|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
19.6.2007 12:08:09   
Anonimen
Tinaaja, jače te kapljice, ki jih danes dobi moj oče ne bodo pomagale sva rekla, da greva na barvno terapijo k bioenergetiku.

Simonka, pijem Rooibos čaj, pa je brez efekta, prav tako kapljice Koroških lekarn, smo že skoraj zdihali že drugo dozo kapljic... le sladke so in se za kakšno sekundo umiri, če mu jih dam na dudo... ko jih dol poliže... pa zopet jooook...

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
19.6.2007 12:11:33   
slumpo
mi bomo pa imeli hiperaktivnega otroka....jao boga midva z možem...danes ponoči je ČISTO CELO NOČ migal z rokami in nogami iztočasno...pa kaj ga nič ne utrudi...in ko misliš da bo vsaj dopoldan spal ...tudi nič

midva pa po vseh štirih po svetu racava oba čisto hin.

grem jest...aja Tinaaja nič se ne sekiraj...tudi jaz imam številko večje cunje in me mine vsakokrat da bi jedla pa se tolažim da ko bom morala v službo se bo tudi to poštimalo...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
19.6.2007 12:11:52   
simonka
Barči78 imaš Aloa vero gel res pomaga. Uboga rokca.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
19.6.2007 12:16:17   
Barči78
Joj, Simonka, žal ne. Dobr, da oba otročka spita, ker tud zamigat ne morem, še zdele mam lonc vode zraven, pa roko namakam.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
19.6.2007 12:25:31   
A-N-J-A
Evo mi smo pa ponosni lastniki novega Zappauser posted image user posted image user posted image .Tkole pa zgleda Borči not(na hitrco za 2s,pol pa venuser posted image ).
user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
   [Brisano sporočilo]
19.6.2007 13:15:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
19.6.2007 13:52:35   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
sezam - ta gracotov vozicek nima stopenj, ampak zadaj tak trak, katerega pol pad odtegnes ali zategnes v zelen polozaj. upam, da sem jasno napisala.

Razumljivo. Je pa to res praktično, ker lahko daš v položaj kot paše. Naš je malo "starejši" letnik user posted image . Smo ga kupili pri Ani in še to rabljenega. Ati ni pustil kupit še enega novega user posted image .

skačica - kako pa po pol lubenice mleko? user posted image  Meni se zdi, da se mi kar pozna, kadar jem lubenico user posted image . Polne zize cel dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simonka
Malo mi nagaja računalnik zadnje dni. Baje se pregreva - seveda če skoz prebiram RRuser posted image user posted image user posted image .

Da bi vidla našga. Je user posted image  zraven namontiral še 4 ventiloatorje user posted image user posted image . Seveda, če je pa skoz pržgan.

Pa saj ne utegnem več brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
19.6.2007 13:58:59   
erna14
opekline:ribje mazilo
sem pa danes dobila od leka pocitniska lekarna:
razkuzilo za rane,oblizi,povoji,sterilne gaze,skarje,pinceta,varnostne zaponke in toplomer
zdravila za samozdravljenje
GLAVOBOL,ZOBOBOL,MENSTRUALNE TEZAVE-LEKADOL,LEKADOL DIREKT
BOLECINE IN VNETJA PO UDARCIH,ZVINUH,NATEGIH-KETONAL-GEL
ZGAGA,BOLECINE V ZELODCU-RANITAL*S 150 MG
DRISKA,NAPENJANJE-LINEXkapsule,rehidracijska raztopina
ZAPRTJE-PROREKTAL*Ssirup
ALERGIJSKE REAKCIJE(NA SONCU,PIKI ZUZELK)-FLONIDAN*S tablete
POVISANA TELESNA TEMPERATURA-LEKADOL
BOLECE GRLO-ANGALpastile

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
19.6.2007 14:02:12   
skačica
ja, sezem, se mi zdi, da je mleka  malo več.user posted image  Sem jo pa danes tud že napadla, jo je sam še četrt ostal, bo treba novo kupituser posted image . Ta hudič vsaj ne redi.

Pri nas je pa grmet začelo in čakam, da se ulije. Hvalabogu, ker je taka pajsa, za crknit. Gremo z Izo mal počivat.

A vaši malčki tud zdaj v tej vročini več spijouser posted image  Naša bi skoz spala pa jedla pa spala, šele proti večeru se malo razživi in je potem ves čas budna, dokler ne gremo pančkat.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
19.6.2007 14:10:57   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

*sonchek* - a mi lahko prosim poveš, kaj imaš ti že za noseka pucat, baje je ful dobro in kje se kupi, da ne bom nazaj brskala. Tenks.

