Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
se tolažim,da zdej še lahko.. sem dala perilo prat, likala bom pa ob slabšem vremenu, ker se zdej preveč topim.. 
prevroče
Halo?? Poskušam še malo težiti, pa nič ne rata. Pol mi pa reče, naj se na kontrolo naročim pri svoji g, a ne pove, čez koliko časa, zato spet vprašam.... a mislite, da se mu je dalo odgovorit..... ja, ko boste dobili termin, gospa.
Ma, za se zmešat!!!! Hvala bogu mi je uspelo izprositi eno drugo - ŽENSKO!!!- ki bo delala v juniju in juliju, tako da imam nasednji pregled čez 2t.
!
. Samo cartala, da ne bo pomote, je po dolgem casu tako prav prislo
.
. To se mi zdi pravi luksus, da lahko grem v in iz postelje ko mi je.
; Julija
....hvala...mama mi teži,ker vozi očeta gor na kontrolo zdej vsak teden,pa bi rada šla malo pogledat...saj ne rabim nič,ker nimam pojma o pojmu,kako bo vse skupaj potekalo, ampak kaka tanka ddekca bi prišla prav