|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.6.2007 18:07:06   
majrim
evo...tako piše na napotnici ; Nadzor nosečnosti in porod...v knjižici pa piše še ctg in to je to...globoko upam, da me čez vikend primejo kaki popadki, ker ne bi rada ležala tam enih 14 dni...se mi zmeša....je pa res, da doma nisi na miru in evo - samo posesala sem, pa imam noge spet kot dve hruški....če počivam je kolikor toliko normalno , čim pa začnem kaj delat rata vse trdo od kolen dol....
A tvoj bo potem na dopustu???

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6951
21.6.2007 18:15:48   
Freycha
aha... potem bom jaz kar držala pesti, da se mi 29.6. pridružiš user posted image

Ja, moj dragi bo koristil najprej ure (od torka do četrtka naslednji teden), potem ima v petek izreden dopust - rojstvo otroka, potem ima pa 14. dni letnega dopusta in 15. dni očetovskega dopusta, pa da pride nazaj na turnus, začne 4. spet delati....... Torej v soboto pride iz nočne in je več kot en mesec doma. Mi bo res lahko v veliko pomoč in podporo.

Lej, če imaš take probleme, potem pa raje ne delaj preveč. Saj te bo tvoj dragi čisto razumel in mu ne bo težko namesto tebe posesati. Je brez veze, da izpostavljaš sebe in otroka.........

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
21.6.2007 18:17:02   
Anonimen
Hojla julijkeee...

Mene pa full zanima, v katerem tednu ste že, pa kolk gramov že imajo vaši otročki? user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6953
21.6.2007 18:20:20   
Freycha
jaz sem ravno danes prešla v 37. teden, prejšnji teden sem bila na UZ in mala naj bi imela cca 3400g. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6954
21.6.2007 18:28:50   
majrim
jaz sem v 38 tednu...za težo pa nimam pojma , vem le to, da po teži prehiteva za dva tednauser posted image
super freycha...midva sva pa računala na to, da bo od 16.7 naprej doma z mano - očetovski pa dva dni za rojstvo...pol pa itak septembra 14 dni dopusta, pa če bo ratalo še kaj v avgustu...bo že...samo , da je ob meni - drugo ne vprašamuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6955
21.6.2007 18:34:19   
Anonimen
js isto kt freycha- 37.teden, samo teža je pa mal drgačnauser posted image okol 2000guser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 6956
21.6.2007 18:44:54   
Freycha
Majrim, se čisto strinjam s tabo.... čimveč ko bomo skupaj, boljše bo user posted image user posted image user posted image

p.s: si uspela cel blog že prebrati?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6957
21.6.2007 18:52:45   
majrim
ne boš verjela freycha...ampak glihkar sem prebralauser posted image  in naj še kdo reče, da ovni nismo čustveni -solze so mi kar polzele po licu - vem, da me ljubi, ker mi to vsak dan dokazuje, toda ko prebereš nekaj takega vidiš, da imaš ob sebi res diamantnega človekauser posted image ...niti predstavljam si ne, kak obraz bo naredil, ko bo zagledal  Nežouser posted image
..res smo lahko vesele punce, da imamo take zlate ljudi okoli sebe..da ne govorim o vseh nas, ki  tu čvekamouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6958
21.6.2007 18:57:10   
Freycha
sej zato sem ti pa rekla, da moraš nujno prebrati, ker se mi je kar zdelo, da se ti sanja ne, kako lepo je napisal.... še jaz sem se stopila....

