|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.6.2007 22:53:02   
skačica
jaz sem tud najprej misla, da imam na napačnem programu, ko sem tiste zveri zagledala pol pa vidm da je to to. Res katastrofa!

Zdej pa res kar grem. Pa še to- tud tale Iris se mi glih ne zdi full pametna ali pačuser posted image  IQ ima baje zeeeeeeloooooooooo visokuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Marčevke 2007
23.6.2007 23:33:00   
Žabika
No jaz sem pa miss prespala, pa mi ni nič žal.

Kati: ti kar pridi v Kranjsko, pa seveda ne pozabi se javit. Se pa ne smeš bati velikih črnih živaliuser posted image !

tinaaja: ne vem, a sem jaz čist out, kar se tiče ne otroških trgovin, ampak o kateri trgovini si pisala in kje je? Sebi od kar imam Hano nisem še čisto nič kupila. Grozno, ampak me sploh ne vleče.

erna14: še dobro da si šla spat, da si se nehala dret. Upam, da so glasilke še ok! user posted image

draja: user posted image za boljšo vožnjo! Ti naši otročki se tudi vsega hudega privadijo.

meaa: sej ni slaba tvoja ideja, ampak jaz mu vseeno ne bi dajala čaja za pomiritev.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 8:18:00   
draja
Dobro jutro!

Vauuuu kakšen lep dan je zunaj. Komaj čakam, da jo mahnemo malo ven, sploh kre bomo po dolgem času spet vsi 3-ije skupaj vozičkali!!!!

Naša miška je ratala tolk pridna ponoči, da ni za verjet. Je spala od 20:30 do 6:30 brez enkrat zajamrat, s tem da ne bo pomote - ob 6:30 sem jo jaz zbudila, ker nisem več mogla zdržat s svojimi joški, črpat pa se mi ni dalouser posted image  in sem jo popokala papat. Se morajo še moje mlekarne prilagodit na nov odpiralni čas, pol bo pa res super.

Tinaaja smo šli samo na enodnevni obisk mojih sorodnikov. Je bilo fajn, ampak je bilo tudi fajn priti zvečer domovuser posted image . Odkar imam Živo sem pravi zapečkar ratalauser posted image .

Kati upam, da se danes odpravite na kakšen lep izlet. Si pa fajn kost za glodanje vrgla Tinaaji s temi vozičkiuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: ti kar pridi v Kranjsko, pa seveda ne pozabi se javit. Se pa ne smeš bati velikih črnih živaliuser posted image !



Za stotinko sekunde sem pomislila, da jo strašiš z medvediuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 12:27:34   
tinaaja
helo... a se vse potepate? midve sva sli pred 9 na sprehod in sem ob prihodu domov ze svicala kot zmesana.. nenormalno vroce.. pred enim letom sva midva naredila najino brinko user posted image na porocnem potovanju :))
nasa noc je bilo po pol 5 bolj ali manj zame koncana. brina je bila on and off na zizi.. user posted image tko da sem kar malo user posted image user posted image user posted image drugace pa se vedno ni kakala... sem rekla, da jo danes pustim pri miru razen masaz.. no je pa res, da tud joka ne vec, ampak sem jaz cist napsihirana, ker ne kaka, glede na to, da je prej 3-4x na dan... user posted image

tinaaja: ne vem, a sem jaz čist out, kar se tiče ne otroških trgovin, ampak o kateri trgovini si pisala in kje je?


bershka je zraven zare v btc, je tam kar nekaj novih stacun in so kul. bershko poznam s portugalske, mi je bila dol ful vsec in sem prav vesela, da je tukaj. So pa tko cune za mlade - barve, kroji.. ma men je vsec user posted image



