|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.6.2007 15:19:24   
tejči77
Potem se Zvesta dobro drži. Reva, v tisti vročini.
Ja, Freycha jest pa res ne paše nič toplega. Men še kaj druzga ne paše jesti. Se mi je vse ustavlo. Samo še na hladen tuš mislim in se preoblačim. Jaz sem sklenila da danes ne bom kuhala, bova tud kr solatko pojedla za večerjo, pa bo. Pa še kakšno sadje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6926
21.6.2007 15:20:51   
corfu
Hello

Včeraj se nisem nič javila, ker sva se z mojim v hipu odločila in letela na morje k sinu in seveda isti večer domov. Sem se kopala, pa sem v 37 tednu, saj ne moreš na morju vode gledat, sploh pa po tej vročiniuser posted image  Danes sem imela ginekologa in železo mi je naraslo oz prišlo na 101, ni dobro, ampak vsaj padlo ni, zdaj pa mi je dala še neke samoplačniške tablete za grizt. Bila sem tudi na ctg-ju in tamala je tud nekam mirna, me je vprašala če jo dobro čutimuser posted image ...mogoče se pa že pripravlja za ven, saj trebuh imam pa res čisto nizko. Ja, bi šla rodit, mislim, da je 30.06. polna luna, jaz se javim za takrat, še kakšna kandidatka?

Kako je kaj z Zvesto in ostalimi?

*maja, bravo za frizurouser posted image , jaz sem bila v ponedeljek pri frizerju, tako, da imam nekaj časa mir!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6927
21.6.2007 15:23:30   
tejči77
corfu, nas je verjetno kar nekaj kandidatk, ki smo že naveličane vsega in bi se ti pridružile konec meseca. Veš kaj, sem ti kar fouš za tale skok v vodo. Pravijo, da je temperatura vode že 26 stopinj. Upam, da si se še lahko ohladila.

Slikice naše Larise

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6928
21.6.2007 15:33:00   
corfu
Ja, voda je res izredno topla, še kakšna stopinja več, pa bo za moje pojme pretopla in se enostavno ne boš vč mogel ohladiti.

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6929
21.6.2007 15:36:07   
madejka
Tejči je od 3d-ja slikca ja. Tudi jaz se nisem mogla odločit če naj grem al ne, pol pa ga je pa mela moja G slucajno na probi in mi je kar slikco naredila.  In to zastojn. Obljubit sem ji morala samo eno slikco od bebice iz porodnisnice.

Pupi, ja se zna zgodit, da bova kje tam skupaj. Ti me kar lepo pocakaj, pa se zmeni s tvojo user posted image naj se lepo na glavo obrne! user posted image

O boga Zvesta! Jaz sem bila marca pri kolegici v P pa je sonce sijalo, jim je ze takrat blo full vroce, kaj sele zdaj!!! user posted image

Freycha najboljse, da si naredis solato! Jaz sem si sadno solato zaradi zatekanja. En nasvet: nikoli si ne dajte melone skupaj  z breskvami v solato!user posted image Bljak!

No jaz pa grem naslednji vikend se malo na morje... ce bo vse ok.
AJa to sem tela se vprasat: a ma katera ko pije Legofer sirup kake tezave? Jaz ga sicer spijem zjutraj na tesce in odkar sem ga zacela pit mi je vsak vecer slabo user posted image Sej ne vem ce bi lahko to kaj vplivalo, ampak nic drugega ne jem vsak dan istega kot pa tisti sirup pijem.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6930
21.6.2007 15:40:23   
Bonni
Evo, da se še jaz malo javim  user posted image

Jooooj, je VROČE!!! Jaz komaj živim. Sedim za računalnikom in namakam noge v lavor hladne vodeuser posted image

Kristina_1, hvala za odgovor o malinovem čaju. Sem ga šla kupit in ga počasi začenjam piti. Baje fuuuul pomaga.

Včeraj zvečer sem se lotila masaže presredka in sem se prav butasto počutila, tko da ne vem, če bom glih redno nadaljevala s tem, pa tudi Pušenjak pravi, da je vse bolj blef.

