Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj,glede na to, da me je za jutri tako zgodaj naročila sem posumila na to...bomo videli, kaj bo ,če ne bom pa res vprašal...pa itak dvomim, da bom imela še kak pregled pri njej, glede na to, da grem v 39 teden ...pol ponavadi pošiljajo le v bolnico na ctg...res me zanima...pa saj se bom javila, ko pridem nazaj ...matr, dobre ste ,da prenašate to vročino...ampak vidim, da več ali manj imate vse prenosnike, tako, da ni čudno, da toliko časa vzdržite tle ...jaz bolj težko sedim, pa se pol z mojim dragim izmenjujeva in kontrolira še on situacijo tu jaz bi ji na tvojem mestu kar rekla, da je to tvoja pravica in da ga zahtevaš. Če pa ga njej ni za delat, naj ti da pa napotnico, pa greš v P. Samo jaz še nisem slišala, da te ne da na CTG in ga si že tako daleč in imaš pregled 1x na mesec? ja, jaz bi brez prenosnika sedaj umrla. Pa še smešno mi je, ker je prenosnik od mojega dragega, jaz imam pa kišto, pa sem njega deložirala, pa sedaj jaz zasedam prenosnik 99% bogi moj
|