|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 17:06:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: Marčevke 2007
14.6.2007 18:16:40   
*sonchek*
Evo, takole se je pa naš mulc kujal, ko sva prišla domov...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
14.6.2007 19:09:54   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Lanu dajem Evian Junior (je trenutno v akciji v leklerku). Je luštno pakirana v 2dl plastenkice in jo imam lahko vedno sabo. Včasih sem kupovala litrsko, ampak sem jo zlivala stran, ker jo moraš porabit v 2eh dneh po odprtju, ta pa je ravno pravšnja za dan ali dva.

sem tud jaz to kupila,a je plastenka 3,3dcl. nisem videla manjse user posted image

brevi marela pa mi je bila user posted image ful plastika.. je od chiccota zelo podoben model ponee, samo velko bolj kvaliteten se mi je zdel. cena ponee je 100€ v rutarju, kar je pa razlika.

tiste, ki znate italijansko, kaj pomeni

PRODOTTO DISPONIBILE ter Consegna in: 25 giorni

Neposredna povezava do sporočila: 3678
14.6.2007 19:16:21   
Sibil_
Tinaaja:
Izdelek na razpolago, dobava v 25 dneh.

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
14.6.2007 19:17:57   
Žabika
Kje je Naomi???

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
14.6.2007 19:19:35   
draja
Pozdravljene čvekice!

Živa spi tko da lahko malo počvekam z vami. Ste pa med tem tolk napisale, da težko sledim.

Taya85 krasno punčko imate. Sonchek78 vi tudi!!!!

Sonchek torej mali shiranček lepo napredujeuser posted image . kako mu lahko ob teh nogicah rečeš shirančekuser posted image user posted image . Bogi mali, ker je dobbil pikico.

Tejčica uf vaš Vid je pa res za dve naši Živi. Še dobro da je priden dečko in ga ni treba imeti skoz po rokah ne?

Barči sem bila ful vesela, da je nasvet bioenergetika pomagal. Upam da bo pomagal tudi pri kašlju.

Pikca čestitke za magistrsko, ampak še bolj pa za kopalke, ker to je pa še večji projektuser posted image user posted image . Skinnyeve sem pa tudi jaz že prej kupovala, ker sem vedno rabila modrc večji od hlačk. Lani so imeli tudi v Leclercu kopalke pri katerih si lahko zbiral različno št.modrca in hlačk in so se super obnesel, tko da upam da jih letos tudi dobijo. Zadnjič jih niso imeli.

Tinaaja čestitam za nov podvig z vozičkanjem. Pridne sta res. Obe.

Smo prejle spet klicali P, ker je hotela pred svojim dopustom slišat kako smo in nam je rekla, da moramo kar nekaj mesecev vztrajati na dieti da vs eskupaj izzveniuser posted image . pa mene bo konc. No, najboljša je bila pa njena izjava, ko ji je mož rekel, da jaz praktično živim od mlečnih izdelkov, da mleko itak ni zdrava hrana!!!! Mislim halooooo! Kot da bi alkohol pilauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
14.6.2007 19:38:01   
malecka_mateja
ojla!

kupili concord ultimax in ga uporabljamo ker je že od rojstva dalje in je obrjena kot v jajčkiuser posted image user posted image hvala kr_enamami sem ga dobila v lutzu v gradcu za 145 evrov!user posted image user posted image

ČEBRIČEK!od tommy-tuba ga lahko uporabljaš do nekje 1 leta!od Bebe-Jou ki se ga kupi v baby-centru!pa do 3 leta tudi!user posted image user posted image in meni je boljši ta drugi!mam oba doma in ni primerjave!tudi mala se boljše počuti!Ker v onem tuli!ker je tak stlačena noter!je dosti manjši od Bebe-Jou !tako da jaz sem za slednjega!pa tudi cena je primernejša!nekje 3-4 tisoč mislim da 15 evrov!nisem ziher!ja sem pogledala 15 evrov pride!

Hujšanje!ma malo morem!ker me je groza poletja!tako da upam da čimdlje zdržim!user posted image user posted image telovadit ne smem še zaradi CR tako da bom osamo hujšali!

no to je to!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
14.6.2007 19:39:55   
malecka_mateja
user posted image

točno takšnega imamo!tako zgleda!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
14.6.2007 19:44:26   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Tinaaja:
Izdelek na razpolago, dobava v 25 dneh.

