|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.6.2007 21:16:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
bejbi mejbi user posted image user posted image ce se situacija umiri user posted image je ravnokar pridno popapala vecerjo in ressss upam, da bo jutri reakcija za nami user posted image

No, bom juter pogledala na forum - ti itak vstaneš zame sred noči user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
21.6.2007 21:20:45   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

punce kaj naj nardim tamal ma spodnjo obrobo usnice rdeco zgleda da se mu je od vrocine vnel zdaj pa skoz lize a obstaja kaj za namazat

ribodermin morda user posted image ampak bi namazale sele ko zaspi, da ne polize takoj dol.. al  pa kar bepanten. lanolin

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
21.6.2007 21:27:46   
draja
Mostec me mika, samo gremo zjutraj osebno za Živo dat delat, pa pol se mi najbrž ne bo dalo spet pol ure pešačit do tja. Bomo vidli, kako uspešni in hitri bomo jutri.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
21.6.2007 21:29:42   
vms
user posted image user posted image user posted image  odtrgalo se mi bo!!!

Ma ne morete verjeti drage moje kako me je tašča vrgla iz tira.
Tako sem jezna pa še na svojegauser posted image  sem tolk besna da v meni kar kriči.

Ker nisem vzkipljive narave in vedno pogoltnem in kasneje rešujem situacijo. toda tokrat sem se komaj zadržala.
naj se vam malce potožim:

DVA MESECA NAZAJ: tašča je rekla, da bo kupila ovčko za v voziček. takoj sem ji rekla, da naj tega ne dela ker ne želim, da bi Ana Marija ležala na tem. Ona vztrajno da jo bo kupila , saj ko je imela mojega moža in svaka si je silno želela, da bi jo imela, pa si jo ni nikoli kupila.JA INuser posted image ? - si mislim toda tega ji ne rečem. zopet ji ponovim, da ne želim da bi mala ležala na tem in da naj ne kupuje ker ne bom uporabljala. in ona meni: ja boš vidla kok je to dobro in ti ne bo žal bla bla bla... potem pa sem ji rekla da ne bom o tem diskutirala in pika.

ČEZ KAK TEDEN PO TEM DOGODKU:
pride gor in prinese ovčko, mene tisti moment ni bilo, sem bila v previjalnici. pridem v sobo in pravi mož , da je to mama prinesla gor. meni je kar zakuhalo. ampak ok pustila sem na mizi in čakala, da bo prišla kaj gor. naslednji dan pride gor in se naredi MUTASTOuser posted image user posted image user posted image user posted image  : ja a si sploh pogledala ovčko, ki sem jo kupila za Ano? ona meni pravi, jaz pa sem ji rekle, da sem o tem z njo pred kratkim razpredala in da ne bom več. pograbi in odnese besna ko ris.

ENKRAT VMES DO DANES: sredi ene debate o Ani mi pravi: ja jaz bom pa dala ovčko v voziček( ima enega dol, za po stanovanju), da ji bo bolj mehko.
HALOOOO, ker del ji ni bil jasen???? in jaz ji pravim, da naj tega ne počne( vam ob koncu razložim zakaj sem tako proti), in ji zopet razložim da ne želim tega in da naj ne dela proti temu kar rečem jaz ali pa mož. ona se samo nasmehne in konec debate.

