|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
20.6.2007 11:15:10   
madejka
Ja v AVstriji pa Nemciji zgleda da kar radi dajo CR. Baje si tud mamice to zelijo, ker je bolj enostavno - rok mas dan pa se nic ne ves, kaj te je doletelo user posted image Tud meni je to cudno, samo sem si misla, da sem pac mazohist user posted image Se epiduralno sem zavrnila, ko me je G vprasala ce rabim napotnico al priporocilo... user posted image

Tak Tejci zdaj pa delat! Kdo pa bo? user posted image No tak pri nas to zgleda...

< Sporočilo je popravil madejka -- 20.6.2007 11:16:03 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6576
20.6.2007 11:37:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

dannnnnnnnnnnnnnnnn...evo me nazaj od G...user posted image user posted image user posted image ...no ja,ni bilo tako hudo ampak prrej šokuser posted image ..sem dobila napotnico za ctg v bolnico in za sprejemuser posted image ...me je kar malo šokirala ; najprej smo se malo pogovorile in pol je videla, da mi še ni naredila ctg-ja , pa me kar takoj poslala v sosednjo sobo in mi je naredila babica...pol pa pridem nazaj k njej in mi da napotnico in pove, da bom kar ostala noter - ker pač full otekam in tudi za moja leta je rekla , da je bolj sigurno...pa da naj bi kar sprožli porod...ufffffffffff...si lahko mislite kak šokuser posted image
...a lahko še vedno ostanem z vami , tudi, če me bo poslala prej not????user posted image ...nočem drugam, tle mam vas rada!!!

ooo hudiča, kaj ti malo za mano ponavljaš user posted image  Ti si naša, pa če bi včeraj rodila... me te ne damo, jaz še posebej ne user posted image

Kdaj pa gres sedaj notri? Danes, jutri? Pa zakaj bi ti pa sprožili porod, a res tako grozno močno zatekaš?user posted image

Nuno se kaj javi, preden greš... potem te bom pa malo po telefonu gnjavila, da ti ne bo dolgčas user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6577
20.6.2007 11:39:34   
Freycha
Aja, Zvesta sporoča, da je ok, da ji na vsako uro merijo pritisk in da full niha, da pa ji nič ne povejo, zato nima pojma, kaj se dogaja in koliko časa bo notri. Pravi tudi, da ji nič kaj ne manjka, da ima družbo v sobi in da sprejema obiske v MB P v sobi 10. v prvem nadstropju....... To je trenutno vse, kar vem.........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6578
20.6.2007 11:43:56   
Kristina_1
Tejči77 ALO PUCAT, LENUŠČEK LENI !!! user posted image user posted image user posted image

Majrim si ne predstavljam da bi me naročil za rodit user posted image , raje popadke čakam user posted image . Seveda ostaneš juijka, lahko pa se zraven tud še mal k junijkam uštuliš user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6579
20.6.2007 11:52:19   
Kristina_1
Jaz sem pa blazno pridna danes, sem počivala do pol 10huser posted image . Pa južna je že prštimana, sam še lazanjo ruknem v pečico pa je. Pa po solato grem na vrt, da bo za zvečer, k pol pride moj mali domov, pa ne bo časa user posted image .

Zgleda, da bomo tud mi kmal šli v Rim, k mam naval energije. Ne boste vrjele kaj sem se lotla.
V ponedeljek sem generalno pospravla spalnico (pod postlo, jogije, omare,  ...) da bo čisto za user posted image . Včeraaj pa sem se lotla fugirat v kuhnji, je ostalo nedokončano ze odkar smo se preselil 1,5 letauser posted image , moj oblubla že cel čas da bo, zdej sem pa sama nardila user posted image user posted image .
Jutri pa grem še po zaključne letvice za parket, k falijo pr vratah in jih odrezat, pa še to poštimam preden grem!!! Tud to čaka že od vselitve user posted image .
Pa pregled mam tud jutr, upam da me ne pošlje še rodit kot Majrim, k po bo še 1,5 eta vse ostao tko user posted image .
Pa še pobarvat se grem, da bom lepa za user posted image .

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6580
20.6.2007 11:57:02   
madejka
U ti mast Kristina, zdaj si mi pa kar slabo vest naredila. Tud pri nas je se toooliko nedokoncanega dela, pa se ga nekak ne lotim... kak ti te to rata? Si dobila kako injekcijo? user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6581
20.6.2007 12:26:54   
majrim
evo me freycha...ja,zgleda, da nama je res nekaj usojenouser posted image ...ne,ne grem še, sem pa naročena za 27.6....sem bila sigurna, da bo samo ctg, pol pa mi reče, da bom kar ostala notri...da bi blo zame bolj sigurno tako in glede na to, da otekam...pa itak mi je že babica ,ki mi je delala ctg rekla, da naj si ne sanjam, da bom dočakala rok...da bom prej rodilauser posted image ...več bom itak znala povedat, ko bom notriuser posted image ...me je pa vse skupaj kar malo šokiralo, ker ne pričakuješuser posted image ...sem šla kar s solzami ven iz ordinacije
kristina_1...verjemi, da bi tudi jaz raje čakala svoje popadke,ampak jaz nimam več 20 let, da bi se hecali...mogoče pa bom šla domov po ctg-ju....kaj pa vem,čeprav je nappisala obvezno sprejem...saj po eni strani raje tudi vidim, da je tako, ker sem res že crknjenauser posted image
...bom pa kar tle raje ostala, ker se tu domačo počutim!!!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6582
20.6.2007 12:48:05   
corfu
Dan!

