|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 22:59:43   
skačica
eno obljubljeno slikico kako se mi čebričkamouser posted image -ko je dobre volje

in še slikico z današnjega krstauser posted image
no, pa še eno z mamicouser posted image

no, tko. Izi nismo oblekli tistega rdečega kompleta, ker je bilo vsem všeč bolj tako, bolj nežno in preprosto. Tisti kompletek pa itak morda sploh prav ne bi prišel, ker je z dolgo majčko in bolerom, danes pa taka vročina

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
24.6.2007 23:03:24   
skačica
joj, punce, se resnično opravičujem, ker sem spet nekaj zasrala in so prevelike slikce. Sorryuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
24.6.2007 23:17:02   
Žabika
skačica: čestitke tudi vam za krst! Kako je bila srčkana Iza. Super slikice.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.6.2007 23:24:01   
skačica
žabika, hvala za čestitkeuser posted image .

Sem včeraj skrbela kako bo v hotelu, ker šef kuhinje ni kontaktiral z menoj tako kot sva se zmenila, no me je poklical včeraj okrog desetih zvečeruser posted image  in sva se vse zmenila in je bilo danes vse zelo dobro in lepo postreženo.Sem bila prav vesela.
Krst v cerkvi je pa tako hitro minil, da joj. Sploh nismo folgali odgovarjat, tako se je župniku mudilo, je pa drugače prava faca.

tinaaja- ti si že prestavila naklon na vozičku? Jaz še vztrajam na ležečem ampak je Iza čedalje bolj nejevoljna not. Ga lahko prestavim višje?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
25.6.2007 6:53:28   
tinaaja
Jutroooo

user posted image   user posted image      KAKAL SMO    user posted image   user posted image  
Sva se ravnokar previli in ji mazem po riti in me zalije user posted image user posted image user posted image Ne bi mogla bit srecnejsa, da me je posrackala user posted image Juhuhuhuhuuuuuuu    user posted image

castim kavico user posted image   za vse user posted image

Skacica, mala je ful cuker in FUL lepa oblekca za krst... Naklona nisem dvigovala, ekr brino vozim le v jajcki - ker je edino tko malo miru v vozicku.. Sva pa vceraj sprobala, kako zgleda, ce se dvigne na prvo stopnjo in je brina bila zadovoljna, ampak ne vem, kako bi jo fiksirala, da ne bi lezla levo ali desno. poleg tega imam obcutek, da se v lupinici pocuti vrano, ker ima glavo tko "fiksirano" tko da ne vem, kako to v vozicku usposobit user posted image P pa mi je rekla, da jo lahko damo v vozicek z max naklonom 45°.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 25.6.2007 6:57:34 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
25.6.2007 8:03:31   
draja
Dobro jutro!

Uf same dobre novice danes - čestitke Brina za sračko!!!! Pridna, pridna, da bo zdaj tvoja mamica malo lažje zadihala.

Skačica čestitke za uspešno izpeljan krst. Mala je bila pa toooolk luškana, pa oblekica je zakon. Kje si že napisala, da si to kupila? Jaz bi točno kaj takega, ko bomo končno krstili.

Meaa katastrofa od obiskov!!!! Nezaslišano. Tudi če jih nikoli ni več nazaj! Še tolk boljš, saj imaš nasuser posted image . Jaz bi drugič kar poskusila z drobno lažjo - v smislu, da se še ne ve, če se virus, ki ga je staknil Lan, lahko še prenaša ali kaj podobnega. Skratka da se bodo oni ustrašili za svojega mulca - se bodo sigurno takoj čist drugače obnašali.

No, Brina in Živa sta se itak dogovorili, da je danes dan za kakanje, saj sem tudi jaz ob 6:30 za dobro jutro dobila 3 plenice sračke. Ja, včeraj ni blo nič, pa mora bit danes tolk več. Je pa spet ful tekoče, z eno nitko krvi vmes, ampak zgleda, da je naša prebava pač taka. Vsekakor bom od P po njenem dopustu zahtevala malo resnejšo obravnavo potencialnih alergij ali preobčutljivost na določeno hrano. Je pa možno, da ima to po svojem očiju, ki ima tudi zelo hitro prebavouser posted image .

