|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.6.2007 20:05:58   
Aja1
Sem ravno napisala pa se je zbudila....zdaj pa že razgraja. Gremo še malo ven (za pol urce), ker danes nismo bili skoraj nič zunaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9626
20.6.2007 20:26:42   
Nogavica
Žive se ne da nasrat user posted image . Je že budna in ful našpičena. Se greva kopat, da jo malo utrudim user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9627
20.6.2007 20:45:23   
majas
Čer!
Tudi mi že spimo...sem hotela malo prezračit stanovanje pa odprem okno pa taka sopara not vdari da sem raje kar zaprla spet.

Zdaj pa grem tudi jaz pred TV ker se mi nič ne da danes user posted image to pa res zanimivo user posted image
Jutri zjutraj pa greve do mojih in bove do petka vse za krst pripravile in spucale. Moj pa gre na teren spet user posted image pride v petek komaj.

Bravo Max81 za kile ...

In upam da vam rata uspavat tamale user posted image

Lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9628
20.6.2007 21:22:45   
Zamima
večer,...

Jaz sem danes utrujena za umret user posted image ,... sem tako raztresena, da ne vem kam sem varčevalno knjižico založila  user posted image  user posted image  user posted image . Sicer predvidevam, kje bi lahko bila, ampak nisem prepričana user posted image .

Sem dobila danes vabilo na kotrolo brisa, baje da prejšnjič ni bilo nekaj ok user posted image , srčno upam, da je šlo samo za vnetje.

Danes sem pospravljala hiško, in je tako, kot bi atomska bomba noter vsekala, nič na svojem mestu še vedno ne.

Ma ja saj bo, če bo do jeseni bo tak ok, ampak sem prav nervozna ko pridem v taki nered, da niti ne vem kam naj stopim, kaj naj prvo v roko primem itd. user posted image

Zdaj bom pa še malo tukaj, potem pa pod tuš, pa grem v posteljo gledat Friendse user posted image ,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9629
20.6.2007 22:10:45   
Nogavica
Živa že pol ure spi, bravo mami user posted image user posted image user posted image ! Sva se kopali kakih 20 minut, dokler se ni v banjici hotela na trebuh obrnit user posted image . Mislim, da je še malo premlada za potapljanje.

Zunaj je sopara za crknit user posted image . Sem že danes rekla hvalabogu, da imamo klimo? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9630
20.6.2007 22:23:53   
Zamima
jaz sem pa že pred kako uro napisala, da grem pod tuš, pa se še zdaj nisem spravila user posted image , ne da se mi ama ništa, tak mi je vroče, da adijo pamet, nogavica lahko pridem k tebi? user posted image , če se že tolko hvališ s klimo user posted image .

Nič, zdaj pa res grem

Nočko vsem in čimboljše spanje vam in vašim user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9631
21.6.2007 6:57:38   
majas
Jutro!
Prvo mesto! Jeeeee ... user posted image

Midve šibave do mojih zdaj ko še ni tako vroče...lep dan vsem...

Saj vas pridem pokukat...

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9632
21.6.2007 7:13:02   
max81
jutro tudi od naju z miško, ati je šel v  službo in ga ne bo kar cel dannnnuser posted image .user posted image  je že pojedla, mati pa si tudi kofeta ne more privoščit, ker moram preh it v trgovino ker nimam nič mlekauser posted image ...tudi mi2 se bova kr počasi odpravile, ker bo po moje že kmalu vroče za znoret.......sicer se mi pa čisto nič ne da, pa še včeraj me je kr fajn sonček kresnu in sem kr fino fajn rdeča, še  čudno da me nič ne pečeuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9633
21.6.2007 7:57:04   
Nogavica
Dobro jutro!

Danes mi je po dolgem času hotelo joško raznest zjutraj. Je bolelo kot user posted image . Prav vesela sem bila, ko se je Živa zbudila, da sem jo lahko priklopila, pijavko malo user posted image .