PREJŠNJI TEDEN: Ano sva dala dol ker sva morala po opravkih in ko prideva domov, Ana Marija na ovčkiiiiii!    user posted image - druzga ji ne morem reči! vidi da mi ni prav in se hinavsko smehlja češ : a sta vse uredila? ( v mislih pa ima : no pa je po moje!!) zopet sem ji rekla, da tokra pa zadnjič zahtevam, da jo ne daje na to ovčko, ona pa mi odgovori: CITIRAM
T: tvoji razlogi se mi zdijo neumni in jaz bom delala tako kot se meni zdi najbolj prav za Ano, ti delaj po svoje jaz bom pa tako kot se meni zdi!
jaz: ne ne strinjam se s tem( še vedno mirna, čeprav je v meni vrelo) jaz sem starš Ani in prosim vas da me upoštevate ko kaj rečem, zavoljo najinega odnosa.
T: ne, ko bo Ana pri meni bo na ovčki, ti pa raje pozdravi svoje frustracije okoli te ovčke pa bo. Po resnici povedano me sploh ne gane, da si jezna, ker vem da delam dobro.
( halooo, ona bo meni to govorila, ki zdravi svoje neuresničene želje še ko je imela ona otroke majhne)
jaz: Ne želim vam več težit o tem z vami  ne bom na to temo rekla niti besede.
popokam tamalo in grem gor.
pride moj domov in mu povem, kaj se je zgodilo. Ne da ga prosim ampak zahtevam, da se gre dol pogovoriti in da ji reče naj odstrani to kur...... ovco!!! Ker ve kako je njegova mati težka in tudi prevzetna mi predlaga da bi sklenili kompromis, pa naj bosta dve plenički čez ovčko. Jza pa vztrajam da ne!!NISEM TRMASTA ZA BREZ VEZE, VAM BOM RAZLOŽILA PA UPAM, DA ME BOSTE RAZUMELE. Pa mi pravi moj, da ko jo bo naslednjič videl na ovčki ji bo rekel.ok se strinjam

DANES: dava jo za pol urce dol in ko prideva nazaj _ kaj mislite?user posted image _ Ana MARIJA NA OVČKI!!!JEEEuser posted image user posted image  meni se utrga pograbim tamalo in grem gor, moj pa dol  povedat svoje. Njena reakcija, obrne se na peti in gre v sobo z hinavskim pogledom.
MA, ZA POPIZ...., človek več ne ve kaj bi rekel.

Potem pa pride moj gor in mi pove kako je bilo. da jo je PROSIL( halooooouser posted image - bedak ta moj- kaj jo ima za prosit) naj jo ne daje na ovčko in ona odreagira kot sem zgoraj opisala.
jaz: a prosil, si jo naj nekaj ne počne, kar jaz že ves čas prepovedujem, saj je čas prošenj že zdavnaj minil? 
Skomigne z rameni in gre pod tuš.

Ma jaz ne vem več kaj naj naredim, očitno ji bom morala pokazati, da resno mislim, s tem da tamale več ne bom dajala dol!al kaj?

No sedaj ne govorim z našim, ker sem besna ko ris nanj ker premalokrat reče kaj misli  in vedno sem potem jaz tista grda.

ZAKAJ NE DOVOLIM OVČKE: leta 1996, mesec avgust točno 14 dni pred prvim rojstnim dnevom mojega sinčka, zvečer  ga dam spat in po kakšne pol ure slišim, da hrope in komaj diha. kakorkoli sem mu hotela pomagati, da normalno zadiha ni bilo nič bolje- pridrvi rešilec in vija v otroško dežurno, kakšne muke sem v teh sekundah oz. minutah doživljala vam ne morem povedati. pot se je vlekla, kot bi se vozila ure in ne minute, tisto minuto sem začela moliti kar nekoga- lahko da tudi boga- naj vzame mene in pusti mojega sončka živeti. Dobilje injekcijo proti zadušitvi in masko za dihanje. počasi se je stanje umirjalo toda obrazi zdravnikov nisoobetali, saj nakakor niso mogli potrditi nobene diagnoze. Tako sva z sinkom sprejetana intezivno in bogi moj pišek : zvezali so mu rokice- za ogrodje posteljice
da so ga lahko pikali na mali glavici je imel masko in znaki so bili slabi. Tako so se začele trpeče minute, ko pas je naenkrat srček nehal biti... REANIMACIJA, MASAŽA SRČKA, BORBE ZA MOJEGA MALEGA SONČKA, VIDLA SEM SE KAKO SI JEMLJEM ŽIVLJENJE , POČUTILA SEM SSE KOT V DRUGI DIMENZIJI KO SEM GLEDALA KAKO SE ZDRAVNIKI BORIJO ZANJ. IN KAJ KMALU SLIŠIM ZOPET: PIII, PIII, PIII IN SLIŠIM NEKOGA REČI, : IMAMO GA NAZAJ! NE MOREM VAM OPISATI TEGA OBČUTKA, VESELJA, STRAHU OBUPA IN OLAJŠANJA, DA ME NI ZAPUSTIL. TAKO SVA PREŽIVELA, ŠE NEKAJ ČASA V BOLNICI IN KONČNA DIAGNOZA JE BILA DOKAJ NEOPREDELJENA OD KRONIČNE ALERGIJE NA PRŠICO, DO LARINGITISA... SKRATKA ZDRAVNIKI MI NISO NIKOLI ZNALI RAZLOŽITI ZAKAJ JE PRIŠLO DO ZASTOJA.

