|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.6.2007 7:56:33   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha mogoč bi blo bolš da kaka prevzame, ker če greš v Avstrijo bo drag telefon, boš plačala tud za prejete SMS-e. Pa še Kapici jih boš pošiljala. Naj raje da kapica cifro vsem zainteresiranim, pa če rodimo po 29., pa dokler ne prideš nazaj in rečeš da si o.k. sporočamo Kapic

Ja, to je res, da si bo s tem stroske naredila.

Glede na to, da sem že sedaj drugo zamenjavo "težko" dobila in glede na to, da bom do začetka julija že nazaj, bom tudi tistih par sms-ov zdržala. Ne gledam s strani stroškov, ker potem tega ne bi hotela več početi. Sem že sedaj pošiljala vsem že mamicam sporočila od novih mamic in potem, kaj se s kako dogaja, itd...... pa še tako bom vedela, katera je že rodila user posted image user posted image

joj, če bova potem še skupaj hodila spati je pa predvsem odvisno od male. Pa se bo znalo zgoditi, da se ne bo kaj bistveno spremenilo, ker je njemu čisto vseeno, ali gre fuuulll prej spat, ali pa veliko kasneje. On se samo uleže in spiuser posted image

Joj, nisem vedela Rumba, da boš prišla s krili do sem, jaz sem pa vsa okna zaprla, ker je bila klima celo noč prižgana user posted image user posted image  Upam, da nisi predolgo časa na balkonu čakalauser posted image user posted image

Ulla nič bat... če bo mala po meni, ne bo nič tipična rakicauser posted image user posted image  Če pa bo tipična rakica, bo pa po mojem dragem, ker je on tudi rak user posted image
(pa pravijo, da ovni in raki nikakor ne grejo skupaj)user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6876
21.6.2007 7:58:26   
Anonimen
eh, sj ni problem v raku....problem je v luni v kozoroguuser posted image

oven in rakuser posted image valda da nista tipična, drugač bi se že pobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6877
21.6.2007 8:08:03   
Freycha
joj.... on je tipičen rak in jaz nadtipična ovnica.... pa sva idealni par. Prav tako je moja mama full tipičen vodnar in moj fotr tipičen bik, pa sta že 37. let poročena, itd.....user posted image

v čem pa je fora lune v kozorogu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6878
21.6.2007 8:09:31   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g); 8.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; Feldbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita (CR 29.6.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 59 user posted image ,     od tega 14 user posted image  in 18 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6879
21.6.2007 8:14:38   
Anonimen
user posted image user posted image aha pod tipičen rak misliš onga modela k se nalepi kt čigumi in se ga ne da znebit, k travmira za vsako malenkost, ima grozne čustvene izbruhe, navezan in prvezan na dom in mamo, ne mara sprememb nobenih in nobenga ne spusti v svojo lupinicouser posted image pod tipičn oven pa tisto trmasto bitje, ki mu seveda nikakor ne smeš rečt da je trmast, ker bo trmasto vztrajal pri tem, da ni trmast, kvečjemu vztrajenuser posted image ja ja, že onemu hlodu za vrata razbijat niso zastonj rekli oven.......buta, buta, butauser posted image tolk o tipičnih predstavnikihuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6880
21.6.2007 8:17:05   
Anonimen
aha, luna v kozlu je zoprna zdeva, tak človek je hladen in zategnjen, nesposoben enga normalnega čustvovanja, z mamo težko vzpostavi en pristen in topel odnost, ponavadi jo vidi kot preveč zahtevno, čustveno hladno osebo (kar je sploh za rakce problem )....v glavnem hladna, mrzla oseba, za dosego svojih ciljev prpravljena it tudi preko trupeluser posted image tko na hitrco

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6881
21.6.2007 8:34:49   
rumba
Jutro!
Danes sem pa zgodnja, ker sem ta mala dva peljala v vrtec. Noč je bila katastrofalna, prevroče, da bi konkretno spala, pa še neke more so me dajale.user posted image

Oooo, moj mož je oven (ulla, po tvojem opisu bi rekla TIPIČENuser posted image ), jaz pa sem rakica (kje si pa ta opis dobila? Se mi zdi, da imamo raki tudi kar lepo bero pozitivnih lastnosti, to pa so res tiste skrajnostiuser posted image  Nič meni podobno, a pol sem netipična?user posted image ). evo pa tudi midva dobro shajava. Verjetbno drži, da se nasprotja privlačijo, kaj?