LP,
Sibil

hvala. to je z dveh razlicnih strani, tko da eni imajo zgleda na zalogi, drugi pa po narocilu..

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
14.6.2007 19:45:18   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Sonchek torej mali shiranček lepo napredujeuser posted image . kako mu lahko ob teh nogicah rečeš shirančekuser posted image user posted image . Bogi mali, ker je dobbil pikico.

Ja, revež je od kujanja zaspal user posted image Sem pa shirančka zadnje dva dni non stop na joško dajala, da bi dobil še kak gram več user posted image Verjetno se v teh dveh dnevih ni ravno veliko poredil, imam pa jaz (za kazen!) levo bradavico vneto - je rdeča, pa peče ko user posted image user posted image
Drugače pa upam, da ne bo kake reakcije - sva namesto svečke dobila sirup user posted image No ja, ga bomo pa na morje vzeli, ker je za zbijanje vročine. Čeprav upam, da ga ne bomo potrebovali...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
14.6.2007 19:53:15   
tinaaja
draja, a bos ponovno razmislila o zamenjavi P? daj vprasaj se tanc na mon-u za mnenje tudi za izjave tvoje P...  ce je alergicna, pol se itak moras drzat diete dokler dojisuser posted image joj, grozno brez vsega mlecnega..
mateja bravo za dober nakup user posted image

brina pa - zveci pesti kot da so nekaj najboljsega in se ful slini. pol je kar nekaj ven padala danes, jokala kot utrgana, se bunila ... in sem sla gledat, ce je kaksen zob na vidiku - nic videtuser posted image .. zdaj pa aaa brrr dela in se slini, vmes pa mal gleda ekran tv in racunalnika...

naomi in kati ga spet kje bluzita user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3686
14.6.2007 19:59:30   
*sonchek*
ROKICE V USTIH - naš to dela že skoraj ves mesec - cele roke, zadnjih nekaj dni pa tudi palec user posted image Dlesni nima več mehkih in se že vidi pikica - je tudi  pediatrinja rekla, da so zobki na vidiku, ampak ven lahko pridejo naslednji teden ali pa čez 3 mesece... No, za vsak slučaj smo nabavili Calgel

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
14.6.2007 20:29:02   
sezam
Mi smo tudi danes dobili dohodnino user posted image . Končno enkrat med prvimi user posted image .

Pikca - user posted image user posted image  za kopalke. A si jih kupila v Domžalah in če ja, kje?
A kavo raje še malo prestaviva - če je slučajno kakšen naš okužen z noricami, da jih še vi slučajno ne dobite?

rokice v ustih - tud naš si jih ves čas tlači v usta. Ja se bo začelo obdobje zobkov. Upam, da bomo imeli tako srečol, kot pri Ani - sploh nisem vedla, kdaj ji leze ven kak zob - razen slinjenje user posted image

Sedaj pa gremo otroke spravit spat.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 20:29:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
14.6.2007 20:40:37   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

O Malecka_mateja super, da si ga dobila, ej meni je zelo dober, pa še krasni naklon ima v nasprotni smeri vožnje. Se mi pa zdi tudi pritrditev zelo varna.

ja z vsem se strinjam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 3690
14.6.2007 20:42:26   
Naomi
HIK ;)
sej ne vem kaj nej recem..prebrala sem vse...NOT ;)...

aja tkoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kva pa tok nakladate...
bom sam pohvala Zabiko k me je pogresala naglas user posted image user posted image in pa *sonchek* ni za kej...sam da tamau nau shirancek user posted image user posted image ...obe moj trn u peti...k zihr otrokoma smarnco dajeta za pit k spita u kosu in pol user posted image user posted image user posted image

tinaaja...ne narocat na IT straneh k ne razmes, da ti naujo pol ksnga stedilnika dostavl al pa kej user posted image user posted image ...pa bajdvej...ni dos mankal da bi ga bloozili s Kati...sam JAZ pridna deklina sem dewowa user posted image ...pssssssst...nch socjalni rect user posted image ...aja kako se je Brina drzala na joggingu? ;)

ostale pa...cuj kak ste pridneuser posted image ..mensezdi ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3691
14.6.2007 20:49:06   
K_a_t_i
Tinaaja, evo mene! user posted image  Dons nisem bla v Tivoliju, se vid, a ne? user posted image  Grem jutri - tko da, raj ne it na Rožnik user posted image .

