|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.6.2007 10:06:10   
Pikca
...sem zgleda tolk časa pisala, da ste vmes že spet ful načvekaleuser posted image

CV105 - ne vem, kaj naj ti svetujem... jaz sicer rada potujem, ampak odkar imam otroke, si kar ne predstavljam, da bi šla velikokrat za daljši čas zdoma... a misliš, da bi se dalo pogovorit za kakšno drugo delovno mesto?  

Kati - kaj, take cene stanovanj so žeuser posted image , mi imamo namen se čez nekaj let preselit iz dvosobnega v trisobno, ampak pri teh cenah ne vem, kdaj nam bo uspelouser posted image

skačica, bo frajerka Iza z unikatnim klobučkomuser posted image . Šparat je pa težko, če nisi glih tip za to, aneuser posted image , ampak, če veš, da je to za bajtico, je pa lažjeuser posted image

sezam, user posted image za zaspanca Žiga, si lahko malo oddahneš. Moški - moj mora tudi velikokrat kaj nujno za računalnokom delat, še takrat, ko ima tamalega v naročjuuser posted image  Ampak Jernej ni več zadovoljen s tem, da ga samo držiš, se moraš z njim ukvarjat. In tako je zadnjič moj na netu našel ene koračnice in jih naštimal na ves glas, mali pa zraven totalno uživaluser posted image .

pa še tole sem pozabla: vms in Ana Marija - vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.6.2007 10:08:45   
Pikca
aja, pa še to sem hotla napisat, da je tudi meni Arboretum zelo všeč in gremo večkrat tja, tako, da tudi jaz preglagam, da enkrat tam organiziramo srečanjeuser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.6.2007 10:11:37   
Anonimen
Mi smo že iz sprehoda... danes smo se ponoči zbudili "samo" trikrat, ampak je bilo ob 6ih konec spanja... no, zdej je zaspal na mojih rokah in sem ga trikrat hotela dati na kavč spat, pa je takoj čutil, da ni pri meni in se je zbudil in razpizdil, v četrte je pa le uspelo in sedaj pančka - upam, da bo čimdlje.

Tinaaja, upam da bo na cepljenju in po njem vse Ok.

cepljenje - Jaz bom Jureta dala cepit šele sredi julija (po krstu). Prvi pregled je bil pri nama kr neki (v glavnem kako je potekala nosečnost in kakšne bolezni imamo v družini, pol ga je prijela in jo je pokakal in polulal in se je šla preoblečt in ga ni več taknila), drug pregled kao pregled je bil samo vaganje in merjenje, sedaj pa naj bi konec meseca klicala še za cepljenje, pa spet brez pregleda... ne, ne, ne! Pač ker me ne jemlje dr. resno jaz pa njo pol tud ne! Če ga ne bo res ornk pregledala, potem ga tud cepit ne bom dala in bom poiskala novo pediatrinjo in šele nato cepila.

draja, sezam - poznem te moške finte... kr naprej je neki... enkrat je mogu glih ob 16ih nekam k eni stranki (pa bi šel komot drug dan), pol je nekja nujnega pri gasilcih (kot bi bil on edini član PGD-ja, pa še njegova zadolžitev ni bila to), prejšnji teden se je še učil za en izpit, jutri ima ta drug izpit, v petek bo prijadral ponoči domov, ker imajo v službi piknik,... sem mu rekla, da naj vsaj sliko pusti, da se bom spomnila kakšen je moj mož in Jure kdo je njegov oče... in ko je doma, ko Jureta krčki dajejo reče, kako je tečen in scrkljan ta otrok - če pa njemu kaj fali je treba pa letat okoli njega in delat sceno...

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.6.2007 10:35:48   
*sonchek*
Naš revček je pa ves popikan od teh prekluser posted image komarjev!!! Zgleda, kot bi imel norice user posted image No, sem pa ravno po pošti dobila odganjalec komarjev - pa da vidimo mi to "čudežno" zadevo, če je res tko super...

Zdajle je revček zaspal v dnevni v sami plenički - je že zdaj grozno vroče! Pa še danes imava ponovni UZ kolkov in bova rinla tja v najhujši vročini (ob 12-ih user posted image ) z avtom BREZ klime! Najboljš, da ga imam v sami plenički, jaz grem pa v modrcu in spodnjicah, pa bo... user posted image

jjasna - ti imaš pa res srečo z vsemi zdravniki (P, G...). Našega je pregledala vsak mesec (poleg tehtanja in merjenja), pred cepljenjem pa sploh! Če ga ne bi dobro pregledala (nos, grlo, srce, pljuča idr.) ga sigurno ne bi dala cepit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.6.2007 10:36:14   
amy26
ja prav luštno je v Arboretum. Lahko bi se kdaj zmenile in se tu dobile - namesto v Ljubljani Kaj pravite druge?

jaz sem tudi za Arboretum

Fajn se danes načvekajte, naju z Elo nebo kot boste že videliuser posted image  sva imela z Aleksom cepljenje in upam da ne bo kake reakcije, z Elo ga pa imava v petek.

