|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.6.2007 23:21:30   
corfu
Ja, Rumba, se že pripravljam na to, da bo sinko ogromen proti mali bebici. Že sedaj ko se prala body-je mi je bilo tako hecno, mala plenička je pa itak taka kot moj vložekuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6551
19.6.2007 23:23:38   
corfu
Rumba in Kapica, lahko nočkouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6552
20.6.2007 1:19:12   
Anonimen
Hojlaaa...

Lih sva se vrnila iz Ljubljane, pa sem prišla malo pokukat na RR..

IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche
Gorazdova,.. kako se ti bo pa porodniška štela gelde na to da se ti je tok rok zamaknil?

Amm.. To ni problem, ker sem brez službe... Malo čudno, vem...

Ekola, pa je mimo moj prvi PDP user posted image user posted image

Jutri grem pa v MB na CTG, pa da vidimo, kako bo kaj...

Nočkaaa, lepo spite (čeprav sedaj že trdno spiteuser posted image )

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 6553
20.6.2007 6:26:13   
Anonimen
spet ste čvekaleuser posted image jst že strašim tule z nogami v lavorju mrzle vodeuser posted image pa malo morem it odkidat in takšno, če ne bo prevroče spetuser posted image
upam da je z zvesto vse okuser posted image
ničkaj ne kuham zadnje dni, same solate in takšno jema, moj že malo skrižem gleda, samo nič ne protestira, se mu smilim malo ker mi je skoz tak vroče in crkujemuser posted image in res se mi ne da zraven šporheta stat in se cmarituser posted image po moje bomo vsi shirani tam nekje do jeseniuser posted image zdajle si grem en čokolino narest, me dragi zajebava skoz da bom itak zažirala bogiga otroka, se bo zanj kuplo kaj od teh kašic pa bom jaz vse pojedlauser posted image user posted image pa maline si grem nabrat, po moje sosedi mislijo da se mi je utrgalo, ko se praktično sred noči plazim tam po grmovjuuser posted image
tak mi spet tišči one pete male pod rebrauser posted image prov upre se nogicami ko se preteguje, se mi zdi da me že vse noter boli od tega....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6554
20.6.2007 8:46:45   
bačko
Rumba mene danes nažalost ne bo ker grem k babici.Zelo mi je žal.user posted image user posted image user posted image user posted image Si pišemo kasnej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6555
20.6.2007 8:47:10   
Freycha
dobro jutro punce!

joj, danes pa sem spala kot ubita. Sem šla ponoči samo 1x na wc, pa še takrat sem komaj prišla pravočasno, ker me je že tako močno lulat tiščalo. Zdej pa pijem kavico pa mojega dragega iz postelje mečem, da se mi pridruži ob kavi, potem pa zajtrk in po karnise za Ditino sobico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6556
20.6.2007 8:48:12   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g); 8.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; Feldbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita (CR 29.6.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 59 user posted image ,     od tega 14 user posted image  in 18 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6557
20.6.2007 8:51:06   
tejči77

Rumba, popek je grozljivka, imaš prav. Žal pa se bova morale tolažit, da je samo še malo do konca. Očitno se tu ne da nič naredit. user posted image  men spet kri teče. Ni mi jasno kako se bo to zacelilo. Eno vprašanje, s čim bi si namazala popek, da bi se mi začel celit in mi ne bi več kri tekla?
Zgleda, da ni dobro bit preveč natreniran. Jaz nisem imela pikice maščobe na trebuhu, samo mišice. Sem ves prosti čas prebila zelo aktivno, v hribih na kolesu ali pa peške. No, in to je odgovor. Še nisem vidla nosečke, ki bi imela malo maščobe prej na trebuhu in potem kakšne probleme s popkom. Zgleda, da je pa včasih boljš met kakšno kilco več, da nas ščiti.
Hemoglobin imam pa jaz tudi 100, pa je g rekla, da ni to nič posebnega in mi je dala samo 6 stekleničk sirupa in nobenega krvnega pregleda več. Sem pa imela hemoglobin kar nekaj časa pod 120, zdaj je pa res malo bolj padel.

