaj ves, da internet ni le virtualen svet user posted image user posted image tam tud dezujeuser posted image

srecanje - ma ne vem vec, kje bi se dobile.. sonce, oblacno, napovedane nevihte,..user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
13.6.2007 7:58:13   
Naomi
aha!
nas otrok je kr reku..rana ura zlata urauser posted image ...zanga se je dons koncalo spanje 6:40. zelooooooo prideeeeeeeeeeen user posted image user posted image ...no zdej pa ene pou urce spet spi...upam, da bo lih tm do ene 10h, da se pol loh zrihtava pa normaln odpravvauser posted image
...ucer ste ble solgocasne se naprej user posted image user posted image ...se dobr da sm sla spat..pa bajdvej...kwa vs briga moj spanec :PPPP...nisem zastonj Naomiuser posted image user posted image
skakcica...ti kr pid...sam ne verjamem da bi se poznali...pomoje sem jest lih koncala k si ti prsla...fazanka mlecnozobna user posted image user posted image
no, kaj vec sledi..mogoce...
ja jest sem se zmer za colnarno..kako pa kej kaze u LJ?...pr nas je lepo...za 1x
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
13.6.2007 7:59:07   
Naomi
o tinaaja...jutro lepo...kok sva pridni ane ?user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
13.6.2007 8:21:26   
Naomi
ZBUDTE SE LENOBE!!!user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
13.6.2007 8:23:10   
tinaaja
ZBUDTE SE LENOBE!!!

ti je mal dolgcas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
13.6.2007 8:24:10   
tinaaja
ZBUDTE SE LENOBE!!!

ti je mal dolgcas

Al si fuuuulllllll fous vsem, ki spijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?

Jaslice. (100%)

Varuška. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!