Baby Vac - naročila tukaj KLIK

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
19.6.2007 14:13:19   
*sonchek*
Jjasna - saj ne vem kaj naj rečem user posted image Kaj pa kupčki - jih lepo podirate? Mogoče pa ful zraka zraven poje ko pije, pa zato prdka. Vsaj pri nas je tako, da če ne podre kupčka (pa ne samo enega, jih na obrok kar nekaj lahko podre), potem bo na vidiku prdkanje - samo se pa nič ne zvija zraven, samo prdka.

Midva norca sva bila pa drugače ravno v največji vročini zunaj. Mulc v samem bodiju, pa mu je bilo še prevroče, pa sva po senčki hodila. Jaz ne vem kako bomo mi na drug teden na morju preživel, če bo takole user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
19.6.2007 14:13:37   
Gio
Dan....

skačica....naši tudi zelo paše spanje zadnje dni, ko je toplo. Po jedi se pogovarja in igra, ko pa je dovolj začne sitnarit in jo je treba odložit na kavč in zaspi.

cepljenje....jutri ima Ela cepljenje, mene pa je zelo zelo zelo strah posledic. Kaj se lahko zgodi v najslabšem primeru?? Upam da bo dobro prenesla, vendar imam danes cel dan slab občutek...user posted image

kolki....danes smo spet imeli UZ in stanje se je izboljšalo, vendar je potrebno še široko povijanje kljub vročini. Sedaj je levi kolk 1B, ko bo 1A smo na konjuuser posted image

lep dan

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
19.6.2007 14:30:19   
tinaaja
Bili v mestu in preziveli..namrec vrocino, ki je neznosna.. Sla po musteline zadeve v sisko - nimajo in se odpravila dalje v dravlje in dobila user posted image so dobili zalogo pred eno uro user posted image in sem pobrala dvoje robcke zaobraz in kremo za telo..

Tinaaja kakšna je to dieta po Montignacu?

http://www.montignac.com/en/
hmm kratko: polnozrnate  zadeve, glikemicen indeks, locevanje zivil.. pa ni dieta ampak nacin prehranjevanje, ker v nasprotju z dietami ni casovno omejen, ampak kot napisano dolocen nacin

Anja, huuuddd je zapp !!!

skacica, lubenica ima dosti sladkorja in po montignacu spada med visok GI torej- ni priporocljiva user posted image v malih kolicinah ne redi, v velikih pa .. jaz zmeraj jem velike user posted image spi pa brina tud noro veliko v primerjavi s prvima mesecema..

gio- mi imamo tudi cepljenje... mi je zelo neugodno in upam, da kaksnih posledic ne bo

aja, dobili smo osebno user posted image user posted image user posted image gremo lahko v shopping cez mejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
19.6.2007 14:38:46   
Anonimen
*sonchek* - na veliko podiramo kupčke... včasih nam samo ponoči kakšen ne rata, drugače je pa priden kar se iče tega. Se pa zravne še zvija ko prdka, prav napenja se, včasih je prav violčen v glavo...

Gio - danes cepijo z drugačnimi cepivi kakor včasih, sedaj so to "mrtva" cepiva, včasih so nas pa cepili z ž"živimi" cepivi, zato tudi včasih med poletjem niso cepili. So pa današnja cepiva na osnovi jajčnega beljaka, tako da če je na jajce alergičen otrok, bo tudi na cepivo. Naj pa ne bi bilo več hudih poškodb zaradi cepljenj (ala smrti in hudih invalidnosti).

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
19.6.2007 14:54:33   
tinaaja
Lastnice traxx jaguarja 3 - a se da sprednje koli dol dat? Skacica, a mroda ves? Kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
19.6.2007 15:00:20   
simonka
Sem prebrala sporočilo od GIO in mi nekaj ne štima. Naš je imel sedaj kolke na pregledu LEVI IB, DESNI IA pa so mi rekli da je vse ok.

Kaj pravite?

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
19.6.2007 15:17:35   
draja
tinaaja lumpa!!! Pri mojem bloku zapravljala pa se nič javila! Lumpa.

jjasna jaz res upam, da bodo te kapljice pomagale oz. da Jure preraste te krčke čim prej!!! Naša tudi zelo veliko prdka, samo zajokca samo sekundo preden prdne, potem pa je že ok.

Spanje Živa je že prej ogromno spala, zdaj pa še več spi. Mi je res že pošteno dolgčas, ko ni mojega doma.

Sprehod naju še čaka, ker smo ob 16:30 zmenjeni z mojo mami in njeno prijateljico na kavi. Upam, dase ne bova skuhali.

Sem bila pa jaz danes zelo pametna, ker sem se spravila likat vse kar se je čez vikend opralo + moževe srajce, ki so se že lep čas nabirale na likalni deski. In sem uspešno še dodatno segrela stanovanje!!!

