Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Freycha mogoč bi blo bolš da kaka prevzame, ker če greš v Avstrijo bo drag telefon, boš plačala tud za prejete SMS-e. Pa še Kapici jih boš pošiljala. Naj raje da kapica cifro vsem zainteresiranim, pa če rodimo po 29., pa dokler ne prideš nazaj in rečeš da si o.k. sporočamo Kapic Ja, to je res, da si bo s tem stroske naredila. Glede na to, da sem že sedaj drugo zamenjavo "težko" dobila in glede na to, da bom do začetka julija že nazaj, bom tudi tistih par sms-ov zdržala. Ne gledam s strani stroškov, ker potem tega ne bi hotela več početi. Sem že sedaj pošiljala vsem že mamicam sporočila od novih mamic in potem, kaj se s kako dogaja, itd...... pa še tako bom vedela, katera je že rodila joj, če bova potem še skupaj hodila spati je pa predvsem odvisno od male. Pa se bo znalo zgoditi, da se ne bo kaj bistveno spremenilo, ker je njemu čisto vseeno, ali gre fuuulll prej spat, ali pa veliko kasneje. On se samo uleže in spi Joj, nisem vedela Rumba, da boš prišla s krili do sem, jaz sem pa vsa okna zaprla, ker je bila klima celo noč prižgana Upam, da nisi predolgo časa na balkonu čakala Ulla nič bat... če bo mala po meni, ne bo nič tipična rakica Če pa bo tipična rakica, bo pa po mojem dragem, ker je on tudi rak (pa pravijo, da ovni in raki nikakor ne grejo skupaj)
|