Danes je za mano grozna nočuser posted image  Kolegica je ponoči rodila, ima zdravega fantka težkega 3540, velikega 53cmuser posted image user posted image user posted image , sem celo noč mislila nanjo in sem danes tako zmatrana, kot da sem jaz rodilauser posted image  Sem ravno prej govorila z njenim možem, ki je bil cel porod z njo in sva se oba zjokala, saj se je kar fino namatrala. Samo da je za njo, in da je vse ok!user posted image

Sedaj pa ležim ko kit in jem sadno kupo iz jagod in borovnic, pa veliko sladoledauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6583
20.6.2007 12:59:40   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

evo me freycha...ja,zgleda, da nama je res nekaj usojenouser posted image ...ne,ne grem še, sem pa naročena za 27.6....sem bila sigurna, da bo samo ctg, pol pa mi reče, da bom kar ostala notri...da bi blo zame bolj sigurno tako in glede na to, da otekam...pa itak mi je že babica ,ki mi je delala ctg rekla, da naj si ne sanjam, da bom dočakala rok...da bom prej rodilauser posted image ...več bom itak znala povedat, ko bom notriuser posted image ...me je pa vse skupaj kar malo šokiralo, ker ne pričakuješuser posted image ...sem šla kar s solzami ven iz ordinacije

Uf... sem mislila, da greš zdej takoj notri user posted image  jah nič, potem pa povej, da hočeš 29.6. Nežo na svet, ker bo ravno takrat tudi ena Neža rojevala svojo Dito. Hmmm a moram potem jaz dati mali ime Mirjam?user posted image user posted image

Verjamem, da te je šokiralo, mene bi tudi...... ampak saj bo, boš videla..... vse bo še ok!!!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6584
20.6.2007 15:52:02   
Ajvy
Hello čveke, en dan me ni , pa imam tolk bralnega materiala, da mi še kr dodatno vroče ratuje...
Zvesta ... drži se user posted image

Majrim.. to pa mora biti šok...

Evo jst sem bila včeraj na razgovoru pr šefici, mi je zamenjala delovno mesto.. torej bom ,ko pridem s porodniške delala na drugi lokaciji... semi bila kar orenk žalostna, ker tega nisem pričakovla in ker sem se glih fajn navadila delat , tu kjer sem do sedaj... ampak dobr, mam eno leto časa , da se navadim na to idejo.. bo že..
Končno sva z mojim kupila modroc, tak da zdej pa grem res lahko komot rodit... user posted image  ne bo nič manjkalo...

Danes sem uredila papirje za še pet dni bolniške in upam ,da bo sedaj saj kak dan mir, s temi papirji..

Bejbe, men je tolk vroče, da je to kr grozn, se mi zdi, da sem k cunja...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6585
20.6.2007 15:53:35   
Ajvy
Freycha ,hvala za odgovor glede ctg-ja... ga že kr komaj čakam...

Danes imata moj brat in njegova nuhalno, me prav zanima kako jim bo všeč.. jst sem bila ful navdušena... ona imata pa še dva sončka za gledat..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6586
20.6.2007 17:25:41   
majrim
itak, da je šok , ampak see tolažim s tem, da bom pač prej končalauser posted image ...bomo s freycho vsaka na svojem koncu rojevale istočasnouser posted image
..ne se sekirat ajvy zaradi službe....pa saj v tem času ne  veš, kaj te čaka in kaj ne...saj je vse po malem munjenouser posted image ...sprejmi realnost kakršna pač je in bodi zadovoljna, da te služba čakauser posted image
...ajde punce, se beremo malo več ksno, ker to je za umretuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6587
20.6.2007 17:32:00   
Ajvy
Sej Majrim, to me ven vleče, veselost, da sploh še imam službo.. sem že mislila,da bom kr brez ostala.. ampak vseeno me je malo zabolelo.. ne maram sprememb kej preveč...