(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 12:27:34   
pocka
Dan,
midve sva pa danes potegnile do 9, tako, da dokler sva se umile in pojedle je bilo že tako vroče, da je jutranji sprehod odpadel. No, sva pa pol sedele v senčki pred hišo, pa je bilo tudi lepo (je tudi mami lakho sedela in počivalauser posted image ). user posted image dela cel dan in sva same do večera.user posted image

sonchek, skačica - želim vam lep krst

thaiss - tvoj user posted image je pa kot jaz, čim je treba na plažo imam 1000 izgovorov user posted image

potenje - sem opazila, da Taja grozno švica v vozičku (po hrbtu), ima spodaj tetra plenico, ma ne pomaga. A se vašim user posted image tudi to dogaja, imamo pa traxxa, pa ne vem ali je kriv voziček ali kaj!?user posted image


draja - uživajte danes, ko boste spet vsi 3 skupaj vozičkali. Jaz sem tudi pravi zapečkar ratala, sploh, ko je treba okoli žlahte hodit (če jih je preveč na kupu, se mi kar koža naježi, ko vsi rinejo v user posted image , pa po rokah jo vlačijo, ona pa v jok, pol pa jo hočem vzet, pa so vsi pametni, nič ji ni..., pa jo še kar guncajo po rokah, no pol pa meni film poči....user posted image (sploh tašča je strokovnjak za take situacije).

tinaaja - želim vam, da se Brinina sraca čimprej pošima. Mogoče pa je začela manj pogosto kakat. Vsaj  pri nas je bilo tako, da je bila vsaka plenica pokakana, pol samo še 1x na dan, zdaj pa je 1x na 3-5 dni. Sem na začetku ful zapaničarla, pa sem P vprašala in na netu skoraj diplomirala iz srace user posted image in ni nič narobe.

Greva k mami v zgornji štuk na kosilo,   prav paše, da ni treba kuhat.



< Sporočilo je popravil pocka -- 24.6.2007 12:29:36 >


_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 12:32:37   
tinaaja
Pocka, v isti sekundi sva oddali post user posted image user posted image
sencka pred hiso- evo to pogresam... oba prihajava iz hise in tok mi sede, ko grem domov in sem zunaj na zraku v senci .. balkon tukaj je toook vroc, pa se piha za znoret ponavad.

svicanje - brina ful svica, je pa v lupinici na prevleki.. Pocka, a si ze dvignila naslonjalo? P mi je rekla, da lahko ze dvignem do 45°.
Sracanje - ma, morda se je poklopilo zmanjsanje kakanja in cepljenje, ampak kot stranski efekt cepljenja proti rotavirusi je ali driska ali zaprtje.. ma ne vem vec, res.. saj zato bom zdaj pocakala, da vidim, kaj je in pol v torek klicam P, ce se ne bo kakala..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 12:57:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 13:46:51   
pocka
tinaaja, v isti sekundi oddat post je pa treba znat user posted image . Glede naslona, mi imamo že od začetka dvignjenega na prvo stopnjo zaradi polivanja (30°), sem pa probala dvignit še eno višje , ker Taja ful sili višje in dviga glavo, ampak se mi pa zdi, da je previsoko, skoraj sedi (po mojem je več kot 45°). Ne vem kaj naredit. Glede potenja pa imamo tudi mi v lupinici že od začetka frotirasto prevleko in zdaj ko je vroče je malo boljše (napaka edino, ker sem kupila temno plavouser posted image , jaz bistra glava)user posted image . V voziček pa ne vem kaj bi dala, da bi bilo boljše. Tej materiali vozičkov so ubitačniuser posted image .

meaa - naša še vedno je nekje na 3 ure, je pa res, da ima pri 3 mesecih čez 7 kg, mogoče bi bilo dobro malo podaljšat razmake med hranjenji. Glede na to, da se samo dojiva pa se v tej vročini ne upam, ker se bojim, da je lahko tudi samo žejna včasih. Bom ji začela ponujati vodo.






_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 15:26:51   
tinaaja
V katero smer je treba masirat trebuscek, ce zelis spodbudit prebavo in prdkanje.. Namrec, na MONu sem ravnokar zasledila nasprotujoce trditve - v smeri ali v naspprotni smeri urinega kazalca..
Svetovalka za dojenje pise:
Masaža? Pri moji otrocih je bila zelo učinkovita masaža, kjer sem otrokom s prsti nežno okoli popka pisala angleško besedo LOVE (ljubezen), vse črke se začnejo levo zgoraj in gredo NASPROTNO smeri urinega kazalca, tako kot poteka črevo v trebuščku.
Na plakatu M. kurent je v smeri urinega kazalca user posted image user posted image user posted image Zdaj pa res ne vem vec...
Je kar par postov z nasprotujocimi smermi user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 15:33:50   
tinaaja
nasla tole...
RISANJE SONCA NA TREBUH