NADALJUJEM NAPREJ SAMO SE BOJIM DA SE MI BO ZBRISALO, PA BOM  POTRDILA

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
21.6.2007 21:30:14   
erna14
jutr bo dezzzz je tok oblacno
draja:res si zelim da se pr vas tole ustima,ampak jaz bi na tvojem mestu sla mal p pokazat za vsak slucaj,user posted image user posted image user posted image za vas

mi smo bli pa spet v sopingu smo sli po fasungo a smo domov prnesl same sladkarije;kremsnite,sladoled-visnja-jogurt,cokolade.......user posted image je tok dobr njama.u sva bla z lubijem pr zobarju sm bogatejsa za eno belo plombo,je bil danes novi zobar k un je sov v penzijo-hvala bogu,pa moram rect da je tale ta nov zakon.

nockauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
21.6.2007 21:37:57   
erna14
vms:hudo ves kaj jaz bi na tvojem mestu popokala tisto ovco in jo skrila da je nikoli nebi vec nasla.mislm stari men bi se odtrgalao prov dobesedno ti para zivce kot da uziva v temu.user posted image  babji nimam kaj druzga rect

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
21.6.2007 21:38:59   
Anonimen
VMS - drugič ko boš videla svojo Ano na ovčki, ne pograbit Ane, ampak ovčko in takoj v peč z njo! JAz bi jo kr zakurila, pol bo pa mir. Zamira gor ali pa dol. Ti pa verjamem, da so ti bile sekunde, ko so se borili za sinkovo življenje neskončne in verjamem, da tega ne boš nikoli pozabila. Ta tvoja tašča se obnaša tako kot da nikoli ne bi imela otrok. -In sploh sredi poletja ovčka? A hodi z bundo tale tvoja tašča okoli pri 35 stopinjah plusa?

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
21.6.2007 21:46:12   
vms
nno po mnogih obiskih zdravnikov pač ugotovimo da ne vemo nič in da je bolje, da se izogiba vsega kar ima pršico, potem pa me dr, vpraša na čem spi. jaz mu odgovorim, da na ovčkičez pa ima tanko rjuhico.
CITIRAM NJEGOVE BESEDE:
Gospa nismo sigurni kaj je z vašim sinom, toda bodite preventivni in takoj umaknite to ovčko, naj ne prihaja v stik z plišom, pazite na nenadne spremembe vremena- megla , je tista ki ni dobra zanj itd. skratka pridemo domov in umaknemo vse tepihe , pliš, skoraj sva renovirala stanovanje, da sva upoštevala vsa navodila zdravnika. Naš žan je  bil še občasno na pumpicah- vpihi-, ko ga je malce zvilo, ampak naj omenim, da sem se celo za pol leta kar naselila k kolegici na morje, ker so rekli, da bo zanj to super. in res danes je moj sin zelo uspešen gimnstik, kar 76 medalj pri teh letih- telovadbo so mu svetovali zdravniki pa se je moj še ne petletni fantek odločil, da bo gimnastiko treniral in ni falil, resničnoi je danes gimnastika zelo pomemben del njegovega življenja.

Toda moje srce še vedno živi v strahu zanj, mogoče ker sem občutila sekunde ko bi ga lahko za vedno izgubila, ne vem toda takrat sem si rekla, da bom vedno pri določenih stvareh preventivna brez pretiravanja, edino ovčke pa nikoli več. saj ne pravim, da je bilo to krivo samo vsakič ko vidim kakšno ovčko, ki jih prodajajo ali pa v kakšnem vozičku, mi pred oči pride prizor iz tega dogodka in verjemite, da se začnem nekontrolirano tresti. Verjamem, da je ta ovčka čist ok za koga toda misli, da nima nobene take funkcije, da moje dete ne bi mmoglo biti brez nje. Zato upam, da me razumete da NE ŽELIM OVČKE!!!!