MAjrim bomo držali pesti zate in za Freycha, tak da bosta en dva tri mamici s svojimi sončki...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6588
20.6.2007 17:48:17   
kapica
Uh, Majrim, to pa je sok. Ampak dobro, nic hudega, ne jokat, vsaj ves kdaj in kako, vazno da je s teboj vse v redu. Ce prevec zatekas, pa tako ves, da je bolje da tam ostanes, te imajo na opazovanju, pa si mogoce bolj mirna. Drzim pestiuser posted image user posted image user posted image . In seveda ostanes tu med julijkami, ves da te ne damouser posted image .
Tejci, a si kaj postorila danes, auser posted image ? Ma zakaj bi se silila, za koga pa more biti v nulo spucano.
Ajvy, jaz bi pa tako rada da mi dajo drugo delavno mesto, ko pridem iz porodniske, pa mislim d anic ne bo. a vidis, da nismo nikol zadovoljniuser posted image .

Jaz sem prej prisla iz akopunkture, je bilo kr v redu. Sicer ko zabode igle not, je bolece, ampak se da prezivet, verjetno ni nic v primerjavi z porodomuser posted image . Sem omenila da me kriz zelo zelo boli, pa je se tja par iglic vtaknila in  se mi zdi da je res malo boljse. Sicer ni cisto vstran, ampak je manj bolece. Mogoce bo  v naslednjih dneh se boljseuser posted image . Tako da drug teden je spet, placala sem pa 10 eur, se tud da prezivet.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6589
20.6.2007 17:50:22   
kapica
Aja, sem pozabila. Ko ste se prej pogovarjale o CR v tujini, da jih bolj pogosto delajo. In je res tako, da tukaj , ce si zenska zeli CR, ga dobi. Tudi ce ni z zdravstvenega vidika potrebe po tem. Ti dajo termin, si ga celo sam izberes!!!, prides zjutraj tja in opravljeno.
Ja, mal cudno, sploh pa da zdravstvo to dovoljuje, ne razumemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6590
20.6.2007 18:14:38   
Ajvy
Kapica.. sej ni drugo delovno mesto, samo lokacija opravljanja dela bo druga.. torej novi ljudje, njihove navade....zelo malo poznanih...
Veš jst se tudi včasih sprašujem do katere meje bomo porinili tole našo medicino, samo v tujini so dost bolj odprti do sprememb kot pri nas...

Ne vem , katera je napisala da gleda MEin Baby- kdaj pa je na sporedu..so zamenjali termin, pa jih ne najdem več  .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6591
20.6.2007 20:25:53   
kapica
Ajvy, ja, saj to bi jaz zamenjala, lokacijo delauser posted image . Tista oddaja Mein baby je sedaj vsako jutro ob 10.00h.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6592
20.6.2007 20:31:52   
kapica
Punce, a bomo danes kaj cvekale, ali kakouser posted image ? Nimam veliko casauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6593
20.6.2007 20:45:56   
pupi
Glej, ko se jim še tipkat več ne da od vročine user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6594
20.6.2007 20:47:04   
madejka
alooo! jaz sem ravno s shoppinga... peekola res je se zdaj vroce! zdaj grema pa z dragim harrya potterja gledat user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6595
20.6.2007 20:50:25   
tejči77
Kapica, nič ni bilo danes iz mene razen kosila, no pa na hitro sem mal pospravla, pucala pa nič. Imam 29 stopinj, še vedno. Tako vroče še nikoli nisem imela v tem stanovanju. Trikrat sem se tuširala z mrzlo vodo, zdaj sem pa obupala, ker že komaj diham. Razmišljam da bi šla spat na balkon. Kje so tisti časi, ko sva šla ob vročih večerih z lubijem na jezero in odprla pivičko.
Je pa zato bil moj toliko bolj priden. Je prišel že ob petih iz službe, opral avto, obral višnje, zdaj je šel pa k svoji mami na obisk.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6596
20.6.2007 20:55:15   
tejči77
Komu se pa da v tej vročini še kaj delat. Če bi morala zdajle še delat bi verjetno v nezavest padla. Imamo v službi vse v oknih in je že sicer peklensko vroče ker ni klime. Zdaj te dni imajo zagotovo vsaj kakšnih 33-35 stopinj. Me sploh ne pokličejo, po moje so napol mrtvi.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6597
20.6.2007 20:56:44   
tejči77
Madejka, kaj si pa shopingirala, če smem vprašat? Kaj za bebiko?

Slikice naše Larise

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6598
20.6.2007 20:58:45   
tejči77
Kapica, a si še tu, al se že muckata s tvojim možekom?

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6599
20.6.2007 20:59:34   
madejka
hja ko bi le, bi bilo ze krvavo potrebno it malo v ikeo... samo hrano sva sla kupit. moj dragi je bil ze 2x dans v sluzbi in 1x v mestu, tak da vec ko do spara nisva prisla... me je pa fejst imelo da bi nasemu malemu spet kako coto kupla. majo v sparu take luskane kompletke!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

dojenje
Lelly28 RR

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila (12%)

do 3 mesecev (10%)

do 6 mesecev (12%)

do 12 mesecev (31%)

do 24 mesecev (21%)

več kot 24 mesecev (15%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!