|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.6.2007 22:44:54   
tinaaja
tinaaja..tis moja najbols prjatlcaaaaaaaaa

user posted image

pa ne s takimi tkole javno, k bo kati lubosumna, pol bo pa zanalas vsak dav v tivoliju visela.. sploh zdaj koje porodniska padla user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
14.6.2007 22:51:31   
tejčica
Sibil, upam da je Patrik že boljši user posted image  in jutri prideš na klepet.

Thaiss, kje se skrivaš? Prideš jutri?

Dskubin, kaj pa ti? Ti bo zneslo priti?

Soncek78, Nika je prava lepotička. Super da se jutri vidimo. Sonček pa itak da bo, tako da bomo lahko kofetkale na plaži.user posted image

Malecka_mateja, hvala za info glede čebrička. Bom šla najbrž iskat tega ki si sliko nalepla. Bi pa rabla še kakšne napotke, kako poteka kopanje v čebričku. Pa super da si dobila avtosedež.user posted image

Pesti si pa Vid tudi že kar nekaj časa non-stop tlači v usta in se slini da kar teče od njega. On jih tlači not, jaz mu jih vlečem ven in to mu je tooool zabavno.user posted image

Regres smo mi dobili že pred prvomajskimi prazniki in ni prav dolgo trajal. Ne bi imela nič proti če bi bil 30.6. še enkrat.user posted image

Kr_enamami, vse čestitke za izgubljene kilograme. Dobra si.user posted image

Tekica, končno glas od tebe. Super da Klemen lepo napreduje. Ti pa malo manj študiraj in večkrat na RR pridi.user posted image

Trenja sem pa jaz samo na koncu malo ujela. Ne prenesem Slaka, ker je res ves čas živčen, tako da tudi če je tema zanimiva redkokdaj gledam.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
14.6.2007 22:53:01   
Anonimen
Dva kolega...
user posted image

...in levček bi bil skoraj ob taco... še dobro, da je mami uletela...
user posted image

Drugače ste pa ene čveke... me sam popoldne ni na RR, pa že naklofate 3 strani.
In Jure tud zelo rad vse tlači v usta... rokice, mamin prst, vse igrače... no, ni da ni!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
14.6.2007 23:07:22   
cv105
čer,

utrujenost: mene zadnja dva tedna daje neskončnaaaaaaaaaa utrujenost in izčrpanost in včeraj sem imela občutek, da bom kar skupi padla, pa da mi mal roke in noge odpovedujejo...skratka panika... danes malo bolje...

Če katera v kakšni štacuni najde malo cajta naprodaj, naj mi sporoči. Pošteno plačam.user posted image user posted image user posted image user posted image

naše dete: pridno 100/uro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mati: malo manj. Mal štrajkam z diplomsko. Spet. Se moram mal v roke vzet. Spet.user posted image user posted image

Trenja: sem gledala. Nimam kakšnega pretresljivega mnenja o eni ali drugi strani. Na vsak način je drugače, če jaz v službi kaj falim; v tem primeru stranka dobi prenizek račun. Če pa fali dohtar, lahko kdo umre. Jaz še dobim popravnega, dohtar pa ne. Ni pa lahko svojcem, ki izgubijo človeka. In upam, da nikoli ne bomo na njihovem mestu. Slak je pa slak... Zgodba o malem Maksu... o tem sem že pred časom brala in vse, kar me je zmotilo je bilo to, da mamica ni nikoli jasno povedala ali je za to diagnozo otroka vedela od rojstva dalje ali ne. Absolutno sočustvujem z njo ampak mi ni jasno, ali je zdravnica njej bolezen zamolčala ali ji je povedala, kaj se z otrokom dogaja. Sem pa vseskozi imela v mislih našo P, ki ji ne smeš nič reči in te sploh ne posluša.

Tekica: jaz sem Maksa hotela sprva v Logatec prepisat, pa sem od dr. Čukove slišala sama negativna mnenja. Po tehtnem premisleku sem sklenila, da ostaneva kjer sva. Zaenkrat. Je pa lepo, če si ti z njo zadovoljna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
14.6.2007 23:10:42   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, kje se skrivaš? Prideš jutri? OJLI, MIDVA MAVA JUTRI OD 10H - 11H MASAŽO, PA TE POTEM LAHKO POKLIČEM, DA SPIJEM KAFE Z VAMI. SVEDA, ČE TI NI PREPOZNO!

