|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.6.2007 15:24:53   
Bonni
Ojla čveke,

Oooo, je vroče za znoret. Jaz sem včerajšnji dan komaj, komaj preživela. Danes se mi zdi malo boljše, tako da sem uspela spet malo skočiti v H&Ma in malo zapravljati za user posted image . Čeprav izbire sploh ni več. Mi je pa smešno, da kamor koli grem, same trebušaste nosečke okoli hodimo. Zgleda, da bo res gužva v P. Jaz samo upam, da ne bom rojevala še s kakšno v isti sobi. Po možnosti naj bo ful panična in kričeča user posted image . Pri porodu bi res rada imela miruser posted image user posted image

Ej, punce, si ve že kaj masirate presredke? Jaz imam to Waledino olje doma že kar nekaj časa, pa se mi sploh ne da spravit. Kaj pa malinov čaj, v katerem tednu se ga začne piti?

Zvesta, drži se. Vse bo ok. Počasi prihaja tudi naš čas. Čeprav sem jaz krepko zadnja na seznamu, ampak nikoli ne veš.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6401
19.6.2007 15:25:43   
pupi

Dobrodošla Gorazdova!
Še ena štajerka!! Tebi pa so se konkretno zmotli oz. si se, to je skoraj za cel mesec  user posted image !! Pa boš mogla še tri tedne dalj čakat na svojega user posted image !! Tak ko so rekle ostale, da boš le čvekala tak kot Freycha, da ne bo dol čas user posted image user posted image !!

Freycha daj meni tudi prosim datum popravi spet na 21.7. saj mam vsakič drugače. Hvlala!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6402
19.6.2007 15:26:52   
pupi
Joj!!
Zvesta user posted image user posted image user posted image  za tebe pa upam oz. sploh ne dvomim da bo vse OK!!!!! 

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6403
19.6.2007 15:28:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

A tako.user posted image No, sej jaz se pa sprašujem po včerajšnji napovedi, da ne bom slučajno junijka postala. Ma meni se še ne mudi, čeprav že težko prenašam tole nosečnost.

Jaz bi bila na tvojem mestu srečna, če bi lahko že prej rodila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Gorazdova, ce je potrebno, te z Freycho zamenjamouser posted image . Ona gre k junijkam, ti pa prides k juilijkamuser posted image user posted image user posted image . Ampak te samo vzamemo pod pogojem, da si taksna cveka kot nasa Freychauser posted image user posted image .

Hmm, če pomisliš.. Da sem tukaj šele od marca, pa toliko objav... Bi bila prava čveka jaz ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6404
19.6.2007 15:30:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Dobrodošla Gorazdova!
Še ena štajerka!! Tebi pa so se konkretno zmotli oz. si se, to je skoraj za cel mesec  user posted image !! Pa boš mogla še tri tedne dalj čakat na svojega user posted image !! Tak ko so rekle ostale, da boš le čvekala tak kot Freycha, da ne bo dol čas user posted image user posted image !!

Freycha daj meni tudi prosim datum popravi spet na 21.7. saj mam vsakič drugače. Hvlala!!

Ja, samo vseeno še vedno upam, da me preseneti mnogo prej user posted image Mi preveč razgraja po bušiju, da si ga že želim spoznati user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6405
19.6.2007 15:37:37   
Freycha

Gorazdova, ce je potrebno, te z Freycho zamenjamouser posted image . Ona gre k junijkam, ti pa prides k juilijkamuser posted image user posted image user posted image . Ampak te samo vzamemo pod pogojem, da si taksna cveka kot nasa Freychauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hitro bi se me rade znebile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, potem pa ne bom več sporočala, katera je rodila, pa tut seznama ne bom več rihtala itd.....

Pa tut ne bom povedala, da je Baja poslala sms, v katerem piše: Hej! v soboto sma z Renejem prišla domov :) Vse je v redu, le dojenje nama še ni prav zalaufalo in se full trudima. Drugače pa je kar naporen urnik in se še privajamo. Bom pa si vzela zaj enkrat par minutk, da vas pridem pozdravit na RR. Julijke moje, pobožajte svoje lepe trebuščke!!! LP od Bajeuser posted image  Čestike AnjiO!

jaz imam danes starše na obisku, zato sem tudi malo manj zgovorna, se vam pa kaj zvečer pridružim, če ne boste vse spet ko hruške iz drevesa popadale v posteljo takoj.......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6406
19.6.2007 15:48:07   
kapica
Freycha, a vidis, sedaj ko nisem napisala zraven "hecam se", si mi pa zamerilauser posted image .