Masirajte v smeri urinega kazalca, z dlanjo okrog popka. Pri tem držite otroka z eno roko za boke ali stegno, medtem ko druga roka dela. To gladenje se imenuje sonce, ker postane otrokov trebuh pod vašo roko prijetno topel.   user posted image Pomembno je, da gladite v smeri urinega kazalca, ker tako poteka debelo črevo.Masaža spodbuja njegovo delovanje. Pri dojenčkih so vzroki za prebavne težave največkrat v debelem črevesju. S tem prijemom pomagamo debelemu črevesju k lažjemu delovanju in izločanju plinov.














Mislim, svasta.. In pol enden prebere to varianeto, drugi v nasprotni smeri in eden bo  delal zelo narobe, po moznosti v skodo dojencka. user posted image



(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 16:52:45   
thaiss
Tinaaja mi masiramo v smeri urinega kazalca, tako nam je tudi P svetovala!

_____________________________

****************************************
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

****************************************


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 17:40:04   
K_a_t_i
Kati: ti kar pridi v Kranjsko, pa seveda ne pozabi se javit. Se pa ne smeš bati velikih črnih živaliuser posted image !


user posted image  škoda, sem šele zdaj videla... Se bi res oglasli! Sicer smo bili na Bledu, je blo super, ampak kakšno urco, dve, bi še zmogli dihat gore njski zrak user posted image .

Tinaaja - ta slikca je prava - črevo gre v smeri urinega kazalca.

Čist rdeče rame mam od sonca, doma pa samo hladilna mazila od Žigca, bepanthen in tea tree od justa. Kwa si naj gor dam user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.6.2007 17:52:38 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 17:50:59   
Žabika
Kati: a se še nisi navadila zjutraj čekirat RR? Jaz samo oči odprem in sem že na RR! No lepo, da ste se imeli fino. Tudi mi smo preživeli lep dan, en sprehod nas pa še čaka.

tinaaja: za spraznenje črevesja je prava smer - smer urinega kazalca, ker tako poteka peristaltika. A ste že kakali?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 18:02:04   
K_a_t_i
Ne - ponavadi naklofate par strani, danes se mi je pa mudilo ven pa raj sploh nisem odprla! user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 18:04:19   
tinaaja
Kati, z aloe vero user posted image user posted image user posted image Tee tree hvalijo..
Zabika - odgovor je user posted image damn... sem jo pravilno masirala, na sreco.. sploh ne vem, a naj cakam, da sama sraca, ali naj ji spet pomagam, al kaj naj.. ker vsake tok krici al pa jokca (dalec od tega, kar je bilo prva dva dni po cepljenju) in je jasno, da ker jo mucijo prdci, napenjanje... obcutek imam, da bi kakala, pa ne more user posted image user posted image

jaz pa gledam slike s poroke.. kok sem bila suha user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 18:52:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
jaz pa gledam slike s poroke.. kok sem bila suha user posted image



Glej Brino!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 19:10:21   
tinaaja
Glej Brino!

to itak user posted image je moja sluzba in veselje ... slike gledam, ker nama v 1 letu ni ratal v album jih spravit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sem zdaj rekla, daje pa dost tega in sem se lotila dela.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 19:38:12   
*sonchek*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, mi smo imeli danes čudovit dan - krst je odlično uspel, Anej je bil fuuuul priden celo mašo in ves dan user posted image user posted image user posted image
Žlahta še praznuje, jaz pa sem z malim prišla gor, ker bova čebričkala, potem pa pančat!
Če bo kaj časa jutri prilepim kako slikco, drugače pa po dopustu - jutri zvečer namreč šibamo na morčija! user posted image


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 20:34:05   
Dajadada
Kati, mi smo bili pa včeraj na Bledu. Kako je pasal en krog okoli jezera, je bilo kar prijetno hladno. A vi ste šli tudi na sprehod? Zgleda, da se bo treba še na Bledu kdaj zmenit.

*Sonchek*, lepo, da je krst uspel in žur očitno tudi, če še vedno traja. Pod katerega svetnika so "uvrstili" Aneja? 

