kapica
|
Rumba, ne vem zakaj ne bi smela magnezija pit? Se nisem slisala no. Ti ga lr lepo pij, pa pozabi na toluno drug teden, da bos z mano pocakala nas PDP . Prooosim . Tejci, ne bom rekla, jooj, kak mas velik trebuscek, se bos se bolj prestrasla. Je pac malo vecji ja, pa kaj, ce ti pomaga krema okrog popka, upam da, da vsaj ne boli tako mocno. lep trebuscek imas . Pa brez skrbi, tiste kopalke bos sigurno se lahko oblekla, sploh ce toliko sportas, kot si pred nosecnostjo. Sedaj se nam zdi, da ne bomo vec dobile telesa nazaj, ampak ce se malo potrudimo,smo zmagale . Kako se kaksna slika da tu gor al kamorkoli, nimam pojma, se ne spoznam na to. Socer pa sem prevec sebicna, da bi vam svoj trebuscke kazala . je pa tak najlepsi . Maja, super za frizurco, jaz bi tudi nujno ze morala, pa se kr nekaj odlasam . saj bo. Ulla, si bila pridna danes . Jaz sem skuhala kosilo, filano papriko, nekako brez okusa, ne vem, ni mi smekala. Zunaj pa lepo hladno, dezek, prijeten vetrcek, tako d ameni ni hudega . Aja, na horoskope in te zadeve se ne spoznam. A mi pove katera kako gresta ribica in levcek skupaj? Po mojih izkusnjah ne najboljse , ceprav je bilo enkrat receno, da se ful ujemata.