kapica
|
haj cveke . Vidim da res obvladate te horoskope. Ja, jaz sem tud skoz mislila, da se nasprotja privlacijo, ampak prej ko slej ti zacne it na zivce, ko je vse tako zakomplicirano. Jaz sem danes popoldan pocivala, malo spala, dremala, me je glava tako bolela, slabo mi je bilo, kriz me pa se vedno hudicevo boli. Res, mocno mocno boli. Komaj vstanem, na desni nogi komaj stojim, tako da je ze kr obup . Pa saj bo, kaj cemo drugega, vsaj nimam te vrocine, kot jo imate ve. S emi kr smilite no. In tu po do ponedeljka se baje hladno. Hvala, hvala, onemu gori za taksno vreme. Upam, da tudi ve kaj od tega dobite. Tejci, jaz ne vem kakasni so lazni popadki, mogoce kaksni krci, neredni, ki se sami umirijo, ali kaj takega. Zal ne vem.Glede popka, ne sedaj o tem razmisljat, da bo vedno taksne ostal, ce pa pravijo kako lepo zbledijo strije, nekaterim celo cisto. Tako da, pusti sedaj to na strani . Corfu, super za morje, vidis da si uspela se v vodo skocit. Bravo . Freycha, hvaka za zs in opombo. Amapk kot sem rekla, ti si me zmedla . Zvesta, jooj, ubogic,a pa da res nimajo klime v P, ce ni to nesramnost do viska. Res, pravo mucenje. Upam, da bo res lahko sla cimprej domov . Ulla, ti si tud uboga za taksne noge, pa nimam nasveta kako in kaj, saj sama ves kaj ej treba. Pocivat!!! . Gorazdova, jaz sem sedaj zacela 36-ti teden, kaoliko je pa malcek tezek, pa nimam pojma, ker ze tako dolgo ni zmerila. Je pa moj trebuscek pri 101cm, ceprav se mi zdi da je zrastel, ampak po merjenju ne vec kot 1 cm. Cudno.