|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
18.6.2007 21:33:05   
kapica
rumba, jaz sem zato vesela ker imam trebuscek, da ga lahko se pokazem. Po porodu ga bom pa skrivalauser posted image .

Joj, jaz sedaj se nektarine jem, ko sem ze tak tako polna, da komaj diham. Pa se kr bi nekaj zrla. Obupuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6301
18.6.2007 21:33:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Aha, Ulla, to pomeni da ni primerjave tvoje luci z ono tam na stolu, ko ti tocno not posvetiuser posted image user posted image user posted image . No, saj nic hudega, mislim da G razumejo pod kaksnimi pogoji se moremo rihtat spodaj.

user posted image no ja, mislim da so žal hujših stvari navajeni kot nesimetrične frizureuser posted image vsaj glede na to kakšne vonjave so včasih od babnicuser posted image enkrat sem dejansko omedlela ker je ena tako smrdelauser posted image user posted image se spomnem sam to da sem študirala OMG, kako smrdi baba, naslednja stvar je bla ko me je sestra budila, celo stegnjeno tam na tleh v oni kikli hecni in brez gatuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6302
18.6.2007 21:33:39   
Freycha
Rumba z mojo je isto. Čez noč stalno lepo pridno spi, čez dan pa žurka. Upam, da bo potem tudi tako, da bo dala čez noč mir user posted image

hahahaha no tudi tu nisem edina, da sem vsakič, ko kaj jem popacana, ker s telesom ne pridem več do mize, skloniti naprej se pa tudi ne morem. Čeprav danes sem bila kar malo prizadeta, kako so ljudje neobzirni. Z dragijem sva šla ven jest in imam sedaj stol pač bolj nazaj porinjen, ker me je pač več. In za nama je bila prazna miza, za katero se vsede en fant in ker je videl, da imam jaz malo preveč stol nazaj, je s šusom porinil stol še bolj nazaj, da je mene pritisnilo ob mizo s trebuhom. Valda sem se full ustrašila, ker ima mala tam glih glavo. Pa se obrnem in ga prosim, če gre lahko malo bolj notri, da sem pač noseča in da rabim več placa pa mi samo nekaj zamomlja, potem pa začne kolegu razlagati, da sem totalno čez polovico in da kaj **** rabim toliko placa. Pa se ni dal prepričati od kolega, da ima v bistvu čisto dovolj placa. Ej kar na jok mi je šlo. Pa ne zato, ker bi bolelo - sej ni, samo kako je folk neobziren, pa tudi opravičiti se ne more.user posted image user posted image

Štetje gibov gre pa nekako tako (tako sem jaz razumela to tako): šteješ vsakič, ko se otrok premika. Ampak en napad premikanja se šteje kot en gib. Vmes mora biti malo mir (vsaj 10. minut recimo) in ko se spet premakne ali začne migati, je naslednji gib. Jaz si križce sicer delam, samo je brez veze, ker imam najkasneje ob 5h 10. gibov, pa še to jih pol spustim...... danes sem bila malo bolj pozorna (navadno kar pozabim na to), pa sem ob 15h že končala s štetjem..... Če bi bila res pozorna, bi pomoje še prej končala......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6303
18.6.2007 21:34:10   
rumba
Meni je pa ful hecno, če se kaka tuja roka (torej ne moja lai bo mojih otrok  ali user posted image ) dotakne trebuščka, se user posted image  v sekundi umiri, kot da bi vedel, da je tuja. Ja, izgleda, da je moj podnajemnik en pravi sramežljvec.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6304
18.6.2007 21:37:18   
kapica
Joj, Ulla res, verjamem, da vse sorte babe na onem stolu sedijo. Smrdece in ogabne. Bljakuser posted image .
Freycha, no to je bilo pa res grdo od onega tipa ja. Pa kaj ces, tud taksni bedaki obstajajo, brezobzirni in nesramni. Moj bi se ze vstal in skregal z onim, ce bi se kaj takega zgodilouser posted image . Pa seveda tud ni prav, sam, kaj ces.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6305
18.6.2007 21:39:26   
kapica
Rumba, a res? Tega pri meni se nisem opazila, ker se nihce drug ne dotika trebusckauser posted image . mapak ko sem bila doma, pri mojih, je bil mali najprej miren, se je skril, potem  pa tako lepo pocasi zacel kazat kaksne vragolije poznauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6306
18.6.2007 21:40:54   
rumba
A tako je s štetjem. No, bom poskusila, pa da vidim rezultat.user posted image

Jao, kako so eni brezobzirni!!!! Meni se to dogaja na troli. Ful vročina, jaz sem brez avta in ko grem v center, mi še na misel ne pride, da bi pešačila, saj prehitro omagam. Pa grem na trolo. Polnna in vroča kot hudič, nobenega prostega sedeža, pol pa mi vstane kaka stara gospa in mi ponudi svoj stol, vsi ostali pa gledajo ko bik v nova vrata. Jaz v tistem trenutku niti ne vem, kaj naj naredim, saj ne vem katero bo prej pobralo, njo ali mene.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6307
18.6.2007 21:43:19   
rumba
Ulla, si kar predstavljam kako tako babo. Bljek!!!user posted image  Pa je že bolje, če smo čisto postrani obrite... samo da smo čiste in kolikortoliko negovane.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6308
18.6.2007 21:45:48   
Freycha
to na LJ trolah je obup.... jaz sem enkrat prišla gor z dvema berglama, ker sem imela atroskopijo kolena, pa se mi noben **** ni hotel umakniti, da bi se usedla. Vsi so samo ven gledali čez okno..... Potem se mi je pa starejši gospod umaknil, pa čeprav tudi ne vem, kateri je težje stal jaz ali on.....

