Freycha
|
Rumba z mojo je isto. Čez noč stalno lepo pridno spi, čez dan pa žurka. Upam, da bo potem tudi tako, da bo dala čez noč mir hahahaha no tudi tu nisem edina, da sem vsakič, ko kaj jem popacana, ker s telesom ne pridem več do mize, skloniti naprej se pa tudi ne morem. Čeprav danes sem bila kar malo prizadeta, kako so ljudje neobzirni. Z dragijem sva šla ven jest in imam sedaj stol pač bolj nazaj porinjen, ker me je pač več. In za nama je bila prazna miza, za katero se vsede en fant in ker je videl, da imam jaz malo preveč stol nazaj, je s šusom porinil stol še bolj nazaj, da je mene pritisnilo ob mizo s trebuhom. Valda sem se full ustrašila, ker ima mala tam glih glavo. Pa se obrnem in ga prosim, če gre lahko malo bolj notri, da sem pač noseča in da rabim več placa pa mi samo nekaj zamomlja, potem pa začne kolegu razlagati, da sem totalno čez polovico in da kaj **** rabim toliko placa. Pa se ni dal prepričati od kolega, da ima v bistvu čisto dovolj placa. Ej kar na jok mi je šlo. Pa ne zato, ker bi bolelo - sej ni, samo kako je folk neobziren, pa tudi opravičiti se ne more. Štetje gibov gre pa nekako tako (tako sem jaz razumela to tako): šteješ vsakič, ko se otrok premika. Ampak en napad premikanja se šteje kot en gib. Vmes mora biti malo mir (vsaj 10. minut recimo) in ko se spet premakne ali začne migati, je naslednji gib. Jaz si križce sicer delam, samo je brez veze, ker imam najkasneje ob 5h 10. gibov, pa še to jih pol spustim...... danes sem bila malo bolj pozorna (navadno kar pozabim na to), pa sem ob 15h že končala s štetjem..... Če bi bila res pozorna, bi pomoje še prej končala......
|