|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 8:00:37   
talika81
jurka, tamala_82 in čačka

kako dolgo pa se ž trudite, da bi bile user posted image ? že dolgo?

midva nameravava začet delat na user posted image  nekje konec avgusta in upam, da bi čimprej ratalo.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 8:07:15   
tamala_82
talika81 - za naju je to prvi krog user posted image user posted image user posted image tako da veliko šans glih nimava (pa še moj PCO), samo upanje itak umre zadnje user posted image bomo videli! Včeraj je bil test sicer negativen (mogoče sem ga prehitro nardila), ampak mi2 se ne dava in upava naprej user posted image user posted image user posted image norčka mala!

Verjetno bereš tle na RR - najdeš lahko take, ki v prvo zanosijo, take, ki se matrajo po več let in take, ki zanosijo pa sploh ne planirajo - moj nasvet je, da se čisto prepustiš času in se čim manj obremenjuješ! veliko sreče vama želim pa da bi čim prej zagledala magični user posted image ali user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 8:11:09   
kesora
Tudi jaz zdaj že sem pašem-na M zamuja, test negativen.Jaz bi jo mogla dobit 12.6., torej zamuja šele dva dni.Kakšnih posebnih znakov za karkoli nimam,sem pa napihnjena kot balon.Naj se že ulije, saj sem menda tudi precej sitna .

_____________________________

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 8:59:40   
čačka
Jutro punce! Oz. že dober dan.

Za začetek pa besedico za Anonimen - lepo, da si zbral-a toliko pogum-a, da si sploh kaj napisal-a. Verjetno si si dal-a še vrečko na glavo, da te med pisanjem kdo ne bi prepoznal! Aja, pravzaprav si 120% uradil-a mimo. Nekatere si pač čisto za res želimo user posted image  in naši možeki tudi. Čudno kaj?!?

No, moja user posted image  se je prikazala in presenečenje - tokrat sem je zelo zelo vesela! Vsaj vem, da je vse ok in da lahko greva v naslednji krog - že 8. Ampak ne obupujem - ko bo cajt, bo user posted image prišla!
Za zdaj imam namen, da uživam poletje in dam glavo na off!
Za vse pa še enkrat user posted image user posted image user posted image

Javite!

(odgovor članu kesora)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 9:23:29   
Shani
čačka mi je žal ampak ti verjamem, da ti pomeni olajšanje ko si dobila M, bolje to kot pa, da je kaj narobe. Tudi jaz bom vesela M, če pač nisem noseča. Želim ti lepo poletje in seveda, da zagledaš čimprej magični user posted image .

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 9:45:09   
majci198
čačka žal mi je user posted image  veliko sreče v naslednjem krogu.
moje M še ni in čisto nič ne kaže na to, da bi bila. bom poiskusila zdržat še kakšen teden, potem bom šele nov test naredila. mi že uspeva malo odklapljati - nekako sem v prepričanju da M ne bo prišla user posted image
držim pesti za vse!!!

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 11:16:26   
tamala_82
čačka, zdej pa veselo v novi krog user posted image
se mi zdi, da smo se kar vse malček pomirile in nismo več tako neučakane user posted image user posted image user posted image itak je najboljš tako, da se ne obremenjujemo, uživamo na sončku in se prepustimo času! bebike bodo pa tut pršle user posted image user posted image user posted image komej čakam!!!

nič punce, dejmo uživat v prelepem dnevu! user posted image user posted image user posted image







(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 13:08:47   
majci198
hej punce, tole sem našla na netu glede urinskih testov (revija Moj malček):
Najpomembnejše je dvoje: da natančno sledite navodilom in da test opravite v pravem času, torej štiri do sedem dni po dnevu, ko ste pričakovali menstruacijo. Če ste vse storili prav, je le 5 odstotkov možnosti, da test ni pokazal pravega stanja. Napaka se zgodi, ker je lahko vaša raven nosečniških hormonov tako nizka, da je test ne zazna. Pogosteje se zgodi, da je ženska noseča, pa test kaže da ni. Le redko se zgodi, da test kaže nosečnost, ki je ni.
jaz sem CB delala, ko mi je zamujala 3 dan, pa še to mislim, da sem ga premalo časa držala pod urinom. sej mogoče zveni butasto, ampak še vedno upam, da sem user posted image . počakala bom še kakšen teden (če mi bo uspelo) in če M še vedno ne bo, bom ponovila CB.
lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 13:22:55   
tamala_82
hvala majci198 za te informacije - zlata si!!! user posted image
tako kot ti, sem tudi jaz test naredila 3. dan po izostanku (naj ne bi fasala user posted image 10.6., test sem naredila pa včeraj, se pravi 13.6.) ... nekako sem se spomnila vseh tistih punc, ki jim testi pokažejo + še preden bi mogla uletet user posted image ...


