thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna Mami je tudi to noč bolj malo spala ... najprej seje zbudil ob 23.30, ob 1.20, 3, 3.30, 4.30, 6, 6.30 in tu je bilo konec spanja, potem pa sva še od 8-9 spala eno urco... in to že drugi dan zaporedoma... nimam pojma kaj mu je - ko ga začrviči in začne prdkat se sigurno zbudi, potem sledi rafal prdkov in jooook, in nato ga potolaži le še ziza, tako da smo se že dve noči zapored dojili vsaj 5x na noč... Thaiss, danes jih bo dobil moj oče, midva pa greva v soboto domov in mu jih bom takrat začela dajati. Bom pa moja dva po telefonu vsj vprašala za ime teh kapljic ali zelišč - moj oče ni znal točno povedat, ampak naj bi še vsakemu učinkovali... bomo videli. Javim. Dan, JJasna pri nas čist ista štorja, celo noč sem skakali okoli njegove postle Tko ga zvij, da kar krili z rokami in noge v luft dviga. Zagotovo pa to niso krči. Prosim javi mi kaj zaeno so te kapiljice, da probam!!! THX danes sva bila v RA, napotena sva na FT in upam, da prideva čimprej na vrsto, ker so začeli z dopusti v ZD Spanje - čez dan spi zunaj po pol urce, okoli 14h pa ga dajem kar v posteljico in spi 2 urci Barci upam, da je z roko bolje Ponosna lastnica Zappa - ANJA še lepši je pa model v Zappu! Meaa za kolke in upam, da tudi Lan dobi čimprej prvo pikico. Gio upam da bo Ela dobro prestala ceplenje, ne obremenjuj se po nepotrebnem! Super da so kolki bolje, želim pa da bi se čimprej znebili širokega povijanja.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|