Freycha
|
Hej punce... kaj ste že zaključile s čvekom, al kaj? hudiča... pa nisem đabe prižigala pc-ja Joj, mi je bilo v kinu kar nerodno. Pogledam razpored že v sredo, kdaj kateri film igra in ko prideva na blagajno mi teta reče, da ta film igra šele ob deveti in nekaj uri.... pa ji rečem nazaj, da igra tudi ob 19.05 pa mi razloži, da ne, da igra samo ob 21h.... Pa že malo nesramno rečem, da jim na internetu piše, da igra ob 19.05b in mi teta zabrusi, da sem očitno za LJ gledala (pomoje zato, ker sem imela LJ naglas, al kaj..) Pa ji še bolj nesramno rečem (joj, kako znamo biti nosečke tečne ), da vem kaj sem gledala in LJ sporeda zagotovo nisem. Potem ena punca zraven nje pogleda na net in potrdila, da ta film ne igra ob 19.05. Pa znorim, da se norca delajo, da sem par dni nazaj gledala in da naj me ne hecajo s takimi forami, potem mi pa ženska fuuulll prijazno razloži, da oni vsak čertek menjajo predstave in ure in da sem mogla v sredo gledati, ko je predstava še res igrala ob 19.05. Meni je že malo nerodno začelo postajati, pa una predstava mi je bila prepozno itd.... pa mi teta spet full prijazno predlaga, da si pogledava kaj še igra, če bi še kaj šla gledat. Pa si izberem neko "komedijo" o Hitlerju in nama odpre stran, da si prebereva o čem sploh gre film. Pa potem nama še pomaga pri izbiri sedežev, ker sem hotela sedeti na strani, da bom lahko lulat hodila (ne zdržim predstave brez obiska wc-ja) in potem mi še prijazno razloži, da če bom na strani sedela, bom lahko noge malo stegnila itd.... v glavnem, teta je bila fuuulll prijazna, čeprav sem jo kar grdo napizdila in mi je bilo potem valda full žal, da sem se takoj kregat začela Film pa... khm, kaj pa vem... saj je zanimiv, samo to ravno ni komedija..... pa tudi težko narediš komedijo na tako težko temo, kot je Hitler in pobijanje židov itd..... ker je spomin še vedno preživ.... Super Zvesta za Dragojeviča .. čeprav on meni ni ravno omiljeni Aja, sem se jaz tudi nažrla kokic, samo meni to ni nič vplivalo na noge....... danes (glede na to, koliko sem na nogah), imam še zelo malo zatečene.... Majrim... ti imaš "sorodstvo" iz totih naših koncev? Oooo potem se bomo pa tudi na tem koncu videli Hvala Kapica, je prav pasalo......... čeprav je pa res, da te to kar zmatra.....
|