|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
19.6.2007 15:56:30   
Gio
simonka....oba kolka morata biti na 1A, da sta 100% uredu. Mi smo prišli v treh mesecih iz 2c na 1b.  Desni pa je ves čas 1a! Jaz ti svetujem povijanje na široko vsaj za ponoči, če ti že oni niso svetovali. Škodit ne more, lahko samo pomaga!! Ali pa so predvidevali da se bo samo popravilo s časom, ker 1b ni tako slabo. Mi smo imeli popolnoma nezrel kolk in je danes rekel, da še ni 100%.

jjasna....hvala, hvala za razumno razložitev!!!! mi je kar bolje pri srcu. Zlata si!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
19.6.2007 16:17:21   
m a j c i k a
Pozdravljene punce!user posted image user posted image user posted image
Kako ste kaj? res se že dolgo nisem javila, ampak pri nas imamo očitno že sedaj hiperaktivnega otroka, ki nima miru in non stop rabi pozornost, kakšnega spanja podnevi sploh ni več!!!! Pa še ponoči se je začela zbujat okrog dveh in petih ne spančka več po devet urc skupajuser posted image user posted image user posted image , nas je preveč razvadla in nam je zdaj kar težko!

Povejte mi kam pa kaj greste na morje????? Mi bomo šli drug teden v septembru pa me zanima kam se splača it......

Lp vsem

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
19.6.2007 16:22:24   
skačica
majcika- se pa res nisi dolgo nič oglasila user posted image . Zdaj se daj pa večkrat, prav?
Mi gremo na Krk, v Malinsko. Kako je tam ne vem, ker sem bila do sedaj samo v Njivicah, verjetno isti šmorn. Letos gremo raje bližje, drugače hodimo v južno Dalmacijo.

Kosilo sem pojedla, kalorij nisem štelauser posted image , klinc jih gleda, mleko se tud ne dela iz ničuser posted image . Dober izgovor? Zdej pa voda do jutri zjutraj, mi je tinaaja še rpi lubenici lušte pokvarilauser posted image

Moja Iza še kar spi, zraven je šel še mož, jaz se bom pa spravila do šestih na diplomo, pol pa po fotoaparat in moje balerinke pa k moji mami malouser posted image
Pri nas spet seka sonce, je pa prej fuuuuuuuuul ulivalo, tko da je vsaj zrak malo lažji.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
19.6.2007 16:33:25   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: blanči
Cepljenje: Nam so cepljenje prestavili zaradi dopustov. Tako, da imamo cepljenje šele 19.7., ko bo Anja že stara 4M. Ali je to kaj narobe?

Ne nič ne bo narobe. Pri teh treh cepljenih, ki so običajno pri 3M, 4,5M in 6M je pomembno le to, da med enim in drugim ni manj kot 6 tednov, drugače ni panike zaradi zamika.

IZVIRNO SPOROČILO: simonka
Tejčica vem kako ti je user posted image  najrajši imamo te naše otročke, samo včasih pa nas tudi ujezijo ali ne?  Poljubčke tvojima sončkoma.

Točno tako user posted image user posted image

Pikca - a vidiš kako že tile naši malčki razmišljajo user posted image . Včasih res ne dojemam, da je tako veliko, ko kako tako prijavi. Se pa naša kar začne jokat ali pa "grdo" gledat, ko kdo reče, da bo bratca vzel user posted image .

barči - meni je tako enkrat vrglo ven mleko. Ma me je še cel teden po malem peklo. Drugače pa pomagajo hladni obkladki in pa ribje mazilo. user posted image

skačica - jo moram it jaz tudi kupit. Sva z Ano eno ogroooomno prejšnji teden zmazali. Jo ima ful rada. Pa še fina je za otroke, ker tudi odžeja user posted image .

Pa mi je končno uspelo prebrat user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
19.6.2007 16:34:32   
slumpo
ojla

spet se mal oglasam ker se mali pestva pri tašči...skratka nam je še vedno vroče za znoret...mali spi čes dan sam v bodiju sej tudi če ga sam s plenico pokrijem mi jo zbrca dol...skratka po moje hoče povedat da mu je vroče.

enrat se bova tudi midva udeležila srečanja ljubljanskih vozičkarjev...ko boste predlagale mogoče tivoli. kaj pa je v bizoviku če se tam dobimo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
19.6.2007 16:59:45   
tinaaja
Zdej pa voda do jutri zjutraj, mi je tinaaja še rpi lubenici lušte pokvarila

ti si jih pa men naredila, tko da mi lahko posljes preostanek lubenice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
19.6.2007 17:18:11   
K_a_t_i
Ojla punce!
Mi smo tudi danes imeli user posted image  od noči. Spali do 00:30, pol pa do 6:00 bujenje na 20 minut. Za konec nam je pa čmrl namenil vsaj 2 urci spanja... Jst tud ne vem kaj je to zdej. Vročina user posted image  Pa brca tud kot zmešan ponoč... Čez dan pa itak ni za pričakovat kakšnega spanca - 30-45' mogoče. Tko da, sva se naložila in šla v Tivoli. Odzunaj spi kot top, tudi do 3 ure. Je blo pa v čolnarni kar prijetno, je luštkan pihljalo.

