|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
18.6.2007 22:40:29   
Freycha
aja to.. mah ne sekiraj se..... ko sem se jaz najbolj bala, da mi bo kaj slabega povedala, sva imeli čisto ok debato, ko pa sem mislila, da me je poklicala, ker bi me rada za neko zadevo pohvalila, me je pa zaradi neke bedarije skoraj iz službe vrgla user posted image  

ne bo ti nič hudega, verjemiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6351
18.6.2007 22:41:56   
Ajvy
Sej ni panike ,samo moti me to ker ne vem, kaj naj pričakujem... moj pravi , da najbolje da nič.. pa bo čist v redu...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6352
18.6.2007 22:44:03   
*maja
Ah bom nadaljevala s pomaganjem jutri a prou user posted image , grem pod tuš pa spat, da bom jutri bolj pri močeh za pisanje, kot sem danes.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6353
18.6.2007 22:44:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sej ni panike ,samo moti me to ker ne vem, kaj naj pričakujem... moj pravi , da najbolje da nič.. pa bo čist v redu...

ja samo zame je to praktično nemogoče. Si preveč filme rada v glavi delam in ne morem, da ne bi nič pričakovala....... Saj bo, boš videla..

Ob kateri uri pa imaš sestanek? Da bom pesti držala!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6354
18.6.2007 22:46:24   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ah bom nadaljevala s pomaganjem jutri a prou user posted image , grem pod tuš pa spat, da bom jutri bolj pri močeh za pisanje, kot sem danes.

nej ti bo, k si glih ti

joj maja, ti si tri leta več na RR-u pa imaš samo še čisto malo več sporočil, kot jaz ..... jaooo sem pa res čveka user posted image user posted image

nočko maja, pa fajn se naspiuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6355
18.6.2007 22:47:57   
Ajvy
Sem ista, jst imam pet toužent scenarijev, pol sem pa čist razočarana k noben ni taprav user posted image
Ob dvanajstih mam... sej pol bo pa čist kaka banalna zadeva, pa me bo kr sram, kak pomp sem naredila...

Moj user posted image  pa tolk že cel dan ćevlja, da je še dobr da tale moj trebuh še drži skupaj

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6356
18.6.2007 22:48:40   
Ajvy
NOčko Maja

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6357
18.6.2007 22:49:33   
rumba
*maja, lako noč tudi tebi! Tudi mene že zmanjkuje, saj že 4 ure nisem spala.user posted image user posted image user posted image  O.K. to ni hec, ta vročina me resnično zdela. Ajd, lepo spite pa se beremo jutri.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6358
18.6.2007 22:50:34   
Freycha
ja, men se tut čudno zdi, da sedaj ležim na boku, kot ji najbolj paše, pa še vseeno skače notri.

Mogoče jih pa ta vročina daje?user posted image  A oni sploh čutijo to??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6359
18.6.2007 22:51:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

*maja, lako noč tudi tebi! Tudi mene že zmanjkuje, saj že 4 ure nisem spala.user posted image user posted image user posted image  O.K. to ni hec, ta vročina me resnično zdela. Ajd, lepo spite pa se beremo jutri.user posted image

danes vas pa res pobira. Cepate iz neta kot zrele hruške iz drevesa user posted image user posted image user posted image

Tudi tebi lahko noč rumba, pa fajn se napančkiuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6360
18.6.2007 22:52:39   
Ajvy
Rumba, nočko

Freycha, ne vem če čutijo , a ni baje neka stalna temperatura notr, sam po mojem kej že more bit, k tolele je pa tumač...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6361
18.6.2007 22:54:18   
Freycha
Mene pa jutri ne bo kaj veliko tu. Zjutraj moram dati kri in na CTG grem, potem prideta starša iz Lj in bosta cel dan tu, potem gremo skupaj na kavo k tastu in tašči, potem pa, če bom še živa in voljna, se pa še dobimo s kolegi zvečer na pijački. Samo dvomim, da bom še kam šla potem......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6362
18.6.2007 22:56:13   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Rumba, nočko

Freycha, ne vem če čutijo , a ni baje neka stalna temperatura notr, sam po mojem kej že more bit, k tolele je pa tumač...

res ne vem Ajvy, samo vsi pravijo, da se otroci proti koncu umirijo, naši palčki so pa sedaj začeli šele noreti....... user posted image  se mi pa sanja ne zakaj.........

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6363
18.6.2007 22:58:17   
ikonca
Hallo, jaz sem zmagala. user posted image user posted image user posted image Po uri in pol sem se vrnila iz kopalnice.

Freycha, a si omenjala jutri morje. Jaz sem pripravljena, moj biki pa tudi.
Bi mogla vidit moje roke. Sem se že zdaj sprememnila v žabo. In kdo pravi da je si z Veetom gotov v treh minuteh. Sem imela še pomagača pa ogledalo pa nama ni ratalo v tako kratkem času.