čestitke Ana Marija za 3 mini svečkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.6.2007 10:39:38   
cv105
jjasna, draja, sezam: kolk so mi znane te finte... tudi moj je rekel, ko so Maksa krči, da je scrkljan in razvajen in da mora bit samo po rokah in podobne fore. Pa opazila sem, da je ful občutljiv ratal. user posted image  namreč. Zadnjič sem v kopalnici in Maksovi sobi električni radiator vključila pred kopanjem. jaz sem namreč bolj mrzle sorte in avtoimatsko mislim, da pol tudi otroka zebe. user posted image  pa ravno obratno. In je pustil vrata sobe odprta. Jaz pridem mimo in zavpijem: "zakva si pustu vrata odprta. A si neumen al kva?" isti moment sem vedla, da sem ga usrala ampak kaj čem. in se delam, kot da ni nič. Ljubi pa surlo do tal in mi prjav, da neumen pa on ni in da kva se grem in me je totalno ignoriral... Pa sem se mu opravičla... No, pol sem ga še jaz ignorirala in naslednji dan je bilo vse ok. Vse zastopim, da se mu je svet na glavo obrnil in da se je življenje spremenilo in da vedno, ko domov pride takoj dobi mulca v roke in se nima cajta oddahnit ampak KAJ PA JAZ?

On si še vedno 2x/teden privošči nogomet, pa vsak dan gre od doma in mal zadiha...nemenaroberazumet jaz sem rada z otrokom ampak IZKLOPIT KDAJ PA KDAJ je pa treba, a ne?

No, olajšala sem si dušo, zdaj pa grem Maksove cunje dat sušit in spalnico pozavgat in posteljo preobleč.

Na srečanje marčevk pa prideva 1x, ko bo manj vroče. Obljubim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.6.2007 10:54:33   
Gio
cv105.....kot da bi opisala naju dva z mojim....je treba pazit kaj rečemo ne? Naše službe trajajo 24 ur na dan ampak oni tega ne zastopijo in pika. user posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
20.6.2007 11:23:06   
slumpo
ojla

vidim da malček opravljate možove...jaz se moram pa tu malček pohvalit, da mi on veliko pomaga (beri kaj bi brez njega); zjutraj preden gre v sluzbo mi ga previje, ponoči mi ga previja, popoldne oz. bolj proti večeru je z njim da jaz malček zrihtam sebe. ja valda čez dopoldan ga mam pa jaz in nama je tudi lepo, ker še vedno kar spi in tačas jaz naredim kar moram sicer se pa ogromno crklava in igrava.

mam pa drugo težavo; da tu prav v mojem kraju ni nobene ki bi z njo vozičkala; namreč je kar nekaj vozičkaric pa se držijo vsaka zase...kje je kakšna družabnost...tako da moram z avtom šibat da pridem do katere...in glede na to da imava trenutno en avto ker je drugega mož sesu ker je mel prometno (nič kriv) sem dopoldan brez avta oz. včasih mi ga pusti, da kam šibneva.

tudi mi smo se danes ponoči šli borbo s komarji. midva z možem sva bla cela popikana mali pa ima eno pikico. moram nekaj naredit...
nič lepo bodte in se pišemo..

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.6.2007 11:40:48   
vms
Obe se vam iskreno zahvaljujeva za prijazne čestitke in lepe želje.user posted image user posted image
Danes tri mesece točno ob taki uri  mi je odtekla voda... kar solzice mi polzijo in sem čist raznežena.Zame osebno je bil tretji porod najtežji in najdalj je trajalo toda za mojo ribico ponovim to takoj danes še enkrat...hi hi hi

tekica- mogoče nama pa v kratkem obema rata, kaj vešuser posted image . ne bom ti rekla, da se ne sekiraj za službo, toda prepričana sem, da boš našla po porodniški nekaj zase, bom držala pesti.user posted image

skačica-, seveda ostanem z vami, saj ne glede na to da vas ne poznam osebno, vas imam rada vse po vrsti in vedno vam bom hvaležna za podporo, ko sem jo resnično najbolj potrebovala.