Malecka_mateja, hvala za info glede čebrička. Bom šla najbrž iskat tega ki si sliko nalepla. Bi pa rabla še kakšne napotke, kako poteka kopanje v čebričku. 
TEJČICA MI S ETUDI ČEBRIČKAMO, RAZEN 1X NA TEDEN, KO GA V BANJICO NAMOČIM, KER MU TAKO LAŽJE LASE OPEREM. MATIA FUL UŽIVA!

Čestitke Boru, Diti, Anji in Liviji za 3 mini svečke user posted image user posted image user posted image
In čestitke vsem mamam klepetuljam, sploh vas ne dohitevam več!!! Tako da user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

TAKO ZGLEDA NAŠE ČEBRIČKANJE:

user posted image

user posted image

TAKO MATIA UŽIVA V STAJICI:

user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
14.6.2007 23:19:41   
tejčica
Thaiss, pokliči ko končate masažo. Se čisto zna naredit da bomo še tam.user posted image  Vidim da Matia ful uživa v čebričku, pa fino je ko ti ga ni treba ves čas držat. Meni skoraj hrbet odpove ko kopam Vida.

Jjasna, ni kaj, Jure je junak, da se takol loti leva.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
15.6.2007 7:36:23   
skačica
Dobro jutro!user posted image

Mi smo bolj slabo spali, Iza je zvečer full zgodaj zaspala in je imela ob 2 zadosti. No, jo je mož vlekel v dnevno in tam nazaj uspaval, jaz sem pa dalje spala, ker sem bila čisto povožena. No, zdaj se že igra v igralnici in ga deva v hlačeuser posted image . Jaz pa tle gor bluzim z napol zaprtimi očmi.

Mogoče bi pa jaz tud kupila čebriček, zaenkrat jo kopava v banjici oz. jo kopa mož, jaz samo zraven opazujemuser posted image

Tinaaja, Zagorjani drugače(lepše) govorijo kot Trboveljčani. Kust, must, šula,........tega v Zagorju ni pa ne bit jezna Kati.user posted image user posted image user posted image  Pa M.. K.... je tud njihovauser posted image  Men je prov smešno poslušat 2 sošolki, ki sta ostali v Trbovljah in tako sekata po trboveljsko, da adijo.

tejčica- tud jaz bi z veseljem sprejela še en regres na moj račun. Se ne bi branla. Letos še božičnice ne bo, ko me ni bilo nič v službi, dobiš jo pa sorazmerno prisotnosti.  Škoda.....

jjasna- kak lušten fantiček je tvoj Jure, pa matia od thaiss tud.

Jaz spet študiram kam jo bom mahnila danes, mogoče do moževe svakinje in bova vozičkale po Gaju al pa spet k moji mami. Bom še vidla.

Včeraj smo pa imeli priprave na krst in zdaj je potrjeno, da ga imamo 24. junija, morava hitro restavracijo rezervirat . In sicer hotel Burger Veniše, tam sva imela tudi poročno večerjo. Je fuuuuuuuuuuuul lep plac, se splača pridet pogledat,  pa konje imajo.

Evo, ravnokar se je začela moja princeska fullllllllll na glas pogovarjat z živalicami na igralu. Prvičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
15.6.2007 7:54:45   
tinaaja
No, brina ga tud odlaga na veliko v plenico, tko da cakam, da opravi. Seveda je plenica cist sveza :) vceraj zvecer sem jo 3x v 1 uri preoblekla, ker je srackala v rundah. Pri nas se vedno kakamo kar parkrat na dan.. in to ornk.
Spala je do 5:30, ko sem jo jaz pokonc ruknla Sem si pozabila dat blazince v modrc, sem se zbudila, s premocenim modrcom, pizamo,ko sem odpela modrc, je kar curljalo ven. Joska je bila pa itak kot diamant user posted image
Sibam preoblect pikco preden bo vse skoz prislo..
Jaz bi komot regres pa se 13 placo.. Pa decembra se enrkat 13 placo user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
15.6.2007 7:54:49   
thaiss
dobro jutro,
skačica bom kar s tabo ornk  user posted image spila, ker tudi naša noč je bila bolj tako tako. Matia je od 2h dalje stokal, pa se premetaval... je z pa zraven njegove postle dudo ven- not, vodo, dudo.....in zdej se mulc igra v stajici, poln energije, mami pa ko zombi;(