Mi gremo pa na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam mularija je res nesramna. user posted image user posted image user posted image Mene najbolj jezi v trgovinah, ko nabiram sadje ali med policami, ko že tako ni dovolj placa pa folk kar tiši s tistimi vozički. Kaj šele na blagajni. S tistim vozom ti dreza direkt tja v trebuh.
Ali pa na parkingu. Parkiram avto, ko pa se vrnem nazaj nekdo tako blizu parkira da ne morem odpret vrat. In kako naj pridem zdaj not. Najbolj da iz druge strani in da preplezam vse zice. Sem že premišljevala da bi kar začela furat nalepko Baby on Board. Ali pa da neham vozit, tudi nebi bilo slabo!
Zadnič sem zadela z avto eno žensko. Tudi ona je bila v avtu. Res mi vzratni pogledi ne gredo, pa ne da bi bila tako štorasta ampak se je težko obrniti s trebuham sede za 90 stopinj.

Namig za dobre sanje. Pod nosom se namažite s Koprtonom, sigurno boste sanjale da ste na  user posted image .

Grem si še lase posušit in spat. Malo bližje pa smo 300. strani.

Nočko, grem mižat! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6364
18.6.2007 22:58:30   
Ajvy
Freycha, ti boš pa jutr čist aktivna.. meni pa ta vročina čist vso energijo pobere. pa še tak slabo spim... ampak šopingiram pa rada .... za dojencla, zase niti ne tolko...
A ti si potem tudi iz LJ?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6365
18.6.2007 22:59:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

res ne vem Ajvy, samo vsi pravijo, da se otroci proti koncu umirijo, naši palčki so pa sedaj začeli šele noreti....... user posted image  se mi pa sanja ne zakaj.........

Se umirijo, ja... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6366
18.6.2007 23:00:53   
Ajvy
Ikonca, te ljudje v trgovini, res nimajo nobenih manir... kot da bo kej zamudil... sej če sm noseča še ne pomeni da bom vse pokupila user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6367
18.6.2007 23:02:22   
Freycha
no aktivna..... večino časa bom vseeno doma v klimi, pa lahko bom ležala.. samo vseeno je to že cel mali napor user posted image

ne ajvy, jaz sem 28. let živela v LJ, sedaj sem se pa preselila v malo mestece pred MB-jem - Hoče. Me je ljubezen sem odpeljala....

Ikonca, jaz imam že nalepko gor za svaki slučaj, da bolj pazijo, da se mi ne bi kdo od zadaj zaletel.......

pa lahko noč in lepe sanje......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6368
18.6.2007 23:04:41   
Ajvy
Ah, amor....
PA ti kej fali LJ ?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6369
18.6.2007 23:08:58   
Freycha
prijatelji mi falijo, pa sedaj tudi, da bi imela starše malo bližje, da bi mi mama lahko kaj pomagala itd... sicer pa LJ kot take ne pogrešam. Nisem bila nikoli neka tipična ljubljančanka, pa čeprav smo že staroselci......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6370
18.6.2007 23:11:35   
Ajvy
... staroselci, ja...

A slućajno veš, kdaj se zaćnejo te ctg preiskave... al je to sam na konc

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6371
18.6.2007 23:16:13   
Freycha
če sem prav sestro pri naročanju na CTG razumela, je rekla da v 36. tednu. Torej, ko si recimo 35 1/7 si že "godna" za CTG........V katerem tednu si ti?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6372
18.6.2007 23:23:36   
Ajvy
Jutri se začne 36 teden... ampak sem naročena pr G šele ćez en teden... pa me zanima, če bo mi to naredila... k bi rada mau spet slišala otročka... sej veš, da me pomiri...

Zdej se pa opravičujem, ker zapuščam sceno sredi pogovora, ampak tole ni moj računalnik, pa se moram spokat....

Se slišimo, beremo jutri... sorry user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6373
18.6.2007 23:27:52   
Freycha
nič hudega.... jaz ti bom odgovorila, potem pa grem jaz tudi počasi proti postelji..

jah mislim, da ti bo mogla obvezno dati napotnico za CTG. Sicer pa jo kar sama vprašaj.

nič, jaz vas tudi počasi zapuščam.

lahko noč hruškice debeluškice, se beremo kaj jutri user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6374
19.6.2007 6:48:36   
Anonimen
user posted image ne gre mi tole spanje nikakor več, grem peglat dokler še ni vročeuser posted image pol pa pod tuš in do gin. otročka pregledatuser posted image
noge mam čist zatečene, sem že zvečer lubija da mi jih je čisto nežno zmasiral in mi vtrl neko kremo, ker komi komi prenašam kak dotik, tak me pečejouser posted image boge one, k majo skoz toleuser posted image pa sem mislila da bo čez noč kaj splahnelo, pa ni.....mi grozno zgleda, kt steber je noga, nč kakega gleženjčkauser posted image in ne vem kaj bom obula sploh, ko bom šla na pregled, vprašanje če sploh kak šuh spravim gor....evo, že tečnari in binca in mešauser posted image tale moj otročekuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?