Punce, jaz včeraj nisem mogla nič, mi je bilo tako vroče, da se mi še za računalnik ni dal. Sem imela ob 23 uri še kar 27 stopinj v stanovanju, pa od 20 ure vsa vrata in okna na stežaj odprta.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6558
20.6.2007 9:02:46   
Freycha
Joj Tejči, to je pa res zoprno!user posted image

probaj bepanthen, ta vem, da je recimo za razne tatooje full dober, ker pospešuje celjenje kože. Sicer ti pa predlgam, da greš v lekarno pa tam povprašaš. Samo pomoje ti bodo dali kar bepanthen.....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6559
20.6.2007 9:19:54   
madejka
Dobro jutri! Se ena zaspanka se javlja!
Sem videla da se glede popkov pogovarjate. Jaz sem ga imela full not in sem bila kar presenecena, kaj vse je bilo not ko je malo ven prisouser posted image Pa nisem neka packauser posted image Zdaj mam pa trebuh pa popek v isti liniji, samo upam, da v tem mesecu ne bo se ven strlel!

Mah nas je kar nekaj ovnic tu! Hja, tiste ko bomo mele otroke leve, bomo to se kako izkoristile! Tudi v zlahti od mojega dragega je en kup ljudi, ki majo konec julija rok, 2 celo na moj PDP! Se dobro, da je edkokateri rojen na PDPuser posted image

Ljubljancanke sredi dneva se dobite na kavi?? Jaz sem se vceraj zvecer ob osmih peljala domov iz sluzbe in sem mislila, da me bo pobralo v tistem avtu brez klime... Kak bo sele to ko bo mali zunaj?! Prodaja katera poceni kak fajn avto s klimo?user posted image Ni nujno da je velik...

Glede miganja nasih miskotov: smo bili v soboto na eni poroki in se revez se od takrat ni umiril. Samo brca, se obraca, jaz sem od tega ze cisto zmatrana. Kaj je se normalno touser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6560
20.6.2007 10:02:56   
majrim
dannnnnnnnnnnnnnnnn...evo me nazaj od G...user posted image user posted image user posted image ...no ja,ni bilo tako hudo ampak prrej šokuser posted image ..sem dobila napotnico za ctg v bolnico in za sprejemuser posted image ...me je kar malo šokirala ; najprej smo se malo pogovorile in pol je videla, da mi še ni naredila ctg-ja , pa me kar takoj poslala v sosednjo sobo in mi je naredila babica...pol pa pridem nazaj k njej in mi da napotnico in pove, da bom kar ostala noter - ker pač full otekam in tudi za moja leta je rekla , da je bolj sigurno...pa da naj bi kar sprožli porod...ufffffffffff...si lahko mislite kak šokuser posted image
...a lahko še vedno ostanem z vami , tudi, če me bo poslala prej not????user posted image ...nočem drugam, tle mam vas rada!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6561
20.6.2007 10:36:17   
tejči77
majrim, seveda! Kakšno presenečenje. Sicer si pa že tako tik pred rokom. Želim, da se ti vse dobro in hitro izteče, kar se poroda tiče. Pa seveda zdravega otročka. Javi se nam čimprej.
Freycha, hvala za nasvet, Bepanten pa imam doma, sem ga kupila za našo tamalo. Bom kar preizkusila.

Slikice naše Larise

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6562
20.6.2007 10:38:22   
madejka
Majrim tudi ce bos morala it prej not, bos pa hitreje cartala svojega otrocka! Ti kar zavidam! Drzimo pesti, da bo z vama vse OKuser posted image !

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6563
20.6.2007 10:46:51   
Anonimen
user posted image hm, a ktera ve kako je z regresom, če si recimo na bolniški od začetka leta? a ti pripada al neuser posted image
ker meni bi zelo prav prišeluser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6564
20.6.2007 10:49:41   
majrim
ulla80...itak, da ti pripada..to sploh ni važno, če si ti na bolniški..ga moraš dobituser posted image
...ja,je šok tudi zame....saj veš, da boš prej ali slej šel v P , ampak ko ti tako da datum te pa kar malo zmraziuser posted image ...no ja,samo da bo čimprej konec...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6565
20.6.2007 10:50:30   
pupi
Helo babike!
Nas pa res z svetlobno hitrostjo zmanjkuje s tega foruma, kaj ga biksate user posted image user posted image  s kom bom pa jaz čvekala ko sem bolj od zadaj!!
Majrim user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe pa za tvojega user posted image , da bo le vse OK!! Boš vsaj imela pikeca že pri sebi!!