Čebriček pa se je pri nas pokazal super, celo user posted image  je rekel, da sem vsaj neki koristnega kupla. Zdej ko jeuser posted image  malo večji in glavico lepo drži lahko kar sam not sedi. Matia se skori vleže not, noge pa ven... seveda zraven spije ene 2 dc vode, ampak se sploh ne pritožuje!!!

Tejčica te pokličem ko končava!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
15.6.2007 8:17:24   
tejčica
Obalke, mene danes ne bo na klepet. Sem se zbudila čisto potolčena, s skelečo kožo in vročino. Vročina sicer ni visoka, malo čez 37, ampak nočem da ve ali vaši malčki kaj poberete od mene. Ne vem kaj je to sedaj z mano. Že prejšnji teden sem imela en dan vročino in to samo en dan, danes spet. No, upam da mi ne naraste.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
15.6.2007 8:19:45   
Pikca
Grrr, me je vrglo ven, ko sem napisala cel roman, pa se nisem spomnila tiste fore od Tinaaje, da se vrneš na tekstuser posted image

Torej, čestitke malim slavljenčkom,

Sezam - kopalke sem kupila v Modiani pri domžalskem Mercatorju. Zdaj, ko imaš nakupovalno kondicijoiz Okaidija, lahko prideš še v Vele, kjer sedanes odpira prenovljeni del - imajo tudi otroške cunjice Idexeuser posted image
Norice - koliko časa je treba čakat? A se bova midve sploh uspele zmenituser posted image user posted image

Skačica - še vedno sem s tabouser posted image . Pa tudi jaz bom še kar nekaj morala naredit - tudi če mi zdaj mentor potrdi, je treba še lektoritat, pa potem se na zagovor pripravit...
Tekica - pozdravljena, me veseli, da se imate lepo in user posted image za študij, vseeno pa lahko vmes malo na RR skočišuser posted image

čebriček -Živa se pa kot dojenček ni hotla kopat v njemuser posted image  Upam, da bo Jerneju všeč, bomo zdaj probali, ko že mal glavico drži

user posted image sva se včeraj z mojim ful smejala, kako se zna Živa pogovarjat o dojenčkih - je eno mamico spraševala "Kok je star? A kaj bruha? Kako pa kej kaka?..."user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
15.6.2007 8:46:53   
tinaaja
Grrr, me je vrglo ven, ko sem napisala cel roman, pa se nisem spomnila tiste fore od Tinaaje, da se vrneš na tekst

Backspace user posted image pritisnes... (tipka nad Enter) in te vrze na text nazaj.. Skopiras v novo okno "odgovori"

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
15.6.2007 8:52:50   
malecka_mateja
dobro jutro!

tejčica sedaj ko sedi in glavico sam drži je čisto ok!samo posedeš ga in umivaš!sej v čebru je črta do kot vode nalit vendar jaz je ne nalijem čisto amapk kaki 5 cm pod!glih iz razloga da mi ne pooije vode!je pa še vedno skor cela v vodi!no je to!je pa res zakon!boš videla ni boljšega!aja jaz si ga dam na mizo ali na stol da me križ ne boli zraven!pa še fajn je za prenašat ker ima ročaj!user posted image user posted image user posted image

user posted image

takole je zgledalo ko še ni glavice držala!zdaj pa zgledat tako kot ti je thaiss nalepla!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
15.6.2007 8:55:21   
malecka_mateja
to je že bilo ko smo jo ven vzeli!
takole pa ko je še v vodici!da vidiš do kot ji vodica pride!

user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
15.6.2007 9:24:16   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Norice - koliko časa je treba čakat? A se bova midve sploh uspele zmenituser posted image user posted image