Evo takole mrežo proti insektom imamo pa mi na oknu v otroški...
user posted image

In takole je frajaril naš Nejc na krstu prejšnjo nedeljo...
user posted image


(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 20:57:45   
draja
Ojla potepinke!

Živa je danes mrknila že takoj po osmi uri in to skoraj brez večerje, saj jo je že na zizi zmanjkalo. Moj dragi je šel malo na igrišče jaz pa na RR. Sem trpela že abstinenčno krizo, ker od zjutri nisem nič prečekiralauser posted image . Smo bili pa danes na sprehodu do Mosteca in nazaj, nato pa pri mami na kosilu, kjer smo se zbrali vsa ožja familija in je bilo prav luštno. Naš Maks je še večji kot v sredo v Mostecu, tko da sem ga komaj malo popestvalauser posted image .

Dajadada joj kolk je dober Nejc na tejle fotki. Se vidi, da se zaveda resnosti krstne zaobljubeuser posted image .

Tinaaja upam, da kmalu kakate. Vem, da ti je najhuje to, ker ne veš ali je zaradi cepljenja zaprta, ali pa se ji je kakanje malo umirilo. Naša je bila daleč največja sračka med marčki, pa zadnje čase kaka vsak drugi dan in takrat res ogromno in zelo, zelo tekoče, potem približno en dan nič ali zelo malo, pa spet naslednji dan skoraj driskica,... No, upam da se vam vse skupaj čim prej uredi.

Sonchek super da ste preživeli čudovit dan. Če si ne pišemo več, vam želim, da se imate karseda lepo na morju!!!!!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 22:25:56   
skačica
hojla!

Tudi naš krst je uspeluser posted image ! Imeli smo se krasno, Iza je bila zelo pridna, skratka super! Slikica sledi upam da jutri, ko bom naložila fotke na računalnik.

tinaaja- ji še daješ vetrovne kapljice? Res ne morem verjet, da nič ne pomagajo, pri nas so zares učinkovite. Jaz namreč nekako nisem pristašica termometra, verjamem pa, da obupaš, če nič drugega ne pomaga.

Grem kar zdele dol dat fotke pa mogoče pol kako prilepim.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 22:29:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 22:43:48   
tinaaja
tinaaja- ji še daješ vetrovne kapljice? Res ne morem verjet, da nič ne pomagajo, pri nas so zares učinkovite. Jaz namreč nekako nisem pristašica termometra, verjamem pa, da obupaš, če nič drugega ne pomaga.


ne pomagajooo user posted image danes sem ji 2x dala, pa sem nehala, ker zgleda ni ucinka.. Termometer - ja v sili hudic tud muhe zre. Od vceraj, ko je cisto mali pokakala ( s pomocjo) danes ni nic kakala.. Bemu! Zdaj pana user posted image naj jutrisnji dan, ali pa danasnja noc prinese ogromno sraco user posted image user posted image

meaa- hvala bogu, da jih ne bo vec user posted image kdo pa rabi take obiske.. jaz tud ne maram, da necak nosi brinine zadeve v usta, tko da nazadnje sem lepo rekla.. no svakinja je kul, pa steka, pa tud ce ne bi, bi bil to njen problem. brininih zadev ne bo noben po ustih vlacil in pika. takoj bi morala povedat svoje in vzet igraco - saj ne vzgajas njihovega ampak cuvas svojega. ce imajo s tem problem, pa vedo, kje so vrata.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 22:44:40   
tinaaja
Sonchek & skacica - cestitke za uspela krsta.. cakamo slikice user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   RE: Marčevke 2007
24.6.2007 22:58:14   
Žabika
sonchek: lepo, da ste preživeli lep dan! Čestitke Aneju in uživajte na morju!

tinaaja: držim pesti, da bo jutri sraca!

meaa: katastrofalen odnos obiskov! Kar zapri jim vrata naslednjič. Se mi pa zdi, da je tako veliko bolezni pri tako majhnih otrocih tudi zato, ker se starši enostavno ne držijo izolacije svojega otroka, ampak hodijo naokoli zato, da se jim doma ni treba ukvarjati s svojim otrokom. Mogoče sem malo preveč kritična, ampak tako pač mislim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?