|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.6.2007 10:39:11   
Freycha
ima pa druge kvalitete........ v kar sploh ne dvomim, če ne, ne bi bila z njimuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6101
16.6.2007 10:40:03   
Anonimen
Corfu... Lepo se imejte na morju. Pa kar lepo počakaj, da ne boš tam rojevala. user posted image

Pupi... moram reči, da moj tudi nič kaj pretirano ne reagira na moje sitnarjenje. je zelo potrpežljiv in zelo ustrežljiv. Imam včasih občutek, da njegovo dobroto že kar malo izkoriščam.

Nič, jaz sme že stroj perila oprala in obesila, drugi se pere, mene je pa sonček pri obešanju na terasi tak zdelal, da moram it zdaj malo noge v luft držat in se ohladit. user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 6102
16.6.2007 10:41:46   
Anonimen
Pupi.... Saj moj mi je na začetku, ko sme bla sitna, tudi govoril, da nosečnost ni bolezen. Zdaj se mi pa zdi, da ga je začela malo panika dajat in je uslužen, da je včasih že kar preveč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6103
16.6.2007 10:45:08   
pupi
Pa sj meni se res ne zdi da sem tečna user posted image   No pa saj res ni tak slab samo to je pač trenutno ker sem jezna na njega!!
Sem že šla na Lent fest spletno stran, in se potanko pozanimala kam po karte in bom tudi jaz šla po njih!! Tak da Zvetsa tista ko bo šepala pa z nosom proti tlem  hodla na glavnem odru sem jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
16.6.2007 10:47:06   
Anonimen
Super, pupi.... Tista s trebuščkom, ki se bo cel koncert presedala, ker ne bo našla udobnega položaja, tista sme pa jaz. user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6105
16.6.2007 10:51:34   
Freycha
Kolk sta čudni... zakaj pa kart raje ne rezervirajta preko neta pa ko vama potrdijo, da so rezervirana, gresta samo po njih?

Meni se zdi škoda moje energije (ali energije mojega dragega), da bi po karte hodila do ND, potem jih pa nimajo več........

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6106
16.6.2007 10:52:15   
majrim
...se moram še jaz malo pohvalit z mojim dragimuser posted image ...zlat je in  100x na dan se zahvalim internetu , da sem ga našla...saj mi pove naravnost, da sem tečka nosečka, ampak je vzel to v zakup, da pač spada zravenuser posted image ..
daj pupi...požri dol slino pa pusti jeziku , da teče...saj ne bo nikoli vse idealno...sem tudi jaz kak dan full občutljiva in psihično že čisto na tleh, a vem, da je vse to momentalno in da bo prej ali slej minilo..
cofu...vzemi si kopalke, ker je vrročina, pa voda tudi že vabi 100 na uro...sem bla že ob 8 v trgovini, pa je nazaj grede že tako žgalo, da ni več za laufat okoliuser posted image ...boš vidla, da bosta uživala....kdo ve, mogoče se zvečer kje srečamo ob obaliuser posted image user posted image user posted image ...danes sva rekla, da si bova malo privoščilauser posted image ...pa noge bom malo namakala, da te otekline izginejouser posted image
freycha....ti kar pridi...sem kupla kruh, pa mortadelo, pa kisle gobice...vreme je pa tudi superuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6107
16.6.2007 10:57:50   
Freycha
mmmm Majrim, ko pomislim na vaš dober svež kruh (ki je čisto nekaj drugega, kot celinski), pa gor mortadelo itd... se mi kar sline začnejo cediti. No, pa spomnila si me, da bi bilo mogoče fino zajtrk narediti user posted image

Midva pa sva se sedaj začela "pogajati" kak sms bova poslala folku, ko bo mala prišla na dan. Zoprno je to, da sem imela full idej, ampak vse je bilo v smislu, da se je mala odločila, da pride ven. Sedaj se pa očitno ne bo odločila, ampak bo potegnjena ven.......

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6108
16.6.2007 11:01:51   
majrim
boš že nadomestila,ko pridete dol...ne se batuser posted image ...jaz sem rekla, da se moram spravit v mir in sestavit en lep verz...včasih so mi pesmi kar letele ven, zdaj pa se že dolgo nisem nič spravila pisatuser posted image , in to pri vsem času, ki sem ga imela...si bo treba nekaj zmislit,ker čas kar bežiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6109
16.6.2007 11:16:17   
pupi
Malo pa lahko vseeno pojamram, ne!? user posted image
Še nekaj me zanima, ker za cotike se nobena ni odzvala, me zanima v čem bote kopale pikece? Jaz sem čeber kupla ker so ga vsi tak hvaliali zdaj pa sem že kritiko čez čeber čula zdaj pa res ne vem. Mislim da še bom kar po banico mogla letet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6110
16.6.2007 11:22:55   
Freycha
evo, sms sva sestavila in si ga že spravila, sedaj se bom pa počasi spravila delat zajtk, ker me je lakota začela dajati.

