|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
22.6.2007 12:20:59   
Anonimen
user posted image hi hi, me kliče nazaj iz službe, vsa pohlevna in takšna se mi opraviči, češ da se je posvetovala s pravnico njihovo in bla bla bla....da bo denar nazan v roku nekaj dniuser posted image banda jasna, če bi bla tiho kt ena tutka, bi se lepo obrisala pod nosomuser posted image matr sem se tolk razkuhala, da je tamala čisto divja zdajuser posted image no, samo razkuhala sem se tko, pr seb, ko sem z ono babo govorila sem samo prijazno in mrtvo hladno ji dala vedet da vem kake so moje pravice in glede na to da imamo vedno neke težave, sem tudi odvetnika vprašalauser posted image je zaleglo zgledauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7001
22.6.2007 12:28:27   
*maja
Evo se na hitro javim še jaz. Moja noč kot ponavadi ni bila kaj preveč dobra... sem se celo noč nekaj premetavala pa vroče mi je bilo seveda...
No sem si pa privoščila dopoldan, sem šla okoli 9-tih lepo nazaj spat in sem spala ko ubita do 12.00, sem se pa zbudila čisto premočena user posted image . Ah vsaj naspala sem se če ne drugega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7002
22.6.2007 12:30:22   
madejka
To Ulla  tak se delauser posted image user posted image user posted image

anja kak ti fajn laufa!user posted image

No vsaj neke fajne novice!
Mojega pa se kr ni iz sluzbe, ceprav mi je dans Ikeo obljubouser posted image
Aja, nas mali tud tak miga, da me zvecer vse boli in ni 2x za rect da mi je se od tega dodatno slabo. Sem pa vesela za to, boljse definitivno kot ce bi komaj tiste gibe skup lovila!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7003
22.6.2007 12:51:06   
Ajvy
Kva je babovje... tudi za menoj je ena grozna noč, sem mislila da me bo pobralo... ta trebuh... sploh se nisem mogla naštima, kamoli da bi zaspala... sem kr živčna postala , k nč ni zalegl....
Sem se pa fajn ustrašla, ker me je spodaj stiskal, tak da od danes naprej, brez pardona perem otroške cunjice.... sej se super suši, tako da bo kmalu vse spedenano... zdej grem pa likat... mam še ful velik za zlikat, ker se mi že nekaj dni ni dalo, zaradi te vročine.. zdej pa moram.. če čm pol še otroške likat...

Včeraj sva kupila, vrtiljak za na pojsteljico, sma bila tak vesela.... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7004
22.6.2007 13:14:04   
kapica
Sem ze nazaj od klepeta, je bilo prijetno, pa se pecivo sem zraven dobilauser posted image .
Tukaj je res kr fajn hladno, sem sla z jopico ven, brez bi me prevec zeblo. Res hecno, kako je vam vroce, men pa hladno. Ampak boste dobile hlad, obljubljeno, potem se pa boste pritozevale, kje je poletjeuser posted image .
Ulla, super si to naredila, jaz bi bila ena tistih babik, ki so tiho in nic ne recejo. Ja zaluser posted image .
Se grem malo vlect, dokler moz ne pride iz sluzbe, me spet zacenja kriz bolet, sem prevec sedela.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7005
22.6.2007 13:41:07   
corfu
Jaz sem sem že zbudila, zlikala vso perilo, vauuser posted image user posted image  koš za umazano perilo je prazen in vse imam zlikanouser posted image user posted image user posted image   Midva greva čez vikend k najinemu malemu škratku, tako, da se vrneva šele v ponedeljek, komaj čakam, da ga vidim. Že v sredo ko sva skočila na morje, da sva ga videla se mi je zdel tako velikuser posted image  in Rumba si imela prav naj se pripravim glede velikost, sem bila zdaj v porodnišnici pri kolegici in sem na vso silo zatrjevala, da naš sine pa ni bil tako majhen ko se je rodil, kljub temu, da je bil v resnici še manjši in lažji od njenegauser posted image  Pikice male!!!  Iz majhnega zraste veliko!user posted image
Zdaj grem pa malo počint, potem me pa čaka še sesanje stanovanja in brisanje tal. Pa z mojim greva naročit zavese oz. dekor za zaveseuser posted image , potem moram pa počasi spokat za jutri.

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7006
22.6.2007 13:58:33   
corfu
Ali kreme proti celulitu npr. vplivajo na dojenje oz samo mleko, če si jih utiramo oz. jih uporabljamo še v času dojenja?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7007
22.6.2007 14:13:24   
rumba
corfu, jaz sem se mazla s kremo proti celulitu v času, ko sem dojila. Nihče mi ni rekel, da na bi smelauser posted image . Sej se tudi v nosečnosti lahko mažemo... Pa uživaj na morju in še zame malo zaplavaj. Jaz bi tuuuuudi!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7008
22.6.2007 14:19:53   
corfu
Rumba ti to resno??? Enkrat sem rabila neko kremo za roke, res pa, da je bila antibiotik in mi je splošni zdravnik ni dal, ker kao gre v kožo do ploda, pa se mislila, da se podobno zgodi če dojiš in se mažeš z kremo proti celulitu? Jaz pa polne omare krem proti celulitu, jaz pa čakam, le na kaj...na zalogo celulitauser posted image