ja, res smo lahko srečne, da imamo take diamantne lubije..... jaz tudi kar ne morem verjeti, da ima lahko en človek tako rad in da lahko en moški tako pokaže ljubezen, kot jo moj dragi meni.....user posted image

imaš prav.. potem pa prideš še sem, pa vse te hruškice tu gor.... mah, saj ne moreš biti pretirano slabe volje user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6959
21.6.2007 18:57:33   
Anonimen
user posted image čisto sem že živčna tak mi zatekajo noge......a je to sploh normalno, niti copat ne morem met obutih, ker bi jih blo treba rezat dol po mojeuser posted image pa nič ne pomaga, lohk vraga pa pol zganjam, ko prestopim se mi zdi da mi koža kar pokauser posted image AAAAAAAAAAAAAAAAA najraj bi tulilauser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 6960
21.6.2007 18:58:51   
Freycha
ulla, kaj pa, če bi se šla ti pokazati dežurnemu zdravniku, ali pa v P in to še danes??user posted image

Pa prosim, prosim, prosim, prosim ne delaj več, ker vidiš, da si samo škoduješ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6961
21.6.2007 19:02:30   
majrim
ulla....ne delaj nič...raje počivaj!!!!!......jaz imam noge tudi ko dve hruške....če pa počivam je še kar normalno, zato, če se le da, počivam...nič ni tako nujno, da ne bi počakalo!!!...enkrat misli nase!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6962
21.6.2007 19:04:24   
Anonimen
user posted image sj zdaj sem čisto pridna, samo kar ležat pa tud ne morem, tečna sem za znoret, tolk mi gre naživce da sem taka...na hrbtu zdržim 3 sekunde, pol me že duši, na desnem boku isto, na levem tamala znoriuser posted image pol pa bot vesel....pol tko napol sedim pa noge v luft pa obkladke gor, pa klinc kaj pomaga, pol me vse žuli in tišči in boli in seveda vstanem in kej prčkam okol, kres babjiuser posted image ginekologinja mi je rekla da tu nimam kaj, vodo mam super, nč sumljivga noter, pritisk nizek, v obraz tudi ne zatekam, spasi me edino to da rodimuser posted image tamala se pa ne strinja s tem glihuser posted image molim za dež in ohladitveuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 21.6.2007 19:06:19 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6963
21.6.2007 19:06:11   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image sj zdaj sem čisto pridna, samo kar ležat pa tud ne morem, tečna sem za znoret, tolk mi gre naživce da sem taka...na hrbtu zdržim 3 sekunde, pol me že duši, na desnem boku isto, na levem tamal znoriuser posted image pol pa bot vesel....pol tko napol sedim pa noge v luft pa obkladke gor, pa klinc kaj pomaga, pol me vse žuli in tišči in boli in seveda vstanem in kej prčkam okol, kres babjiuser posted image ginekologinja mi je rekla da tu nimam kaj, vodo mam super, nč sumljivga noter, pritisk nizek, v obraz tudi ne zatekam, spasi me edino to da rodimuser posted image tamala se pa ne strinja s tem glihuser posted image molim za dež in ohladitveuser posted image

Če ti pa še najbolj paše sedet, potem daj pa v kak lavor mrzlo vodo, pa noge notri namoči. Bo vseeno boljše, kot da prčkaš naokoli ob taki vroči in v tem stanju..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6964
21.6.2007 19:09:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Če ti pa še najbolj paše sedet, potem daj pa v kak lavor mrzlo vodo, pa noge notri namoči. Bo vseeno boljše, kot da prčkaš naokoli ob taki vroči in v tem stanju..........

