Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Kapica, a ti si ribica in tvoj je levček? Zate bi kar rekla, da si ribica . Po moje so pari ribica-levček ter rakovica-oven res nenavadne kombinacije in levčki ter ovni v teh parih bolj uživajo, saj smo rakice in ribice veliko bolj prilagodljive inčustvene in cartamo svoje zaklade, medtem ko oni niso tako zelo čustveni oz. tega ne pokažejo na tak način, kot me. Pa to je verjetno le naše doživljanje, drugače pa še vedno trdim, da s nasprotja privlačijo! No, na začetku pisanja sem se še strinjala s tabo, sedaj se pa ne več. Ni res, da ovni nismo čustveni, ravno nasprotno, smo zelo čustveni, samo občasno malo čudno to pokažemo. Očitno tako, da imate rakice in ribice s tem probleme. Midva z mojim se zelo ujameva in si stalno govoriva, da se imava rada, se lubčkava, objemava, je pa res, da kar se cartanja tiče, je on mene pripravljen 3. ure čohati, jaz pa zdržim max pol ure, potem mu pa začnem svoj hrbet tiščati. Malo smo egoistični in prevečkrat najprej nase pomislimo, potem šele na ostale, čeprav po drugi strani pa so ovni znani po tem, da so zelo dobri prijatelji in partnerji, ker znajo biti pozorni.... V bistvu smo ovni full zakomplicirana bitja, smo pa ognjeno znamenje in to se nam hočeš nočeš pozna. No, potem si pa še ena fina mešanica sangvinika in kolerika, potem pa imate Freycho
|