Ma me te ne damo za nic, te ne spustimo, ves da te rabimo, tako kot is rekla, za sezname, pa sms-euser posted image user posted image user posted image . Danes zvecer pa se spet cvekamo, jaz upam da ne bom taksna hruska kot vcerajuser posted image user posted image user posted image .
Seveda komajko pridem iz materinske sole, takrat se vam sele pridruzimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6407
19.6.2007 15:58:26   
bačko
Zvesta držim pesti zate!Vem da bo vse uredu.Drži se!
Pregled dali skoz.Spet imam te smotane bakterije.Kar znorela bom.Enkrat je uredu drugič pa spet ne!Bomo videli kaj bo naslednji teden.Ctg pa je uredu.
Čakam mojga da pride iz službe da greva na kosilo k tašči potem pa morava v šolo samo se meni danes prav nič ne da.To pa zato ker sem bla na pregledih skoraj 2 uri in pol in sem kar utrujena.Potem pa še v šoli sedeti 2 uri.user posted image
Bom vidla kaj bo moj rekel.Potrdilo in štampiljko sem že dobila, tako da ne vem.Pa še vroče je ko pri norcih.No doma imam hladno ker sem na senčni strani in nimam čez dan skoraj nič sonca razen zjutraj ene 2 uri.Pa še drevesa so pred oknom tako da imam srečo in imava hladno v stanovanju.user posted image
No lepo se imejte!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6408
19.6.2007 16:10:45   
Freycha

Freycha, a vidis, sedaj ko nisem napisala zraven "hecam se", si mi pa zamerilauser posted image .

Ma me te ne damo za nic, te ne spustimo, ves da te rabimo, tako kot is rekla, za sezname, pa sms-euser posted image user posted image user posted image . Danes zvecer pa se spet cvekamo, jaz upam da ne bom taksna hruska kot vcerajuser posted image user posted image user posted image .
Seveda komajko pridem iz materinske sole, takrat se vam sele pridruzimuser posted image .

sej nisem zamerila smotka... mal se hecamuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6409
19.6.2007 16:13:23   
Anonimen
Mogoče se vam pa še jaz zvečer pridružim čvekat, če ne gremo v Vodice...

Freycha, ti pa itak sama veš, da si tukaj popularna user posted image Aja, pa nič ne pišeš več v Mariborskih nosečkah user posted image

Nič, grem si nekaj malega skuhat.. Sem lačna ko volk user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6410
19.6.2007 16:31:19   
corfu
Zvesta, držim pesti zate!!! Vse bo še dobro, boš videla!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz moram tudi nazaj v četrtek, ker imam mnogo prenizek nivo železa v krvi in vsi ti sirupi mi nič ne pomagajouser posted image . V najslabšem primeru bom morala notri vstat, da mi ga bodo dajali direktno v kri...no, ja boljše to, kot, da sem še en mesec po porodu švoh.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6411
19.6.2007 17:03:16   
simi27
Zvesta - ne bodi žalostna, ker moraš v P. Saj bo vse ok. Mogoče pa boš jutri že doma. Bomo mislile nate!

No, jaz sem danes bila v P na UZ pri dr. Kavšeku. Se mi je zdel ful prijazen in tudi razložil nam aje vse. No, takole. Mali je sicer pridobil na teži (ima 2250 g), ampak še vedno zaostaja za povpečjem. Vendar me je pomiril, da je to zato, ker sem tudi sama bolj nizke rasti. Je pa ugotovil, da je na levi strani malo slabši pretok skozi posteljico, tako da moram čez 14 dni nazaj. In če se mali ne bo razvijal kot bi se moral, mi bodo sprožili porod. Sicer pa je rekel, da se mu zdi, da se mali počuti ok v maternici, to pa mislim tudi jaz, saj brca kot nor. No, v primeru, da ne čutim gibov, pa morem takoj nazaj v P.

Mogoče se jutri vseeno vidimo na kavici - bom videla, kako hitro bom uredila na CSD. Vendar računajte na zamudo. Če pa ne bom utegnila, pa se vidimo naslednjič.