A tako praviš za prihodnji vikend? Pišika, jaz imam pa glih luno na sumu.... čeprav me je že danes nekaj zvilo, pa že 2x sem bila na wc-ju in mw jw konkretno spucalo,.... pa sanjalo se mi je, da sem rodila.user posted image

Freycha, na balkonu je bilo prav fajn hladno in je prav pasalo. Nič bat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6882
21.6.2007 8:38:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image aha pod tipičen rak misliš onga modela k se nalepi kt čigumi in se ga ne da znebit, k travmira za vsako malenkost, ima grozne čustvene izbruhe, navezan in prvezan na dom in mamo, ne mara sprememb nobenih in nobenga ne spusti v svojo lupinicouser posted image pod tipičn oven pa tisto trmasto bitje, ki mu seveda nikakor ne smeš rečt da je trmast, ker bo trmasto vztrajal pri tem, da ni trmast, kvečjemu vztrajenuser posted image ja ja, že onemu hlodu za vrata razbijat niso zastonj rekli oven.......buta, buta, butauser posted image tolk o tipičnih predstavnikihuser posted image

no, kar se tiče raka je v zelo mili obliki, ampak ga najdem tu notri (no, ne pod vsemi postavkami), kar se pa ovna tiče, je pa to še milo napisano user posted image user posted image user posted image  Sicer pa so to samo slabe lastnosti obeh znamenj, pa še malo si napihnila user posted image  ane, ane.. kar priznaj user posted image

Ok, če rodim v petek, ne bo luna v kozorogu, ne?user posted image  Me pa tole spominja na eno osebo, ki je rak in je točno taka.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6883
21.6.2007 8:39:46   
Anonimen
he he rumba, sj sem za ovna tud skrajnosti napisalauser posted image user posted image , je že res da se v pozitivnih hitro najdemo, v negativnih pa najdemo vse ostaleuser posted image user posted image malo heca more bituser posted image

nič se mi ne da danesuser posted image tule po netu srfam pa bluzim, ok, sej se res že ful orenk delo nardila dans, sam vseen.....bom kr gnilila tule pa bouser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6884
21.6.2007 8:41:51   
rumba
Jaz pa sploh nisem vedela, da so raki lahko hladne osebe, za dosego svojih ciljev prpravljeni it tudi preko trupel... Pa jih dosti poznam. Hja, mogoče pa se tile rakci pač niso želeli spoznati z menoj.user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6885
21.6.2007 8:41:59   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jutro!
Danes sem pa zgodnja, ker sem ta mala dva peljala v vrtec. Noč je bila katastrofalna, prevroče, da bi konkretno spala, pa še neke more so me dajale.user posted image

Oooo, moj mož je oven (ulla, po tvojem opisu bi rekla TIPIČENuser posted image ), jaz pa sem rakica (kje si pa ta opis dobila? Se mi zdi, da imamo raki tudi kar lepo bero pozitivnih lastnosti, to pa so res tiste skrajnostiuser posted image  Nič meni podobno, a pol sem netipična?user posted image ). evo pa tudi midva dobro shajava. Verjetbno drži, da se nasprotja privlačijo, kaj?

A tako praviš za prihodnji vikend? Pišika, jaz imam pa glih luno na sumu.... čeprav me je že danes nekaj zvilo, pa že 2x sem bila na wc-ju in mw jw konkretno spucalo,.... pa sanjalo se mi je, da sem rodila.user posted image

Freycha, na balkonu je bilo prav fajn hladno in je prav pasalo. Nič bat!user posted image

Se strinjam s tabo za rake. Pri mojem bolj pozitivne zadeve prevladujejo, čeprav je v nekih milih milih oblikah tudi v opisu Ulle......... Za ovne pa je težko kaj drugega kot zadeti hahahaha sploh za nas, ki smo tako tipični user posted image  Pa verjemi Ulla, so se razni astrologi že križali nad mano, ker sem baje tipičen predstavnik ovna user posted image