user posted image user posted image celi dan vlačim oni lavor zraven sebeuser posted image da takoj ko se vsedem namočim noge notri, prej pri kosilu sem si ga h mizi nesla, zjutraj ko sem na wcju sedela isto, zdajle tule pri računalniku tudiuser posted image če bi pa res mogla it k zdravniku ali kam, bi pa največja fora bla ker bi mogla it bosauser posted image user posted image ker nič ne dobim na nogouser posted image no, dokler si lohka delam norce iz sebe, verjetno še ni tolk hudouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6965
21.6.2007 19:31:51   
Freycha
hmmmm jah no, to je res fajn, da se vsaj norca iz sebe lahko delaš hehhe samo mene bi vseeno malo skrbelo na tvojem mestu. No, vsaj ne bi več tako delala......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
21.6.2007 19:39:30   
kapica
haj cvekeuser posted image .
Vidim da res obvladate te horoskope. Ja, jaz sem tud skoz mislila, da se nasprotja privlacijo, ampak prej ko slej ti zacne it na zivce, ko je vse tako zakomplicirano.
Jaz sem danes popoldan pocivala, malo spala, dremala,  me je glava tako bolela, slabo mi je bilo, kriz me pa se vedno hudicevo boli. Res, mocno mocno boli. Komaj vstanem, na desni nogi komaj stojim, tako da je ze kr obupuser posted image . Pa saj bo, kaj cemo drugega, vsaj nimam te vrocine, kot jo imate ve. S emi kr smilite no. In tu po do ponedeljka se baje hladno. Hvala, hvala, onemu gori za taksno vreme. Upam, da tudi ve kaj od tega dobite.
Tejci, jaz ne vem kakasni so lazni popadki, mogoce kaksni krci, neredni, ki se sami umirijo, ali kaj takega. Zal ne vem.Glede popka, ne sedaj o tem razmisljat, da bo vedno taksne ostal, ce pa pravijo kako lepo zbledijo strije, nekaterim celo cisto. Tako da, pusti sedaj to na straniuser posted image .
Corfu, super za morje, vidis da si uspela se v vodo skocit. Bravouser posted image .
Freycha, hvaka za zs in opombo. Amapk kot sem rekla, ti si me zmedlauser posted image .
Zvesta, jooj, ubogic,a pa da res nimajo klime v P, ce ni to nesramnost do viska. Res, pravo mucenje. Upam, da bo res lahko sla cimprej domovuser posted image .
Ulla, ti si tud uboga za taksne noge, pa nimam nasveta kako in kaj, saj sama ves kaj ej treba. Pocivat!!!user posted image .
Gorazdova, jaz sem sedaj zacela 36-ti teden, kaoliko je pa malcek tezek, pa nimam pojma, ker ze tako dolgo ni zmerila.

Je pa moj trebuscek pri 101cm, ceprav se mi zdi da je zrastel, ampak po merjenju ne vec kot 1 cm. Cudno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6967
21.6.2007 19:41:31   
Anonimen
sem malo pregledala kaj dr. Pušenjak pravi na to, no pravi približno isto kot moja gin.-dokler se pritisk ne poveča, če ni glavobolov in migotanja pred očmi, pa beljakovin v urinu, ni razloga za paniko, da na koncu je tako stanje pričakovano......če pa karkoli od prej naštetega se pojavi, pa urgentno gasa v Puser posted image tko...da vemo...
mah, zaupam svoji zdravnici res, jiuser posted image pa tudi sebi u bistvu, sej tečnarim in jamram, samo če bi kaj blo res narobe z mano, bi vedla....po mojeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6968
21.6.2007 19:43:43   
Bonni
Ulla, user posted image user posted image user posted image , glede lavorja sva pa danes na istem. Imam že žabjo kožco med prsti, ampak drugače danes ne gre, a ne? Pri meni še mokre brisače ležijo povsod na okoli, da ko zamenjam položaj, si hitro eno dam na glavo, drugo na trebuh user posted image user posted image . Si nikoli nisem predstavljala, da mi je lahko kdaj takooooo vročeuser posted image user posted image . No, noge mi sicer malo zatekajo, ni pa ne vem kakšne panike še.

Teden, jaz sem v 35., teže user posted image  še ne vem, ker imam naslednji teden pregled. Je pa na zadnjem pregledu (v 31. tednu) prehiteval svoje vrstnike že za 2,5 tedna pa tudi napovedujejo, da bo med večjimi.

Malinov čaj naj bi kao pospešil porod in pomagal pri odpiranju in mehčanju materničnega vratu. Nekaj takega je, men se zdi. Se pa nisem preveč spuščala v detajle, ker ga je meni svetovala kolegica, ki je decembra rodila.

