kapica
|
Corfu, joooj, jaz sem ti tolk fausna da gres na morje, sem kr zelena od zavisti . Uzivaj se za nas ostale nosecke in kr pridi se v enem kosu nazaj, nic v Izolo rodit . Pupi, mene moj tu nic kaj ne razvaja, kr naprej pravi, daj se vsedi, pocivaj, bom jaz to naredil. Ja, ce bi na njega cakala bi v taki svinjariji zivela, pa nic jedla. Tako da. Misliti in govoriti je eno, narediti pa drugo . Ampak sem danes zvedla da tudi tast in tasca ne prideta takoj po porodu, temvec komaj enkrat avgusta. Dobro, a ne? Kar pomeni da sem resena kakrsnegakoli obiska, kar me zeloo veseli in pomirja . Za malega pa imam en kompletek trenerke, take lusne bele, bodi z kratkimi rokavi, kapico in nogavicke nastavljene, kaj od tega bom zares oblekla, pa bom videla kaksno bo vreme. Kopala ga bom pa v banjici, imam sposojeno, nisem svoje kupovala. Majrim, nameravama ostati tukaj se dooolgo, kako dolgo pa ne veva . Ajvy jaz nisem imela dekliscine, samo tako majhno poroko v krogu 12 ljudi . Zvesta, a kamero bos kr sama izbrala? Joj, jaz si ne bi upala, ampak se mi zdi zeloo lepo darilo.