Sem pa mal v zaostanku, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kaj je zdaj - se dobimo jutri ali v četrtek? Dejmo se prosim hitro zmenit, da vem, kdaj grem lahko v Trbovlje...user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
19.6.2007 18:55:39   
K_a_t_i
Si vaši user posted image  tud že umivajo zobke? user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
19.6.2007 19:10:34   
draja
Tinaaja naj ti bo, ti oprostim. Sicer pa se jaz tudi samo še za kavo zmenim in nobenega sprehoda do jeseni več!!! Bi blo pa res fajn,če se enkrat še z Erno dobimo! Nujno!

Meaa jaz sem pravnica. Lahko me vprašaš, samo če ni zz moejga delovnega področja bo bolj švoh.

Kati priden Žiga da tako lepo skrbi za svoje zobke. Mi še ne umivamo, ker še ne znamo krtačke držatuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
19.6.2007 19:25:18   
Anonimen
Zivjo iz gorenjskega konca..

res je hudo vroce... tudi nasa  princeska se veliko vec doji in ponoci zbuja. Po mojem je to zradai vrocine, ker so vec zejni in ne jejo, ampak pijejo veliko. Pri nas je to znotraj ene ure ... in spet sem se spremenila v dojiljo user posted image . Ponoci pa zgleda tako, da spi akr pri nama in ko je lacna, sama zacne gravitirat proti meni oz. moji joski, tako jo se na pol v spanju podojim in spimo naprej. verjetno to ni vzgojno, je pa nacin, ki obema najbolj ustreza... je pa varianta lazy mum user posted image

A katera daje pit caj in katerega uporabljate?

Mi smo pridno uporabljali mustelo, pa je dobila hud prhljaj po kaksnem mesecu... smo namazali y olvinim oljem in sprali... odslej pa uporalbjamo milo od Bubchen.. pa je prihljaja obcutno manj.

V nedeljo smo bili privc na izletu v hribih user posted image .. zapeljali na bliznji hrib, sli malo po gozdu.. prisli do travnika z razgledom.. se malo ustavili.. se malo podojili, malo pofotkali in sli nazaj. prav lustno. A je aktera Ljubljancanka ze sla na Krim? Ce se prav spomnim, je do gor makadam, tako da bi se verjetno dalo z vozickom user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
19.6.2007 20:07:50   
draja
PikaPola34 ja na Krim pelje široka, makedam cesta. Greš lahko tud z avtom čist do vrha. Mi zdaj z Živo še nismo bili,prej sem bila pa samo dvakrat peš - ampak ne po cesti, ampak po gozdni poti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
19.6.2007 20:16:53   
vms
user posted image user posted image user posted image včeraj smo nehali paziti, in verjemite, da imam kar naenkrat(user posted image ) večjo voljo do user posted image , prej pa sem od utrujenosti padala v posteljo kot klada. No, jaz pravim tako kar bo pa bo, in ko bo pa bo. Seveda vas bom obvestila ko bo plusek toda še vedno si bi želela ostati z vami.
Ja, zuser posted image  sva se danes dogovorila, da bom kar ostala doma in bom že seddaj malo( zares malo) pomagala( saj imamo doma pisarno) tako, da ni panike.

Danes mi je sinko povedal vse zaključene ocene in bo prav dober, kar me zelo veseli, saj ima kar naporen urnik med tednom in priznam da se je na začetku malce šlepal, toda na koncu ga je pa kar gnalo, da je tudi slabše ocene popravil. Načeloma sem mnenja, da ne nagrajujem za ocene, toda tokrat sva se odločila da mu kupuiva rolerje ker so mu stari že premajhni.
Rebeka pa pravi danes: dobro da še nimamo ocen, ker bi mi Mojca( učiteljica) morala dati kar šestke ker sem tolk pridna.user posted image  mafija je tale moja tamala.
Danes smo splanirali dopust. Hodimo v Baško, ker ima tast hišo dol tako, da bom kar od konca julija pa do sredine avgusta na dopustuuser posted image . jee

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
19.6.2007 20:33:55   
tinaaja
wow vms, super ste pogumni.. saj jaz bi res se enega, ampak bom vsaj pol leta pocakala.. M se ni tko da se ni panike (ja vem, da dojenje ni zascita), ker pol lazje planiras user posted image

draja, hvala za odpuscanje user posted image user posted image ja kaksna kavica moze, erna, kaj pravis?