tudi pri meni se še ni ulilo in sem rekla, da bom počakala do nedelje (bo točno en teden) in potem še 1x nardila test - pa upam, da bo pokazal močni user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image upam ... upam ... upam!!!

drugače pa NE, NE SLIŠI SE BUTASTO, da še vedno upaš, da si user posted image - trdno verjamem in držim pesti, da boš, ko boš spet naredila test ugotovila, da nisi upala "zastonj" user posted image user posted image user posted image !!! Sicer pa - to je edino, kar lahko naredimo po veselemuser posted image , da do konca upamo, da se je kaj prijelo user posted image

A vedno delaš CB? Jaz sem včeraj nardila z BC mini ... sej vem, da je CB bolj zanesljiv, ampak te BC mini imam doma in jih treba porabit! če bi pa slučajno videla user posted image , bi šla pa zihr delat še CB user posted image user posted image user posted image in to ne enega, ampak dva, tri, pet, deset user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image






(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 13:23:37   
Naty*
Za vse, ki jih bo še zanimala pravilnost testa. Jaz sem prejšnjič naredila test, ko mi je user posted image zamujala 7 dni pa ni nič pokazal (clearblue), potem sem naredila pa še enega čez pet dni (romed) in je bil pozitiven. Pozitivno je pokazal nato tudi laboratorijski test. Očitno ne pokaže vsem takoj...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 13:25:39   
Naty*
tamala_82 veliko sreče in user posted image za srečo!!!!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 13:28:14   
tamala_82
hvala Naty*, hvala user posted image

lep dan user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 13:33:11   
majci198
naty, hvala za info. bom poskušala zdržat kolikor se bo dalo, preden bom naredila nov test.
tamala_82 CB sem naredila prvič, sva pa z mojim dragim začela delat na user posted image  šele pred 1,5 mesecem. vem, da lahko traja malo dlje predno uspe, ampak še nikoli se nisem počutila tako "čudno" kot sedaj. npr. prsne bradavice me bolijo tako, da bi najraje zgoraj brez hodila user posted image , sem huuuda oboževalka kave, zdaj pa niti vonja ne prenesem več, trebuh imam napihnjen, težave s prebavo, cel dan imam tak grozen okus v ustih, nasploh se ne počutim kot pred M. Pa M mi še nikoli ni toliko zamujala. tole čakanje je pa naporno.
velko sreče tudi tebi! user posted image  drugače bomo pa še malo z namenom user posted image  saj je zabavno.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 13:34:02   
majci198
naty a si res iz Logatca? jaz tudi user posted image

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 14:09:37   
Naty*
majci198 skor res user posted image . Sicer sem uradno še v Celju, ampak večino časa pri fantu v Logatcu, v roku enega meseca bom pa že čist pr vas . Tko da sm z lokacijo mal prehitela, da ne bom pol popravljala user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 14:22:49   
tamala_82
Naty* user posted image šele zdaj sem na sosednji temi prebrala tvojo žalostno zgodbo user posted image user posted image user posted image mi je zelo hudo, da si mogla čez to!! ampak - glavo gor in se veseli avgusta user posted image user posted image user posted image držim pesti, da vama tokrat pa le uspe! Vse dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 14:50:21   
Naty*
tamala_82 hvala za objemčke user posted image . Ja je blo res žalostno takrat, ampak sem se pobrala, ko sem videla kaj vse hujšega še doživljajo ženske. Meni se je zgodilo na začetku, tko da je blo mal lažje.

Avgusta pa na polno!!!!user posted image   Pa res upam, da bomo kmal vse srečke nosečke user posted image !!!