Nisem oseba ki bi hotela dokazovati ali bom po moje ali ne, velikokrat popustim , pri kakšnih zame nepomembnih stvareh, toda pri mojih otrocih ne bom in pika.

Povejte mi ali pretiravam, res ne morem preko tega, in ko vam rečem, da se začnem tresti, ko samo pomislim, da jjo tašča daje na ovčko, ne pretiravam.

Hvala ker ste me brale in upam, da ne zamerite ker sem tako na dolgo pisala.Mi je kar lažje ker sem se vam zaupala, toda ne vem kako dolgo, verjetno dokler ne bo spet BOMBA Z TAŠČOuser posted image

jjasna čestitke za prvi zobek, user posted image  pa želim čim manj bolečin pa user posted image  mu pošiljam.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
21.6.2007 21:51:04   
draja
O groza vms!!! Kakšno grozno izkušnjo imaš za sabo. Me je kar mrazilo ob branju, kako so se borili za tvojega sončka Žana. Pa da nikoli niste izvedeli prave diagnoze je pa še posebej hudo.
Glede te user posted image  tašče pa nimam besed. Glede na to da je ovčko kupila vam, bi jo jaz na tvojem mestu vzela in jo uničila. Saj jo je vam kupila in lahko z njo narediš kar hočeš. Pa Ane Marije ji tud ne bi več dala v varstvo. Nikoli!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
21.6.2007 21:57:44   
draja
vms tudi če ne bi imela tehtnega razloga imaš pravico zahtevati, da se tvojega otroka pač ne daje na ovčko. Tudi če bi bila to samo tvoja muha, jo imaš pravico uveljaviti, saj si samo ti mama svojemu otroku in le ti znaš zanj najbolje poskrbeti. Bodi odločna še naprej, škoda le, da tile naši možički ne vidijo, kdaj je treba udariti po mizi in se postaviti za svojo družino, pa četudi proti svoji mami.

< Sporočilo je popravil draja -- 21.6.2007 21:58:20 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
21.6.2007 21:58:22   
amy26
Amy26, hvala za navodila kako do arboretuma. A je 30' dost za iz lj pridet do tja

KATI, si mislila 30 minut, nevem iz kje štartaš vsekakor, od Rudnika recimo tunela rabiš max 25 minut odvisno kako voziš.

vms, napeta zgodba me je ganila do solz, sam da se je vse lepo izšlo s sinom
Imaš prav ti si mati otroka tako da se tašča nima kej vmešavat, si pa res mal preveč upauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
21.6.2007 21:58:34   
vms
erna, jjasna in draja ma hvala bogu, da me razumete, sem se bala, da boste tudi rekle, da imam frustracije. ampak nimam pojma kaj ji je, vse življenje je ko komandant poveljevala svojim trem dedcem ( tast, mož in svak), ko sem prišla v hišo jaz sem hotela da sva z mojim zase oziroma da si sama uurejava življenje. kar nama tudi uspeva, če se kdaj preveč vtakne jo naš opozori in odneha, toda to je pa too much. Pa še zadnjič ji je nekaj v štosu za neko stvar rekel tast, da je zvita in trmasta in da vedno doseže kar hoče če ne takoj pa počaka kot zver svoj plen in doseže željeno kasneje. skratka navajena je da njena obvelja. jaz pravim tako naj obvelja, samo ne v moji družini.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
21.6.2007 22:00:19   
K_a_t_i
Vms, kar na debelo goltam user posted image . Pri vsem tem mi je najbolj čudno, kako lahko tašča ne razume, kako se ti počutiš (saj predvidevam, da pozna zgodbo). Se sliši, kot bi ti želela zanalašč nagajat user posted image . No, jst ji ziher ne bi več dala svojga otročka. Ovčko pa, če si jo je tooooook želela, naj da seb pod glavo! Pa naj prej še počaka, da se mal praha na njej nabere user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
21.6.2007 22:02:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

KATI, si mislila 30 minut, nevem iz kje štartaš vsekakor, od Rudnika recimo tunela rabiš max 25 minut odvisno kako voziš.

