|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.6.2007 21:42:33   
Freycha
danes se bom tudi jaz malo mojemu "možeku" posvetila, zato se za danes poslavljam......

se je pa res fino ohladilo user posted image user posted image

lahko noč!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6976
21.6.2007 21:44:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DEŽ!!!!!

user posted image hvaljen jezus in vsi svetniki...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6977
21.6.2007 22:43:34   
majrim
dež????????????...pa kje vi živite???...pošljite ga še na obalo malo, ne vem , kako bomo spali danesuser posted image

lahko noč punce in uživajte v hladu katera ga imauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6978
21.6.2007 22:56:04   
madejka
Tud mi nimamo deza! Pa je se kar soparno!

Glede zatekanja: meni je G rekla, da naj malo manj pijem (user posted image ), jem malo manj slano hrano in vsaj 1x na tedn naredim sadni dan. Ker se pac prvega in drugega tezko drzim, sem upostevala tretje in ne morte verjet kaka razlika! Skoraj cisto narmelne noge sem imela! SIcer res sele po drugem takem sadnem dnevu user posted image Se pa splaca probat!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6979
21.6.2007 23:29:10   
corfu
Eno vmes sem odspala, zdaj sem pa pomila posodo, obesila perilo in vidim, da ste že vse omagale. Jaz grem pa zdajle pod tuš, saj sem se s posodo in cunjami fino zagrela. Le kje živite, da imate dež, pa hladuser posted image  Meni vse teče, pa tudi vzunaj je še noro soparnouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6980
21.6.2007 23:37:22   
corfu
Punce želim vam lahko in hladno noč!

Se beremo danesuser posted image

čaw čaw

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6981
21.6.2007 23:38:38   
corfu
ups, ni še čez polnoč urauser posted image  v vsakem primeru...zadnji čas da se poberem pod tuš in spat....papa

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6982
22.6.2007 0:37:43   
Ajvy
Hello čveke, najbrž že vse uspešno ajate ali pa vsaj počivate... sej jst bom tudi odpeketala pred tv, ležat, ker me tako tačke bolijo, da je za znoret...

Bonni, midva bova banjico kupila v Ariel-u, je čist navadna ima pa en del gume na dnu, da ne drsi.., vrtiljak za na poksteljo pa sva kupila v Baby Centru.. to sem si bolj jsz zaželela in če ne bi dobila regresa, ga najbrž ne bi kupila, ker je bil malce predrag..ampak meni je pač to zelo všeč... tak da upam ,da bo tudi user posted image
Uspavanke lahko večinoma potegneš dol z neta, če se ti pa ne da s tem ukvarjat, imajo pa V BC polno CD-jev z raznimi otroškimi pesmicami (sem glih danes vidla), probaj tam, če ti bo kaj všeč...
Tako , jst se tudi opravljam, žal mi je ker nisem mogla nič z vami klepetat... lahko nočko vsem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6983
22.6.2007 8:09:24   
Anonimen
TUKAJ ENA IZMED OKTOBERK. PROSILA BI TISTO, KI NAM JE SPOROCILA DA JE NASA NEZA V BOLNICI, DA NAM POVE KAKO JE Z NJO IN NJENIMA user posted image user posted image IN SE NAM JAVI NA NAS FORUM.
HVALA, LP

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6984
22.6.2007 8:33:28   
madejka
Pa kje ste dans vse???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6985
22.6.2007 8:55:07   
corfu
Dober dan

Jaz sem danes dobesedno celo noč presedela na balkonu, okrog šestih zjutraj sem zaspala, zdajle sem ispod tuša, pa pojedla sem zajtrk zdaj grem pa spat!

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6986
22.6.2007 9:08:21   
Anonimen
jutrouser posted image sem kr fajn spala, noge so tudi malo bolše, danes resnično ne delam nič, pa da vidimo če bo kaka razlikauser posted image
madejka, a da manj pij ti je reklauser posted image kolikor so meni vsi povedali, je treba pri tem ogromno pit, ker več kot piješ bolj se voda izloča iz telesa, če piješ premalo, je še hujše bajeuser posted image za sol sicer drži, samo meni je gin. rekla da pri meni nima smisla da to čisto ukinem,naj samo zmanjšam, ker od te sopare in vročine bi vseeno zatekala, edino kar bi blo, pritisk bi mi še bolj padel, da tega si pa ne želimuser posted image