sezam- veš, vedno sem si želela veliko družino, in da bi bila hiša polna ljubezni. Pa smo se pri Rebeki kar nekako ustavili, po izgubi svoje mame pa mi je ostalo tako malo ljudi, ki bi me imeli resnično in iskreno radi, da sva se takrat z user posted image  odločila za povečanje družine. namreč nama je najina družina dovolj. radi smo skupaj in večino stvari počnemo skupaj. Seveda se tudi spremo in to pošteno toda jaz sem glavni in odgovorni ''mirovnik'' v hiši. veš kaj je najbolj zanimivo, da so se moji piškotki in moj user posted image , tega navadili, potem pa se včasih sprejo in čakajo, da uredim situacijo. Zadnje čase pa sem zlobek in jih kdaj pustim kak dan sprte za brez veze, jaz imam pa mir in tišino v hiši...hi hi hiuser posted image

tejčica- hvala za lepe želje, ma bomo user posted image user posted image ko nosci pa bo moralo ratati.user posted image

cv 105- hvala za čestitke, kar se pa naših moških tiče se pa strinjam da so vsi glih. Naš ima pa napako da se obnaša kot MARJANCA VSEZNALKA- ( otroška knjigica) NAMREČ NON STOP POSLUŠAM ; bom pol mal kasnej.user posted image  ma ta kasnej traja in traja in še vedno traja. tko da popiz... in na koncu sama storim. pa tak je ko kača ki se levi, vse kar pada z njega- obleke pusti kjer se sleče, česarkoli se dotakne ne pospravi nazaj. itd včasih mu že otroka rečeta naj pospravi. takrat pa zaleže saj ga je sram da ga otroci opominjajo. veš, enkrat smo si omislili en plakat opravil in kadar je kdo kaj pozabil storiti je padla črna pika. ne boš verjla kaj dela moški ego držal se je pravil hiše kot pijanc plota. ma bi ga našeškala. po drugi strani ga pa moram pohvaliti, redno prevaža otroke po raznih dejavnostih, okoli hiše postori vse sam, skrbi za hišo na dolenjskem in svojo staro mamo, ker pa imamo tudi njivo, jo redno obdeluje in zato imamo veliko domačih pridelkov.no vidiš  je pa na drugih področjih pridkan,prepričana sem da tudi tvoj možiček .

no, letim ker naša slavljenka je naredila potičko pa ne mara biti umazana.user posted image

pa  pa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.6.2007 11:42:47   
vms
SLUMPO od kod pa si če smem vprašati?

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.6.2007 11:46:36   
slumpo
vms...Medvode (okolica)

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
20.6.2007 11:51:14   
tinaaja
pregled bp brina je velika 63cm, tezka 5420g (+910g). cepljenje prestala s kratkim krikom. P je svetovala cepljenje proti rotavirusu, tko da smo tudi to opravili. splosen razvoj in odzivanje - super! mama happyuser posted image upam, da kaksne hujse reakcije ne bo user posted image

krediti - 37mil je ful ugodno za 74m2.. zdaj so cene podivjale.. v najinem bloku se stanovanje prodaja po 4000€ na m2 user posted image halooo... za hiso bo pa treba kr ornk vzet kredit, za vwliko let, pa se par 1000€ zmeri nazalogi imet za svaki slucaj..

cv105 - glede slubenih poti.. ma otrok te ima se raje, ko se vrnes, je pa tezko za mamice. jaz sem ogromno potovala prej in si tudi tezko predstavljam, da bi imela enak tempo. ampak dobro sluzbo je tezko dobit... ce se da omejit, kok bi bilo potovanj, pol je ok, ce pa bi to pomenilo 14dni na mesec, pa jaz ne bi mogla.

pikca - kako imate urejeno dvosobno-kje spite? a sta vidva v dnevni ali... midva dva tud v dvosobnem.. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Najboljš, da ga imam v sami plenički, jaz grem pa v modrcu in spodnjicah, pa bo...

hehe to bi pa sla pogledat user posted image
amy, drzimo pesti, da pri nobeni od nas ne bo reakcije user posted image

moj je pa ful srecen, ce ga pustim samega z brino.. je pa ze napovedal poker popldne, vecer in noc za v ponedeljek - KO JE PRAZNIK user posted image user posted image   in bo doma in pol je kao lahko popoldne frej.. mah, naj mu bo, saj je drugace zlat.. user posted image

