Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Duc, verjetno ju je pa res žeja dajala. Koliko pa popijeta mleka na obrok in kako pogosto jesta? Sta pridno spali ponoči? Še dobro, da imata punčki tako skrbnega strica
!
.
in fanta!
za srečo.
. Upam, da se stanje kmalu izboljša....
. Če bi bila jaz iz Kaminka, bi ti ziher prišla pomagat. Kaj pa Maja, potrebuje kaj? Prihaja kdo k njej na obisk? Če ne bi jo lahko šla jaz kaj pogledat ali pa ji kaj nesla, če kaj potrebuje, saj iz Strunjana nimam daleč do tja.....
Kje ste kupile povijalne plenice? Tiste frotiraste? V Tosamo ziher ne grem za 5 plenic
Veš, da bova lahko skupaj kakšno rekli. No, jaz sem pa mislila, da sem jaz čudna s temi "strahovi". Drugače pa je Miha doma zaradi izpuščajev, ki jih je spraskal in zaradi tega ne sme v vrtec. Pa Ema? Je pridna in zdrava? Srček, povijalne dobiš tudi v Baby Centru. S potiskom plenice pa se da dobit v Rutarju. Mogoče še kje v vašem koncu. Pozanimaj se pri Primorkah, da ne boš hodila v Ljubljano. To, da zrežeš plenice je super ideja. Smo tudi mi to prakticirali. sicer boš pa sproti videla, kako bo šlo in kaj vama bo z dojenčkom ustrezalo. Se itak ves čas učiš in na koncu vidiš, da ful preveč kompliciramo. Duc, od Karin Robi je iz Amerike, če se prav spomnim? Kaj pa njegovi starši pravijo na to?
.
. Joj, koliko papirologije za enega