Norice se prenašajo en dan predno se pojavijo pikice in dokler se pikice ne pojavijo. Od okužbe pa do pojava noric pa lahko traja 21 dni. Tako, da pri nas se lahko pojavijo do 25. Upam, da ne bo nič, vsaj za Žiga. Po drugi strani pa bi za Ano rajši videla, da jih dobi in preboli, saj pravijo, prej jih preboliš bolje je.
Za vele sem pa slišala, da odpirajo danes prenovljene oddelke. V Okaidi pa še nisem bila, mogoče si me s katero zamešala user posted image

Mi smo pa danes OK spali, samo zjutraj sta bila zgodna - Žiga se je zbudil malo čez 6. Ko sva se najedla in previla, je zaspal za ene pol urce. Ana se je zbudila malo pred 7 in ni več zaspala nazaj user posted image  - ponavadi se zbudi šele med 8-9 user posted image

Tekica - user posted image user posted image  lepo je slišati glas od tebe in da ste OK. Se večkrat spomnim nate user posted image

Ste pa zvečer spet naklofale, da vas sploh ne sledim user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
15.6.2007 9:37:30   
Barči78
Jutro,
No, jaz sem pa našega dečkota pustila v dnevni sobi na blazini, da bi se malo igral. Medtem sem jaz v kuhinji hranila Nejo. Iz dnevne sobe se je pa skoz slišalo eno napenjanje in jamranje. Ropot igrač pa nič.
Ko Neja poje, greva h Žanu v dnevno in poglej ga, on je na trebuhu. Res je vztrajen, bravo miško.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
15.6.2007 9:39:08   
dskubin
Obalke, mene tut ne bo, pa sem mislila prit kar z obema. Ampak Diti še spi user posted image .

Ah sej vidim, da bo Soncek78 kofetkala s svojo Niko, sigurno se bosta imeli bolj fajn, kot me ostale doma. Ampak je pa danes že svinjsko vroče, se bomo mogle začet dobivat v kaki jami user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
15.6.2007 9:58:47   
Pikca
Ups Sezam, očitno sem res malo zamešala, soriuser posted image . saj ni čudno, ko je pa bilo tolk za prebratuser posted image .
Sicer pa gremo z Živo v pon. pogledat vrtec in tud tam lahko kakšen virus poberemo... Mislim, da bi se vseeno lahko dobili, pa če slučajno dobimo norice, tudi ne bo taka katastrofa. Ob katerih urah se pa vi ponavadi sprehajate?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.6.2007 11:46:30   
*sonchek*
Mi smo imeli pa grozno noč. Mali je sicer zaspal že ob pol devetih, ampak je bil ob pol štirih že čisto buden, brcal je, krilil z rokami in stokal. Najprej sem mislila, da je kakšna reakcija od cepljenja in sem mu merila vročino, ampak je ni imel. V joško se je tako zakadil, kot da ni jedel že dva dni, v posteljici pa spet ista pesem. No, nazadnje sem ugotovila, da je bilo revčku prevroče - očitno bo zdaj spal pri odprtem oknu v sami plenički.user posted image
Sem ga pa nato kar k sebi vzela in sva potem potegnila do pol desetih, se v postelji podojila in se še pol urce crkljala. Ven pa danes ne smeva - je rekla teta zdravnica, da morava biti notri, pa nič kopanja. Pa tako lepo vreme je, midva bova pa notri zaprtauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.6.2007 12:31:51   
draja
Evo končno sem prišla do računalnika. sem zjutraj letela v CP po slike in malo oblekic za Živo - tokrat sem prvič nabavljala bodye v SPARU pa bomo videli kako se bodo obnesli. Sem kupila tudi tisti modrc za dojenje, k ga ima Urla, samo so imeli samo še svetlo plave v pravi velikosti. Živa se je pa doma pri očiju crkljala.

Noč je bila ena najslabših - sva se dojili že kmalu po 2. uri, nato pa se je ob 5:30 pokakala, jo previjem podojim, se spet pokaka, jo spet previjem, nato pa nisem mogla več zaspati nazaj. Je pa od takrat še 3-krat kakala, spet ful penasto, tko da samo upam lahko, da ne bo spet kakšna driska. Ampak nima od česa bit!!!!!

