Anonimen
|
kapica....ne, ne bom sama izbrala kamere Bi blo bolj svoh, če bi se jaz spravila k takim odločitvam. Moj že dva meseca navija za en model za 500 €, pa mu ves čas pravim, da si ne upam dat tolko keša, ker kaj pa veš kolko bova ga za dojenčka rabla. Pa še za avto šparava. No, sem se zdaj odločla, da vseeno tvegam in od prihrankov (ki so še čist, čist mali) odtrgam teh 500 €. Upam, da mi ne bo žal. pupi... jaz mam kar navadno, najbolj poceni banico (že od prej).... sem tuhtala o čebričku, pa ga ne bom kupila.... kapica... a lahko posreduješ link za stran z verzi, ki si jo našla? prosim... aja, pa se ne strinjam s tabo... vse zanima višina in teža otroka.... freycha... je še ostalo kaj štrukljev? si mi ful lušte nardila... Maš srečo, da nisem prej vedla. Sva bla v rutarju, pa bi se ziher ustavla. ajvy... zanimiv hobi... jelenche in freycha... bom jaz dopolnjevala seznam, če obe naenkrat zmankata... itak bo SMS-e posredovala freycha meni... a ne freycha? Bo v redu, punci? Jelenche in pupi... meni se zdi čebriček praktičen, ker otrok ne more zdrsnit v vodo.... od začetka ga samo za glavico podpiraš, pol ko pa to obvlada sam, pa še tega dela nimaš.... samo se mi zdi smotano dat 20€ za čebriček, če mam pa banico že doma... No, zdaj sem vam vsem vse odgovorila.... Midva sva pa pravkar iz MB. Sva nakupila skoraj vse. v H&M-u sva dobila kompletke za domov iz P, kupiti moram samo še body na preklop, št. 56, bel. To bom v torek. Pol sva kupila odejico in rjuho za posteljico in zokenčke za iz P. V torek pa nabavim samo še en modrc za dojenje, pol me bo pa moj zalagal z vsem, ko bo treba kaj kupit. Torej, nakupovanje za je skoraj zaključeno. No, včeraj zvečer sem se v jezi in grozi odločila še enkrat za stilsko preobrazbo sobe, ko me je moj razkuril s cel dan prižganim računalnikom, ki je hudičevo zagrel sobo. Ki se je pol sploh ni dalo zvečer zluftat in ohladit. Zato jutri računalniška miza s to kišto roma v kuhinjo, pol pa za pol metra prestavim povijalno mizo, vmes zbašem mojo vrečo za sedenje, da bom imela kje dojit. Kjer je bila pa vreča do sedaj, pa sva v Rutarju kupila majhno računalniško mizico, tam pa pride gor zdaj prenosnik. Aja, pa knjižno omaro moram še iz kuhinje nazaj preselit. No, to bom vse jutri. Če ne druga, bom mojega komandirala. No, zunaj je dežek končno malo ofrišal ozračje, jaz grem pa v horizontalo malo noge v luft držat.
|