Posteljica - punce rabim en nasvet. Mi moramo it v nabavo posteljice (časti tašča), ker bo košek kmalu premajhen, pa se ne moremo odločit ali kupit 120 krat 60 ali 140 krat 70? Kakšne imate kaj ve in predvsem me zanima ali je tudi za 140 krat 70 veliko posteljnine na izbiro ali ne? Me skrbi, da bo potem za to večjo posteljico posteljnina pregrešno draga pa nikjer nobenih akckij za tako velikost posteljice.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
25.6.2007 9:35:40   
skačica
Najprej čestitke moji punčki Izi za 3 mesece. Ob tem ji naj povem, da jo imava z atijem neizmerno rada in se večkrat Bogu zahvaljujeva za tako popolno bitje, ki si je naju izbralo za njena starša. user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
25.6.2007 9:44:38   
skačica
Punce, dobro jutro!

Mi smo vlekli do sedaj in ja tinaaja, hvala za kavico, jo potrebujem.
Čestitke Živi in Brini za njune sračke, sem vesela zanju.
Draja, na MČ je imela ena mamica enake težave z otročkom kot ti in so ugotovili, da so krvave nitke v blatu posledica napenjanja in  posledično počene žilice v črevesju. Kar pa pomeni, da ni nič hudega.

posteljica- mi jo imamo še v zibki, ampak bo kmalu šla v posteljico, ki je dimenzije 70 x 140. Takšna je bila namreč v kompletu z omaro in previjalko. Res je malo velika, ampak tako imamo in pika. Komplet posteljnina z obrobami in kovtrčkom nas je prišla 35.000 bivših sit- se mi zdi draga.
Moja sestra pa sploh nioče imeti tako velike posteljice in je takoj kupila 60 x 120. Mah, kaj pa vem, kaj je bolje. Če gledaš tok naprej, bo lahko večjo posteljico imel otrok dlje časa. Naši se namreč dajo ograjice dol in namontirajo stranice in pol je kao mladinska postelja al kaj.

oblačila za krst- draja, hlačke sem kupila v Pikapolonici, tunika pa je v bistvu oblekica iz H&M. Se mi je zdelo luštno skupaj in sem jo kar tako oblekla, ker imajo hlačke na žepih enak vzorček kot je na oblekici. Čeveljčki oz. copatki pa so iz BC.

Se še zvečer kaj javim, gremo na Izlake, mož me že priganja, ker mu je tle gor vroče.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
25.6.2007 9:47:03   
K_a_t_i
Jutro punce!
A tkole ga serjete že navsezgodaj user posted image . Lepo, lepo...

Meaa, jst obiske z malimi otroci prej vprašam, če so zdravi. Ampak mamo srečo - so vsi tok skulirani, da razumejo to. Pa tud ne pustijo, da se Žiga dotikajo, razen po nogicah. Kar se pa nenapovedanih obiskov tiče, sem pa glih prov user posted image , da bi jim rekla, da imamo mi svoje plane in naj drugič pokličejo prej!

Skačica, luštni ste bli user posted image .

Mi smo tudi včeraj probali Žiga v vozičku z dvignjenim naklonom pelat - ene 2 min je zdržal, ko je gledal igračke, pol pa v jok. Se mi pa zdi, da ne vidi ven tolk kot v lupinci. Namreč levo in desno pomojem ni videl. Skratka - bomo še mal počakali. Tinaaja, fiksirat L/D smo ga pa poskusili z dvema zvitima plenicama.

Draja, mi imamo postelco ene čudne dimenzije (140×63 user posted image ) in imamo rjuhe 140×70 - jih dobiš v Odeji brez problema. No, priznam pa, da cene ne vem, ker itak imamo samo 2. Se mi zdi dovolj. Prevleka za kovter pa je itak odvisna od tega, kakšnih dimenzij bo kovter, ne tok posteljca. Moje mnenje je, da če boste hmal meli še enega, pol bo Živa prej dobila veliko posteljico pa je vseeno, če je sedaj malo manjša. Drugače pa, saj veš - večja ko je, za dlje bo user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
25.6.2007 10:01:58   
draja
user posted image user posted image Čestitke Iza za 3 mesece!!!user posted image user posted image

Skačica hvala za vse informacije. Nitke krvi me ne skrbijo več toliko, ker mi je zdaj jasno, da je to posledica napenjanja ob driski. Pa tudi P so skulirani glede tega, za razliko od dogodkov v porodnišnici, kjer so zagnali celo paniko in me za 3 leta vnaprej prestrašili. Mislim, če bi takrat vedela kar vem danes, bi bilo vse 1000-krat lažje in se ne bi skor zadušila od skrbi tiste dni. Ampak ok, to je zdaj že mimo. Zdaj se samo še ukvarajm z vprašanjem zakaj sploh imamo kar naprej driskico.