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 17:04:46   
Shani
Naty če prav razumem ti je test šele po 13 dneh pokazl pozitivno... no mi daješ še upanje.
user posted image user posted image user posted image Naty - želim ti en velik uspeh v avgustu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: M zamuja, test negativen
14.6.2007 21:16:01   
tamala_82
jp, Naty* je carka - ko sem že čisto obupala, da ta mesec še ne bova uzrla user posted image , uleti Naty* in mi s svojo izkušnjo ponovno vlije zares polno polno polno mero upanja user posted image user posted image user posted image HVALA!!! Tudi jaz držim pesti za avgust user posted image user posted image user posted image

Meni je pa danes BT poskočila iz 36,9 na 37,3 in mi ni nič več jasno ... user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: M zamuja, test negativen
15.6.2007 7:18:10   
Shani
Moji testi so bili točni, saj je moja M prišla in sem prav vesela ker je čakanja konec in gremo naprej...

Punci držim pesti, da vama uspe user posted image user posted image !user posted image user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: M zamuja, test negativen
15.6.2007 7:34:23   
tamala_82
jurka6 še enkrat user posted image user posted image user posted image
jp, zdej sva ostali samo še dve - majci198 in jst user posted image user posted image kaj pa vem no ... no, majci kaj praviš? nama je uspelo?  Mah, sej se res nekam čudno počutim, samo joj ... ne upam si niti upat user posted image

no, bova vidle, kaj bo prinesel vikend ... majci198, kdaj boš ponovno nardila test?

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: M zamuja, test negativen
15.6.2007 9:14:14   
Naty*
jurka6 user posted image prav žalostna sm... tolk sm bla vesela, da sem ti dala upanje, zdej pa tkole. Ampak sej veš... jutri je nov dan, user posted image je luštn pa bo pač mal kasnej user posted image . Vse je za neki prav. Še zmeri nas je dost takih, ki čakamo bomo pa skupi držale pesti ena za drugo!! Pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednjič user posted image .

tamala_82 in majci198 za vaju pa še zmer držimo pesti!


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: M zamuja, test negativen
15.6.2007 10:44:33   
majci198
tamala_82, očitno sva res samo še 2 user posted image . pri meni vse po starem, še vedno zgleda, da je ne bo user posted image . danes je že 7 dan zamude. test bom, če mi bo uspelo zdržat, naredila šele čez kakšen teden. da bo bolj sigurno. pa kar malo me je strah negativnega rezultata user posted image , ker si potem vseh teh znakov, ki jih imam sploh ne bom znala razlagat.
veliko sreče! user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: M zamuja, test negativen
15.6.2007 11:40:13   
kesora
Ku-ku, pravzaprav sem tudi jaz tukaj....še ena taka, ki ji zamuja in z negativnimi testi....
Ampak čisto razumljivo, da ste name pozabile, saj sem šele kratek čas prisotna...
Lep dan

_____________________________

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: M zamuja, test negativen
17.6.2007 18:42:21   
tamala_82
Ups, kesora oprosti ... obljubim, da ne bom več pozabila!
Torej smo tri, ki še vedno upamo ... za vsako ena user posted image user posted image user posted image za srečo!

majci198 - je že kaj novega? kesora, pa pri tebi? jaz še vedno vztrajno odganjam user posted image . Se pa zadnje čase nekam čudno počutim (na momente mi je fuuul slabo, utrujena sem, ob 9 bi šla že spat, ogromen apetit, pa bradavičke me skelijo za znoret (prvič v življenju)), ...  Mogoče sem pa kakšno virozo staknila? user posted image pride dan, ko sem čisto prepričana, da nama je uspelo in bomo februarja 2008 že trije (user posted image user posted image user posted image ), spet drug dan, ko začutim tisto znano bolečino v spodnjem štuku (ko se najavlja tečka user posted image ) pa vse upanje zbledi in non stop čekiram in hodim na wc, če je že uletela res se mi že prou trga!!

jutri ponavljam test (če ne bo slučajno prej uletela user posted image ) ... po 8 dnevih zamude. držte pesti ... tako rada bi zagledala user posted image   user posted image    - od želje me bo še pobralo!


Punce DRŽIM PESTI!! Le glejte, da boste sporočile ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kesora)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?