Pupi, moje osebno mnenje je, da je full težje kopati otročka, če je postavljen navpično v čebričku, kot pa bolj vodoravno v banjici. Je pa res, da se mi zdi bolj usidram v čebriček, kot pa v banjici, kjer se bom verjetno najbolj bala, da mi zdrsi iz roke in jo malo potopim (čeprav škode ravno ni, ker imajo še vedno dober refleks zadrževanja diha v vodi)...... No, vseeno se mi zdi banjica bolj klasična in preverjena izbira, zato jo bom tudi uporabljala....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6111
16.6.2007 11:26:13   
majrim
ti samo jamraj pupi, saj zato smo tle, da lahko izlijemo svojo dušo...jaz sem tudi kupla čebriček , ker sem kopala v njem tamalo od kolegice in je full uživala...boš vidla, ko pride babica prvič k tebi...pa ne vse poslušat drugeuser posted image ...vsak otrok je osebnost zase in boš že sama videla, kaj mu najbolj paše....jaz imam za oblečt pripravljeno en komplet št. 56 z dolgimi rokavi iz za spodaj tudi en tak bodi..kaj pa vem...če ji bo pa vroče, bo pač potrpela tistih 1000 metrov do doma...se ne obremenjujem preveč, ker si res ne predstavljam kako jeuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
16.6.2007 11:27:33   
majrim
dober tek freycha....grem tud jaz kej delat preden pride dragi domov...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6113
16.6.2007 11:51:33   
Freycha
hvala..... fino je bilo...... mljaskuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
16.6.2007 12:03:48   
Anonimen
Jaz sem se pa pravkar odločila, da peljem mojega jest ven, ker se mi ne da kuhat. Evo...

Pa odločila sem se, da mu za obletnico, ki jo imava drug teden (pa za vse letošnje praznike), kupim kamero. Že vidim, kako se mu bodo danes teden svetile očke. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6115
16.6.2007 13:10:07   
Ajvy
Hello čveke.. kako smo.. kar mirna noč je za nami, sicer sem se vmes ene parkrat  stopila, ampak to sem že vzela v zakup....

Bačko, glede poroke, če maš dobro varstvo, pa če si lahko spumpaš mleko ( če boš dojila) le pejta...  ne vem zakaj ne...

Spet je čisto preveč vroče...ne vem kako bomo...

danes grem na dekliščino, se mi bodoča nevesta kar smili... zato pa jst nisem nikoli iemla dekliščine... ne prenašam dobr teh igric in teh zadev... bomo videla kako bo danes..  a ve ste jo imele??

Ne vem, katera je napisala za tosamo... lahko greš na njihovo stran, pa si narediš seznam, je pol ful fajn .... k lahko hitro opraviš...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6116
16.6.2007 13:22:48   
Kristina_1
Pupi jaz bom user posted image kopala v banjici, sem tud prvega, pa se je fajn počutu. Za domov pa ga bom oblekla po vremenu, najmanj kar bo oblečen pa bo ena tetra majčka z dolgimi rokavi, pa tanke bombažne žabice in kapica. Bo pa moj mal klimo zakuru preden grmo v avto tako da ne bo prevroče.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6117
16.6.2007 13:41:47   
kapica
Corfu, joooj, jaz sem ti tolk fausna da gres na morje, sem kr zelena od zavistiuser posted image .user posted image user posted image user posted image
Uzivaj se za nas ostale nosecke in kr pridi se v enem kosu nazaj, nic v Izolo rodituser posted image .
Pupi, mene moj tu nic kaj ne razvaja, kr naprej pravi, daj se vsedi, pocivaj, bom jaz to naredil. Ja, ce bi na njega cakala bi v taki svinjariji zivela, pa nic jedla. Tako da. Misliti in govoriti je eno, narediti pa drugouser posted image .
Ampak sem danes zvedla da tudi tast in tasca ne prideta takoj po porodu, temvec komaj enkrat avgusta. Dobro, a ne? Kar pomeni da sem resena kakrsnegakoli obiska, kar me zeloo veseli in pomirjauser posted image .
Za malega pa imam en kompletek trenerke, take lusne bele, bodi z kratkimi rokavi, kapico in nogavicke nastavljene, kaj od tega bom zares oblekla, pa bom videla kaksno bo vreme. Kopala ga bom pa v banjici, imam sposojeno, nisem svoje kupovala.
Majrim, nameravama ostati tukaj se dooolgo, kako dolgo pa ne vevauser posted image .
Ajvy jaz nisem imela dekliscine, samo tako majhno poroko v krogu 12 ljudiuser posted image .
Zvesta, a kamero bos kr sama izbrala? Joj, jaz si ne bi upala, ampak se mi zdi zeloo lepo darilo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
16.6.2007 13:46:35   
kapica
Danes sem kupila taksne kartice in kuverte, v katere bom spakirala slike nasega Dinota in kak lep verzek zraven napisala. Pa vas morem vprasat, a poznate kaksno internetno stran, na kateri so lepi verzi,misli ali ideje? Res nekaj rabim, ker sama nisem niti slucajno sposobna kaj spisat.

