tejči77
|
Rumba, popek je grozljivka, imaš prav. Žal pa se bova morale tolažit, da je samo še malo do konca. Očitno se tu ne da nič naredit. men spet kri teče. Ni mi jasno kako se bo to zacelilo. Eno vprašanje, s čim bi si namazala popek, da bi se mi začel celit in mi ne bi več kri tekla? Zgleda, da ni dobro bit preveč natreniran. Jaz nisem imela pikice maščobe na trebuhu, samo mišice. Sem ves prosti čas prebila zelo aktivno, v hribih na kolesu ali pa peške. No, in to je odgovor. Še nisem vidla nosečke, ki bi imela malo maščobe prej na trebuhu in potem kakšne probleme s popkom. Zgleda, da je pa včasih boljš met kakšno kilco več, da nas ščiti. Hemoglobin imam pa jaz tudi 100, pa je g rekla, da ni to nič posebnega in mi je dala samo 6 stekleničk sirupa in nobenega krvnega pregleda več. Sem pa imela hemoglobin kar nekaj časa pod 120, zdaj je pa res malo bolj padel. Punce, jaz včeraj nisem mogla nič, mi je bilo tako vroče, da se mi še za računalnik ni dal. Sem imela ob 23 uri še kar 27 stopinj v stanovanju, pa od 20 ure vsa vrata in okna na stežaj odprta.