grem si zajtrk narest

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
20.6.2007 12:19:21   
cv105
tinaaja: koliko si plačala za cepljenje proti rotavirusu in zakaj si se tako odločila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.6.2007 12:24:55   
tinaaja
75€ je eno cepljenje, moras pa cepit 2x (cepivo se da oralno).  Rotavirus je pac dost huda zadeva in zacita tok malenih se mi zdi dobra. Je pa se drug razlog - ker pac planiramo enkrat naslednje leto se enega otrocka, zelim s tem prepreciti moznost, da bi brina v vrtcu se nalezla in rota virus prinesla domov in npr na dojencka. Nasa P zgleda to ful zagovarja, se ji zdi zelo pametno cepit, nekih reakcij ni bilo pri njenih bolnikih, tko da sva se v tistem trenutko odlocila.. Sem bila in sem se vedno skepticna, ampak dolgorocno upam, da sem se pravilno odlocila.
Tkole pa nasa pogumna pikica pana po cepljenju
user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.6.2007 12:27:22   
cv105
... sprašujem zato, ker ga je meni sestra pri P odsvetovala, ker kao nimamo veliko stika z otroki iz vrtca in da so malčki do 6. m najbolj občutčjivi in naj bi malo bolj pazili na higieno, potem pa je bolje... in se nisem odločila za cepljenje... cepljenje pri nas poteka v dveh rundah, med njima je mesec razmika, stane pa 150 €

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.6.2007 12:31:43   
skačica
no, vidim, da nas je kar nekaj za Arboretum. Kaj, a se bomo zmenile? Bi blo res super, da še Iza spozna marčevske frajerčke in princeskeuser posted image

Pri nas pa ne vem al ni teh user posted image  komarjev al pa ne pridejo do nas- zaenkrat še nobeden od nas ni dobil pika komarja. Sem pa rekla vseeno mojemu, da želim imet mrežo na oknu v spalnici, ker ga moramo drugače ponoči imeti zaprtega pol pa crkujemo v vročiniuser posted image . Mi še nismo spoznali klimeuser posted image . Mi je mreža na oknu fuj, ampak sej se ne bo vidla, bomo dal prozorno pa še okno je obrnjeno v gozd.

slumpo- tud jaz nimam čisto zraven nobene, da bi skupaj vozičkale. Se pa zato velikokrat odpeljem do moževe svakinje pa do kolegice, veliko sem pri moji mami,.... skratka skoz na terenu. Še dobro, da imam avto in v njem klimouser posted image , drugač bi bla domauser posted image

tinaaja- čestitke za cm in g in, da je Brina dobro prestala pikanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja pa seveda za lep napredek in razvoj tvoje punčke.

Sem prej pozabila:user posted image Ana Marija, čestitke za 3 mesece.user posted image

Tud jaz čedalje več razmišljam o tem kako lepo je biti nosečka in kako je srečna moja sestra, ki bo čez 2 meseca rodila in bla bla bla in zato definitivno ne bomo ostali pri enem. Mož je za dva, jaz pa za 2 ali 3, odvisno tudi od financuser posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.6.2007 12:41:06   
tinaaja
Komarji - mi imamo noc in dan prizgane una tekocine proti komarjemin jih res ni.

hehe me prav zanima, koliko od nas bo user posted image v roku enega leta user posted image user posted image user posted image

mucica se je zbudila, se jezi na igracke na loku.. so ji malo previsoke

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.6.2007 13:04:11   
A-N-J-A
komarji-naša Ela je tud kar popikana,zato sem šla danes v trgovino po mrežo za njeno okno(v dnevni jo že imamo)-nasvet kupite čno mrežo,se sploh ne vidi da je gor,bela je user posted image .Mi unga v vtičnicah nimamo odkar se je rodila Ela ker je orto strupeno-ne hvala.
UZ pa imamo,ampak ful piska in me moti,pa še pomaga neuser posted image .
cepivo proti rotavirusu-mi našga nismo dali,čim manj cepiv,tem bolše.Nam je pa tudi P rekla ko sem jo vprašala kaj bi ona naredila,da ni potrebe.To je živo cepivo in bi mogli ful pazit da se Ela ne okuži z Borovim drekcem.
šoping-bila v Emporiumu in poleg otroških cunj kupila tudi sebi hlače.Pa še Teva japanke sem si privošla-Ja ko mami začne zapravljat ne zna nehatuser posted image .Pazi to Zappa je plačal očiuser posted image .