Ja po omejitvah, a ne? user posted image  Ok, si napisala dovolj - štartam od Smelta, tko da - bo nekaj podobnega! Hvala.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
21.6.2007 22:04:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Mostec me mika, samo gremo zjutraj osebno za Živo dat delat, pa pol se mi najbrž ne bo dalo spet pol ure pešačit do tja. Bomo vidli, kako uspešni in hitri bomo jutri.

Pa pridta sprot, a ne?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.6.2007 22:06:47   
vms
ja punce se strinjam in sem si sama pri sebi rekla, da so to moji otroci in da za njih odgovarjam jaz in moj mož. pač danes me je moj malce razočaral, toda vem, da me razume, sa tudi njemu ni vseeno. toda od svojih zahtev ne bom odstopila in ne veste kako sem vam hvaležna za to podporo. Meni moja pokojna mati ne bi nikoli niti v snu naredila kaj takega. vedno, ko je bila še živa pa je pazila na žana ali rebeko, je upoštevala navodila in ko je imela idejo za kakšno spremembo ali noviteto se je z nama posvetovala in nikoli nismo prišli v konflikt.  Moram pa reči, da je danes tudi svak prišel, do mene in mi rekel, da jo je napiz... in ji rekel, da naj se zamisli nad tem da bo on kmalu tudi imel otroka in da po vsem tem kar vidi naj ne bo presenečena če ji ne bo dajal otroka v varstvo.

pošiljam vam lupčke in user posted image
ma sem že mal boljše volje , z mojim pa se bova pogovorila, ko se stanje umiri, saj ga neizmerno ljubim in ne želim, da bi izbiral med menoj in mamo, samo ločiti mora določene stvari in razumeti, da si jaz ne bom dovolila, da ona upravlja z mojim življenjem in življenjem najihnih piškotkov.

kaj pa ve punce imate srečo z taščicami.user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
21.6.2007 22:08:40   
Bimbolinovc
Ojla!

Evo mene, enga fotra - ta željno pričakovani status sem pridobil marca - na dragocenem koščku Vaše zasebnosti user posted image

Sem hotel sam pojasnit moj pristop za ugotavljanje, kaj je v tem 'dvoboju' med VMS in njeno taščo neobhodno in čemu bi se lahko izognili.

Moja teorija je, da so pač to taščo od mladih nog polnili z idejami o ovčki, ki da je sploh in oh primerna za dojenčke, ker poleti hladi, pozimi pa greje ... privoščili so si jo lahko premožnejši (sklepam, da gre za kakšno posebno obdelavo), tašča pa je zaradi kakršnegakoli razloga pri svojih otrocih ni (mogla) imela. Za svojo vnukinjo pa želi seveda vse najboljše.

Vse najboljše za svoje otroke želiš pa tudi ti VMS. In zato si imela pri svojem sinku ovčko ... do travmatične izkušnje (upam, da je branje najbližje, kar bom jaz prišel tovrstni situaciji ...), ki te je prepričala, da ovčke pa že ne. Popolnoma legitimno in legalno, torej ovčke od takrat naprej ne bi več dala svojemu otroku.

Ampak poudarek je na 'od takrat naprej'. Tvoja tašča pa na srečo te izkušnje nima in pač ni seznanjena z vsemi tveganji. Zato je bistveno vprašanje sedaj: ali si ti to zgodbo tašči povedala?

- Če je odgovor da - tvoja tašča je očitno potrebna zdravljenja, pa ne iz domače lekarne user posted image

- Če je odgovor ne - bi se lahko najverjetneje vsej tej kolobociji izognili. Jaz sem seznanjen z dejstvom, da so ženske včasih alergične na razlogovanje in da raje izhajajo iz avtoritete, a je življenje veliko lažje in lepše, če velelnik nima oblike 'naj bo tako, ker jaz tako rečem', ampak 'naj bo tako, ker so dejstva takšna in takšna, moj odnos do tega takšen in takšen ipd.'.

