|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.6.2007 10:42:07   
tejči77
Pa ravno lani sem si na razprodajah kupila ene res dobre dvodelne kopalke. Zdaj jih pa lahko samo stran vržem, ker jih verjetno nikoli več ne bom mogla oblečt

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6901
21.6.2007 11:30:45   
Anonimen
sem posesala in po tleh pomila, mi ni dalo mirauser posted image kok sem tečna a neuser posted image pa sem rekla da nič ne bom danes.....tud za kosilo, pojma nimam, enostavno ne vem če bom kaj pacarila, niti nimam doma nič konkretnega, v trgovino se mi pa ne da, s temi zatečenimi nogami, vsakič ko prestopim se mi zdi da mi bo koža poknilauser posted image sem dala mrzle obkladke gor pa v luft jih malo porinila.....čeprav tole ne vem kolk kej pomaga, ker to bi kao blo treba ležat pa da so noge višje od srca.....samo pri meni to odpade, ker se ne morem več na hrbet vležt, se mi zdi da me bo zadušilouser posted image a mogoč kera ve, če kisovi obkladki kaj pomagajo, al je tisto za drugačne vrste oteklinuser posted image

tejči nč se sekirat, boš vsaj mela konkreten razlog da si privoščiš noveuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6902
21.6.2007 11:39:05   
pupi
Joj kaki trebuhi!!

Evo mene od G, naredili CTG pa naša frklica ni htela nič migat, mi je rekla sestra naj naredim par počepov!! Ja kak s toto taco kriplasto!! No pa jo te nekak predramima, sma mrdale trebuh da je te 2x brcnila!! Obrnjena še je vedno z ritiko navzdol, saj spoh ne vem če se ji bo dalo z glavico dol obrnit taki lenuh ko je user posted image !! Zdaj sem komaj 3.7. naročena ker ni moje G upam da bo ta čas naš pikec lepo migal da naberem teh 10 gibov skupaj da mi ne bo treba v P!!

Jaz bi vam tudi dala moj trebuh gor, pa če ne znam sem zadnjič htela neko slikico gor namontirat pa je blo vse preveliko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6903
21.6.2007 11:40:54   
madejka
joooj babe, sem sla z neta vceraj ob pol desetih in sem mogla 1 uro brat kaj ste pisale... cveke ste ta prave!user posted image In kake teme?! user posted image
Freycha in Kapica, saj lahko v bistvu tud kapici posljemo sms, ce nam da stevilko, pa samo za tiste, ki ne bojo vedle za spremembo poslje freycha kapici. Huh... vroce je, pa ne znam niti stavka normalno napisat, da bi se zastopo user posted image

Naj bi se ne kopal po 35. tednu??? Joj babe, ne tega rect, jaz grem na morje drug tedn! user posted image Majrim ne da ni tak! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6904
21.6.2007 11:43:27   
madejka
Pupi pa saj mas kar hitro to pregled. Jaz sem ga imela 12.6. pa ga imam zdaj 4.7. sele!

Ja tud jas mam vse slikce prevelike pa nekak ne znam v manjso velikost spravit. Dajte babe pomagajte, ko to obvladate!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6905
21.6.2007 11:51:55   
Anonimen
v kateremkoli urejevalniku slik se da nastavit velikost slike....in pol pač nastaviš na zahtevano velikost....sem sicer pozabla kolk je kle na RR, je pa ful mejčkena res

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6906
21.6.2007 11:54:29   
madejka
mah se mi zdi da mam samo power point pa slikarja user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6907
21.6.2007 12:07:16   
Anonimen
no sej se verjetno tudi da......jst sem kar v microsoft office picture menegerju zrihtala pa jeuser posted image nisem neki stručko za comp pa programeuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6908
21.6.2007 12:13:05   
pupi
 Madejka v katerem tednu pa si ti že

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6909
21.6.2007 12:14:01   
pupi
Jaz se s temi slikami ne bom jezla bom mojega nasrala da mi zrihta, če mi bo hotel!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6910
21.6.2007 12:14:52   
pupi
Madejka kak si pa ti to ovčico gor spravla

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6911
21.6.2007 12:27:53   
madejka
Pupi, dovolj majhna je bila tale ofca zgleda, nisem imela tezav. Vse drugo kar cem dat je pa preveliko! Pa nobenga programa nimam ko bi resolucijo manjšal. Ah, ce dam mojemu delat, se bo glih tak matral ko jas...

