|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.6.2007 21:52:30   
kapica
majrim, to se tud men zdi cudno, da si ze tako dalec, pa se vedno brez ctg-jauser posted image . vsekakro jutri reci zakaj do sedaj se nic ni bilo.
Popek sem imela tud jaz navznoter, pa se je vseeno obrnil. Ce tako lezim je v redu, ko pa vstanem pa ven strliuser posted image . Ampak boli ne, tud koza ni prevec raztegnjena, tako da s ene pritozujemuser posted image .
Prenosnik pa tudi meni zelo prav pride, sploh ker sem jaz lahko tu, moj mozek pa na onem prejsnjem. In sva vsak po svoje zaposlena. Drugace ne bi mogla toliko cvekat, ker bi bil racunalnik skoz zasedenuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6451
19.6.2007 21:53:40   
majrim
no pupi,moja je bla dva dni super hiperaktivna, danes pa tako len, da sem se že vprašala kje je?!...zgleda, da tudi njo vročina mučiuser posted image ..
..ja,saj sem imela preglede najprej napisane na 14 dni a ker ta naša zgaga bolj malo del,seem zdaj komaj po mesecu in 4 dneh na vrstiuser posted image ...saj bom po porodu verjetno menjala G in šla nazaj v postojno k merlotu...bomo videliuser posted image ...bom pa vsekakor jutri zatežila¨¨¨!!!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6452
19.6.2007 21:55:42   
Freycha
no, ker jaz imam tudi na vsake dva tedna pregled in to se mi v končni fazi tudi zdi normalno glede na naše tedne...... Jutri ji/mu daj vetra!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6453
19.6.2007 21:55:43   
majrim
saj...pri nas je tako, da se morava pač na miren način zmenit, kdo bo tu in kdo pred tv...če bo pdel kak loto, pa bova nabavla še engauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6454
19.6.2007 21:55:57   
kapica
Pupi, tukaj je enkrat na teden po dve uri sola. In gre 7 tednovuser posted image . Zadnjikrat in danes je sel moj zraven, drugace smo bile zenske same. Pa tud nic kaj pametnega nisem zvedela, skoz smo se sam nekaj masirali in sproscali, ceprav vem da je tudi to pomembno. No, danes pa nam je malo vec razlicnih nacinov poroda pokazala, polozaje, pa te zadeve. Sicer pa tudi ne nekaj posebnega.
Moj je tudi precej zivahen, predvsem takrat ko sem jaz mirna, oz. takrat ga cutim.

Freycha, a si gledala ta film? Jaz ze tolikokrat da ga poznam na pamet, ker ga imam na kaseti.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6455
19.6.2007 21:56:34   
majrim
bom vsekakor!!!!!!!...sem oven in ko me neki razjeziuser posted image ...uffffff,jezik kar teče poluser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6456
19.6.2007 21:57:52   
kapica
majrim, res tako naredi, da zamenjas G, ker to se ne slisi v reduuser posted image .

Rumba, a se se kr kregas na familijouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6457
19.6.2007 21:58:10   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, a si gledala ta film? Jaz ze tolikokrat da ga poznam na pamet, ker ga imam na kaseti.

kateri film?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6458
19.6.2007 21:59:38   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

saj...pri nas je tako, da se morava pač na miren način zmenit, kdo bo tu in kdo pred tv...če bo pdel kak loto, pa bova nabavla še engauser posted image

hmmmm in kdo v večini zmaga?user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6459
19.6.2007 21:59:41   
kapica
A taksni ste ovni torejuser posted image ? Jaz se na to sploh ne spoznam.
Ampak ker je moj moz levcek, si zelo zeli, da bi bilo dete tudi. Tako da ce se rodi na datum ali pozneje, bo levcek, ce pride pa dva dni prej, pa ne bo vec levcek. In to bo zalostnouser posted image . Imajo pa  v tem casu, ko imam termin, rojstni dan moj moz, moja mama in moj tast. Vsi konec julijauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6460
19.6.2007 21:59:57   
majrim
bom,samo , da pride nap sonček!!!