Problem je torej samo v komunikaciji. Mogoče lahko sedaj to 'bombo' med vama uporabiš celo kot 'bonding factor'. Greš k njej, ji poveš to srce parajočo zgodbo (ni hec, odkar sem očka, to razumem) in po možnosti se ti bo zjokala na ramenu in se ti opravičevala. Če pa zadeve ne bo razumela, bo pa s tem tudi tvoj mož lažje spoznal, da je zdrava meja že za hrbtom tvoje tašče. Dotlej pa ga čisto razumem, saj je kot tampon med dvema ženskama, ki (najverjetneje) preslabo komunicirata.

Seveda pa je to le moj pristop k problemu, tj. pristop s tipanjem v temi, saj vseh podatkov nisem imel. Zato boste ve najlažje presodile, če sem se kje spotaknil in zavil s poti user posted image

< Sporočilo je popravil Bimbolinovc -- 21.6.2007 22:13:50 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
21.6.2007 22:13:51   
vms
Kati, tašča še predobro pozna zgodbo. Toda nimam občutka da jo gane, ona je to že ''pozabila'', jaz pa ne bom nikoli, zadnjič je celo rekla, da če bi bilo usojeno bi ga pa izgubili,  da sicer je vesela da ga imamo toda usodi pač ne moremo nasprotovati. se strinjam toda na tak način povedano oz. bolje da kaj takega sploh ne bi izustila.  zato bom res ukrepala da bo tako kot je prav za moje dete, se pravi po moje!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
21.6.2007 22:17:38   
Bimbolinovc
Če je odgovor da - tvoja tašča je očitno potrebna zdravljenja, pa ne iz domače lekarne

Če ve tudi za povezavo med ovčko in dogodkom (ni dovolj le seznanjenost z dogodkom), potem velja to zgoraj ... vsekakor pa možu ne zavidam, ker bo moral on začeti s terapijo na svoji mami ...

< Sporočilo je popravil Bimbolinovc -- 21.6.2007 22:18:29 >

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
21.6.2007 22:18:07   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: vms

kaj pa ve punce imate srečo z taščicami.user posted image

Ojej vms, tle bi se pa jaz lahko še pa še razgovorila. Na žalost nimam sreče s taščo. Je najin odnos že od samega začetka na nuli. Na začetku je bila to seveda izključno njena krivda, saj sem bila sama stara 16 let in sem si bolj kot vse želela, da bi me nejgova družina lepo sprejela, tako kot je moja njega, po tistem se je pa toliko stvari zgodilo, da sem pa zdaj jaz tista, ki si ne želim imeti nekega odnosa z njo. Žal tako je. Ne morem se prislit, da bi čutila drugače. Imam pa to srečo, da živi daleč stran in da se ne vtika, vsaj preveč ne, v najino vzgojo Žive in najin način življenja. Pa moj tudi razume, zakaj tako čutim in več kot vljudnosti tudi ne pričakuje od mene.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
21.6.2007 22:23:43   
tinaaja
Ma jaz ne vem več kaj naj naredim, očitno ji bom morala pokazati, da resno mislim, s tem da tamale več ne bom dajala dol!al kaj?

JA, ja, in se enrkat JA! Jaz sem tocno to mojimami povedala, da ce ne bo delala tako kot jaz recem, da pac ne bo imela brine. ker se najina mnenja zelo razlikujejo. Lej, z mozem ne bos nic resila, ce bos kuhala mulo - on je pac na njegov nacin poskusal resit situacijo z mamo, ne na tvoj. Lepo mirno mu povej svojo stisko, svoje strahove, se enkrat pojdita cez to grozno izskusnjo, in ga vprasaj, ce je pripravljen se enrkat it cez to. ne razumem, da tasca ne steka tega user posted image user posted image jaz bi ji glavo odprla, definitivno pa ji ne bi otroka vec dala. Ce bi ga pa se kdaj nasla na ovcki, pa bi res zraven se ovcko vzela in jo v smeti vrgla. In mirno razjasnila, da ne delas tega zato, da bi bila proti njej, ampak ker si dozivela travmaticno izkusnjo, ki je pac pustila posledice. Ne nisi cudna, si mama in kot mama ves, kaj je najbolje za tvojega otroka. sem se jaz ful jezna ..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.6.2007 22:25:32   
cv105
VMS: na vsak način pokaži ženski kje je meja; pa naj bo ovčka, čokolada ali kaj tretjega. Mislim, da tudi jaz ne bi več otrok pri njej puščala.user posted image