35 tednov mam ze za sabo... 5 more to gouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6912
21.6.2007 12:41:38   
madejka
Ratalo! user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6913
21.6.2007 12:48:04   
*maja
Evo se oglašam še jaz.... sem prišla ravno domov in sem se lepo skuhala zunaj na soncu user posted image , je za znoret meni se že meša. Noč je bila tudi katastrofalna, nisem skoraj nič spala, ker mi je bilo tako svinjsko vroče.

Sem si pa danes privoščila frizerja, tako da imam zdaj za nekaj časa mir s temle barvanjem in narastki, pa še manj mi je vroče, ko sem si takole lepo skrajšala svojo grivo user posted image .

Ah nič grem pod tuš da malo k sebi pridem...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6914
21.6.2007 13:07:07   
Ajvy
Hello čveke, samo da se pofočkam, ker je itak preveč vroče za za računalnikom sedet...
Ve ste full pridno zgodnje, jst zaspim šele tam okoli petih zjutraj in potem potegnem kar do ene enajstih, dvanajstih... redko da kdaj prej vstanem.. pa še to sem nenaspana... sej bo, samo če bo tale vročina mau izpregla...

Tejči, tale tvoj trebušček je pa že orenk trebuh- kolk pa maš premera, si kaj merila... user posted image , mora bit pa včasih kar težko kaj??

Upam, da se bo vsaj zvečer malo ohladilo ,da gremo lahk na kak sprehod, k tolele je že čist mimo, še kužku se ne da it ven user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6915
21.6.2007 13:19:21   
kapica
Rumba, ne vem zakaj ne bi smela magnezija pit? Se nisem slisala no. Ti ga lr lepo pij, pa pozabi na toluno drug teden, da bos z mano pocakala nas PDPuser posted image . Prooosimuser posted image .
Tejci, ne bom rekla, jooj, kak mas velik trebuscek, se bos se bolj prestrasla. Je pac malo vecji ja, pa kaj, ce ti pomaga krema okrog popka, upam da, da vsaj ne boli tako mocno. lep trebuscek imasuser posted image . Pa brez skrbi, tiste kopalke bos sigurno se lahko oblekla, sploh ce toliko sportas, kot si pred nosecnostjo. Sedaj se nam zdi, da ne bomo vec dobile telesa nazaj, ampak ce se malo potrudimo,smo zmagaleuser posted image .
Kako se kaksna slika da tu gor al kamorkoli, nimam pojma, se ne spoznam na to. Socer pa sem prevec sebicna, da bi vam svoj trebuscke kazalauser posted image . je pa tak najlepsiuser posted image user posted image user posted image .
Maja, super za frizurco, jaz bi tudi nujno ze morala, pa se kr nekaj odlasamuser posted image . saj bo.
Ulla, si bila pridna danesuser posted image .

Jaz sem skuhala kosilo, filano papriko, nekako brez okusa, ne vem, ni mi smekala. Zunaj pa lepo hladno, dezek, prijeten vetrcek, tako d ameni ni hudegauser posted image .

Aja, na horoskope in te zadeve se ne spoznam. A mi pove katera kako gresta ribica in levcek skupaj? Po mojih izkusnjah ne najboljseuser posted image , ceprav je bilo enkrat receno, da se ful ujemata.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6916
21.6.2007 14:09:11   
kapica
Mi je malo dolgcasuser posted image , pa glava me je zacela boleti. Sigurno od vremena in pritiska, bom sla mogoce malo pocivat, zaspat eno rundouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6917
21.6.2007 14:17:22   
Anonimen
user posted image lev pa ribica....malo v hecuuser posted image lev je nastopač, igralec, rabi publiko obvezno, nekai da lako blesti in sije....znani so tudi po kao velikem srcu in plemenitosti, no vse to samo tolk dolgo dokler se jim dotični klanja in jim je večno hvaležen....če tega ni oz. se neha, neha tudi plemenitost in levjesrčnostuser posted image ribica je prevč občutljiva, že skor malo ezoterična in prevč zaposlena s problemi človeštva ki jih je treba rešvat in s tem kako so vsi nehvaležni in ne opazijo njenega razdajanja, da bi bla levčku dobra publikauser posted image na brzake....zdej grem pa špagete vržt kuhatuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6918
21.6.2007 14:59:03   
pupi
Kapica kaj že iščeš nevesto za svojega pobalinčka user posted image user posted image ! Od kod si ti da v tem trentutku priletim tja, če mate dež pri nas v MB še nič ne kaze na to!! Sem se zaprla v bajto, zaprla vsa okna malo klimico zkurblalain je malo bolj za živet.

