soncek.djukelica
|
pozdravljene, kako zatišje je na tej temi! Kam ste se vse skrile? Anitka, sej vem da je konec šole, in imaš gužbo ampak vseeno nas pridi malce pogledat! Jaz sem zmeraj vesela bila tvojih javljanj! Koala, kako se imaš so ? A so kakšne težave, čeprav upam,da jih ni! A hodiš v službo?Želim ti,da uživaš v svoji ! Pika74, kje je pa naša detektivka?Kako si uredila glede klime na šihtu?Kaj pa štirkanje, a lavfa?Jaz bi se tudi priporočila za kakšne copatke za moji dve !Upam,da se ti zdravstveno stanje umirilo! Goya, kako je pa z tvojo punčko? Držim pesti,da je vse super! Pa hiša, a že napreduje? Neni, tudi moja so ! A si spet zgasnila na morje,da te ni nič naokoli?Kako se počutiš ti?Kaj pa brcike, a že kaj čutiš? Tinkamiška, kako je z teboj? Čas celi rane, upam?Kako je z tvojo Izo? Zdej je že kar poskočna, a ne? Citrončica, kako ti mineva tole poletje? Jesen bo kmalu,pa s tem nov postopek, a ne? Lana, še ena so ! Midve pa skupaj trepetave na decemberkah! Da ne bove še dež zakuhale? Dolenjka, tudi tebi želim krasno ! Pa božaj svojega bušija! Mucamaca, kako je pa tvoja hčerkica? Upam,da uživate v kakšni senčki in ob kakšni vodi, ali pa bazenu! Neža, še zmeraj čakamo na tvoje novice! Želim ti,da je vse pod kontrolo! Emamair, pa tvoja dva korenjaka? Kako se rihtate? Za sedaj si še ne predstavljam kako bom jaz tudi svoja dva rihtala, ampak si pravim, če so druge zmogle, bom tudi jaz! Evo, jaz sem se mal razpisala! Danes se mi je sanjalo,da sem dojila! Sem že začela prakticerat,da bo pol v praksi lažje! Če sem pa katero pozabila, naj mi oprosti!