Jaz sem tudi bila pri frizerju, tko da sem tudi že odpikala še tole do kakšnega konca avgusta, potem se bo pa že našlo kaj časa, a ne?

Tejci, tega s tvojim popkom ti pa nic ne zavidam. Res zoprna zadeva. Jaz tudi nisem imela popolnoma nič maščobe na trebuhu in zeeeloooo globok popek, pa mi je do zdaj le lepo izstopil in ga nič preveč ne zateguje. Če se vležem na hrbet, se pa še celo malo skrije. Ne sekiraj se zdaj zaradi strij okoli, lahko da bodo zginile. Vse ob svojem času.

Pupi, nič ne boš samevala na koncu julija. Jaz se ti pridružujem, če bo vse po sreči. Se pa ne bi nič pritoževala, če user posted image  za kakšen teden pohiti.

Punce, a oni to resno, da ni klime v P????? Kako pa se potem preživi to vročino?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6931
21.6.2007 15:40:51   
corfu
Madejka jaz sem ena izmed tistih, ki ji je po legoferju slabo. meni je G priporočala naslednje. Dozo predpisanega legoferja si razdeli npr. na 5 majhnih žlič čez dan, jemlji ga po obrokih, ob vsakem jemanju sirupa si zraven spij, iztisnejn sveži sok iz pomaranč ali svežo limonado.

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6932
21.6.2007 15:44:35   
madejka
Corfu, pa je tebi tud blo slabo sele cez 12 ur??? To je meni full cudno. Sicer pa hvala za nasvet! Bom upostevala, ce bom videla, da je to to. Danes ga nisem vzela, da vidim, kaj bo zvecer. 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6933
21.6.2007 15:45:20   
rumba
Za magnezij sem nekje brala, da pač zaustavlja krče in s tem tudi popadke, zato naj ne bi bilo dobro ga piti na koncu nosečnosti...... Ma kaj pa jaz vemuser posted image  Samo ne bi rada zaradi magnezija še dolgo nosila tale trebuh.

Kopanje v morju pa po moje ni nioben problem, problem so le bazeni, ker ne veš, kako je s čistočo. Bodite pa pozorne na odtekanje vode. Ko prideš s kopanja se ti ulije malo vode, kar je čisto normalno, ne pa spregledati pravega odtekanja. Samo to, se mi zdi, je pisal Pušenjak.

Kapica, a ti si ribica in tvoj je levček? Zate bi kar rekla, da si ribicauser posted image . Po moje so pari ribica-levček ter rakovica-oven res nenavadne kombinacije in levčki ter ovni v teh parih bolj uživajo, saj smo rakice in ribice veliko bolj prilagodljive inčustvene in cartamo svoje zaklade, medtem ko oni niso tako zelo čustveni oz. tega ne pokažejo na tak način, kot me.user posted image  Pa to je verjetno le naše doživljanje, drugače pa še vedno trdim, da s nasprotja privlačijo!user posted image

Tejči, ne sekiraj se zaradi strij. Drugo poletje ne bodo več vidne. Prav lepo zbledijo. Pa kopalke boš tudi kamot oblekla.user posted image
*maja, user posted image  za frizurco. No, pa že včeraj si bila prav lepa.user posted image
madejka, jaz Legofera sploh ne prenašam. ljak, mi je slabo.user posted image  Zato sem dobila tablete Hematopan, pa je bolje.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6934
21.6.2007 15:57:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Kapica, a ti si ribica in tvoj je levček? Zate bi kar rekla, da si ribicauser posted image . Po moje so pari ribica-levček ter rakovica-oven res nenavadne kombinacije in levčki ter ovni v teh parih bolj uživajo, saj smo rakice in ribice veliko bolj prilagodljive inčustvene in cartamo svoje zaklade, medtem ko oni niso tako zelo čustveni oz. tega ne pokažejo na tak način, kot me.user posted image  Pa to je verjetno le naše doživljanje, drugače pa še vedno trdim, da s nasprotja privlačijo!user posted image