Spala sem spet v redu, ceprav se mi zdi , da sem danes ekstremno hodila lulat, skoraj vsako urouser posted image . Pa se v krizu me je tako vsekalo, pa nisem kaj delala,kr naenkrat. Moj moz je ze pripravljen, ce ga slucajno poklicem v sluzbo danes, da pride in da greva rodit. Joj, kaksna panika, mislim da bom jaz morala miriti njega in ne on mene ko bo slo zaresuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6119
16.6.2007 13:48:53   
Kristina_1
Ajvy jaz sem mela dekliščino, pa je blo prov fajn, igrice pa moraš v zakup vzet, malo se ponorčujejo, sam jaz semi tak taka, da se tud doskrat s sebe norca delam, tko da mi ni blo panike.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6120
16.6.2007 13:58:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Imam pa eno vprašanje.Prijateljica se mi ženi 13.10 in ne vem kako naj skombiniran, da bova z mojim šla.Žano nebi rada vlekla s seboj, brez nje pa tudi ne bom zdržala.Tako da ne vem kaj naj točno naredim.

Jaz sicer še nikamor tako nisem šla s tamalo, ampak jaz tudi vem, da ne bi mogla brez nje. Raje ne bi šla sploh, kot brez tamale. Je pa moj brat na mojo poroko prišel s sinkom, ki je bil takrat star 9 mesecev. Zvečer je itak zaspal in ga noben džumbus ni motil. Imela sta ga zraven v vozičku, mali je spal spanje pravičnega, onadva sta pa še z nami klepetala nekje do polnoči.

Corfu, uživajte na morju!

Pupi, moj me kar lepo prenaša in nič ne tečnari, če sem kdaj tečna.. Kaj grozno me tudi ne razvaja, ker ob mali punčki za to žal ni več toliko časa, se pa tudi kar potrudi zame včasih.
Oblekla bom malega v en bodi, pa za vsak sluaj bom imela jopčko spakirano, če ne bo hude vročine, pa spodaj ene hlačke z nogicami, pa bombažno kapico in eno odejico, če bo potrebna.
Za kopanje imamo pa mi kar navadno banjico od Bebe jou.

Kapica, super za mir pred taščo in tastom!user posted image Mene pa zanima, kaj bosta moja tast in tašča. Še zdaj ne vesta, da ne pridem v Brežice rodit in že to bo surla do tal in me zanima, a mi bosta zato takoj na vrata priletela, ko pridemo domov ali se bosta kar umaknila. Sam mislim, da nisem take sreče...user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6121
16.6.2007 13:58:23   
Ajvy
kristina, to je potemtakem super, jst pa res nisem za to, zato se tudi nisem htela matrat user posted image  Bo pa zabavno danes, imamo kr ene par igric prpravljenih, takih luštnih...

Pupi, mi ga bomo tudi kopali v čisto navadni mini banjici, čebrička nisem hotela kupit, ker mi nekako ni všeč.. sem precej staromodna user posted image
Glede deca pa, ti njega kr skomandiraj... boš vidla kak bo takoj skakal .... 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
16.6.2007 14:57:21   
kapica
Tasonka, ce bos imela sreco, se bosta res najezila in jih ne bo nekaj casa na spregleduser posted image . Ce pa ne bo srece, pa se bos ti naredila tako ubogo in bolano, da ne bos mogla iz postelje in bo moz poskrbel za njih. Taksne je bil namrec moj plan, ki pa sedaj zaenkrat ne bo potreben.Mater sem vesela, resuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6123
16.6.2007 14:59:46   
kapica
Aja, sem pozabila povedat, da sem nasla stran z nekaj verzi, nekaj tako lepih, da so mi solze tekle. Bom verjetno na prvo stran napisala en verz, potem ko se odpre, bo na levi strani slika, na desni pa morem se nekaj napisat. Pa mi je malo mimo pisat tezo in visino otroka, saj koga pa to zanima pravzaprav, to je samo za starse zanimivo, ali ne? Sem nasla dva taksna sprana verza, kjer se napisejo te stvari noter, za to, morem se malo pobrskat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6124
16.6.2007 15:46:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Tasonka, ce bos imela sreco, se bosta res najezila in jih ne bo nekaj casa na spregleduser posted image . Ce pa ne bo srece, pa se bos ti naredila tako ubogo in bolano, da ne bos mogla iz postelje in bo moz poskrbel za njih. Taksne je bil namrec moj plan, ki pa sedaj zaenkrat ne bo potreben.Mater sem vesela, resuser posted image .

Ah, sej pri nas sploh ni problem s postrežbo. Tadva sploh postrežena nikol nočeta bit. Na kosilo ni šans,da bi prišla, če sta tukaj, je treba obvezno it ven jest. Ne vem, a se bojita, da ju bom zastrupila?user posted image Ker moje kuhinje še nista uspela spoznat, pa glede na to, da sem možeka kar poredila, težko sklepata, da slabo kuham.
Jaz lahko ležim, sedim al pa stojim, mi bo predraga taščica (in včasih tudi tast) ziher malo pamet prišla posolit in jaz nimam živcev za to. Bi ji raje kaj postregla, da bi imela polna usta in ne bi mogla govort.user posted image Ok, zdej sem pa že žleht in se norca delam.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?