Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

po uradih, nikoli ne veš kje bo
začel, al pa ga je previt treba.....jaz pa moram povsod z avtom it. Pa saj vem, da bom vse zmogla, drugo mi itak ne preostane. Samo so ljudje že tako trdi, da prideš nekam z
povsod stojim v vrsti kot blesava, še 1x se me nihče ni usmilil. Zadnjič sem stala pol ure!!!! na pošti brez klime, čisto sem bila premočena....pa ni varijante da te kdo spusti naprej. Vsak je tako zaverovan samo vase in v svoje težave, da gre človeku na
. Mene so drugače vzgajali in dam vedno prednost
Joj!
.
. Ker sem jaz študentka, mož pa bo zaposlen v Italiji in predvidevam, da bom morala sama plačevat obvezno zavarovanje? Dodatno pa predvidevam da je zastonj, glede na to, da je zastonj tudi zame, ki sem študentka....A mam prav?
... običajno pa ni ravno navdušena nad rižoto
in