No, na začetku pisanja sem se še strinjala s tabo, sedaj se pa ne več. Ni res, da ovni nismo čustveni, ravno nasprotno, smo zelo čustveni, samo občasno malo čudno to pokažemo. Očitno tako, da imate rakice in ribice s tem probleme. Midva z mojim se zelo ujameva in si stalno govoriva, da se imava rada, se lubčkava, objemava, je pa res, da kar se cartanja tiče, je on mene pripravljen 3. ure čohati, jaz pa zdržim max pol ure, potem mu pa začnem svoj hrbet tiščati. Malo smo egoistični in prevečkrat najprej nase pomislimo, potem šele na ostale, čeprav po drugi strani pa so ovni znani po tem, da so zelo dobri prijatelji in partnerji, ker znajo biti pozorni.... V bistvu smo ovni full zakomplicirana bitja, smo pa ognjeno znamenje in to se nam hočeš nočeš pozna. No, potem si pa še ena fina mešanica sangvinika in kolerika, potem pa imate Freycho user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6935
21.6.2007 16:02:59   
tejči77
madejka, jaz tudi pijem Legofer, pa mi na srečo ni slabo, je pa to baje zelo pogost pojav. Si pa porcijo 30ml razdelim na zjuraj 15 in zvečer 15 ml. Pa potem še kakšno malenkost popijem čez in še kaj pojem, da nimam čist prazen želodec, čeprav ne vem ali je to dobro zaradi same absorbcije.
Boni, kje pa si kupila čaj iz malinovih listov?

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6936
21.6.2007 16:04:06   
ronja
Hehe, freycha, se mi je zdelo, da si kaj rogategauser posted image Bikica tu, moj ljubi je pa rakec in zdaj je že ziher, da bo tudi najina mala rakica, ne?

No, danes sem bila na CTGju in še nimam popadkov, tak da se vam bom verjetno vseeno pridružila v čvekanju na koncu, hehe.

Sicer sem pa čisto happy, ker sem dobila kopalke, ki so mi prav - posebej sp. in zg. del, seveda, ker takih zanimivih kombinacij, št.36 hlače in modrc F ne prodajajo v standardnih kompletihuser posted image . No, pa mam še en "problem" rešenuser posted image Jaz namreč sovražim lazit po štacunah... Sem bila tak vesela, da sem dobila to v prvi, pa še modrc za dojenje zraven - in to tak, ki mi je prav!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6937
21.6.2007 16:05:08   
tejči77
Ko že tako pridno opisujete znamenja pa napište še kaj za naju. Jaz sem vodnarka, moj lubi pa strelec. Pa se mi zdi da sva idealen par. Kaj pa pravi horoskop?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6938
21.6.2007 16:07:51   
tejči77
ronja, super da si dobila kopalke že takoj v prvi štacuni. Ampak ti to resno, taka suhica pa F modrc. A so se ti tako zelo povečale prsi zdaj? Kakšno košarico pa imaš kadar nisi noseča če smem vprašat?

Slikice naše Larise

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6939
21.6.2007 16:09:18   
Bonni
Tejci, v City parku v tisti zeliščni trgovini na koncu (mislim, da je Bazilika, nisem pa ziher).

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6940
21.6.2007 16:16:23   
Bonni
Ronja, pa ti si res faca. Te berem tudi pri junijkah, pa kar ne morem verjet, da si še vedno tolk aktivna, da ti niti vročina ne more do živega. Vsaka čast. user posted image user posted image user posted image  Vidim, da še spati nimaš časa user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 6941
21.6.2007 16:17:41   
Ajvy
Hello , zakaj pa je dober ta malinin čaj??? Če lahko katera še enkrat pove, lepo prosim...

Corfu, prav nevoščljiva sem ti za morje...