Medejka mogoče pa nama bo uspelo skubaj bit v P. Jaz mam 21.7. PDP!No zdaj edino če se naša šmrklica ne misli obrnit pa še mi kaki CR grozi.

Glede CR in kaka jih v Nemčiji delajo serijsko pa lahko rečem samo, da sem se danes s sošolko pogovarja, ko je inštrumentarka v naši bolnic in je rekal da so včeraj naredli 6 CR. Meni se to zdi dosti...user posted image

Tejči nič se ne sekiraj za trebuh, lepa si in pol boš tudi tak kot so že napisale če si si bolj športnica po duši boš še kopalke z razprodaje komot nosla!!!

Zdaj pa grem z mamo  še malo po nakupih, pa bučke si boma spekle pa se vam še zvečer javim!!

Fryecha!! Kje si te že malo pogrešam!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6919
21.6.2007 15:00:56   
pupi
Tak hitim s totim pisanjem, da je miljon napak noter se opravičujem, upam da bote lahko kaj razbrale s tega kaosa!!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6920
21.6.2007 15:03:55   
tejči77
maja, super za novo frizurco. Jaz se tud ne spravim, tako kot pravi Kapica, pa bi bil že skrajni čas. Bi bilo dober da se kr naročim, čimprej, da me kaj ne preseneti, kaj vem kdaj bom potem lahko skočila k frizerju.
Oh, ko bi le bilo malo hladneje. Pa glih me smo morale pokasirat ta vročinski val, ko smo tik pred porodom in res težko prenašamo tole vročino.

Slikice naše Larise

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6921
21.6.2007 15:08:28   
tejči77
Ajvy, obseg je sicer 106 cm, ampak sem bolj pri suhih, se, štartala pri 63, kar pomeni da sem pridobila kar 43 cm.
Kapica in pupi, dvodelnih kopalk pa zagotovo ne bom več nosila, ker imam okoli popka bele črte, očitno nisem ušla strijam kljub mazanju. Sem bolj take sorte, da nerada kažem svoje pomanjkljivosti.
Čeprav imate prav, kaj bi me pa moralo brigati kaj si mislijo drugi. Saj sem si jih pošteno pridelala in niso od debelosti.

Slikice naše Larise

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6922
21.6.2007 15:12:29   
tejči77
A mi lahko katera prosim pove kako izgledajo lažni popadki. Mene že od včeraj zvečer nekaj zvija v spodnjem delu trebuha, pa še zdaj nisem prepričana kaj to je. Vem samo, da niso pravi popadki, ker niso enakomerni. Pa moja tamala že od petih zjutraj nori brez prestanka. Popolnoma ves čas brca in se premika. Se mi zdi da bi bil čas da malo počiva tudi.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6923
21.6.2007 15:12:46   
Freycha
Evo mene... končno doma v klimi user posted image user posted image user posted image

pa kaj ste vi ja nori....... taka vročia, pa saj se ti zmeša!!

Evo, sem bila na čveku z babikam. Torej dve avgustovki (sredina in konec avgusta), ena julijka z dvojčki (z njo bom verjetno istočasno v Feldbachu user posted image ) pa ena aprilska mamica in jaz.... jaooo smo čvekale user posted image user posted image user posted image  čudim se, da ni dežja user posted image

Potem sem pa šla še do Zveste v bolnico, pa imajo tak vroče v sobah, da se ti zmeša...... sem skoraj crknila od vročine. Še vedno ne ve točno, zakaj je v bolnici, še manj, koliko časa bo, ampak ji CTG-je non stop delajo, pa pritisk ji merijo in to je to.......user posted image  Ji pa nič ne zavidam tega ležanja v P...... Vse vas lepo pozdravlja nazaj in upa, da se bo kmalu vrnila domov, pa priznala je, da noro pogreša nas čveke user posted image

Drug teden v torek in sredo sem pa spet pri njej, ker sem ravno v P...... upam, da do takrat ne bo rodila user posted image

Sedaj pa razmišljam, da bi si naredila eno kraljevsko solato, saj mi za kaj drugega itak ni..... je čisto preveč vročeuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6924
21.6.2007 15:15:50   
tejči77
madejka imaš pa res lep portretek svoje bebike. user posted image To bo verjetno iz 3D ultrazvoka, a ne? Men je kr mal žal da nisem šla. In če prav vidim dete spančka.

Slikice naše Larise

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!