Regres - a ni zaenkrat še obvezen? Do 30.6. - men so na šihtu rekli, da je to tudi datum, ko bo izplačan user posted image .

Meaa - namig za prekuhano vodo, če ti ostane - je ne zliješ stran, ampak jo spiješ sam! Sej mi pa ne rabimo prekuhane, a ne? user posted image

Naomi, a že pakiraš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3692
14.6.2007 20:52:15   
tinaaja
Naomi, ker ne stekam IT najbolj, imam vsaj izgovor, ce poleg vozicka se kaksno malenkost ala stocek, oblekce,... zraven posljejouser posted image user posted image user posted image Brina je bila 90% sprehoda pridkana za ne verjet. Valda je mogla pol mal ptice prestrasit, pa ko sva sli ravno mimo gostilne pac mene pred folkom kot grozno mamo narest, ampak res neverjetno je verjetno zadnje case. Ugotavljam, da se je obakrat drla, ker je bila tik pred spanjem..

Kati pa kot kaze ni bilo blizu Tivolija, ampoak glede na vremensko napoved ima ful namen cez vikend tam okol hodit user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
14.6.2007 20:58:38   
Naomi
kati bo ze jutr vremenski teren prpravla u Tivoliju k bo tam user posted image ...bo pa zgleda dalj casa tam ( porodnisko dobi user posted image ) k se bo se na vikend prenesl user posted image
..pakiranje u nedeljo zjutraj user posted image ...men kopalke, svitu plenice pa eno brisaco..a se kej rabmo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
14.6.2007 21:00:07   
Naomi
aja..Brinca neki pretirava zdej user posted image user posted image ...drgac pa pridna si Tinaaja...sam pazi da nsu k unedve tm u colnarni zanc k sta prsle za kosiu pol litra vode pojest user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
14.6.2007 21:02:00   
amy26
Punce a ste ve dobile regres? No jaz mislim, da ga ne bom videla- vsaj nič ne kaže

Kr_enamami, regres morajo nakazati najkasneje do 30.06.07, če pa firma slabo posluje pa baje tudi do 01.11.07, moj delodajalec nam nakazuje v dveh delih, enga sem že dobila drug del pa pričakujem tam septembra. Po pravilih bi moram nakazati vse skupaj, vendar se eni tega ne držijouser posted image  

Sonchek78, Taya85, zelo luštni punčkiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
14.6.2007 21:05:46   
tinaaja
Tinaaja...sam pazi da nsu k unedve tm u colnarni zanc k sta prsle za kosiu pol litra vode pojest

ja ampak sta sli najprej vodo zbruhat, saj ves, prevelika hidriranost lahko poveca tezo, kar je pa ostalo pa sta pol z rolanjem iztisnili iz telesa.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
14.6.2007 21:09:44   
Naomi
z rolanjem od 13h do 16h, da ju ni zeblo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
14.6.2007 21:19:43   
amy26
tejčica, Vid je pa res korenjak, hude mereuser posted image

tinaaja ti si pa tudi pridna ratala, ko bi tole šetanje bilo vsaj nalezljivo, da še mene mal primeuser posted image , jaz malo en krog naredim po pol že iščem kje se vsestiuser posted image

Naša tudi zadnje čase daje rokice v usta, so očitno bolj slastne kot duda, saj ji dam dudo pa jo hitro ven pljune in spet rokice nazaj v ustauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
14.6.2007 21:20:40   
tinaaja
A gledate PoP... Trenja.. zanimivo.. Ravno govorijo o cimpermanovi - pediatrinja, h kateri bi skoraj jaz sla.. se dobro, da nisem sla.. user posted image user posted image zalostno!!

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 14.6.2007 21:21:05 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Božična smrečica
Admin

Kakšno božično smrečico ste postavili letos?

umetno (74%)

živo (19%)

iz drugih materialov (2%)

nobeno (4%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!