Anonimen
|
Žabonka, papirje ki sem jih morala urediti pred poroko, sem uredila v eni uri z enim obiskom na občini. Dokumente po poroki sem uredila v dveh urah vse od osebne, potnega lista, drugo prebivališče, prometna, vozniška, zavarovanje, banka......Torej nič v primerjavi z prihodom enega . Ta pa zahteva vso našo pozornost Mene najbolj skrbi kako bom po porodi vse to urejala po porodu, ker bo moj delal od 8-17 in dokler pride domov iz Italije je ura mimogrede 18. Očetovski dopust ne vem če imajo tam, pa še zaposlil se bo sredi naslednjega meseca in mu je nerodno kar takoj prosit za dopust, denar pa tudi nujno rabiva. V hiši imam samo še taščo, ki dela dve službi in je ni nikoli doma, še za vikende ne. Vsaj tako bo do oktobra, potem bo spet začela delat normalni urnik v eni službi, s tem da gresta s tastom 3.10. za 14 dni na dopust. Tako bom dejansko res čisto sama za vse, in si sploh ne predstavljam kako iti sama z na banko, CSD, občino, trgovino......še sploh ko na začetku ne smeš ven z . Pa za vsako stvar moram z avtom iti. Moja družina bi mi z največjim veseljem pomagala, pa so vsi na štajerskem. Mama je sicer rekla da pride z veseljem za en teden pomagat, ker si toliko prostega lahko vzame v službi, samo je to samo 1 teden. Kaj pa ostalo......Eh, saj bomo že, če Duc folga z 4 otroci, bom jaz tudi čudeže delala samo z enim .
|