Posteljica ja bomo res najbrž kupili kar 140-krat 70, ki se lahko spremeni v mladinsko. Je  bistvu tašča že izbrala tako, samo jaz ne bi bila jaz, če ji ne bi šla kontra in ji rekla, da bomo še sami mal pogledali in izbraliuser posted image user posted image .

Kati luštna nova slikica od Žigca. Pravi pustolovec je!!! Živi se že učke svetijouser posted image . Je včeraj že ful prijemala Maksa, tko da po mojem ju z Žigcem ne bomo več narazen spravile na naslednjem zmenkuuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
   [Brisano sporočilo]
25.6.2007 10:24:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
25.6.2007 11:28:37   
Dajadada
Mi tudi danes šibamo na Rakitno. Ampak bolj popoldan, okoli dveh. Meaa, mogoče se pa srečamo, če boste še tam.

Posteljica, mi imamo 120x60. Smo kupili manjšo predvsem zato, ker je notri že od rojstva in bi se v taveliki še bolj zgubil. Bo pa še za naslednjega, zato se mi ni zdelo smiselno kupovati takšne, ki se raztegne v mladinsko. So precej dražje-vsaj ko smo mi kupovali, so bile.

Čestitke Brini za sračko!!!user posted image

Skačica, lušna, lušna Iza!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
25.6.2007 11:32:46   
K_a_t_i
Izjava tedna user posted image :
2 dni nazaj - ogledujem si vozičke in komentiram, da bi ga imela čimprej pa dokler je še nov, bi ga imela za po stanovanju. Komentar: ne rabimo...
Danes: Kati glanca stanovanje, user posted image  daje Žiga spat. Po 1,5 ure -> zdaj razumem, zakaj bi rada voziček... user posted image
Žiga se zdaj carta pri mami, spal je pa nič sploh! user posted image  (ne bi pa o tem kok je user posted image )

Draja, a pol bo arburetum odločilen za ljubezen? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
25.6.2007 12:49:38   
Dajadada
http://nosecnice.moj-album.com/

...različne majčke z napisi, za user posted image ,user posted image  in user posted image . Enih par je prav luštnih.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
25.6.2007 13:11:19   
tinaaja
Mi smo tudi včeraj probali Žiga v vozičku z dvignjenim naklonom pelat - ene 2 min je zdržal, ko je gledal igračke, pol pa v jok. Se mi pa zdi, da ne vidi ven tolk kot v lupinci. Namreč levo in desno pomojem ni videl. Skratka - bomo še mal počakali. Tinaaja, fiksirat L/D smo ga pa poskusili z dvema zvitima plenicama.

Imam obcutek, da bomo mi tud se na lupinici user posted image user posted image

Iza, cestitke tebi in tvojima starsema!

Meaa - a te je tasca branila al ti je hotla povedat, da si grozna user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
25.6.2007 13:28:49   
cv105
Meaa: kar ostro z obiski! Jaz sem tudi sklenila, da ne bom nič več tiho. Tudi meni gre ful na živce, ko vsi v otroka silijo in zdaj, ko pozna domače in so mu tuji ne pašejo, sploh tuli, če se ga preveč šlata in ogovarja.

Sem zadnjič čist znorela, ko je bla user posted image  sestra tu z otrokoma in si je mala skozi po riti šarla. Pa sestra pravi, da jo bo pa jutri zares k dr peljala, ker si stalno po riti šari in da mogoče ima pa gliste. In jaz Maksa nosim daleč stran od njih. Pa pride mala za mano in Maksu vzame njegovo plišasto žabico in celo prešlata. Naslednja stvar, ki sem jo naredila je bila, da sem žabo v smeti zabrisala. Besna ko user posted image  seveda! Njena mati pa nič.

Saj mogoče smo zdaj ful občutljive ampak kar ni, pa ni!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
25.6.2007 16:36:36   
Anonimen
Čestitke vsem za mini svečke, za vse kakce, za krst,...