Sestrična se je danes sam za glavo prijela ko je zvedla da smo kupili že ta 4 vozičekuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.6.2007 13:05:29   
amy26
hehe me prav zanima, koliko od nas bo user posted image  v roku enega leta

jst sigurno neuser posted image user posted image user posted image  vsaj upam
planirava imeti še enega vendar malo kasneje, vsaj 2-3 leta pavze

tinaaja, lepo ste napredovali v cm in g mesecuser posted image user posted image user posted image  pa želim ti da ne bi bilo reakcije

Za Arboretum bi pa jaz bila že za naslednji teden, seveda če se bodo tudi ostale strinjaleuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.6.2007 13:08:36   
amy26
Sestrična se je danes sam za glavo prijela ko je zvedla da smo kupili že ta 4 voziček .

user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo samo dva vozička, pa nikakor mojgauser posted image prepričat da bi rabili še enega, bomo še videli

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
20.6.2007 13:10:41   
amy26
ANJA, kje si kupila mrežo za komarje?

nujno jo tudi mi rabimo, zvečer imam odprta balkonska vrata v dnevni sobi in je super, vendar notri prihajajo strigaliceuser posted image  danes zvečer sem morala tri eliminiratiuser posted image  mi grejo kr kocine pokonc ko vidim kako da se sprehaja po dnevni sobi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.6.2007 13:13:05   
tinaaja
cepivo proti rotavirusu-mi našga nismo dali,čim manj cepiv,tem bolše.Nam je pa tudi P rekla ko sem jo vprašala kaj bi ona naredila,da ni potrebe.To je živo cepivo in bi mogli ful pazit da se Ela ne okuži z Borovim drekcem.

clovek bi mislu, da nimava iste P user posted image user posted image user posted image user posted image Saj pravim, upam,d a sem se pravilno odlocila ... Zaenkrat je ful dobre volje, ful lacna... naj tako ostane..

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.6.2007 13:20:07   
erna14
haloooooooooo kaj se vam je cist strgalo,a ve sam na rr visite jaz dokler vas preberem mi zmanjka cajta za pucat k se tamal ze zbudi pol mislm adijo
tinaaja;TI KAR POVEJ K BOS HOTLA KOFE PIT PA BOM TOK PRJAZNA PA TI BOM SE PISKOTKE PONUDLA PO POTREBI PA LAHKO TUD KAJ DRUZGA KAK SENDVIC,COKOLADO,SLADOLED,TORTICO......user posted image user posted image
jaz bi tud kdaj z vami sla v tivolija pa ne vem kako naj do vas pridm k ma ponavad lubi avto za v sluzbo no sej ce bi se zmeniila bi mi ga pustu sam mi je kar mal nerodno k se ze ve vse poznateuser posted image user posted image user posted image jaz bi bla pa pol taka frisna,pa tud v arburetum bi sla ceprav bi se napoti do tja pomoje zgubilauser posted image user posted image .

zdaj moram pa ob 3 v solo mam podelitev spriceval pa moram nek govor prpravt kao utise o soli.....pa mi je kr neki pa se bl take sramezljive narave sm sej takrat k ni treba mam ponavadi tok za povedat mi ni nc nerodnuser posted image user posted image user posted image .ma bo ze sibam pod tus

draja:kdaj greva na sprehod k sva tok blizu

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
20.6.2007 13:24:48   
skačica
rotavirus- sploh ne vem kako se odločiti, berem vaša mnenja in so tko deljena, da res ne vem kaj storiti. Bom še mojo pediatrinjo vprašala.

Anja- bom mojmu povedala, da pri vas imate 4 vozičke in bo morda popustil, da še mi nabavimo enega. Imamo namreč SAMO enega.

Sem zdele pospravljala Izine cunjice v predale in mala ima toliko cunjic, da adijo in do jeseni ne kupim ničesar več, razen če bo ta čas prerasla ampak mislim, da ne. Isuse, bolje, da se mož ne poglobi not v omare. Sam on sploh ne ve kok rabi tak majčken otrok, zato ni panikeuser posted image user posted image user posted image . Če bo drug otroček tud punčka,bomo to porabili, drugače pa ne vem kaj mi bo tok cunjic pa še tako lepe so- kot noveuser posted image . Valda, če sem pa vse nakupila, mi smo zelo malo dobili od drugih, skoraj nič. Bi jih posodila sestri pa pričakuje fantka, kolegica pa tud pričakuje dojenčka, ampak bo drug letni čas in ji ne bodo prišle prav.

Kuham in gagam v tej vročini, Iza spančka. Neverjetno kok jo zmaha tale vročina, je revica čisto fuč.
Danes bom cel dan v bajti, Izo bo ven peljal mož, jaz se pa ne maknem od računalnika in pišem diplomo. Obljubim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.6.2007 13:30:57   
skačica
ja, jaz tud lahko že naslednji teden pridem v Arboretum. Damo se zmenit punce.

Erna- tud jaz še ne poznam nobene razen meaae in nama bo skupaj nerodno prav? Sem tud jaz bolj sramežljivauser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!