Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Tud meni je to cudno, samo sem si misla, da sem pac mazohist
Se epiduralno sem zavrnila, ko me je G vprasala ce rabim napotnico al priporocilo...

...me je kar malo šokirala ; najprej smo se malo pogovorile in pol je videla, da mi še ni naredila ctg-ja , pa me kar takoj poslala v sosednjo sobo in mi je naredila babica...pol pa pridem nazaj k njej in mi da napotnico in pove, da bom kar ostala noter - ker pač full otekam in tudi za moja leta je rekla , da je bolj sigurno...pa da naj bi kar sprožli porod...ufffffffffff...si lahko mislite kak šok
Ti si naša, pa če bi včeraj rodila... me te ne damo, jaz še posebej ne
. Pa južna je že prštimana, sam še lazanjo ruknem v pečico pa je. Pa po solato grem na vrt, da bo za zvečer, k pol pride moj mali domov, pa ne bo časa
. Včeraaj pa sem se lotla fugirat v kuhnji, je ostalo nedokončano ze odkar smo se preselil 1,5 leta
.
.
. In seveda ostanes tu med julijkami, ves da te ne damo