Moram se pohvali, da sem bla danes pridna in se skobacala s postle že pred deveto, to je za mene ogromen dosežek, ko bi kar cek dan preležala v posli user posted image

Glede popka pa bi jaz tudi rekla, da si tejči maži z bepantenom, pa otroška kremica tudi ne bi škodila!!

Madejka mislim, da res ne bi bilo slabo če si nabaviš avto s klimo, ker bote umrli v tem brez!! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6566
20.6.2007 10:53:32   
Anonimen
user posted image pol bom dons miljonkrat šla na klik gledat če je žeuser posted image user posted image evo, mam že zapravljenega, preden je sploh nakazanouser posted image

majrim jst bi že tud kr šlauser posted image sej vem, da dokler se otročku noter lepo godi, je vsak dan v trebuhu pomemben.....sam tolk že težko čakam res tega otroka, pa tudi čedalj bolj težko živim takoleuser posted image prava ona zjamrana tečnoba postajam, sama sebi grem na živce, vsa okorna in nerodna....in zvečer k je treba spat se spravit, mi gre kr na jok, ker so to mukeuser posted image psiho

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 6567
20.6.2007 10:56:36   
pupi
Jaz si sploh ne znam predstavlajt, da bi tak "trpela" ulla! Jaz mam pa res srečo v tej moji nosečnosti, upam da bo še naprej tak, se mi prav smilite!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6568
20.6.2007 11:00:42   
Anonimen
joj pupi saj tud meni do zdej ni nič falilo...no če odmislim one težave z ledvicami od začetkauser posted image sem čisto fajn prenašala vse, nič mi ni blo težko......zdaj ko je pa ta vročina in sopara pa umiram vsak danuser posted image kr duši me, pa ta nizek pritisk, se mi zdi da sm že napol hinuser posted image najhuj je pa to ke nisem navajena da mi kaj manjka in grem sama seb blazno na živce, ker bi samo neki jamralauser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6569
20.6.2007 11:01:03   
madejka
Hja pupi, je lazje rect ko nardit. Ce stanovanje kupujes, ti pac za avto zmanjka... Sicer pa... ko smo mi hodli na morje ko smo bli mali, smo meli Diano, pri kateri se gretje ni dalo izklopit... kaj sele da bi kaka klima bla kjeuser posted image Smo razvajeni peekola!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6570
20.6.2007 11:08:15   
pupi
Madejka, upam da nisi zamerla to sem pač tak mimogrede napisala. Saj tudi midva sma preurejeval bajto pa vem kaka je to če si omejen z denarjam!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6571
20.6.2007 11:10:49   
pupi
Tak ženskice malo sem vas "čula" zdaj pa pred knjige ni druga se nevarno user posted image   bliža izpit.

Se še javim kaj , upam da bote preživele vročino, ČAO

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6572
20.6.2007 11:11:33   
madejka
Eh kaj bom zamerla...  user posted image Ves, se sama tolko ubadam s tem, ker pac hocem, da bi blo nasemu malemu princu (poimenovanje bodoce babice) dobro. No, vsaj stanovanje imamo hladno kolko tolko, da se bo dalo zdrzat.
Pupi iz MB si? Pa nic ne cvekas na mariborskih noseckah?
No pa naj ti ucenje dobro gre!

< Sporočilo je popravil madejka -- 20.6.2007 11:12:07 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6573
20.6.2007 11:11:50   
tejči77
Punce, a katera gleda oddajo na RTL, Mein Baby? Jaz sem jo že ene destkrat gledala, pa so bili vsi porodi s carskim rezom. A tam več ne znajo raodit po klasiki? Men je to že mal čudn. Čisto vsi porodi so naprej dogovorjeni in s carskim rezom, tud če je vse v redu.
Al sem jst mal čudna?

Slikice naše Larise

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6574
20.6.2007 11:14:35   
tejči77
Jst bi pa eno od vas al pa kar vse prosila, da me mal zbrcate v rit. Bi morala vso stanovanje popucat, pa se mi ne da. Tko lena pa že dolgo nisem bila. user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?