No, lepo se mejte! 

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6412
19.6.2007 17:19:40   
Mari71
Mogoče se jutri vseeno vidimo na kavici - bom videla, kako hitro bom uredila na CSD.

Punce julijke - me je Simi27 spomnila na CSD: sem dobila odločbo za porodniško, in to za več kot 400 EUR bruto MANJ (!!!) kot bi morala. Sem klicala in so priznali, da so se zmotili, da so pač pozabili štet 1 mesec ali 2 v povprečje user posted image user posted image !! So rekli, naj dam uradno pritožbo in bodo popravili. Prečekirajte še ve, da ni pri kateri tudi pomota. Jaz sem na SCD LJ center.
Lepo se imejte jutri na čveku - jaz ne pridem, ker ima moj user posted image  dopust, malega imava v varstvu pri mojih starših in bova na veliko uživala!  čau čau

< Sporočilo je popravil Mari71 -- 19.6.2007 17:25:53 >

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 6413
19.6.2007 18:11:58   
tejči77

Zvesta, držim pesti, da bo vse v redu. Drugače pa mislim, da je bolje, da si pod nadzorom, zaradi tvojega pritiska.
Midve z lubico sva pa danes dopolnile 37 teden in imele prvi CTG. V Celju traja samo 18-20 min. Ultrazvoka pa ni bilo. Mi je rekla g, da je CTG OK in toje bilo to. In da se ne vidiva več, ker gre za mesec in pol na dopust. Pa me je naročila za drugi teden ponovno na pregled k eni drugi, ki je sploh ne poznam. In še rekla mi je da zdaj pa lahko vsak čas rodim in naj bom pozorna na znake in da imam pa res ogromen trebuh. Sploh ni preverla, kako velik je otrok,... Sploh ne vem pri čem sem.
Je pa res noro vroče, jaz sem se spravla pa še rižev narastek delat za poobedek, kot da nisem že s kuhanjem kosila dovolj zagrela.
Ja, če katero še tako zelo boli popek kot mene - g mi je razložila, da imam verjetno zelo močne vezi okoli popka, pa mišice in bolijo samo zato, ker se prekomerno raztezajo. Punce, če bi rodila prejšnji teden bi še imela lep popek, zdaj mi je pa že počil in mam celga krastavga. Groza, in danes sem tudi opazila da mi je koža popokala okoli popka. Ni čudno, da me tako svinjsko boli. Če si bom kej slabga od nosečnosti zapomnila si bom gotovo neznosno boleč in krvav popek.

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 19.6.2007 18:12:35 >

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 6414
19.6.2007 19:08:37   
corfu
Punce, kje se skrivate? Jaz se ravno odpravljam pod tuš, kasneje vas pridem pa malo pogledat, če bo katera že tuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6415
19.6.2007 20:10:11   
ikonca
Pozdravček,

samo še nekaj povečerjam potem se vam pa pridružim.

Lačna res ne morem tipkat!
user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6416
19.6.2007 20:11:46   
Jelenche
pozdravljene drage moje

simi27 si bila danes v P? jaz tudi od 10:30 naprej. Mogoče sva se pa videle, .. user posted image . Jaz sem bila zraven UZ pri dr. Sketelj. Sej na CSD-ju boš hitro opravila,.. me se bomo pa verjetno kar zadržale... tako da kar lepo pridi. user posted image