Sicer pa tašča: se mi ne da o tem razpredat, ker bi lahko pisala in pisala...imava bolj medsosedski odnos...ne razlagam ji stvari, sploh ne o otroku, ker ima svoje teorije...na njena razna vprašanja odgovarjam z "ne vem", ker je tako za vse najbolj enostavno. V vsaki stvari vidi najprej negativno in mi zbija moralo. Že 3 mesece hodi VSAK DAN spraševat:
- a je Maks kaj bolj priden? in jaz STALNO ODGOVARJAM, DA JE MAKS VEDNO PRIDEN
- a Maks kaka? in jaz: KAKA.
- a Maks je? in jaz: JA.

in tako vsak dan.. sem že jaz malo smotana

nočko

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
21.6.2007 22:26:36   
vms
BAMBOLINOVC,  hvaležna sem ti za to razlago, naj ti povem, da seveda da tašča ve za to zgodbo saj je bil v bolnici in ve kaj se je dogajalo, ve kaj sem preživljala z njim ko je prišel iz bolnice, saj živimo v isti hiši. Toda kot praviš se v celoti strinjam s teboj, o tvoji razlagi glede njenega otroštva. No naj povem da je še krepko premlada za penzijo, pa je invalidsko zaradi živcev- kar naprej čveka neke tablete toda ostalo sorodstvo ne ve, da je v penziji že 4 leta. Nič ji ne manjka, denarja je v hiši dovolj, pa bajta na morju, pa vsako leto dva krat na potovanja v tujino, da ne govorim s čim vse jo še tast razvaja.
Ko sem prišla v hišo sem se trudila, da bi imele ok odnos, toda nikoli nisem začutila kemije med nama, kljub temu sem se vedno vedla do nje spoštljivo. Kar se pa mojega moža tiče, je pa verjetno kar dosti njene avtoritete še ostalo v njem in bo moral odrasti. Ravnokar je prišel od tasta in tašče in pravi, da ji je še tast rekel, da naj neha s temi butastimi in , da je malce razočaran nad njenim obnašanjem. Moj ji je še enkrat rekel, lepo in mirno, da je ona BABICA in da sva midva starša. Midva se bova odločala kako in kaj ona pa naj premisli ali je vse skupaj vredno za ceno, da bi šli v kako neumno skrajnost.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
21.6.2007 22:33:31   
tinaaja
kaj pa ve punce imate srečo z taščicami.

v nasprotju z vecino bom pa jaz povedala par lepih zadev.. Jaz si boljsega tasta in tasce ne bi morala zelet. sta super cloveka, ona je glas topline, on glas razuma. zmeraj pripravljena pomagat in zmeraj sem se pocutila kot del njih. Tast mi pravi, da sem njegova cetrta hci user posted image Tasca me naziva z lubico mojo in podobno. In predvsem znata obdrzat distanco in se ne vtikata po nepotrebnem. Ziher bomo naleteli na kaksen razlicen pogled pri vzgoji, a pri pomebnih zadevah ne mislim parlametirat, ker bo po moje ali pa pac brina ne bo tam. Je pa tudi moj moz tak, da ce se bova nekaj zmenila, bo to jasno in glasno svojima povedal. In bo za tem stal ali pa pac meni povedal, da naj skuliram user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
21.6.2007 22:34:30   
vms
imate prav punce, vedno sem bila dobra, ustrežljiva do nje , toda sedaj bom postavila mejo, še vedno bom prijazna, pa ne hinavsko ker ne znam, razlagala si bom da je bolna, držala bom distanco ker tako tudi čutim,  toda ne bom pa dovolila, da bi še kdaj dvignila prag moje vzdržljivosti čez maksimum.

Nekega dne bomo tudi me tašče, hvala bogu, da sem imela možnost videti kaj pomeni biti dobra tašča( moja mama) mojemu in moji svakinji. Se mi zdi da ko nas je zapustila, sta prav tako trpela, kot jaz in moj brat.
Želim si da se mi ne bi nikoli tako sfrtajčkalo, da bi kaj takega storila, svojim otrokom...

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!