|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.6.2007 8:57:50   
corfu
Dobro jutro!

Vidim, da ste bile včeraj pridneuser posted image

Glede ctg-ja, pri nas ne rabiš nobene napotnice, ker je eno ordinacijo stranuser posted image , dela pa se v začetku 38 tedna.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6376
19.6.2007 9:24:18   
bačko
Dobro jutro!
Ulla80 hvala enako.Moje noge se tudi grozne.Včeraj sem skoraj celo dopoldne preležala in je bilo potem malo bolje.Ko pa se usedem za računalnik ali pa na kavč pa zatečejo da je za znoret.Bo bolje.
Klepetulje!Vsaka vam čast da se zvečer toliko časa pogovarjate.Pridne ste, ni kaj.
Jaz pa grem danes po potrdilo za moža da bo lahko pri porodu, potem pa na ctg in na pregled.Upam da me ne bo vročina pobrala.Me je ravno tast klicu če me pelje pa sem rekla da ni panike, da bom šla kar na bus.Se dobim še z mojo mami da mal počvekave.Je nisem že 14 dni videla in jo malo pogrešam.user posted image
Moja Žana pa je bolj popoldne aktivna.Dopoldne ja bolj tako tako.Ponoč pa da sploh ne govorimo.Ima pa žurko.Ampak se ji ne pustim.Jaz kar zaspim čeprav ona brca.Jo je pa lepo čutiti.Se tudi veliko pogovarjem z njo.user posted image
No lepo se imejte in si pišemo.
V svoj album sem dodala našo Žano iz 3d ultrazvoka.
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6377
19.6.2007 9:31:12   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Mislim da si sploh ne rabite delati skrbi glede 300-tke. Freycha pravi da imamo se 11 dni, me to opravimo v par dnevih. Tako da konec tega tedna bomo ze na ciljuuser posted image .
Moja nocka je bila prav fajna, vceraj sem knjigo do konca prebrala, potem pa zaspala. In sla samo 3krat na wc. Zanimivo, mogoce zato, ker smo se vceraj zvecer o tem pogovarjale. Se moremo danes tudi.

Danes pa pocivam na hladnem, ceprav tu ni taksne vrocine kot pri vas, oz. ne se, zvecer pa greva z mozekom se zadnjic v materinsko solo. In gotovouser posted image user posted image .

Ne vem se kaj bi kuhala danes, imate kaksno idejo? Nekaj hitrega, enostavnegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6378
19.6.2007 9:51:03   
rumba
Jutro!
Še jaz se na hitro javim. Hana se je prebudila ob petih in jokala. Zgleda, da se ji je nekaj sanjalo. Sicer je nazaj zaspala, jaz pa sem bolj v luft gledala. Čezčas je tudi meni uspelo zaspati.
Sedaj pa se odpravljam na trolouser posted image , ker moram do splošne zdravnice na drugi konc LJ. Od včeraj dalje sem še za slaba dva tedna na bolniški, pol pa porodniška.
Jaz še nimam pojma, kaj bom kuhala. Bom videla, kaka bo volja, ko pridem oz. prilezem domov.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6379
19.6.2007 9:52:56   
kapica
Backo, sem pogledala skilice tvoje pupe, pa mimogrede se tebe v kopalkahuser posted image . Lepoo, lepoouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6380
19.6.2007 9:53:16   
rumba
Punce, da ne pozabite: jutri od 10.30 se dobimo na user posted image  v slaščičarni Zvezda v BTC-ju (pri Merkurju).

< Sporočilo je popravil rumba -- 19.6.2007 10:02:57 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6381
19.6.2007 9:57:37   
bačko
Hvala Kapica.
Rumba jaz pridem!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6382
19.6.2007 10:02:14   
rumba
Bačko, super da se vidimo, mi boš povedala, kako pa kaj s tem CTG-jem v Leonišču, saj meni še ni nič jasno, pa moram menda iti nasednji teden.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6383
19.6.2007 10:12:53   
bačko
Veš da bom.Baje se ni treba nič naročit.Bom vidla.Ena mi je rekla da samo v sprejemni pisarni rečem da moram iti še na ctg in da potem tja nese kartoteko.Bom vidla danes kako to zgleda.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6384
19.6.2007 11:06:25   
Anonimen
user posted image že zrihtala....mala je zrastla, plodovnice je še dost in vredu zgleda, postelca sicer že zori, sam je tud še ok, tak da seuser posted image fajn godi zaenkrat...
drug teden morem na ctg v Ce Puser posted image a to kr tko grem tja in rečem, sploh mi ni jasno, me je tolk zmedlo, ker gre moja gin. na dopust, me je kr panika zagrablauser posted image u glavnem, če bi ctg kaj sumljivega pokazal, bomo kr rodiliuser posted image mam mal cmoka v grlu, zgleda bo res trebauser posted image panikaaaaauser posted image
je blo pa hecno, ker tamala ponavadi na UZju čisto pri miru leži, kot bi zanalašč, dans pa je ful brcala, da je  komi ji zmerla stegnenicouser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6385
19.6.2007 11:16:39   
Anonimen
bačko sem vidla slikiceuser posted image kak so luštni otročkiuser posted image sm mogla hiter še jst nove v album fliknituser posted image res že komi čakam tega otročkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6386
19.6.2007 12:12:05   
Anonimen
Evo mene iz pregleda...