Punce, saj vem, da vas skoz nekaj sprašujem, ampak tole mi pa res pomagajte, ker se mi ne ad v tej vročini več po štacunah laufat.
1. Kje naj kupim banjico za umivanje, da bo velika in ok?
2. Kje imajo kakšno fajn igralno blazino in vrtiljak z igračami za nad posteljico? (Sej ste jih ve že kupovale, a ne?)
3. No, pa še nekaj. Ugotovila sem, da ne znam več nobene uspavanke. Kakšna ideja za CD?

HVALA!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6969
21.6.2007 19:50:36   
kapica
Ulla, mislim da ims prav. Dokler ni se kakasenag drugega znaka zraven, ni treba v dezurno.
Bonni, jaz tud ne vem kje so kateri cd-ji z uspavankami, vrtiljak za na posteljco jaz nisem kupovala. Kje pa druge stvaris, ti bojo ap ostale kaj svetovale. Zal ne vem.
Jaz sedaj jem, kruh z nutelo in jogurt, nic kaj drugega mi ne pase. Mi je se kr malo cudno v zelodcu.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 6970
21.6.2007 20:24:58   
kapica
Punce, jaz vam bom kr rekla nocko za danes. Se res nic kaj dobro ne pocutim, pa bom poskusla sedaj se v bano zlezt, mogoce mi bo kaksna kopel dobro dela. Potem grem pa kr v posteljo.
Vas jutri preberem, pa lepo cvekajteuser posted image . Kriz me obupno boliuser posted image , mam kr solzne ocke, res.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6971
21.6.2007 20:31:03   
Anonimen
banjico sem jaz kar v babycentru kupila, sem sicer hotla ono čist navadno, ker se mi zdi brezveze komplicirat, ker pa je moj vztrajal pri ono veliki, ki ima še tko kt en tak ležalniček notri, da otrok ne zdrsne, sem pač popustila in zdaj imamo to....pa bo verjetno kar vredu, je res taka fina, ni previsoka, je pa zelo široka tak da komot res prideš zravenuser posted image pa tudi za potem je, ko je že malo večji otrok....igračk in tega še nismo nič kupovali, samo eno tako žirafo ki vibrira, ker je bla meni ful všečuser posted image user posted image drugač sem pa rekla da boma še malo počakala s tem, ker vidim kako je pri drugih....ko hodijo obiski, prinesejo, svašta, pol maš pa čuda teh stvari enih in istihuser posted image oni vrtiljaki mi pa sploh niso všečuser posted image mislim, saj tudi....se obnašam kot da bom jaz to rabilauser posted image user posted image

a malinov čaj si lohk tud sama nardimuser posted image iz listov je to al iz česauser posted image ker ko sem v lekarni vprašala zadnjič, me je debelo gledala, in pol je blo tam polno ljudi in mi pač ni blo da bi ji na dolgo in široko razlagalada se rabi za odpiranje MVuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6972
21.6.2007 20:32:54   
Anonimen
joj kapica boga, resuser posted image pol pa jst jamram......zdaj se je ohladilo, sem na široko odprla vse in se počutim kot novauser posted image
lakše se dišeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6973
21.6.2007 20:50:51   
corfu
Dober večer!

Danes sem pa tudi jaz sama doma, mož dela. Me pa gromozansko glava boli...v koritu pa kup posode pa perilo za obesit....user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6974
21.6.2007 21:14:57   
rumba
Dober večer!

Danes bom tudi jaz zelo kratka, saj sem ful utrujena, pa še v spodnjem štuku me je začelo nekaj boleti, da komaj sedim. Jaz pa še vedno ne morem preluftati tega stanovanja.user posted image

Želim vam čimbolj mrno in kar se da hladno noč!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime vam je všeč za punčko?

Tanita (22%)

Karin (72%)

Terezija (6%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!