sem se najedla že, zdaj pa kavico spijem pa na wc smuknem, pol pa zabušavam celi dan in noge v luftuser posted image sem dragiju rekla da danes ne bo nič iz mene, pa se je sam ponudil da bo iz službe grede po eno pico smuknil, solato boma pa tudi nekako spacalauser posted image pravi srček jeuser posted image včeraj je prišel okoli 11ih, malo nakresanuser posted image in imel blazne izlive ljubezni, pa da kako sem jst fajna in vse, da se sicer tega skoz zaveda, najbolj mu pa rata to jasno, ko posluša razne kolega kako jamrajo in se pritožujejo čez babnce in kake blazotne finte da imajouser posted image user posted image jst sem zakon u glavnemuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 6987
22.6.2007 9:40:48   
bačko
Dobro jutro!
Glede zatekanja nog.Moj mi jih zadnje dva večera dobro zmasira in pomaga.Niso tako zatečene.Mama mi je dala eno kremo in jo moram danes zvečer sprobati če bo pomagala da ne bodo noge tako zatečene.Moj pravi ko mi masirana noge da imam čisto mokre.Se pravi da ko masira se voda izloča in zato potem niso tako zatečene.Pa tudi dosti vode spijem.In to se mi zdi da mi pomaga.Mi pa je kolegica rekla da baje pomaga tudi limfna drenaža stopal.Se bom pozanimala danes pri kozmetičarki če res kaj pomaga in bom šla na ene dve masaži če pomaga.
Jaz pa sem danes začuda dobro spala.user posted image Prav vesela sem ker sem se naspala.Naj mi katera predlaga kam naj grem z možem med vikendom?Kakšno jezero ali pa kaj takega?Nimam nobene ideje ampak rada bi kam šla.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6988
22.6.2007 9:46:18   
majrim
madejka...sadni dan je res super...meni so za to povedali malo pozno, ampak ga lahko narediš tudi 2x na teden...user posted image
ulla80.. :))))))))))...vidiš,kak kozarček preveč lahko tudi koristi včaasih,, a ne??...je že  lepo slišat take izbruhe ljubezni
...zgleda, da bomo danes vse malo lenarile...jaz sem imela delavno
...noč kot vsak dan - 4x ali 5x na wc, pol pa sva zjutraj malo podaljšala in klepetalauser posted image
...zdaj pa grem, da pride še dragi malo do pc-ja...itak se beremo poznejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6989
22.6.2007 9:46:46   
rumba
Dobro jutro!
Ne da se mi niti pisat, ker mi je tako vroče. Noč sem nekako preživela, sicer pa bom danes počivala. Razmišljam, da bi za kake pol urce skočila ven v kako senčkouser posted image
Planov za vikend še nimamo, razen tega, da gresta mulca spet malo k nonici, ker bom naslednji teden sama.
Se beremo!
Pa-pa.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6990
22.6.2007 10:02:46   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Jaz sem tudi kr dobro spala, glede na bolecine, danes se mi zdi, da je malo boljse. Tako da ne bom jamrala.
Super, da se je pri vas koncno ohladilo, in da so nekatere celo dez dobileuser posted image . Tukaj je se vedno hladno in oblacno, saj veste, meni pase.
Anonimna, nimam pojma o kateri oktoberki se gre, mogoce se katera oglasiuser posted image .
Ulla, super da si tako fajna zena in nasploh 1A za svojga mozekauser posted image .
Za vikedn se tudi midva prav ne vema kaj bova, nobenih idej.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6991
22.6.2007 10:36:33   
kapica
Grem jaz na en klepet k prijateljici, pa vas pridem popoldan spet kaj pogledatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6992
22.6.2007 10:47:10   
Jelenche
jutro drage moje dame

zelo težka noč je za mano ... imela sem občutek da bom rodila. V bistvu sem bila 100% da bom rodila. No, pa sem še vedno v enem kosu. user posted image
Tok me je tiščal v križu in na medenične kosti,... bilo mi je slabo. Sem bila nekako na meji bom bruhala, ne bom bruhala???
Na skretu me je fajn prepucalo,... user posted image  je bil full vznemirjen... ma sem sam čakala kdaj mi bo voda odtekla.
No, pa ni bilo nič. Potem se je okoli 4h zjutraj vse umirilo. In sem končno zaspala.
Zdaj grem pa v knjigarno zapravljat mal. Sem mal mahnjena na knjige. Upam da me od vročine ne pobere.

aja, pa pri nas je tudi deževalo,.. ampak samo za eno minutko.
user posted image

Danes so me tudi klicali da bom omaro dobila v torek popoldne. Si morte mislit mal več kot en mesec sva čakala nanjo. Za pop... k da je iz zlata!
No, ampak važno da pride!

cmoka vsem, se slišimo popoldne

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6993
22.6.2007 11:08:38   
Freycha
Dobro jutro punce!!