Hmmmm Rumba, se mi zdi, da si bila na napačnem balkonu, ker je na našem balkonu svinjsko vroče, ker piha ven vroči zrak od klime, ki je celo noč delala na polno user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 21.6.2007 8:43:07 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6886
21.6.2007 8:42:32   
yudit
Pozdravljene, jaz vas komaj dohajam z branjem tak ste hitreuser posted image , nevem kak se bo zdržalo v tej vročini jaz zelo malo spim, moja pikica je pa tak nagajiva da po cele noči samo akrobacije izvaja aje to normalno v 35 tednu da so eni tak nagajiviuser posted image .....Jaz pa že komaj čakam da pride Julij in da pride moja pikica ker stem trebuhom v tej vrocini je mal neznosno,pa čeprav ni  velik trebuh je mal zoprno.Vidim da že znake pa podznake gledate nevem no , moj dragi je tud rakec jaz pa kozorog in se res fenomenalno ujemama (kdo bi si mislil)user posted image Al se kera od vas hodi kopat na bazene , jaz sem mislila it zdaj sem v 35 tednu in al je pametno hodit? no lep pozdrav vas bom še naprej brala lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6887
21.6.2007 8:44:31   
Freycha
yudit, pravijo, da se ni fajn hoditi kopati po 35. tednu ker se zna zgoditi, da ti odteče voda, pa tega ne čutiš..... samo če je to res ali ne ti pa ne znam povedati....user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 6888
21.6.2007 8:45:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no, kar se tiče raka je v zelo mili obliki, ampak ga najdem tu notri (no, ne pod vsemi postavkami), kar se pa ovna tiče, je pa to še milo napisano user posted image user posted image user posted image  Sicer pa so to samo slabe lastnosti obeh znamenj, pa še malo si napihnila user posted image  ane, ane.. kar priznaj user posted image

Ok, če rodim v petek, ne bo luna v kozorogu, ne?user posted image  Me pa tole spominja na eno osebo, ki je rak in je točno taka.....

priznamuser posted image ma rada se mal pohecam s temuser posted image itak nobeden ni tipični predstavnik, tale horoskop je kr neki, ker ja na podlagi izključno sončevih znamenj, eno osebnost pa gradi še luna in ASC, pa merkur, venera itduser posted image odvisno kaj ti pač seka venuser posted image mal za info

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6889
21.6.2007 8:47:13   
rumba
Jaz se kopam vsaki dan.... v svojem znoju, da ne bo pomoteuser posted image . Ne, na bazen še nisem šla, pa tako kot pravi Freycha, menda ni ravno priporočljivo, pa še veš ne, če je voda zares čista, lahko si že malo odprta, pa pride do infekta.user posted image

Meni pa hoče user posted image  skozi popek ven zlezit.user posted image  Od kje mu pa ta ideja, da za toliko zgreši luknjo?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6890
21.6.2007 8:59:21   
rumba
Babike a kaj veste, do kdaj se lahko pije magnezij oz. magnesol????

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6891
21.6.2007 9:00:07   
Freycha
user posted image user posted image user posted image  rumba, jaz se tut stalno hecam, da mojo malo koordinate dajejo in z glavo rine ven na vrhu trebuha ker ne ve, da je napačno obrnjenauser posted image user posted image user posted image  Pa hrbet ima ravno tam nekje, kjer je popek in ko se kaj obrača levo in desno ga tudi čisto napne, da imam občutek, da mi ga bo na ven obrnilo user posted image

Joj, kako mora biti njim že tečno v naših zdej že premalih bušotihuser posted image

nič babnice, jaz grem še z dvema avgustovskima nosečkama in eno aprilsko mamico na čvekuser posted image  Ko pridem nazaj se pa vležem pod klimo in se ne mrdnem, ker je že sedaj 25. stopinj user posted image