No pri meni ni nič novega, ni me pogledala niti mi je delala UZ,.. je rekla da bo naslednji torek. user posted image
No pa kaj čmo. CTG je ok, .. sicer se je beba res fulll umirila. Je sestra skoz stala zraven in me v trebuh s prstom drezala da je user posted image  dal kaj od sebe. Vendar je G rekla da to ni nič zaskrbljujočega. Da naj bi potem ko se je user posted image zbudil. CTG bil krasen.
Zvesta drži se!!! V P ti ne bo nič hudega,.. samo bolj pomirjena boš,ker boš pod kontrolo.
Gorazdova,.. kako se ti bo pa porodniška štela gelde na to da se ti je tok rok zamaknil?
mari71... ja take stvari je res pametno preverit. Da so se pa za tok zmotil, pa ne morem verjet. Dobr da si opazila.
tejči 77, saj CTG je ponavadi okoli 15 min. Odvisno od tega koliko se dojenček giblje. Če morajo une seske večrat prestavljat se zavleče. (moja kolegica je imela CTG tut po 2uri!, amopak to je res posebnost,.. je imela zelo živahnega otroka)
Kako ti je popek počil? Kaj so pa DR rekli na to?
bačko jaz mam tut spet neko vnetje. Sicer se na vodi ne vidi,.. ampak sem rekla G da imam full povečan izcedek in mi je dala spet une vaginalne svečke. Ampak sam da se pozdravi. So nam rekli v materinski, da je zelo pomembno da se ta vnetja pozdravijo pred porodom,.. saj naj bi user posted image  pri porodu sicer te bakterije pobral z obrazom oz- očmi. In lahko pride do vnetja.
freycha kaj ti je kaj G rekla?

Kmaj čakam da vas vidim user posted image   user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6417
19.6.2007 20:12:19   
Freycha
jaz se že ogrevam počasi...........

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6418
19.6.2007 20:24:40   
Freycha
Joj, sem skoraj pozabila povedati, da sem bila na CTG-ju in je sploh vprašanje, če bi dočakala 12.7. po naravni poti. Baje se popadki že lepo beležijo, samo jaz jih pa sploh ne čutim, oz. ne vem, da je to to...user posted image  Me je G, ki je delal danes na CTG-ju vprašal če že imam popadke, pa sem rekla, da četudi bi jih imela, ne bi vedela, kako izgledajouser posted image  Pa je rekel, da tiste "ta prave" že čutiš user posted image  verjetno res ja..... Zato se ne bi čudila, če bi me luna, ki bo konec meseca zdelala, če ne bi imeli že v petek CR.......

Joj, starši so sedaj šli, jaz sem pa crknjena, kot bi na vrtu delala cel dan na soncu.... pa še nekaj zaprta sem, pa vetrovi me dajejo, pa me to še bolj matra...... Sedaj pa je šel dragi ven na pijačko s kolegi, jaz pa uživam sama doma še kar pod klimo in v ležečem stanju visim na prenosnikuuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6419
19.6.2007 20:51:49   
Freycha
ja kje ste zaj vse?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6420
19.6.2007 21:01:53   
pupi
Helo Freycha!
Me raes zanima kak bo to zgledalo ko se ne bo več tvoj trebh vrtel tu po Julikah, pa ko ga tak šibaš s temi popadki!!
Kak dolga traja da ti CTg posnamejo, je res 20min, te si nekaj za brat al pa učit zraven vzameme

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6421
19.6.2007 21:09:10   
pupi
Nič šibam nekaj jest, sem prišla iz materinske, pa je bil moj tam tak tečen da sma kar šla pavzi, saj moram  priznat da jaz tudi nisem bla impresjonirana nad predavanji!!
Moram še malo pojamrat kak so naju v Rutaru nasrali, nikoli več nič ne kupim tam zdaj še jih izkoristim ,da mi dajo popust in sem z njimi opravla!! Sma pred 3 meseci, mogoče še več, tam naročla regal za dnevo je valda pred mescom in pol ni bilo kot obljubljeno danes pa naju kličiejo da je spoh ne bo in sma si neko sranje na silo izbrala!! No saj ni tak slabo samo poust pa bojo taki dali da se bo kadilo, pa bomo pač ko na tržnici. JOOOOOOOOOOOj sem jezna kouser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6422
19.6.2007 21:10:22   
pupi
Upam da se ne bote razčvekale, da vam bom če mi danes ne uspe jutri laho sledila, pa še za učit se mam tolko pa z vami bi rada čvekala!! Eh!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6423
19.6.2007 21:12:49   
rumba
Moj user posted image  mi bo glihkar pripeljal mulca s popoldanskega potepanja, tako da mu še pomagam oba spraviti v posteljo, pol pa se oglasim. Upam, da boste še tu. user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6424
19.6.2007 21:14:28   
Freycha
ma ja... meni je danes samo ene 15. minut delala, potem je pa rekla, da je ok.....

je ravno danes moj dragi rekel, da bo treba Dito pofotkati tako, da se bo nekaj premikalo, ker trebuh kmalu ne bo več aktualen......user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?