karin412
|
Živjo! Se še jaz malo oglasim. Tudi meni je kar vroče, včeraj sem bila pa cel dan doma, ker je imela Ajla vročino, upam, da danes ne bo več narasla, ker je že boljše in tudi pije in je. No, na WC ponoči tudi jaz hodim, sicer pa pokrivam Ajlo, ali pa odpiram okna, ker mi je vroče. Tako da cele noči nisem prespala kar že kaka 2 tedna in verjetno bo tako do konca. Tudi jaz sem na bolniški, kontrole nisem imela, moja prijateljica tudi ne. Se pa šetam okoli, ker peljem Ajlo na sprehod po vasi ali pa smo pred hišo, kjer ima Ajla peskovnik, gugalnico... Ne vem no, jaz bom vseeno šla za nekaj dni v Koper se malo kopat, ker moram tudi urediti papirje na Davčni in Centru za socialno delo, ker imam tam stalno prebivališče. Me pa zanima res s to kontrolo, ker jaz sem tudi dosti pri tastu v sosednji hiši, ki je blizu naše, vmes je vrt; pa tam tudi počivam, ko oni pazijo Ajlo. Zanima me, ali so vaši že obrnjeni na glavo? Moj se vseskozi obrača, v zadnje je imel prečno lego na UZ. Mislim pa, da je zdaj na riti - sedi. A katera dela kako telovadbo za obrat otroka? Drugače imam tudi jaz vse že pripravljeno, oblekice vse, samo nisem vedela kaj kupiti, ker ne vem, kako bo vreme avgusta. Kratkih rokavov nisem kupovala, zimske pajace pa imam od Ajle, tako da sem kupila samo 4 tanjše komplete. Zibko moram še naštimati, prav tako avtosedež, ki je v vreči v omari. Pa v lekarno moram po par stvari - tudi termometer moram kupiti, sem se odločila za enega navadnega digitalnega za v rito in ušesnega z nastavki, čeprav ga že imam, pa mi ni všeč, ker je težko izmerit temperaturo (nima nastavkov, ušeska so pa ozka in izgleda, da ne doseže noter). Kupit moram še čaj za dojenje, nastavke imam, Lanolin tudi, črpalko tudi, aja čaj iz malinovih listov in cimet za v čaj - za po 36. tednu, ko se pripravljaš na porod. Potem mislim iti še po kako homeopatsko zdravilo za rane, če bom slučajno rezana, sicer pa moram imeti take stvari doma, če se Ajla kaj podrsa po kolenih.
|