vms
|
Obe se vam iskreno zahvaljujeva za prijazne čestitke in lepe želje. Danes tri mesece točno ob taki uri mi je odtekla voda... kar solzice mi polzijo in sem čist raznežena.Zame osebno je bil tretji porod najtežji in najdalj je trajalo toda za mojo ribico ponovim to takoj danes še enkrat...hi hi hi tekica- mogoče nama pa v kratkem obema rata, kaj veš . ne bom ti rekla, da se ne sekiraj za službo, toda prepričana sem, da boš našla po porodniški nekaj zase, bom držala pesti. skačica-, seveda ostanem z vami, saj ne glede na to da vas ne poznam osebno, vas imam rada vse po vrsti in vedno vam bom hvaležna za podporo, ko sem jo resnično najbolj potrebovala. sezam- veš, vedno sem si želela veliko družino, in da bi bila hiša polna ljubezni. Pa smo se pri Rebeki kar nekako ustavili, po izgubi svoje mame pa mi je ostalo tako malo ljudi, ki bi me imeli resnično in iskreno radi, da sva se takrat z odločila za povečanje družine. namreč nama je najina družina dovolj. radi smo skupaj in večino stvari počnemo skupaj. Seveda se tudi spremo in to pošteno toda jaz sem glavni in odgovorni ''mirovnik'' v hiši. veš kaj je najbolj zanimivo, da so se moji piškotki in moj , tega navadili, potem pa se včasih sprejo in čakajo, da uredim situacijo. Zadnje čase pa sem zlobek in jih kdaj pustim kak dan sprte za brez veze, jaz imam pa mir in tišino v hiši...hi hi hi tejčica- hvala za lepe želje, ma bomo ko nosci pa bo moralo ratati. cv 105- hvala za čestitke, kar se pa naših moških tiče se pa strinjam da so vsi glih. Naš ima pa napako da se obnaša kot MARJANCA VSEZNALKA- ( otroška knjigica) NAMREČ NON STOP POSLUŠAM ; bom pol mal kasnej. ma ta kasnej traja in traja in še vedno traja. tko da popiz... in na koncu sama storim. pa tak je ko kača ki se levi, vse kar pada z njega- obleke pusti kjer se sleče, česarkoli se dotakne ne pospravi nazaj. itd včasih mu že otroka rečeta naj pospravi. takrat pa zaleže saj ga je sram da ga otroci opominjajo. veš, enkrat smo si omislili en plakat opravil in kadar je kdo kaj pozabil storiti je padla črna pika. ne boš verjla kaj dela moški ego držal se je pravil hiše kot pijanc plota. ma bi ga našeškala. po drugi strani ga pa moram pohvaliti, redno prevaža otroke po raznih dejavnostih, okoli hiše postori vse sam, skrbi za hišo na dolenjskem in svojo staro mamo, ker pa imamo tudi njivo, jo redno obdeluje in zato imamo veliko domačih pridelkov.no vidiš je pa na drugih področjih pridkan,prepričana sem da tudi tvoj možiček . no, letim ker naša slavljenka je naredila potičko pa ne mara biti umazana. pa pa
|