punce, jaz grem, ker me bodo tu komarji pojedliuser posted image ...to je noro,kamor pogledaš same tigriceuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6461
19.6.2007 22:00:13   
pupi
Sem malo po starih zapiskih preletela, pa sem našla da se dela CTG v 37., 38. in 39. tednu! Prej pa sploh ne. Se pravi da po 37. tednu bi morale k G na 1 teden. Kaj ve hodite tak?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6462
19.6.2007 22:00:29   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

A taksni ste ovni torejuser posted image ? Jaz se na to sploh ne spoznam.
Ampak ker je moj moz levcek, si zelo zeli, da bi bilo dete tudi. Tako da ce se rodi na datum ali pozneje, bo levcek, ce pride pa dva dni prej, pa ne bo vec levcek. In to bo zalostnouser posted image . Imajo pa  v tem casu, ko imam termin, rojstni dan moj moz, moja mama in moj tast. Vsi konec julijauser posted image .

ovni smo najboljši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6463
19.6.2007 22:01:20   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

bom,samo , da pride nap sonček!!!

punce, jaz grem, ker me bodo tu komarji pojedliuser posted image ...to je noro,kamor pogledaš same tigriceuser posted image

kaj imate res tigrice?? a niso ti komarji full nevarni?user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6464
19.6.2007 22:01:25   
kapica
freycha, Welcome to the jungle. Sem mislila, ker si mi taksno dobrodoslico izreklauser posted image .

Ja, ocitno ne zmaga Majrim, drugace bi vec cvekala z namiuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6465
19.6.2007 22:02:36   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Sem malo po starih zapiskih preletela, pa sem našla da se dela CTG v 37., 38. in 39. tednu! Prej pa sploh ne. Se pravi da po 37. tednu bi morale k G na 1 teden. Kaj ve hodite tak?

meni ni treba h G 1x na teden, ker mi delajo CTG v bolnici... tam pa mi ga delajo 1x na teden, ja..... pregled imam pa vsakih 14. dni. No, še naslednji torek imam pregled pri G in sredo CTG, v petek pa je že konec vsega.....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6466
19.6.2007 22:02:59   
kapica
Freycha, kako se lazes. Ribice smo najboljseuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6467
19.6.2007 22:04:11   
kapica
Ja, pupi, pri nas je tudi tako. Sedaj imam vsaka dva tedna, potem pri 37-38.em tednu, pa tedenskouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6468
19.6.2007 22:04:16   
majrim
joj kapica,pol pri vas ni dolgcajt v julijuuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6469
19.6.2007 22:04:16   
pupi
Glavno, da so CTG-ji

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6470
19.6.2007 22:05:02   
pupi
Če bi blo po moje bi vsak dan visela na CTG-ju user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6471
19.6.2007 22:06:18   
kapica
Ne Majrim, to pa res ni. Ampak vseeno ne bi rada, da bi se mali ravno na kateri od teh roj. dnevov rodil, mi ne bi bilo prevec vsecuser posted image .Naj ima svoj datumuser posted image .
Pupi, tako jeuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6472
19.6.2007 22:07:25   
kapica
Moje dete je na ctg-ju vedno tako aktivno, prav smesno , kako hoce tiste ploscice vstran odrivat. In se cele pol ure muci, ubogi revez.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6473
19.6.2007 22:08:06   
majrim
tigrice niso nevarne,so pa od hudiča in piči ko svinjauser posted image ...pa kar živi in živi...sploh zdaj ko je suša so v akcijiuser posted image
kapica...ribice ste pa full nežneuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6474
19.6.2007 22:13:42   
kapica
Ja, Majrim, smo nezne. A no to lepouser posted image ?

Mi imamo tukaj sosede za turke in pravkar imam to prednost, da lahko nihovo muziko poslusam. ko tak fajn nabijajouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?