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
19.6.2007 15:21:41   
Barči78
Baby Vac - naročila tukaj KLIK

a pa to si ti sama direkt naročila, ali preko te punce?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3993
19.6.2007 15:25:19   
*sonchek*
Jaz sem naročila preko te punce - lahko pa naročiš tudi sama prek e-bay-a user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
19.6.2007 15:41:29   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Mami je tudi to noč bolj malo spalauser posted image user posted image user posted image ... najprej seje  zbudil ob 23.30, ob 1.20, 3, 3.30, 4.30, 6, 6.30 in tu je bilo konec spanja, potem pa sva še od 8-9 spala eno urco... in to že drugi dan zaporedoma... nimam pojma kaj mu je - ko ga začrviči in začne prdkat se sigurno zbudi, potem sledi rafal prdkov in jooook, in nato ga potolaži le še ziza, tako da smo se že dve noči zapored dojili vsaj 5x na noč...

Thaiss, danes jih bo dobil moj oče, midva pa greva v soboto domov in mu jih bom takrat začela dajati. Bom pa moja dva po telefonu vsj vprašala za ime teh kapljic ali zelišč - moj oče ni znal točno povedat, ampak naj bi še vsakemu učinkovali... bomo videli. Javim.

Dan,

JJasna pri nas čist ista štorja, celo noč sem skakali okoli njegove postleuser posted image  user posted image  Tko ga zvij, da kar krili z rokami in noge v luft dviga. Zagotovo pa to niso krči. Prosim javi mi kaj zaeno so te kapiljice, da probam!!! THX

danes sva bila v  RA, napotena sva na FT in upam, da prideva čimprej na vrsto, ker so začeli z dopusti v ZDuser posted image
Spanje - čez dan spi zunaj po pol urce, okoli 14h pa ga dajem kar v posteljico in  spi 2 urciuser posted image
Barci upam, da je z roko bolje

Ponosna lastnica Zappa - ANJA user posted image  user posted image  user posted image  še lepši je pa model v Zappu!

Meaa user posted image  za kolke in upam, da tudi Lan dobi čimprej prvo pikico.
Gio upam da bo Ela dobro prestala ceplenje, ne obremenjuj se po nepotrebnem! Super da so kolki bolje, želim pa da bi se čimprej znebili širokega povijanja.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
19.6.2007 15:42:32   
skačica
tinaaja- sprednje kolo se da dol vzet. Moj ga je namreč odšraufal, ker je začel štekat in se ni več tako lepo sukal. In ga je namazal in zdaj se vrti 100 na uro. Skratka, se ga da dol vzet ampak ga moraš odšraufatuser posted image

lubenica- bemuuser posted image user posted image , jaz sem misla, da jo je sama voda, zdaj bom pa nehala tko hujšatuser posted image

kuham eno lahko juho in jagodne cmoke,vse že pripravljeno, Iza že spančka.

Neposredna povezava do sporočila: 3996
19.6.2007 15:43:56   
tinaaja
tinaaja lumpa!!! Pri mojem bloku zapravljala pa se nič javila! Lumpa.

sem razmisljala, pa sva bili ze 3 ure zunaj, brina je ravno spala, pa vroooceee je bilo in jaz lacnaaa.. Tko da user posted image sem lumpasto odpeljala domov...  pridem mimo enkrat. ko bo hadneje user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
19.6.2007 15:45:47   
erna14
ja tinaaja takole se ti tihotapis po nasih koncih,lahko bi prsla na sladoled smo ravno danes zalogo naredl

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
19.6.2007 15:46:57   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tinaaja lumpa!!! Pri mojem bloku zapravljala pa se nič javila! Lumpa.

sem razmisljala, pa sva bili ze 3 ure zunaj, brina je ravno spala, pa vroooceee je bilo in jaz lacnaaa.. Tko da user posted image sem lumpasto odpeljala domov...  pridem mimo enkrat. ko bo hadneje user posted image

aja, pa mozu sem morala it kosilo kuhat user posted image user posted image user posted image a mi je oprosceno user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
19.6.2007 15:50:42   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ja tinaaja takole se ti tihotapis po nasih koncih,lahko bi prsla na sladoled smo ravno danes zalogo naredl

mi luste delas ... huujjssaaammmm user posted image user posted image user posted image user posted image bemu.. do zdaj mi danes gre dobro, a ze cutim ta sladko, da prihaja user posted image user posted image user posted image ne bom!
a ti si tud z unga konca? vis draja, lahko 3 kofetkamo user posted image ker na se en tak sprehod kot zanc .. hmmm enkrat jeseni al p ce startamo ob 5 zjutri user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?

Ne uporabljam ničesar. (0%)

Samo kremo. (100%)

Samo puder. (0%)

Oba hkrati. (0%)

Včasih krema, včasih puder za spremembo. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!