Lep dan, se beremo!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6892
21.6.2007 9:00:07   
bačko
Dobro jutro!
Rumba
še enkrat se opravičujem za včeraj ker nisem prišla.Ta najbolj tečna je prišla k meni na obisk.Moja babica.
Zadnje čase je grozna.
Glede Ctg -ja pa je tako.Ko boš šla v sprejemno sobo preden ti bo rekla v katero orinacijo greš na pregled k svojemu g ji rečeš da moraš še na ctg.Rekla ti bo da kar pojdi tja kje je ctg potrkaj in reči sestri da si prišla na ctg.Boš pa tudi vzunaj pred vrati videla koliko jih še pred tabo čaka.Pred mano sta bile 2 in se kar zavleče.Notri pa si ene 20 minut, seveda če tvoje dete ne nagaja.
Vidim da so pogovarjate o horoskopu.Jaz sem ribi moj je pa čisto pravi bik.Tipičen bik.Pa skoraj vsi pri nas so biki.
No grem pod tuš potem pa počakam da vidim če grem z mami in sestro na pizzo ali se me bodo usmilile ker bo tako vroče in me raje doma pustile.
Pa pa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6893
21.6.2007 9:05:14   
rumba
Bačko, pozdravljena! Če te prav razumem, pridem ob uri, ki sem jo dobila pri naročanju? Pa trkam tudi, če jih zunaj cela vojska čaka?user posted image

Aaa, se že zs prebrala. Še enkrat hvala!

< Sporočilo je popravil rumba -- 21.6.2007 9:09:41 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6894
21.6.2007 9:05:58   
rumba
Freycha, lep čvek ti želim!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6895
21.6.2007 9:15:31   
tejči77
Pozdravljene,
Jaz sem pa ugotovila, da so bile tiste bolečine od včeraj verjetno lažni popadki, ker je trajalo celo noč. Sem tepka končno ugotovila, da me moj otrok že ne bi celo noč tako močno brcal in mučil. To se mi je prvič zgodilo in sploh nisem prepoznala, sem mislila da lažni popadki ne bolijo. Kakšni bodo kaj pravi, mamamia. Sem spila pol litra Donata (prvič v nosečnosti) in se je po pol ure vseskupaj znatno umirilo.
Kakšne so pa vaše izkušnje, so bolečine v spodnjem delu trebuha res lahko lažni popadki, al se mi samo blede.
Danes sem pa končno dobila modrca za dojenje po pošti. Men se zdidta super. In to tudi pomeni, da imam čisto vse. Nikamor več mi ni treba. Moj lubi me lahko še samo kam na lepše pelje, dokler sva še sama.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6896
21.6.2007 9:17:12   
GabiW
Ojla,

včeri na kavici sem bila kregana ker vas samo berem in nič ne pišem.user posted image user posted image user posted image
Evo Rumba, se pokorno javljam. user posted image user posted image

Če samo prelistam kakšnih 10 strani nazaj, ko je bila tema ali smo vas kaj opravljale?! Rumba dobr si se zmazala, si bila dovolj močna in nisi vsega povedala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa ne bi smele več pit magnesola?! Umrem od krčev, če ne dobim svoje dneven doze.

Pridne bodite, jaz se počasi spravim v laboratorij. Zdele bi mi prav prisel kakšen ornk mišičast jamajčan s pahljaco, da bi mi ves cas vetr delal na poti v mesto.

papa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6897
21.6.2007 9:45:31   
Anonimen
joj tejči, sam to pa je res trebuhuser posted image ni čudno, da vse pokauser posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 6898
21.6.2007 10:09:23   
Jelenche
se vam še jaz na hitro oglasim

vroče je za ****!
Včeraj sem hotela kar na balkonu spat. Pa če ne bi imel tok kant od barv in orodja na balkonu, bi res šla spat na balkon. Ker je bilo pa tega preveč za odmikat,.. se mi ni dalo.

No, danes bom pa torbo pripravila! Imam skoraj vse. Samo še mrežaste gate si grem kupit za vsak slučaj.
Majrim.. drži se! Jaz tud full zatekam. Si bom šla pritisk mert v lekarno, da vidim kako in kaj. No zdaj sem pa lačna in grem papat user posted image

pa pa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6899
21.6.2007 10:39:18   
tejči77
Ulla, je res gromozanski tale moj trebuh.
Jelenche, si imela isto idejo glede balkona kot jaz. Pa potem zaradi komarjev raje nisem zunaj spala. Pa dober tek.
BTW kako je pa s stanovanjem, ste že vse porihtali?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

otroci
mami_1979

koliko otrok si želite imeti?

nič (1%)

1 (8%)

2 (40%)

3 (40%)

4 ali več (11%)

Število vseh glasov: 347

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!