Mi lepo uživamo na dopustu... počitek in mir noro delujeta na mleku...
Aja, pa še glede zobka sm hotla napisat, da je moja mami ugotovila, da si je malo odrgnil dlesni - njabrž z nohtki ali pa čim drugim, ker itak vse tlači v usta... pa nobenega zobka ni... no, ja mami... sem ga pač zasrala... pri drugem (otroku) bom že vseved...

Lepo se imejte, pridno se redite, rastite in kakajte.

jjasna

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
25.6.2007 17:15:47   
*sonchek*
Obljubljene slike...

V cerkvi...
user posted image

user posted image

Takole je Anej zabaval vse prisotne med obredom...
user posted image

Mali frajer...
user posted image

Družinska...
user posted image

Naš župnik v vlogi varuške...
user posted image

Torta...
user posted image

user posted image

Anej je razrezal torto...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
25.6.2007 17:22:50   
*sonchek*
Tako, drage moje...mi smo vse spakirali in čez nekaj uric bomo že na poti proti morčiju...
Se tipkamo, ko se vrnem user posted image

PS. Pa ne preveč strani naklofat! user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
25.6.2007 19:25:55   
erna14
kati-tinaaja:A STA ME KAJ POGRESALE?user posted image user posted image user posted image
zabika:user posted image user posted image user posted image user posted image so me nadomescal le kdo je se tako dobr v temuser posted image user posted image
skacica:kok je cort tamala,pridna pridnauser posted image pa vse najboljse
sonchek:user posted image user posted image user posted image user posted image full lepo

no tako pa zacnimo.....prvo vas moram pohvalt ste ble full pridne k niste tok cvekale.no mi smo bli vceri celo pop na bazenu v dolenjskih toplicah je blo tako lepo,k smo domov prsli sm bla cistfertik k spuzvauser posted image user posted image danes smo pa domov prsli sem vse spakirala v omare potem sem pa kuhno generalko delala zdaj sem pa se slabse k spuzvauser posted image user posted image

vpresanje:zakaj me skoz user posted image  ****user posted image (caps lock ga ze ni vecuser posted image user posted image user posted image )

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
25.6.2007 20:43:37   
erna14
slabo slabo vam gre tole dons no jaz grem spat lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
25.6.2007 21:15:20   
K_a_t_i
LAHKO NOČ!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sam res, kwa so vsi na dopustu?!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.6.2007 21:16:12 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
25.6.2007 21:56:25   
thaiss
JAZ SEM TUKI, NIČ DOPUSTA!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
25.6.2007 22:10:51   
draja
Evo me - še 5 dni do dopusta!!!

Sonchek ful lepe slikice.pa uživajte na morju!!!

Kati naju ne bo v Arboretum, tko da bo prvi pravi zmenek kdaj drugič. no, vsaj upam, da se Žiga v arboretumu ne zagleda v kakšno drugo fletno marčicouser posted image .

Meaa daj nadaljuj prosim - mene tud fuuuuul zanima kaj ti je tašča rekla, ko je klicala ob 7-ih zjutraj. Pa kakšni obiski so to bli, da so šli tašči razlagat???? kaj pa tvoj dragi pravi na vse to?

jjasna uživajte še naprej na dopustu!!!

< Sporočilo je popravil draja -- 25.6.2007 22:11:30 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
25.6.2007 22:13:21   
skačica
ne, mi še imamo skoraj 3 tedne do pravega dopustauser posted image . Komaj čakamo!

Mi smo bli cel dan na Izlakah pri naših, z mami sva se načvekale, jutri grem pa spet dol, ker je moj cel dan odsoten, sami mi pa ni za doma v tem vročem stanovanju čepet.

sonchek- uživaj na dopustu pa lepi ste bli na krstu.

No, moja punčka zdej že ajčka, upam da bo ponoči pridna, včeraj se je prvič zbudila ob 5.30user posted image . Evo, zdele takle čas 3 mesece nazaj sem se pa najbolj matrala, še40 minut in sva dobila Izo. Še zdaj so ob spominjanju prav posebno lepi občutki.user posted image

Kje ste, babniceuser posted image user posted image user posted image  Ste res vse popokale na morjeuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (4%)

med 3 in 6 mesecem (34%)

po šestem mesecu do enega leta (62%)

po prvem letu (0%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!