Vožnja midve bova na poti na morje sami v avtu, ker se nam oči pridruži kasneje, mami gre pa s svojim avtom. Jaz Živo vozim zadaj, ker imam spredal airbag. Zdaj me je pa ful strah vožnje do Strunjana, ker male tako sploh ne vidim in ne vem ali spi, ali bruha, itd. Mi je to ful bad občutek, ker sicer jo imam doma, ko spi skoz na očeh, ker veliko poliva in bruha. To, da se mi v avtu dere je pa sploh zgodba zase. Zdaj me pa zanima, a je še katera, ki je šla že na kakšno daljšo turo, pa da vozi malega zadaj? Kako se obnese? V bistvu imam dve možnosti - ali izklopimo airbag, ali pa kupim neko žabico, ki se baje da na zadnji sedež in ima baje ogledalo da malega vidiš med vožnjo. a ima katera že kaj podobnega?

No zdaj sem vas zasula z vprašanji ampak bom hvaležna vsakega nasveta, izkušnje, ker me ponoči zbuja in skrbi kako bo šlo.

Ostalo pokomentiram kasneje.

Aja, danes ima pa moj dragi rojstni danuser posted image user posted image . Sva mu včeraj z Živo plačali 5 ur vožnje v avtošoli in je bil ful vesel (izpit ima že 10 let, samo od takrat ni več vozil avta). Jaz bom pa še bolj vesela, ko bo on malo prevzel prevažanje naokoli.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.6.2007 12:37:35   
Anonimen
draja, sem nekje brala o teh penastih drekcih tu na RR, pa žal ne vem več točno kje. Je tud ena spraševala o teh drekcih in so ji mamice razložile, da če pogledaš v pleničko takoj ko se pokaka, je pri vaseh penast kakec, če bi pa čez recimo 15 minut, pa tega ne bi bilo več. Tud Jure penasto kaka včasih in mislim, da ni panike.

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.6.2007 12:53:56   
amy26
V bistvu imam dve možnosti - ali izklopimo airbag, ali pa kupim neko žabico, ki se baje da na zadnji sedež in ima baje ogledalo da malega vidiš med vožnjo. a ima katera že kaj podobnega?

Draja, glede vožnje otroka zadaj ti žal lahko samo povem da se pri meni z Aleksom ni obneslo zato sem ga skos vozila spredaj, zato tudi zdaj Elo vozim skos spredaj, mi je veliko bolje ker jo imam skos na očeh, pa če ji duda slučajno pade ji hitro dam in zaspi, pa še opazuje me lahko in je takoj mirna sam da me vidi. Zadaj pa bi bilo dretje, da pa ga poslušam celo pot mi pa ni do tega ali pa da se zaradi tega ustavljam pa tudi ne.

Tako da če imaš možnost izklopiti airbag ga izklopi, vsaj jaz bi ga. Verjetno ti bo katera predlagala vožnjo otroka zadaj, vendar mora le ta imeti zelo pridnega otroka, da se rad vozi v lupinici in da ni vajen dudeuser posted image

Pa čestitke tvojmu dragiju za RD, moj user posted image  ga pa ima jutri.

< Sporočilo je popravil amy26 -- 15.6.2007 12:54:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.6.2007 13:10:44   
tinaaja
Sem kupila tudi tisti modrc za dojenje, k ga ima Urla, samo so imeli samo še svetlo plave v pravi velikosti.

sem jih na vicu iskala, pa jih ni bilo user posted image

bila v chiccotu v centru.. hudeee oblekce, pa klobucki user posted image pazte to.. kupila NIC user posted image user posted image (šeuser posted image )

voznja v avtu - ce bi lahko bi si izlopila airbag, pa se ne da, tko da se mora vozit zadaj .. draja, jaz bi izklopila. bi bila ja bolj mirna na taki poti.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.6.2007 13:16:14   
tejčica
Hana Re (Žabika) in Lan (dolgolaska), čestitke za 3 mesece.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.6.2007 13:21:19   
*sonchek*
Hana Re in Lan čestitke za mini svečke!  user posted image

Mene pa nekaj zanima - ima morda katera stolček Bumbo in kako se obnese? user posted image

KLIK

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!