Rumba bom mislila nate, ko bom čofala po vodiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7009
22.6.2007 14:27:46   
rumba
Corfu, ja, resno mislim.user posted image  Sicer pa poglej na Pušenjakov forum. On vedno piše, da ne škodi plodu in da pa tudi ne koristi proti celulitu. user posted image  Ne, vem, meni se zdi, da mi je kar koristila.user posted image  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7010
22.6.2007 14:35:01   
corfu
Ja, madona, jaz sem sto let za lunouser posted image user posted image user posted image , se grem takoj namazatuser posted image  in kdaj to zvem, tri tedne pred rokomuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7011
22.6.2007 14:37:58   
*maja
Ah celulit, jaz sem že obupala nad njim, mi nobena krema ne pomaga, se pa tolažim s tem da ko rodim bo pa malo boljše.... ja pa kaj še user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7012
22.6.2007 14:41:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Za magnezij sem nekje brala, da pač zaustavlja krče in s tem tudi popadke, zato naj ne bi bilo dobro ga piti na koncu nosečnosti......

Ja, to je res in baje naj ga po 37. tednu ne bi več pile.

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Hojla julijkeee...

Mene pa full zanima, v katerem tednu ste že, pa kolk gramov že imajo vaši otročki?

Jaz sem v 38. tednu, mali je mel v ponedeljek ocenjenih 3.600g.

Čaj iz malininih listov sem jaz kupila v Sanolaborju.

Kreme proti celulitu se pa kolikor jaz vem ne sme uporabljat med nosečnostjo, za dojenje pa ne vem. Tudi možno, da je bolje, da ne.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7013
22.6.2007 15:08:33   
Ajvy
corfu ti si čist pridna , jst se zdele vržem v likanje, stroj pa še kr pere.. k se tko lepo suši...

sem posesala, sem se skoraj stopila..

Babe kaj se sekirate za celulit, saj ga imamo vsi, važno da ga imamo sploh kje nosit!!!!
Jst sem vesela, da sem OK, kar se zdravja tiče, vse ostalo, pa itak nima veze...

Grem likat- beri se topit !!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7014
22.6.2007 20:29:45   
*maja
Uf danes smo pa slabe s temle pisanjem, kaj je vsem tako zelo vroče, da se nobeni ne da niti pred računalnikom sedet user posted image . Sem nas našla skoraj na dnu strani user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7015
22.6.2007 20:34:05   
rumba
Dober večer!
Pa se danes res ne da nobeni pisati, kaj?
*maja, kaj tvoji otroci že spijo?
Mi smo še v fazi spravljanja spat, pa nam ne kaže najboljeuser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7016
22.6.2007 20:38:41   
*maja
Ja moji kokr spijo; Neža je dol padla že okol osmih, druga dva sta pa ravnokar zavila vsak v svojo posteljo user posted image . Končno malo miru pri bajti user posted image , sem danes že cel dan sama z njimi, je moj odpeketal na dolenjsko k tastu (mojemu tastu, da ne bo pomote user posted image ) že zgodaj zjutraj, pa pride upam da kaj kmalu.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7017
22.6.2007 20:47:40   
rumba
Uau, dobra si, da si cel dan sama s tremi v tej vročini.user posted image  Mi smo bili cel popoldne v stanovanju, se sploh nisem upala ven. Sedaj pa na veliko luftam. Super!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7018
22.6.2007 20:51:16   
*maja
Sej zunaj je bilo kar luštno, je pihal tak prijeten vetrič, tako da se je kar dalo zdržat user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7019
22.6.2007 21:03:31   
kapica
Haj babikeuser posted image !
A bomo danes kaj cvekale? jaz imam kaksno urco casa, potem morem pa prenosnik odstopit.
Corfu, uzivaj na morjuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7020
22.6.2007 21:04:42   
*maja
Kapica jaz sem za en čvek mi je dolgcat.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7021
22.6.2007 21:06:01   
majrim
vse neki luftate, tu pa še vedno 30 stopinj...user posted image ...pol ni čudno, da smo ble danes bolj lene in je blo zatišjeuser posted image ...bomo že nadoknadile..samo da pridejo vse k sebiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7022
22.6.2007 21:07:07   
*maja
Ja samo če se bo taka vročina nadaljevala, potem nimamo šans da prilezemo na 300-tko, pa še Freycha neki štrajka...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7023
22.6.2007 21:08:00   
Ajvy
Hello babnice.. kako smo.. mene je tale vročina dodobra izdelala, moram pa rečt, da nisem edina... danes sem čist perilka, zdele pa če bo tak lepo pihalo, pa bom še likala.. če se mi bo dalo... nč kej dobr ne kaže.. mi user posted image  tak pritiska na desno stran trebuha, da me že kar boli

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7024
22.6.2007 21:08:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ja samo če se bo taka vročina nadaljevala, potem nimamo šans da prilezemo na 300-tko, pa še Freycha neki štrajka...

Freycha najbrž odšteva dneve

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!