Anonimen
|
jutro sem kr fajn spala, noge so tudi malo bolše, danes resnično ne delam nič, pa da vidimo če bo kaka razlika madejka, a da manj pij ti je rekla kolikor so meni vsi povedali, je treba pri tem ogromno pit, ker več kot piješ bolj se voda izloča iz telesa, če piješ premalo, je še hujše baje za sol sicer drži, samo meni je gin. rekla da pri meni nima smisla da to čisto ukinem,naj samo zmanjšam, ker od te sopare in vročine bi vseeno zatekala, edino kar bi blo, pritisk bi mi še bolj padel, da tega si pa ne želim sem se najedla že, zdaj pa kavico spijem pa na wc smuknem, pol pa zabušavam celi dan in noge v luft sem dragiju rekla da danes ne bo nič iz mene, pa se je sam ponudil da bo iz službe grede po eno pico smuknil, solato boma pa tudi nekako spacala pravi srček je včeraj je prišel okoli 11ih, malo nakresan in imel blazne izlive ljubezni, pa da kako sem jst fajna in vse, da se sicer tega skoz zaveda, najbolj mu pa rata to jasno, ko posluša razne kolega kako jamrajo in se pritožujejo čez babnce in kake blazotne finte da imajo jst sem zakon u glavnem
|