Skuhana...

Zdaj pa panika!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Dobila sem napotnico za sprejem v P. Sicer je otroček malo zrasel, a je z njim meni zrasel tudi pritisk. Tako da me moj popoldne pelje na počitnice v P. user posted image  Upam, da ne do poroda in da pridem vmes še kaj domov. user posted image

Zdaj bi se najraje ulegla, a moram pripraviti tprbo zase in torbo za dojenčka, če me slučajno res ne bo več domov do poroda.

Mi gre kar na jok....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6387
19.6.2007 12:17:53   
Anonimen
Punce... Še eno hitro vprašanje...

A dudice, ki jih boste nesel v P, boste prej doma prekuhale, ali boste kar original zapakirane nesle?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6388
19.6.2007 12:23:47   
Anonimen
joj zvesta ne jokat....saj če se otročku notri ne godi dobro, je boljše da pride ven....je meni tudi danes tako povedala, samo da en teden še lahko počakam, pol bomo pa videliuser posted image pozitivno razmišljajuser posted image
dudo sem pa jaz prekuhala, pa v škatlico dala, nimam pojma kako bi drugačeuser posted image

držim pesti da bo vse ok z vama, če boš pa rodila prej, se pa fajn cartitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6389
19.6.2007 12:36:12   
pupi
Hja!
bom kar morala dat mojemu malo vaše bloge za prebrat da bo kdaj vsaj kuhinjo za sabo, sam od sebe posparvil user posted image  spet ga šinfam!! Saj je res da me je in mojo mama, včeraj na prebranac pa na dobrote iz žara v srbsko povabil, pa mu to štejem kot da je kuhal user posted image !!

Kapica ja sem iz zdarvstvenega foha, zaenkrat končujem 3. letnik, na sedaj Fakulteti za zdravstvene vede, no dipl. med. sestra bom samo so se bolj nobel poimenovali user posted image !! Ti si kje zaposlena?

Anja O. ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba saj jaz sem se jih do sedaj 35. teden tudi 9 kg zredila, kaj bi se mogla bolja al kaj user posted image Meni noben ni nbič rekel!?

Joj kak se naši pikici zdaj kolca, ven bo padla!!!  user posted image user posted image

Freycha kaj misliš da te bojo kljub tako velkemu user posted image   še pustili 14 dni.  (Rumba)Glede štetja gibov pa moraš začet štet z prvim gibom ko se zbudiš in jih mora v 12 urah bit 10 serij!! Oni tropec ko te je pa ruknil, jaz ga ne bi prosila za malo več prostora ampak bi jih kar fajn poslušal!!!! Zakaj bi tebi moralo it na jok če je on bedak!!!

Jaz vam ne morem več sledit, res ne, kak čvekate

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6390
19.6.2007 12:42:01   
pupi
Jaz dudice ne bom sploh jemala v P ker je bilo rečeno, da ko se otrok joče mu raje dajmo mlekeca iz dojke za pit! Če pa lih boste že jemale jih definitivno prekhajte, pa stekleničke tudi ( za čaj al pa mlekeca, če ne bote dojle!

Zvesta!! Hvala bogu da greš že en krat v P zaradi tega pritiska, BOLJŠE TAK!! Kaj pa najin Oliver user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6391
19.6.2007 12:46:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Jaz dudice ne bom sploh jemala v P ker je bilo rečeno, da ko se otrok joče mu raje dajmo mlekeca iz dojke za pit!

no to itak, otročka na zizo priklopit pa bo miruser posted image user posted image user posted image sam dudko bom vseen vzela, za vsak slučaj, sploh ker se že na UZju vidi kako prstke sesa, pa se mi vseeno zdi boljše da dudo, če bo pač kazala kak interesuser posted image silili je pa ne bomo, če ji ne bo res ful do tega...

