Pikca
|
Ojla, preden se odpraviva ven, še malo počvekam . Vidim, da se danes dobite - lepo se imejte! Upam, da se vam bom drug teden končno lahko pridružila, da vas spoznam. Gio, za uspešno prestano prvo cepljenje, Tinaaja vidve pa dobro opravita. Draja, super, da Živa tako pridno spančka in vaju razvaja. Moški - so si pa precej podobni, ampak moj je zdaj pri drugem bolj priden - vidi, kok je dela in da je težko oba naenkrat pedenat, pa se sam loti dela ali enega prevzame, mi ni treba težit. Vms, me veseli, da ste opravili s terapijo. za odločitev za četrtega! Barči78, upam, da je roka že bolje. GH pa Žanu kar paše, ne? Full u redu, ko ste se pa tako matrali z mlekcem. Jjasna, upam,da vam bodo kakšne kapljice ppomagale in se končno znebite krčkov... je bilo pri naši tastarejši podobno in ti nič ne zavidam . Minilo je pa šele pri 5 mes. A-N-J-A, tvoj Bor je pa že ornk dec videt, pa barva zappa je tud super Meaa, za dober UZ kolkov. za nesrečo, dobro, da je samo pleh. Simonka, mi smo imeli v porodnišnici kolke 1a in 1b, pa so rekli, da ni treba široko povijati in tudi nismo. Zdaj pa je bilo na pogled vse ok, upam, da bo ok tudi izvid. Skačica, naša Živa se sploh ni marala v čebričku kopat, mogoče pa sem bila premalo vztrajna. Jerneja še nisem dala notri, mogoče danes poskusiva. Lubenice si pa vseen privošči kakšen kos, ima veliko vitaminov Tekica, lepo da si se nam spet pridružila in da sta se odločila za drugega . Te pa čisto razumem, da nimaš energije za faks (bo pa težje potem, ko bosta dva), jaz sem še magistrsko komaj spackala (no, ni še čisto konc). Mentor je menda začel brat, kdaj bo pa prebral, bomo pa videli. Po mojem se bo resneje začelo naprej odvijat šele septembra. Tejčica, kok sta tvoja dva luštna na tehle fotkah . Jaz grem tudi najraje ven z otrokoma, kadar imam oba, sta bolj pridna kot doma. "rastur" si pa predstavljam Glede vrtca imam pa že boljši občutek, mi je ena iz bloka rekla, da so tudi imeli v tej enoti punčko in so bili zelo zadovoljni. Pa Živa me je včeraj pri večerji ful presenetila; je rekla "a če vse pojem, bom potem lahko šla v vrtec?", očitno ji je bilo všeč Zdaj pa hitro malo ven, da ne bova šla ravno v najhujši vročini...
|