Danes je bila fenomenalna noč. Dvakrat sem šla na WC, pa SPALA SEM DO POL DESETIHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje tako dolgo spala user posted image  Se pozna, da se je zvečer ohladilo, ponoči celo deževalo in je bilo prijetnih 23. stopinj in sem spala ko bubica. Ravno danes ponoči pa moj dragi ni mogu spati, čeprav on vedno dobro spi......

Sedaj sem pa že vse uredila, kar se bank tiče in zavarovalnic in odvetnikov itd..... jest moram, potem pa na iskanje enega pudra, ki ga v MB ne morem dobiti user posted image  Upam, da mi ne bo treba do CE ali LJ......

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 6994
22.6.2007 11:09:24   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g); 8.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; Feldbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita (CR 29.6.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 59 user posted image ,     od tega 14 user posted image  in 18 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6995
22.6.2007 11:17:14   
majrim
oooooooo,ene pa so zaspankeuser posted image user posted image user posted image ...hvala bogu, izkoristi dokler lahko...moje noči pa so vse bolj podobne dnevuuser posted image ...ampak sem se že navadla, pogrešam le ležanje na trebuhuuser posted image
...ne laufaj preveč okoli freycha...te bo  kap v tej vročini...jaz grem v kuhinjo, ker se moj možek odpravlja delatuser posted image user posted image
...se beremo kaj kasneje, ko bo bolj hladnouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6996
22.6.2007 11:37:35   
Anonimen
user posted image kolk sem besna ej......zmeri mam takele frke s temi našimi kreteni na šihtuuser posted image spet se bom mogla kregat, mi kao regres ne pripada, ker je to za dopust, jaz pa sem na bolniški in nimam kaj na dopust hodituser posted image kreteniuser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 6997
22.6.2007 12:07:37   
madejka
Ulla peekola, kaj ti te majo za srat s tem??? Jaz sele 4 mesece delam, pa so mi ze regres dali. Se je sef smejal, ko mi je dal listo z regresom, pa rekel, da mam za "dopust"user posted image Presneto, kake razlike so to med delodajalci...

Jelenche pa kaj je to z nami? Meni se cisto isto dogaja!! Jaz mam sicer ze par dni tak. Najprej mi je blo 3 dni samo slabo zvecer, zadnja 2 dni pa samo leti vse iz mene in mi je tud cez dan slabo. Sem se celo noc nekaj trudila spat, pa mi ni ratalo. Zdaj sem pa na kamilicnem caju skoz, pa sem 2 uri spala kar tu na kavcu. user posted image Taaaak je pasalo!
Zgleda da pa tud user posted image matra, ker ko je meni slabo, on tud miga sto na uro.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6998
22.6.2007 12:15:20   
anja7
hojla punce!

da se vam še jaz mal oglasim. Ja vidm,da ste mele tud ve po večini slabo noč. Tud jaz sem se več al manj sprehajala po balkonu, pa slabo mi je blo, pa naš user posted image  je bil tud cel nervozn,... U glavnem se ne morm pohvalt z nočjo. Drugač smo mel pa včer pregled (38 2/7) in smo poslušal srčka. Vse je ok. Na ctg bom šla šele 2.7 in pol 3.7.,... (pdp 3.7)
Ulla 80 ti se pa kr razkur za regres. Če si zaposlena, ti regres vsekakor pripada, pa ne glede na bolniško.Punce dejte mi mal povedat, kako so kej vaši sončki živahni. Morm rečt, da je naš hvala bogu več al manj cele dneve aktiven. Čeprav me od gibov že po malem vse boli, ampak bom že, sam da ga čutm. Se beremo, pa seveda pobožajte vaše sončke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6999
22.6.2007 12:15:50   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image kolk sem besna ej......zmeri mam takele frke s temi našimi kreteni na šihtuuser posted image spet se bom mogla kregat, mi kao regres ne pripada, ker je to za dopust, jaz pa sem na bolniški in nimam kaj na dopust hodituser posted image kreteniuser posted image

če so ti dali dopust, ti morajo dati tudi regres in ko si v porodniški greš lahko mile volje na dopust..... to ni bolniška!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katero ime izbrati za punčko?
mmmv

Kaj vam je lepše

Maša (63%)

Tjaša (37%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!