Anonimen
|
Zmaj, žal mi je za tvojega . Čudne imaš ti to sosede. Mene mož nič kaj posebaj ne razvaja, ker me tako razvaja že ne glede na to ali sem ali ne. Če imam zvečer otečene noge mi jih zmasira z hladilno kremo, ponoči ga zbudim in mi gre iskat za pit, pomaga mi pospravlja stanovanje, obesi perilo ali pa mi vsaj težko košaro nese pred hišo, večkrat skuha.....ampak nič kaj bolj posebno kot preden sem zanosila. Pa tudi ne zahtevam ali pričakujem kakšnega posebnega tretmaja. V šolo za starše ni nujno hodit, je pa zelo priporočjivo, prvič grejo skoraj 100%, je pa zaželjeno da gre tudi partner zraven, vsaj na tista predavanja o porodu. Rožica, študiram management v Kopru. Sem pa končala zadnji letnik in imam temu primerno seveda kup izpitov. Tako pač to je, upam da jih do septembra čim več naredim, ke vem da bo z še toliko težje, diplomirat pa moram do konca 2009. Železo pa sem si šla včeraj kupit v lekarno in upam, da se bo stanje izboljšalo. Jemljem pa še kalcij, magnezij, Omega-3,.....Kot kak bolnik sem . Cuma, itak da se nisem šla kopat, je pa lepo slišat da je prijetno. Žal nimam s kom it, ker tudi moj mož ni ravno ljubitelj plaže in kopanja, sami pa se mi ne ljubi, ker to ni to.
|