Pupi in Bonni tudi jaz sem na koncu julija , tak da ne bosta sami... čeprav je lahko kak teden prej, ne bom nč huda user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 21.6.2007 16:20:48 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 6942
21.6.2007 16:20:33   
Ajvy
Tejči jst sem morala dvakrat menjat garnituro modrcev, tak so mi zrasle..moj je sicer čist zadovoljen, se nč ne prtožuje... user posted image
Kako kaj tvoj popek... pa res nimaš velikega obsega trebuha, sam če si pa suhica,potem pa verjamem, da je šlo vse v trebuščka... Lep je, lep

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6943
21.6.2007 17:01:12   
Anonimen

he he kak zanimivo freycha.....sej ste fajni ovenčki ja, nč batuser posted image jst samo rada malo zbodem včasih, sploh tele primerjave je nemogoče delat brez podatkov, pol si pa malo norce delam iz teh splošnih znamenjuser posted image
tejči bo kr držalo, vodnar pa strelc zna bit fajn kombinacijauser posted image samo vprašanje kolko si ti dejansko vodnar in kolko on strelecuser posted image

možek mi je na pijačko zgasnil, jst pa crkavam doma...sem mu naročla par banjic sladoleda.....drugač ne bom preživela tegaleuser posted image a bi pomagal kak indijanski plez za dežuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6944
21.6.2007 17:20:07   
Freycha
Ulla, jaz se nič ne bojim, da ovni ne bi bili najboljši user posted image user posted image user posted image user posted image  valda, da smo... kdo bi bil pa lahko boljši od nas?user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6945
21.6.2007 17:32:57   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6946
21.6.2007 17:36:59   
Freycha
joj, kaj je z mano.... že dva dni mi sploh ne paše jest, čeprav sem lačna. Pa ni to zaradi vročine, ker je jaz načeloma sploh ne čutim. Sedaj se že dve uri odpravljam kuhat kosilo, pa še zdej ne vem, kaj bi. Namreč ideja, da bi jedla solato je propadla, ker nimam doma solateuser posted image  do štacune se mi pa ne da......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6947
21.6.2007 17:40:33   
Anonimen
midva že cel teden ( al še dljeuser posted image ) jema solato (ki je na vrtu) pa pečen krompir al pa testenineuser posted image user posted image to je vse kar mi rata spacat, nimam ama nč pametniga doma, do trgovine se mi pa niti pod točko razno ne da spokatuser posted image pa moj dragi lepo potrepežljivo to prenašauser posted image čeprav je včeraj malo pojamral da zna bit da mi bo shiraluser posted image in da bi blo fajn še kdaj kak košček mesa dat vaseuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6948
21.6.2007 17:45:19   
majrim
evo še ene ovnice, ki je zrcalna slike freycheuser posted image user posted image user posted image ....joj, ve ste pa pridne za klepetat....jaz sem se komaj spravla k sesanju , da ne bi vse delo ostalo na mojemu dragemu...no, pa saj je samo še 5 dni, pol pa ...user posted image ...joj, sploh si ne predstavljam brez njega it kam, ker odkar skupaj živiva še nisva bila ločenauser posted image ...težka bo...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6949
21.6.2007 17:51:20   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

evo še ene ovnice, ki je zrcalna slike freycheuser posted image user posted image user posted image ....joj, ve ste pa pridne za klepetat....jaz sem se komaj spravla k sesanju , da ne bi vse delo ostalo na mojemu dragemu...no, pa saj je samo še 5 dni, pol pa ...user posted image ...joj, sploh si ne predstavljam brez njega it kam, ker odkar skupaj živiva še nisva bila ločenauser posted image ...težka bo...

ja midva tudi še nisva bila ločena za dlje kot recimo 15. ur, odkar živiva skupaj. Pa mi je kar grozno, ko bom v AUT. Sicer mi je obljubil, da bo veliko gor, samo ne morem pa pričakovati, da bo res vsak dan od jutra do večera gor. Čeprav bi si full želela. Samo pomoje pa ni fer, da mu to tudi rečem...... Valda ima on tut svoj life...... Pa še po CR si dlje časa v bolnici, kot sicer...... mah bomo že potrpeli. Saj potem ga imam pa do 4. 8. doma ob sebi user posted image user posted image

Majrim, a tebi so rekli, da prideš 27. že kar na porod, al samo, da te notri vzamejo, potem pa bodo enkrat v kratkem tudi porod sprožili?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Partner pri porodu
smž

Ali bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?

DA (86%)

NE (14%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!