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
19.6.2007 20:35:58   
tinaaja
mimogrede ... moja vecerja - kuhan ohrovt in grah user posted image user posted image user posted image jeee, ceprav bi kaj zelo bolj konkretnega pojedla 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
19.6.2007 20:45:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mimogrede ... moja vecerja - kuhan ohrovt in grah user posted image user posted image user posted image jeee, ceprav bi kaj zelo bolj konkretnega pojedla 

No, graha pa jst ne upam. Boš povedala, kako ga Brina prenaša, ker bi ga jst tud jedla v kaki rižoti... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
19.6.2007 20:51:55   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No, graha pa jst ne upam. Boš povedala, kako ga Brina prenaša, ker bi ga jst tud jedla v kaki rižoti... user posted image

sem ga ze in ni bilo reakcije..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
19.6.2007 20:55:07   
Žabika
Pozdravček!

Midve sva bili od doma od 9h do 20h, zdej pa že spimo! Super dan je bil, Hana pa kot vedno pridna. Joj, me prav zanima kdaj me bo presenetila in zatežila vse za nazaj.
A je katera od vas rekla, da v Arboretumu ni lokala? Prav luštno je tam.

Kati: s temi marčevkami se ne da nič zmenit! Sploh ne vem, kako ste se zmenile, ko me ni bilo user posted image . Torej:
četrtek ob 10h - Mostec. Pa pride potem še Tinaaja, prav?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
19.6.2007 21:02:37   
Dajadada
Jaz bi se raje že jutri dobila, če je katera za. Mi je vseeno kje, mostec ali bizovik, ob 11-ih. Ob 10-ih je za naju še malo prezgodaj. Ob dobrih dnevih se takrat šele zbudivauser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
19.6.2007 21:12:59   
tinaaja
Zabika, ve se kar dogovorite ne glede na mene (vseeno hvala, da mislis name user posted image ).. Jaz srcno upam,da ne bo reakcije na cepljenje in da bomo up and about ze takoj user posted image Ce pa fase vrocino, pa bova verjetno v cetrtek doma. Ce pa glasujem za lokacije, mi je mostec boljs,ker je naravna senca pod katero je prijetneje in hladneje. Bom jutri P vprasala, kaj pravi na "druzenje"po cepljenju in se morda tudi pridruzim jutri.

Moja lubica pa protestira, noce spat - je cista koma, ampak ne... mogoce bo treba se malo zizo dat user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
19.6.2007 21:15:03   
Žabika
No potem pa sprememba:

JUTRI - sreda OB 10:30 MOSTEC!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
19.6.2007 21:28:36   
Žabika
En lep rek:

"To the whole world you might be just one person, but to one person you might just be the whole world."

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
19.6.2007 21:52:15   
K_a_t_i
Mater babe, cela zmešnjava! Še dober, da sem vse poste prebrala, preden sem se domov na kosil naročila! user posted image

Žabika, jst sem rekla, da ni lokala - k je ena enkrat na forum napisala user posted image . Sorčiii! Me pa veseli, da ste se meli fino! Boš juter povedala, kako je tam, nimamo še nič za vikend planiranega pa bi mogoče lohk en dan izkoristel, da bi bli v rožcah user posted image .

Tinaaja - ok, pol pa štartamo juter na grah user posted image .

Draja, teb bi tud rada kej napisala, k si mi ful faca, pa mam zdele možganski mrk user posted image

Sem pa zdele ugotovila, zakaj tamal vso noč tok brca. Ma kaki krči! Mali ponavlja vaje od dneva - na vsak način se hoče obrnit s hrbta na trebuh. Je zgledu kt en hrošček, ki se matra in matra... No, po n-tih poskusih je revež omagal in zaspal user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
19.6.2007 21:54:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

En lep rek:

"To the whole world you might be just one person, but to one person you might just be the whole world."

Žabika ma pa ta čustveno.... user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
19.6.2007 21:56:53   
Žabika
Ti, ti, ti Kati! Po nagi riti te bom, tako kot Hano, vsakič ko jo previjam. Ups, mogoče je pa zato tako pridna. user posted image Pa hrošča pozdravi!

Kaj pa Anja in Urla - prideta jutri?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
19.6.2007 22:00:28   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Draja, teb bi tud rada kej napisala, k si mi ful faca, pa mam zdele možganski mrk user posted image

Hvala Kati - si napisala več kot dovoljuser posted image user posted image .

Ok - midve jutri prideva, samo ne še ob 10:30 ker nama je to še malo prezgodaj,ampak ni panike,ker vem da boste dooooooolgo tam. Super, da ste se zagrele za Mostec, ker z avtom v tej vročini ni šans da bi malo kam vozila. Mogoče mi pa uspe prepričati še svakinjo, da se pridruži s svojim Maksom, ki je tudi marčevski (23.3.), da ga spoznate in vidite, da je za 2 svoji sestrični kljub temu, da je le 8 dni starejši.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

ime
ela23

Katero ime vam je lepše?

Gal (25%)

Filip (34%)

Luka (41%)

Število vseh glasov: 138

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!