groza, ta mularija je dandanes čisto neobzirna. Samo še jaz, jaz, jaz........ kako mi gre to na kozlanje in na jok user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6309
18.6.2007 21:49:06   
kapica
Ja , saj to se ne dogaja samo na Lj trolah. Povsod je tako, presneta mladina, brezobzirna do konca. Ja, kaj pa ces narediti v taksnem primeru, ce se nek starejsi clovek vstane? Res cudna situacija.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6310
18.6.2007 21:50:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja , saj to se ne dogaja samo na Lj trolah. Povsod je tako, presneta mladina, brezobzirna do konca. Ja, kaj pa ces narediti v taksnem primeru, ce se nek starejsi clovek vstane? Res cudna situacija.

ja jaz sem se takrat usedla. Pa še to zato, ker me je koleno tako bolelo, da nisem mogla dati na tla noge, pa dve bergli in bi padla že, ko bi avtobusar speljal...... Samo se mi je pa tudi gospod smilil.........

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6311
18.6.2007 21:51:27   
kapica
Punce, jaz mislim da vas bom mogla zapustituser posted image . Tak sem nazrta da ne morem vec sedet, ce lezim z prenosnikom v postelji me pa hrbtenica in kriz tako bolita , da je za znoret.
Tako da grem kr v lezeci polozaj, malo se film pogledat, moj gleda Gladijatorja, sva danes dvd kupla. Pa mogoce s emalo knjigo berem, ko bom s to gotova, jih nimam vec.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6312
18.6.2007 21:53:19   
kapica
Ja, seveda Freycha, kaj si pa hotela drugegauser posted image .

Zelim vam se lep vecer, pa cimbolj mirno nocko, ceprav vse vemo kaksna bo.

Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6313
18.6.2007 21:54:30   
rumba
Kapica, lahko noč!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6314
18.6.2007 21:56:33   
Freycha
Kapica izdajalka user posted image user posted image user posted image

Lahko noč pa fajn pančki, pa želim ti, da bi šla čimmanjkrat na wc....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6315
18.6.2007 21:57:24   
rumba
user posted image user posted image user posted image  Pravite, da po porodu ne bo časa čvekati?
Poglejte oktoberke (2006). V nosečnosti so načvekale le 110 strani, sedaj pa so že na 823 straniuser posted image . Se jim dogala, kaj?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6316
18.6.2007 21:58:55   
Freycha
aja? uf... pridne......

sem pa glih hotla rečt, da smo se nekaj polenile. Daj rumba malo potisni, da boš končno na 300. stran prva prišla user posted image  Pa pohiti, mene čez 11. dni ne bo več, potem bo težje priti user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6317
18.6.2007 22:04:24   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

aja? uf... pridne......

sem pa glih hotla rečt, da smo se nekaj polenile. Daj rumba malo potisni, da boš končno na 300. stran prva prišla user posted image  Pa pohiti, mene čez 11. dni ne bo več, potem bo težje priti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Maš prav. Ampak ziher se boš vrnila in pomagala vse do konca julija.user posted image
Smo pa že blizu rekordu nosečk, kaj?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6318
18.6.2007 22:05:10   
*maja
Kaj vidve bi rade same prilezle do 300-tke? user posted image  pa kaj še...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6319
18.6.2007 22:07:47   
Freycha
maja, glede na to, da je Kapica danes že naredila kapitulacijo si najmanj ti potrebna (pa še druge se prosim vklopite v pogovor, ne samo brati), da prilezemo čez rekord do takrat, ko grem jaz v Rim......

moji mali se spet kolca in je cela tečna in mi bo glavo iz trebuha ven porinila....user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6320
18.6.2007 22:09:21   
rumba
*maja, saj vem, da se ti že zelo mudi v Rim, a vseeno računam tudi nate.user posted image user posted image user posted image

Meni se je pa na bradi spustil en tako ogabem mozolj. Pa še cela brada me boli!!user posted image  Zdej ga pa kar ne morem pustiti na miru.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6321
18.6.2007 22:11:13   
rumba
Jaz sem pa opazila, da se mojemu user posted image  kolca vedno, ko se ful najem ali napijem. Mislite, da je tu kaka povezava?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6322
18.6.2007 22:11:44   
*maja
Evo evo že pomagam do tiste 300- te strani... user posted image  samo, če bo takole vroče potem bom bolj boga s temle pisanjem, kot sem vidla v četrtek napovedujejo kar 37 stopinj.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6323
18.6.2007 22:14:33   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Evo evo že pomagam do tiste 300- te strani... user posted image  samo, če bo takole vroče potem bom bolj boga s temle pisanjem, kot sem vidla v četrtek napovedujejo kar 37 stopinj.

O jezus.... 37 stopinj??? RABIM MORJE!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6324
18.6.2007 22:15:59   
Anonimen
user posted image moji tečki se najbolj kolca če jem sladko.....zgleda res plodovnica dobi okus, smo se že na 3D UZju smejali ko je tiščala jezička ven in prov hlastno požirala plodovnicouser posted image
spet mi grozno otrdeva trebuh in prov čudne oblike jeuser posted image dve bule sta, kot ena dvogrba kamela zgledamuser posted image pa boli, spet bo pestro ponoči, že vidimuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?