Zamima, komot se lahko kdaj zmeniva in se prideš hladit sem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9634
21.6.2007 8:29:49   
viv_
Jutro punce!

Jest se poslavljam do ponedeljka. Greva z možem v Anglijo, v Ascot na konjske dirke. Tamalčki bojo pa doma, vsaka pri eni babici.

Lepo se mejte, pa se beremo, ko pridem nazaj...

pa-pa

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9635
21.6.2007 8:46:09   
Nogavica
viv, uživajta!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9636
21.6.2007 9:52:35   
Zamima
wau Viv superca user posted image ,... lepo se mejta,...

K meni pa danes pride popisovalec (mije pustil dva listka in nas ni bilo takrat tam - sem pa prepričana, da sem prvi listek spregledala, pa sem dobila že obvestilo, da bi si morala sama popisat vse, in sem ga poklicala pa sva se za danes zmenila, da še vseeno pride), jao, pa nimam pojma kaj mu moram vse povedat, bomo počasi kar šli, da si vse izmerim user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9637
21.6.2007 11:12:22   
Anonimen
Kaj boste danes kuhale? user posted image  
Sem tečna, saj vem, sam nam zmanjkuje idej. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 9638
21.6.2007 11:25:18   
krfjolca
PIKNIČ:
Naj vas obvestim, da je naš prostor rezerviran. Dobimo se torej 30.6. okoli 11h, 12h v Mostecu, navodila poti do tja so bila že napisana, pa saj jih bom še ene parkrat prilimala. user posted image . Prostora bo dovolj, pa ker ni tako ogroooomna družba, ni treba hrane vnaprej naročat, bomo kar tam povedali, kaj bomo jedli. Mislim, da se strinjamo, da bi kar tam naročili za jest - hrana ni draga, imajo pa žar ponudbo - lahko tudi zelenjavo. Če ima katera pomisleke, naj mi sporoči.

Tiste, ki ste se pofočkale, ste se obvezale, da pridete - in če katera kaj zabluzi, bomo za kazen najele Damjana Murka, da ji pride pred bajto pet. Pol pa pomislite, kaj bodo rekli sosedje - tako da boljš da se nalimate v Mostecu user posted image .

Pozivam še ostale, ki mi še niste poslale telefonskih številk, da mi sporočite telefonske številke (da vem, kam poklicat za razne grožnje user posted image ).

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9639
21.6.2007 11:56:41   
ema79
hojla!

Naša že zopet spi. Tale vročina je tolk utrujajoča za naše malčke. Prov smilijo se mi.

Končno sem dobila varnostno mrežo proti komarjem, po laufanju po veh otroških štacunah v Lj, sem se odločila, da jo naredim sama oz. kupila em prov blago proti komarjem in bo babi zašila. Nikjer je nio imeli, razen v Arielu, tam je bla pa taka, da se napne čez postlo pa mi ni všeč. Jst bi rada tako, kot je baldahin narejen. Tak, da sem baldahin frcnala stran in na tisto ogrodje dala to mrežo. In veste kaj? Ful dober zgleda, velik lepš kot baldahin - tako pravljično.

viv mej se fajn!

karfjolca drži, ker Murko pa nau men sramote delu po vasi!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9640
21.6.2007 12:00:24   
ema79
IZVIRNO SPOROČILO: max81

user posted image

babe a je kera že dobila nakazano dohodnino?
odločbo že mamo sam kdaj hudiča bodo pa dinarčkiuser posted image

Prvi del bo nakazan do 29.06. , drugi pa do 30.07.

Kuhala bom pa danes paprikaš!

Življenje je lepo....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9641
21.6.2007 12:54:53   
Aja1
Jaz se bom kar napisala, da pridemo, pa nasne bo. Bom vsaj Murkota vidla user posted image user posted image user posted image

Ema, lep nov avatar!
Viv, uživajta.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 9642
21.6.2007 13:51:55   
ircica
Murko me ne prizadene, bo vsaj sprememba od parčka s harmonika, ko vedno na dvorišču evre prosita. Tako kot on mijavka, pa do našega štuka ne neseuser posted image
Prideva pa vseeno.