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6392
19.6.2007 12:59:38   
rumba
ulla in bačko, kako lepe slikice!user posted image user posted image user posted image
zvesta, ne bodi žalostna! user posted image  Bomo vse držale pesti zate in za tvojega sončka! Res je bolje, da te imajo pod kontrolo. Važno, da bo vse o.k.. Dudico pa le prekuhaj, tam ti je verjetno ne bodo. Tudi jaz jo bom vzela s seboj, čeprav sem bila pri prvih dveh velik nasprotnik dude. No, pa Hana veselo vleče prstuser posted image . Tokrat bo dete kar hitro dobilo dudo, da ne bi slučajno poštudiralo na kaj drugega.user posted image  Saj ne pravim, da ga bom silila, ampak če bom videla, da ima močan sesalni refleks in se ne potolaži na dojki, bo dobil dudico.
pupi, 9 kg res ni premalo, a jaz sem obakrat po porodu zaradi dojenja ful prehitro shujšala in padla pod originalno težo in se posledično seveda ful slabo počutila, zato sem upala, da bom tokrat nabrala več zaloge. user posted image  Sem že od nekdaj bolj suhcena, pa me res prehitro pobere.

zvesta, še enkrat, ne bodi žalostna in drži se! Kmalu pa se boste že cartali in vse bo pozabljeno! Pa še user posted image user posted image user posted image  za srečo.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 19.6.2007 13:03:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6393
19.6.2007 14:21:34   
Anonimen
S takim tempom vas pa res ne rabi skrbet za 300-tko.user posted image Boste ziher do konca tedna že tam, kje je še konec junija.

Jaz se kuham od vročine, vse teče z mene in prvič v življenju razmišljam o tem, da je pa res pametno met klimo doma. Samo mi je nimamo kam naštimat, tako da odpade.user posted image No, povrh vročine mi še tamala noče spat, čeprav je mrtvo utrujena. Sem tako upala, da bom lahko skupaj z njo malo zalegnila, pa ne bo nič od tega.

Včeraj sem imela pregled pri G in mi je tudi UZ naredila (poleg CTG, samo ta je ok) in je bila čisto šokirana, kako velik je user posted image . No, jaz nisem tako šokirana, ker smo pač familija velikih.user posted image Ampak me je kar iz tira spravila, ker je rekla, da pri taki velikosti in tempu rasti, kot ga je imel do zdaj, me ona ne bi nič čez rok puščala. Da bi mi najraje malo pred rokom dala sprožit porod, najkasneje pa na rok. Če se že sam prej ne odloči prit ven. Ma meni ni najbolj všeč ta ideja o proženju. Sicer bojo pa končno besedo imeli v P. Danes teden imam spet pregled in potem še naslednji ponedeljek, pa bomo videli.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6394
19.6.2007 14:29:02   
Anonimen
Hoj hoj, julijke...

Jaz se vam mogoče pridružim, prej sem imela PDP-19.junija, pa je G rekel, da je nov PDP-8.julij, tako da sem tudi jaz julijka user posted image No, dokler ne rodim, ne bomo vedeli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6395
19.6.2007 14:45:04   
Anonimen
To so ti pa konkretno premaknili rok. Kako pa to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6396
19.6.2007 14:47:36   
Anonimen
Ja, za zadnjo M sem napačen datum povedala.. In nato me nekaj časa (kar dolgo) ni bilo pri G, ker sem bila v bolnici zaradi ene bolezni.. In tako grem zadnjič k G, pa mi pove da ta datum ni pravilen, pa sem videla, da sem res narobe rekla.. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6397
19.6.2007 14:58:02   
Anonimen
A tako.user posted image No, sej jaz se pa sprašujem po včerajšnji napovedi, da ne bom slučajno junijka postala. Ma meni se še ne mudi, čeprav že težko prenašam tole nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6398
19.6.2007 15:11:14   
kapica
Evo, za kosilo sploh nisem nic kuhala, ker se mi ne da in se ne mislim brezveze naprezat. za koga pa? Tako da bomo kr pri tem ostali, da moz zvecer nekaj zunaj spece, saj drugace nic ne pocneuser posted image .
Zvesta, drzim pesti da bo vse v redu. Pa res ne jokat, ni treba, ves kako si se sekirala zaradi pritiska, sedaj bos pa pod kontrolo in bos pomirjena. Ce pa se tudi dete odloci priti, pa ga vse sprejmemo z odprtimi rokamiuser posted image . Vso sreco in drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tasonka, upam da ne bo treba kaj sprozat no, sploh ko smo se zadnjic pogovarjale tu gor, da ni tako prijetna stvar ta rec. Drzim pesti, da se bo izslouser posted image .
Ulla, po mojem gres kr v P in reces da imas danes ctg, pa je. Nobene panikeuser posted image .

Joj, jaz tud sploh nisem pomislila na to, da bi dudico zraven v P jemala. A je to res potrebno? A prekuhajo se kr v vroci vodi, celo das noter, al kakouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6399
19.6.2007 15:13:43   
kapica
Gorazdova, ce je potrebno, te z Freycho zamenjamouser posted image . Ona gre k junijkam, ti pa prides k juilijkamuser posted image user posted image user posted image . Ampak te samo vzamemo pod pogojem, da si taksna cveka kot nasa Freychauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?