Če se mi do 30. ne bo zmešalo od vročine. Na trebuhu se mi je naredil simpatičen boleč ekcem in ne vem, kaj naj z njim. Mali bi bil skoz v naročju, pa tečen je kot driska in kar ne ve, kaj bi s sabo. Pa gremo mamo drgnit, kjer boli. Tuli skoz, kar naprej bi se postavljal na noge. Kar mu sicer že gre, ampak držanje pa še ne, zato moram bit skoz blizu, ker leti vedno direkt na glavo. Se je spoznal že z zidom, tlemi, robom od mize, dnom stajice, vsemi stranicami postelje. Če bo 1. leto preživel brez možganskih poškodb, bom lahko samo srečna. Po mojem po porodniški mi bo čisto vseeno, kaj oni muloti v razredu delajo, če ravno ne visijo prek okna.

Jedel pa je za en mišji repek kašice in žličko jogurta. Potem pa tulil. Pit noče. Pa tuli.
eh...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9643
21.6.2007 13:53:17   
ircica
katera je že spraševala... Kostja se usede sam, ampak redko in z mnogo protestiranja, ker ga ni nihče že prej pobral. Sem ga videla danes v stajici, v vozičku pa že nekajkrat (ampak tam ne velja tako, ker se potegne za robove in ni čisto vodoravno).

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9644
21.6.2007 14:10:43   
Nogavica
ircica, tebi se pa moram vedno nasmejat user posted image . Sicer ni lepo, da se zabavam ob problemih drugih, ampak kriva si sama, ker tako napišeš, da ne gre drugače user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9645
21.6.2007 14:17:21   
ircica
sem že mislila, da sem sama kriva, da nimam klimeuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9646
21.6.2007 14:22:48   
ircica
mi je sedel v naročju in sem pozabila glavno pritožbo napisat:

Tašča nam (mu) je podarila satelitski krožnik. Ne da bi koga vprašala, če ga potrebujemo/želimo/lahko namontiramo. Saj vem, da i lepo, če se pritožuješ nad dragim darilom, zato pa je zadeva še toliko slabša. Ne samo, da mi pol balkona zaseda tupi krožnik, da imam čez celo dnevno žice in da moj študira priročnik, še krivo se počutim, ker sem jezna, ker jaz RES RES nikdar nisem hotela krožnika in 50 programov. Itak ga ne smemo namontirat na steno (pa še grdo zgleda), itak nič ne lovi, ker mora biti usmerjena tja, kjer je pri nas stena. Tako da zaenkrat stoji na balkonu, zaseda prostor in nihče ne ve, kaj bi z njo. Ampak hvaležni pa smo, to pa.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9647
21.6.2007 14:34:47   
Nogavica
user posted image  user posted image  user posted image

Kaj bi mi brez tašč? One vedno točno vejo, kaj potrebujemo user posted image . Vprašaj, če lahko krožnik zamenjaš za klimo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9648
21.6.2007 14:45:08   
ircica
user posted image user posted image raje ne, dobim ŠE klimo, pa na balkonu ne bo placa

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9649
21.6.2007 17:50:53   
Aja1
Ircica, user posted image user posted image user posted image  za taščo user posted image user posted image user posted image

Midve sva pa zdaj dve uri oddrnjohali. Je prav pasalo. Zdaj pa čakava, da se vsaj malo shladi in da gremo ven.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

noge
Lelly28 RR

Kako uredite dlačice na nogah med poletjem?

grem k kozmetičarki (0%)

brijem doma (29%)

z epilatorjem (29%)

z voskom/ depilacijskimi trakovi doma (14%)

sem šla na trajno odstranitev (7%)

pustim dlake (21%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!